nov
25
2009

Vrouwen willen altijd en overal kunnen zeiken

“Dat doen ze toch allang, Toch heeft een select groepje een nieuw initiatief gestart. Hier kan je een petitie tekenen voor meer openbare toiletten voor vrouwen in de stad, want voor mannen staan ze ook overal (?). Waarschijnlijk is het een te grote moeite om even een café of restaurant binnen te lopen, of gewoon eens een uurtje of drie minder lang over een winkelstraat te banjeren…
Blijkbaar willen vrouwen liever wc hokjes midden op de Kalverstraat, de PC Hooft of het Noordplein, zodat ze lekker in het openbaar kunnen poepen en plassen.
Ze komen ook graag bij je thuis de boel bevuilen, foto voor de liefhebbers.

pipistopgv0

Vraag ik me alleen af, welke debiel wacht nou tot het allerallerallerlaatste moment om een wc te zoeken, dat voel je toch een kwartier van te voren al aankomen…   Om maar even met de woorden van onze huisfilosoof te spreken: “Wat een kk-gezeik…”

Written by in: Oppositie | Tags: , , ,

8 Comments

  • avatar natje schreef:

    Ik kwam laatst in Gent. Ik vond het een hele mooie en gezellige stad. Dat weekeinde waren de Gentse Feesten. De hele stad hing vol met posters van vrouwen die de zelfde plasrechten eisen als mannen. Echt overal, dus er gaat hopelijk wel iets gebeuren. Te gek! En het klopt. Ik moest op een gegeven moment plassen buiten het centrum en ik kwam alleen maar mannen urinoirs tegen, zeer frustrerend. Wat wel fijn was dat ik, waarschijnlijk dankzij deze actie, in het centrum drie gratis toiletvoorzieningen ben tegengekomen van de gemeente Gent. Een zat erbij het toeristen-informatiepunt, zeer praktisch.

  • avatar Anoniem schreef:

    Niet iedereen met een kut voelt zich in dit keurslijf passen, ik in ieder geval niet!

  • avatar Bettie schreef:

    Heeft dan niemand door, dat vrouwen dit ook nodig hebben?
    Waarom is er altijd zo weinig voor vrouwen op dit gebied en als er dan een paar toiletten zijn, moeten we nog betalen ook.
    Vrouwen willen ook zonder zorgen uit, is dat zo vreemd?
    Wie vindt dit nou eerlijk?

  • avatar Anoniem schreef:

    Twee voorstellen:
    – Een idee zou zijn het gratis verstrekken van plastuitjes en het promoten van het gebruik ervan.
    Het moet eerst gewoon worden, anders durven vrouwen ze niet te gebruiken.
    – En natuurlijk meer gratis toiletvoorzieningen. Je kan natuurlijk ook een deal sluiten met de bestaande, in bijvoorbeeld warenhuizen overheidsgebouwen en culturele instellingen.

  • avatar Bram schreef:

    Vrijheid is meer iets voor mannen! Proost

  • avatar Snel ff schreef:

    In de hoerenbuurten hebben ze de laatste tijd zelfs moderne plaszuilen neergezet. Een beetje service kan gen kwaad, anders gaan die straten zo stinken. Het moet wel een nette buurt blijven!
    Kortom, overlast loont.

    Misschien moeten wij vrouwen ook eens op wat meer plekken ons geurtje achter laten, want dan komen er p(l)as oplossingen! We zijn gewoon veel te bescheiden.

    Dus leve de plastuit!

  • avatar Franny schreef:

    Het is toch van de gekken dat het gemeentebestuur bereid is om 59.000 euro (jawel!!!!!!!!!!) uit te geven aan voorzieningen voor ‘mensen’ (mannen) die zich niet weten te gedragen.
    Ze worden ter plekke bediend, terwijl vrouwen nog steeds altijd en overal hun plas moeten ophouden.
    Bij de schaarse voorzieningen die er voor vrouwen zijn, moeten vrouwen vaak lang wachten en ook nog betalen.
    U zij gewaarschuwd!

  • avatar Bitch schreef:

    Wij vrouwen hebben een ingebouwde plasklok, dat is een foutje van de natuur. Zodra je het gevoel krijgt dat je niet kan omdat er geen mogelijkheid is moet je al weer. Wat een gezeik

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl