okt
15
2009

Open brief aan onze MP – De terreurdreiging

terreurdreiging

De terreurdreiging

Het rechtssysteem misbruiken onder het mom van zogenaamde “terreur” die niet bestaat kan niet gehandhaafd blijven, daar is totoaal geen draagkracht meer voor. Wij kunnen toch niet toelaten dat ons eens zo mooie land verandert in een politiestaat zoals de vroegere DDR. De telefoontaps, opslag van internetverkeer, legitimatieplicht, biometrische gegevens inc. vingerafdrukken in paspoorten ontnomen bankgeheim, camerabewaking op elke straathoek, opheffen postgeheim van e-mailuitwisseling er is zelfs al gesproken over DNA opslag en nu vergeet ik er vast nog wel wat. Daarmee hebben we juist toegegeven aan de terroristen en worden we langzaamaan een politiestaat. Elke inwoner van Nederland wordt door u al gezien als een verdachte/misdadiger. Denkt u nu echt dat wij zitten te wachten op die kermis van detectiepoortjes en paspoortcontroles? En wat denkt u dat het oplost? Helemaal niets, alleen een hoop ergernis en onkosten die de burger op kan hoesten.

U denkt te kunnen rechtvaardigen dat onder het mom van deze zogenaamde “terreurdreiging” de bevolking op geraffineerde wijze alle verworven rechten, vrijheid van meningsuiting en elke vorm van privacy te ontnemen en een soort van “Stasi” versie II in het leven te roepen? Het blijft maar doorgaan de perfectionering van dit controlesysteem van de staat, “slaapt en betaald u gerust verder wij hebben alles onder controle” zal de gedachte hierachter wel zijn.

En toen wij eindelijk in slaap sukkelden was er de droom van onze MP…… Weet je wat we maken elke burger politieagent en zetten een kliklijn op.

Wat denken jullie daar wel niet, dat er alleen mongolen onder de burgers leven, ik dacht dat de muur in Berlijn al was gevallen? Het kan toch niet waar zijn dat ik moet gaan melden dat mijn buurman volgens mij meer geld uitgeeft dan een gemiddelde burger? Hij kan wel een erfenis hebben gehad of een loterij gewonnen! Door dit soort onzin te faciliteren is er straks dus van elke Nederlander een stasi dossier, dat is onacceptabel! Heeft u in de vakantie 1984 van George Orwel zitten lezen misschien? Dit was voor veel mensen een waarschuwing, geen handboek voor regeringsbeleid!

Vertel de mensen in deze mini-DDR eens eerlijk wat jullie met deze informatie kunnen en willen gaan doen, en laat deze dan kiezen door middel van een referendum, staat de meerderheid van het volk hier dan nog achter heb ik zelf de keuze, maar die kans acht ik erg klein. Een referendum zal er als het aan jullie ligt nooit meer komen, maar de burger schreeuwt om inspraak.

De enige echte terreur in dit land is de regelziekte en opslagwoede van onze overheid.terror

Maar toch erg fijn te horen dat de Nederlandse propaganda machine op volle gang is, het is ook zo fijn hier in Nederland.

Geen reacties

Comments are closed.

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl