jan
10
2010

Gore klootzak roept op tot meer fatsoen

3MiljardExtraVoorBonussenBijABNAmroFortis

Gauwdief, oplichter en bewezen leugenaar Mr.Dr. J.P. Balkenende, beter bekend als Jeepeetje het godsdienstwaanzinnige neostalinistische premiertje schijnt het weer gedaan te hebben. Naar verluidt, want wij hebben het slechts van horen zeggen, wat onvermijdelijk is, daar wij die rotkop in principe wegzappen voor we hem zien en de radio op een andere zender zetten zodra we genoemde piepende luchtballon maar horen, heeft hij wederom opgeroepen tot meer fatsoen.
Hoe haalt hij het godverdomme in zijn godsdienstwaanzinnige bolle harses.

De man is leider van een boevenbende waarbij vergeleken de bende van Robin Hood de bende van Robin Hood was. Wacht, dat kan beter. Een dievenbende waarbij vergeleken de bende van Al Capone het leger des Heils was. Zo. Nu klopt ie. Wij zouden eigenlijk eens over onze analogieën moeten nadenken voor we begonnen te schrijven, maar dat is een heel ander verhaal.

Jeepeetje ‘hier die loonsverhoging’ het onfatsoenlijke premiertje heeft, vermoedelijk om te maskeren dat hij zelf het fatsoen bepaaldelijk niet met de paplepel ingegoten heeft gekregen of het anders met de eerste de beste diarreeaanval (kan ook diarrhoe of zelfs diarrhoea geweest zijn, doch dit terzijde) door de plee heeft gespoeld, van het roepen om meer fatsoen een soort repeterende smeekbede gemaakt, waar wij iedere keer meer bloedgolven van krijgen, die iedere keer langer aanhouden ook. Vroeg of laat krijgen wij er een hartverzakking, klepverstuiking of vliegende rolling van en dat is dan de schuld van die lul. Als wij kinderen hadden, zouden wij ze nu vast opstoken om de voorbereidselen voor de bijbehorende rechtszaak te treffen.

BalkieAlweerNietInVorm

Even tussendoor: in de NRC lazen wij dat het kabinet "ingrijpt tot achter de voordeur". Welnu, als wij ook maar de grote teen van een lid van dit kabinet op ons tuinpad zien, slaan wij het desbetreffende lid van dit kabinet persoonlijk de hersens in, waarbij wij ons zullen beroepen op zelfverdediging en bovendien doen wij aangifte van bedreiging, subsidiair terreinvredebreuk.

88 Comments

  • avatar Oppositie schreef:

    Het kabinet Balkenende heeft het Nederlandse volk verraden. Niet alleen doet zij grootschalig uitverkoop van de publieke nutsfaciliteiten, u opzadelend met torenhoge kosten voor basisvoorzieningen als ziektekostenverzekeringen. Niet alleen pompt zij uw belastingmiljoenen in een terminaal ziek banksysteem, de burgers uiteindelijk berooid achterlatend en de superrijken gespekt. Niet alleen misbruikt zij uw angst en onzekerheid opgeroepen door de kredietcrisis en valse terreuraanslagen op het WTC te New York om uw burgerrechten op vrijheid, privacy en vrije meningsuiting af te breken. Niet alleen ontneemt ze uw arbeidsrechten en werknemersprotectie waarmee zij u uitlevert aan de almacht van het corporate bedrijfsleven. Niet alleen dát: de Nederlandse overheid heeft u geheel tegen uw wil, overgeleverd aan een systeem nog corrupter en anti-democratischer dan zij zelf.

    • avatar Puma schreef:

      Ja maar, ja maar. Ze doen het toch allemaal voor die “lieve mensen”.
      Gaat u lekker voor de buis zitten, chips d’r bij en een pilsje. De heerschers zijn dag en nacht voor u in touw. Ga maar lekker slapen, het komt allemaal goed.
      Alleen vergeten ze gemakshalve even dat de “lieve mensen” niet dezelfde zijn als pak weg 50 jaar geleden. Als binnenkort de chips en de pils wordt afgepakt dan zullen ze een aap zien neuquen. In de hel is geen wraakzuchtiger wezen dan de mensch die zijn genot ontnomen wordt

      • avatar Anita schreef:

        Wat een diepgang zeg.

        • avatar Jolanda schreef:

          Nee jij bent een lichtpunt 8)

        • avatar Liefje schreef:

          Lieve Anita, al ken ik je niet, ik vind jou ook een prima vrouw hoor, alleen wel een beetje naief, maar dat geeft niet, want je bent beslist niet de enige hier op aarde die gemakkeijk bedrogen kan (en wil?) worden.

    • avatar T€rr0r schreef:

      mooi omschreven, nu nog een plan om ze af te zetten 😎

    • avatar Democraat schreef:

      Wat bakellende betreft; Gereformeerde gristen extremistische freggel.

    • avatar Jolanda schreef:

      D’r zijn helaas te weinig mensen met jou soort lef en bravoure!

    • avatar Freddy Krueger schreef:

      Knap geschreven, tijd dat Harry Potter terug in zijn sprookje gaat.

  • avatar Jan Peter Balkenende schreef:

    Dit is een site van gestoorden voor gestoorden. Ik ben weg!

    • avatar colani schreef:

      Op deze site houden wij van discussie, satire en debat. Met uw opmerking kunnen wij daarom ook helemaal niets. Wat hier staat is een mooi overzicht van een zooitje landverraders dat kabinet Balkenende heet en in plaats van uw paar woorden zou ik heel graag een normale reactie zien.
      Ik wens u een hele fijne dag en heel veel sterkte met uw zeer zware leven.
      En een schouderklopje voor uw mooie bijdrage, dat heeft u wel verdient 😉

    • avatar Koffie schreef:

      Goeie site dit…..
      Ik kom hier regelmatig….
      Ben ik nu ook gestoord????
      🙂

    • avatar Hummer schreef:

      Jij bent hier al helemaal niet welkom.

    • avatar Hamas schreef:

      de enige gestoorde in dit land ben jij

      • avatar schoutje schreef:

        Nee dat ben jij, niemand begrijpt dat je hier nog wil wonen.
        Ga maar snel naar de Gazastrook, daar hoor je thuis en zien ze je wel zitten.
        Kan je je fijn aansluiten bij wat soortgenoten.
        Jouw functie hier loopt tenslotte ten einde.

        • avatar Hamas schreef:

          schoutje glibberige draaikont voel jij je zo graag aangesproken? heb je zelf geen vrienden? of misschien zocht je alleen een kapstok om je beledigingen aan op te hangen. in dat geval, missie geslaagd.

    • avatar boer schreef:

      Blijft natuurlijk triest dat wij jou een grote nul als leider hebben en dat mensen met geld alleen maar meer geld maken ten koste van de armere mensen. Maar we zijn zelf ook nullen oftewel lullen want we zijn zo dom om dit ook nog stand te laten houden!

    • avatar boerin schreef:

      Lul lul lul lul lul lul lul lul luuuuuuuuuuuul

    • avatar onzin schreef:

      Dan zit jij hier zeker goed rasmongool 🙂

    • avatar Freddy Krueger schreef:

      Dit is nou het gewone volk waar u zo dicht bij staat ‘volgens uw uitspraken dan’ die denken iets anders!

  • avatar Koffie schreef:

    Democratie en kapitalisme zijn de systemen waarbij machtwellustelingen het snelst aan de macht komen……

    • avatar Hummer schreef:

      Snel weet ik niet, maar wel zeker!

    • avatar schoutje schreef:

      Dus dan is de dictatuur van Wilders dus beter!
      Wat wil je nou eigelijk?

      • avatar Oppositie schreef:

        Nou, ik zie wel een overeenkomst. Een dictatuur is altijd slechter, zelfs slechter dan onze schijndemocratie.
        Het aanbeden object, de holocaust, wordt op het heden geprojecteerd om moslims tot nazi’s te bestempelen en onze eigen misdaden in Irak, Afghanistan en in Nederland zelf goed te praten.
        Wij als land moeten ons de ogen uit de kop schamen dat we net zo makkelijk een dodenherdenking vieren, terwijl we in andere landen mensen vermoorden. En dan de dag erop Bevrijdingsdag! Slavernijdag is een betere benaming.
        Onze slachtofferrol als bezet land wordt gebruikt om ondanks onze eigen misdaden toch moreel “gelijk te hebben”, en ons niet schuldig te voelen. Terwijl wij zelf het kwaad zijn geworden. Hierdoor ontstaat een soort Orwelliaanse situatie, soms zelfs zonder dat er opzet in het spel is. Hoewel er natuurlijk ook bewust propaganda wordt gemaakt.
        Wilders voelt dit goed aan en maakt daarbij dankbaar misbruik van het onderbuikgevoel van de burger (om zijn Orwelliaanse dictatuur op te richten) en is dus in mijn ogen een landverrader. En je weet wat voor straf daarop staat.

        • avatar schoutje schreef:

          In het meeste van uw betoog, hr. Oppositie, kan ik mij wel vinden en ben ik het er wel mee eens.
          De laatste stelling dat Wilders een landverrader is echter niet en is ook niet aantoonbaar.
          Zelfs de rechter heeft dit al eerder moeten constateren.
          Aangezien we in een rechtstaat leven bepaald de rechter en de wet de norm en niet u.

          • avatar Oppositie schreef:

            Geen rechter kan mijn mening veranderen of bepalen.
            Maar om u tegemoet te komen zal ik bij deze landverrader in dwaas veranderen.

        • avatar Freddy Krueger schreef:

          Balkenende dat is pas een landverrader.

      • avatar Koffie schreef:

        Beste Schout(je), Ik weet niet waarom je nu weer Wilders in de discussie trekt, maar wanneer er aan Hitler en zijn kornuiten wordt gerefereerd, zijn de historici erin geslaagd het beeld op te roepen van een bende bloedkwijlende en bottenknagende demonen. Onmenselijke monsters die een deel van hun machteloze bevolking en een groot aantal landen in de wereld in verderf en oneindig lijden stortten. Dit soort simplistische demonisering doet het altijd goed, want zo hoeft men niet na te denken hoe het toch kon dat dit soort gruweldaden werden gepleegd. Alsof de misdaden van nazi-Duitsland op zichzelf niet genoeg waren op de nodige gruwel op te roepen. Op deze manier kunnen burgers en nabestaanden het collectieve schuldgevoel makkelijker afschuiven zonder bij zichzelf te rade hoeven gaan. Dat het juist het volk is dat toestaat dat een kleine groep despoten deze zaken in gang zet en hen daarvoor gebruikt, lijkt men niet te beseffen. Hitler c.s. konden natuurlijk niets van hun agenda uitvoeren zonder medewerking van het volk. Dit geldt ook onverkort voor de fascistische groep de PVV met Geert Wilders als fuhrer die is ontstaan in Nederland.
        Om je vraag (gedeeltelijk) te beantwoorden: Wilders wil ik NIET!
        Wat ik wel wil hebben we het al eens over gehad en daar komen wij samen niet uit.
        Maar let op mijn woorden “Wir haben es nicht gewusst” wordt “wij wisten het niet” of “I didn’t know” en nog wat nato-talen waarschijnlijk.

        • avatar schoutje schreef:

          Als ik dit forum met de reacties doorloop,
          lijkt het wel of deze bedoeld is als een anti-Wilders platform.
          De administator kennende is dat ook de bedoeling en wat mij betreft is dat zijn goed recht als SP aanhanger.
          Dat mag in een democratie en een ieder heeft recht op een mening en geeft die dan ook.
          Omdat ik WOII al jaren lang bestudeer als een soort hobby, heb ik genoeg materiaal verzameld in allerlei vormen om een rieël beeld te vormen.
          De PVV/Geert Wilders neerzetten, als een groepje mensen met wat aanhang, gelijk aan Hitler en kornuiten is een volkomen uit zijn verband gerukt idee.
          Mijn mening hierover heb ik al eerder gegeven.
          Wilders zie ik dan ook niet als een gevaar
          daar hij nooit de zelfde macht zal krijgen als Hitler.
          Het politiek
          systeem laat dat gewoon niet toe en als je het in het huidige tijdsbeeld plaatst is de kans op herhaling nul.
          Daar ik de politiek bijna dagelijks volg inclusie belangrijke kamerdebatten weet ik heel goed hoe zijn positie in de politiek is, alsmede die van zijn tegenstanders.
          Als tegenstander van het niet sociale beleid veroorzaakt door de huidige visie van kabinetten de laatste 25 jaar en de
          minachting voor het volk, zie ik de eventuele functie van de PVV in de politiek.
          Mijn hoop is dat deze de gevestigde orde eens wakker schud en dat er eindelijk iets gaat veranderen in Nederland.
          Tevens hoop ik dat de Christelijke indoctrinatie van bepaalde partijen terug gedrongen wordt daar geloof en politiek niet samen gaan.
          Verder moet ik bekennen dat de wijze van politiek bedrijven in de 2e kamer van de PVV mij aanspreekt, daar dit ingaat tegen de gevestigde politiek.
          Dat wil niet zeggen dat ik het volledig eens ben met de zienswijze van de PVV.
          En als de PVV iets te zeggen gaat krijgen in de toekomst, zal het blijken of er iets gaat veranderen ten goede van Nederland.
          Het pappen en nat houden beleid in Nederland moet ophouden en mensen die zich niet kunnen gedragen in onze maatschappij moeten daar voor boeten, wie het ook is.
          We weten allemaal dat bepaalde groepen onze samenleving ondermijnen en als de PVV hieraan iets wil doen, prima laat ze dat dan maar waar maken, de andere partijen hebben hun kans gehad en deze laten liggen.
          Het is jammer dat we nooit een echt goede discussie zullen en kunnen voeren, maar ik denk dat onze ideeën niet zo ver uitelkaar liggen.

          • avatar colani schreef:

            Helaas zijn er maar enkele personen die het zo graag over W hebben, daar ben jij er overduidelijk een van. Zo ook dit topic over Balkie en vele anderen, niemand heeft het over W wie begint erover precies Schoutje. Jammer dat je mij er nu in wil betrekken en ook volstrekt offtopic.
            Voor de rest een onzinverhaal helaas!
            Da’s ongeveer net zo het punt missen als vragen om alcoholvrije wodka.

            • avatar schoutje schreef:

              Je mag natuurlijk reageren en je mening geven maar gezien het een reactie op een ander betreft, ga ik verder niet op jouw relaas in.

              • avatar colani schreef:

                Jammer dat jij je verkeerd begrepen voelt, ik kan alleen maar zeggen dan had je het maar beter moeten opschrijven.

              • avatar Anita schreef:

                Wat een waardeloos antwoord, heb je al je kruid al verschoten? Zo werkt een forum, reageren op anderen! Als je dat nog niet had begrepen er is nog een anders stukje geschreven over het computerrijbewijs, is dat wat voor jou?

                • avatar schoutje schreef:

                  Ik ga zelf over mijn antwoorden en jij bepaald niet op welk topic ik wil reageren, wie denk je wel wie je bent.
                  Oh ja, dat is waar ook, jij bent gepromoveerd.

              • avatar Hummer schreef:

                Waarschijnlijk heb je hier de domste reactie in dit topic gegeven.

          • avatar Oppositie schreef:

            Lees dit maar eens dan kun je al die oede stofvretende boeken opruimen. http://colani.nl/oppositie/2010/01/10/maarten-van-rossem-drie-oorlogen/

          • avatar Koffie schreef:

            Niet anti-Wilders denk ik, meer pro-sociaal….
            Maar dat woord komt in jou woordenboek niet voor….

  • avatar Anoniem schreef:

    Wat een pussy

  • avatar Vilders schreef:

    Moeten we nu kiezen tussen 2 kwaden? Wilders of Jeeepeeee?

  • avatar Hamas schreef:

    nee allebei verbannen

    • avatar Freddy Krueger schreef:

      Wilders en JP beide weg en dan samen op een onbewoond eiland, goed idee, zorg dan wel dat er maar net genoeg voedsel voor een van de twee is en zet het hele eiland vol met camera’s. Mooie TV en van de rechten (die goed geld opleveren) kunnen we in ons landje weer een hoop leuke dingen voor de burger doen.
      10% voor mij voor het idee graag Heer de Mol.

  • avatar Agnes Kant schreef:

    Nergens mag dat gezegd worden. Hier wel hoop ik. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL. Balkenende is een absolute LUL.

    • avatar Jolanda schreef:

      Balkenende is een lul en een schijtluis die 85 JSF’s nodig heeft om achter een muurtje te gaan bibberen en de noodtoestand uitroept als een 13 jarige een school opbeelt met een nepdreigement.

    • avatar Eikel schreef:

      Een grote lul een landverneuker een achterbaks ventje!

    • avatar Anita schreef:

      Herhaling maakt duidelijk zit er bij de SP ook goed in.

    • avatar Freddy Krueger schreef:

      Ons SM-kutje komt ook weer eens langs. Je hebt wel gelijk, Balkenende is een absolute LUL.

  • avatar Gluurder schreef:

    Huilenbalkenende
    De meeste Nederlanders zijn in het gelukzalige bezit van alle normen en waarden die ze ooit nodig zullen hebben. Het feit dat onze gewaardeerde premier desondanks behoefte dacht te hebben aan een kamerdebat over normen en waarden, roept dan ook vragen op omtrent zijn eigen opvoeding en in ieder geval over zijn kennissenkring. De bijbel zegt (Mattheüs 7:1) “Oordeelt niet, opdat gij niet geoordeeld wordt.”, maar de heer Balkenende is misschien niet zo christelijk dat hij dit obscure bijbelvers kent.
    De paar fragmentjes die ik van het debat gezien heb, waren hilarisch. Femke Halsema bleek in haar zelfoverschatting te denken dat zij een voorbeeldfunctie heeft, en het Grote Roerei van D66 vond het nodig om te zeggen dat er in Nederland te veel “gezeken” wordt. Foei Boris, wat een grof taalgebruik. En wat een zielig poginkje tot populisme, doch dit terzijde.

    Het grappigst was de woordenwisseling tussen Jan Marijnissen en premier Balkenende. De premier wenst ‘de burger’ aan te spreken met kleuterrijmpjes: “Fatsoen moet je doen.” De heer Marijnissen hield de premier voor, dat het beleid van dit kabinet als onfatsoenlijk kan worden beschouwd. Mattheüs 7:3: “En wat ziet gij den splinter, die in het oog uws broeders is, maar den balk, die in uw oog is, merkt gij niet?” Hoe dan ook, de premier liet het zich niet zeggen. Bij gebrek aan argumenten begon hij bijna te huilen. Misschien drong het tot hem door dat hij de boom was uit vers 19: “Iedere boom, die geen goede vrucht voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen.” Aan de vruchten kent men de boom, nietwaar. Dus, Jeepeetje: Fatsoen moet je doen.

    • avatar Oppositie schreef:

      Jeepeetje het onfatsoenlijke premiertje heeft duidelijk schijt aan de wet.
      Zijn uitspraak “Fatsoen moet je doen” geldt kennelijk niet voor hemzelf.
      Voor zichzelf houdt hij er een andere variant op na: “Fatsoen moet je doen, maar alleen als het je zo uitkomt en dan moet het ook nog eens niet te veel moeite kosten”.

      • avatar Rooie Rat schreef:

        Je hoeft zijn naam maar te noemen en hij is er, “pas op wat je wenst” 😉

      • avatar Freddy Krueger schreef:

        Fatsoen! Bejaarden en invalide mensen uitkleden is dat fatsoenlijk? NEE dus!

    • avatar schoutje schreef:

      Ga jij lekker met bijbeltekstjes in jouw zwartekousenkerkje zitten bidden geloofswaanzinnege.
      Geloof maakt meer kapot dan dat u lief is.

    • avatar Koffie schreef:

      De manier waarop gelovigen misstanden goed praten en de originele boodschap of belofte allang uit het oog verloren zijn is naar mijn inzien heel wat anders dan het falen in te zien dat de geschiedenis zich (zij het in een andere vorm) herhaald of simpelweg niet nakomen van beloftes aan jezelf. Het krijgen van gelijk is niet echt aan de orde hier.

  • avatar Oppositie schreef:

    Het zou Jeepeetje het premiertje sieren als hij nu het enige fatsoenlijke zou doen wat hem nog rest en dat is het indienen van het ontslag van zijn kabinet. Dat gaat dus niet gebeuren, want zijn credo is “fatsoen moet je doen, met een bord voor je kop word je geboren.”

    • avatar jeepee schreef:

      Geachte heer oppositie, ik begrijp uw bezwaren en zal mij daarom geheel vrijwillig aanmelden bij http://www.onderzoekoorlogsmisdaden.nl/
      Ik hoop dat dit uw ongenoegen een beetje kan wegnemen.
      Met de meeste spijt,
      JeePee

      • avatar Oppositie schreef:

        Beste JP,
        Zolang de ECHTE oorlogsmisdadigers / oorlogshitsers achter de schermen in ondermeer de politiek, bankwereld, global corporations, etc. niet worden aangepakt zijn voorbeelden geven als Frans van Anraat natuurlijk onzinnig.
        Met hoogste minachting,
        De Oppositie

  • avatar hufter schreef:

    hij bedoeld een betonplaat

  • avatar colani schreef:

    Waarde stamlezers,
    Ik heb tot mijn grote tevredenheid weer eens met succes de knuppel in het hoenderhok geworpen, of zo u wil, de bokken op de haverkist gekregen. 😉
    Discussieren jullie maar rustug verder, neem een borrel, of houd nog even geduld.
    Ik neem een dagje vrij 😎

    Bedankt alvast voor jullie reacties en tot later!

  • avatar AIVD schreef:

    Geachte heer,
    Graag willen wij ingrijpen achter uw voordeur.
    Mogen wij uw tuinpad betreden of kunnen wij dan ‘gepast’ geweld verwachten?
    mvgr
    De AIVD

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl