sep
22
2010

De troonrede

Toen ik vandaag voor de zoveelste keer een troonrede zat te lezen en op internet bij de NOS een paar interviews zat te bekijken, kon ik gewoon niet anders dan naar buiten lopen, en even stevig over mijn nek gaan, wat een verdomde poppenkast!

De enige die nog iets zinnigs had te zeggen, was de politieke nieuwkomer Emiel Roemer! De rest, hoe links ze ook beweren te zijn, deed vrolijk mee met de jaarlijks hoeden parade! Folklore, alleen een hele slechte!

Het inmiddels demissionaire kabinet heeft haar jaarlijkse portie ellende weer over ons heen gestort, en hoewel ze een iets wat gematigdere toon aansloegen dan de voorgaande jaren, het blijft gewoon klote! Sigaretten moeten weer duurder worden, niet voor onze gezondheid, hoewel ze dat blijven beweren, maar gewoon om gaten in de begroting te dichten, en zo waren er als ik het goed gelezen heb, nog wel een paar dingen te vinden, die mooi verpakt worden, maar niets anders zijn dan gelegaliseerde diefstal!

Om ons niet al te veel te laten schrikken, werd de presentatie van die plannetjes, weer net als alle jaren, verpakt in een aardig plaatje, dat door wat onvolkomenheden, dit jaar niet helemaal rechtstreeks op TV werd uitgezonden, maar wie komt er ook op het onzalige idee om met een politieboot in een vijver te gaan varen! Maar goed, je wilt de mensen het idee geven dat dit hele gebeuren iets leuks is, iets om naar uit te kijken, dus wat doe je dan?

Men neme een gouden koets, een hele hoop militairen die voor joker moeten staan, en probeert zo veel mogelijk klapvee langs te kant te krijgen. Vervolgens zet je in die koets een hoog bejaarde dame met mallotige hoed, een dame van niet echt onbesproken gedrag uit Argentinië en een zich Prins noemend figuur, die voor 90% Duitser is, en rijd ze vrolijk een stuk door Den Haag om ze er bij het binnenhof uit te gooien.
Tijdens de rijtoer moeten er natuurlijk wel voldoende mensen langs de kant staan, zodat je in elk geval de schijn kunt ophouden dat Nederland nog steeds een vorstenhuis wil hebben.

Wanneer we de tocht door de stad op TV volgen, zien we onder andere inteelt slachtoffertjes uit Staphorst en omgeving ijverig met hun vlaggetjes zwaaien, een paar busladingen met bejaarden, die blij zijn er een keertje uit te mogen zonder daar voor te moeten betalen, en wat verdwaalde toeristen die zich afvragen waar de muziek blijft!
Het klapvee dat er voor moest zorgen dat er niet 40.000 langs de kant stonden maar minimaal 140.000, zijn de hagenezen die er elk jaar die dag speciaal vrij voor krijgen, maar die blijken zoals bijna elk jaar, massaal naar de Efteling te zijn getogen. Blijkbaar geloven die alleen nog maar in sprookjes, zoals ze in een pretpark gepresenteerd worden.

Vervolgens zien we dat de poppenkast verhuist is naar binnen in het gebouw en zit de dame die alleen maar wenst te worden aangesproken met “uwe majesteit” op een troon, geflankeerd door haar opvolgers, Prins Pils en zijn Agentijnse Golddigger. Door het binnen halen van die laatste, is voor mij het hele vorstendom ten onder gegaan, want hoe kun je nu zo iets tot Prinses bombarderen, terwijl je weet dat ze uit een totaal verrot nest komt!

Dat geld natuurlijk net zo goed voor al die Golddiggers die een Van Vollenhoven aan de haak hebben geslagen en die nu plots Prinses zijn geworden! Ik zeg niet dat die uit een rot nest komen, maar als ik ze goed bekijk kan ik me niet voorstellen dat dit liefde is geweest! Maar ik kan het mis hebben. De Van Vollenhovens zijn half adelijk, hun vrouwen in het geheel niet, en hun kinderen dus 1/8. Hoe zo “van koninklijke bloede”?
Als er ook nog maar iets koninklijks te vinden is in die familie mogen jullie het zeggen, want ik kan het niet vinden!

Koningin Emma trouwde een Duitse hoerenloper, en kreeg Wilhelmina. Dat was zo’n loeder dat haar man een voorbeeld nam aan zijn schoonvader en ook stevig met zijn zaad liep te strooien! Juliana was het resultaat van weer een Duitse hoerenloper, en die op haar beurt trouwde met een Duitser die aan Adolf Hitler een brief stuurde dat hij wel de baas van Nederland wilde worden, maar die slim genoeg was om zich als oorlogsheld voor te doen, toen de geallieerden gingen winnen. Hij deed zijn plicht, en bezwangerde Juliana een paar keer, maar kon zijn jonge heer niet in zijn broek houden en wipte er vrolijk, en buitenechtelijk op los. Hij was wat je noemt fraude gevoelig, en raakte daardoor zijn uniform kwijt, een ander had 50 jaar gekregen!

Niet vreemd dan ook, dat Beatrix zich liet koppelen aan een aardige maar wat domme Duitser, die dacht na zijn verloving wel weer naar zijn geliefde Afrika te kunnen terugkeren. Vreemd maar met Claus heb ik eigenlijk altijd een beetje medelijden gehad, een aardige maar een beetje domme man!

Maar ik ben verschrikkelijk aan het afdwalen, waar het om ging was die poppenkast die ons word voorgeschoteld door een zooitje Duitsers, die laten zien dat je ook zonder geweld Nederland onder de voet kunt lopen.

De drie clowns, die overigens belachelijk goed betaald worden, zitten netjes in de houding, waarop de dame die allang van haar AOW zou moeten genieten, voor begint te lezen wat in dit geval Balkenellende op papier heeft gezet.

Ik vind het niet erg om genaaid te worden, maar dan wil ik ook kussen, en ik kan in die hele poppenkast geen dame bedenken, waar ik dat mee zou willen doen!

Dat brengt me op de interviews met de verschillende politici die ik daarna heb zitten bekijken.

Nederland moet wakker worden!
Er moeten nieuwe verkiezingen komen, en CDA en PvdA moeten nog harder bestraft worden voor hun bijna dictatoriale manier van willen regeren!
Ik hoop dat de mensen dat zullen inzien, en de SP alle PvdA kiezers binnen haalt, terwijl de PVV de CDA aanhang overhaalt.

Het overschot van dit CDA kunnen we dan gepast straffen (lees opruimen)

Dan moet alleen Geert Wilders nog zijn kop uit z’n reet halen, de realiteit onder ogen zien, en bij de SP aanschuiven voor een goed gesprek!

31 Comments »

  • avatar Anoniem schreef:

    het koninghuis afschaffen en troonrede afschaffen wat dat kost miljoenetjes euro onnodig alleen al troon kost geld ook weg ermee veel geld daarin bezuiningen veel geld kan dan in gezondheidzorg en onderwijs gestoken worden en voor jeugd meer actieve kinderen programma,s en geld voor aow en ouderen

  • avatar Liefje schreef:

    wat mij betreft mogen ze allemaal opstappen,ook de nep koningin die begon met een houten kroon,als het oorlog is vluchten ze,geef niet langer geld aan dat kreng en haar volgelingen zij leeft van ons geld.en ze hebben nog nooit wat goeds gebracht,bea bilderberg met haar smerige nazi pappie.allemaal oprotten,hun hebben dit allemaal gecreeerd,en wij mogen het opknappen of ervoor betalen alweer?hun zijn de echte psygiatrische patienten,en het volk denkt nog steeds dat ze wat in te brengen hebben,word toch wakker

  • avatar At Heist schreef:

    Het koningshuis afschaffen, tja, nu kruipen de kabinetleden nog voor iemand die voor de wet boven hen staat. Als het koningshuis wegvalt dan hoeven zij niet meer te kruipen, maar denken zij een voor een dat zij de baas in Nederland zijn. Nou of dat dan beter uitpakt valt mij te betwijfelen.
    Of die miljoenen nou naar het Koningshuis gaan of naar zo,n apenland, kwijt zijn we het toch.

  • avatar Hero schreef:

    Ik zou willen dat ik bij de pvv 3 kruisjes had kunnen zetten.

  • avatar Hummer schreef:

    Ik had juist vermeden te gaan kijken en luisteren naar de troonrede omdat ik er toch al geen heil meer in zie allemaal!
    Nu ik dit lees ben ik heel blij dat ik het gemist heb

    Het lijkt wel of weinige écht willen vechten voor de toekomst van het Nederlandse volk… alleen de persoonlijke ego en eigen beurs lijkt te tellen
    En diegene die wél wil knokken wordt dusdanig tegengewerkt dat ik mijn geloof in de democratie toch wel wat verloren ben..
    Toch hou ik vast aan dat kleine beetje hoop dat het, danzij de vechters, toch nog goed gaat komen
    En onze Bea en haar roedel >>> .. <<<

  • avatar W Bos schreef:

    Dit is gewoon lekker goedkoop scoren in je blog over de ruggen van het Koningshuis.

    • avatar W Bos schreef:

      Laat me ff voorop stellen dat ik geen Bea fan ben. Absoluut niet.
      Maar zo denigrerend als jij nu schrijft over de mensen die dat wel zijn……
      Je kunt die mensen ook gewoon in hun waarde laten.

      En nee, ik ben ook geen Maxima fan. Maar je kunt het haar niet kwalijk nemen dat haar vader een klootzak was. Als we iedereen moeten beoordelen op hun ouders, dan kun je veel mensen aan de kant zetten. Zij is haar eigen persoon en niet haar vader.

  • avatar Professor schreef:

    Uiteraard is het triest dat ik me heb zitten bescheuren om de uitspraken die in dit geweldige stuk geschreven staan .
    Het is tot een verschrikkelijk belachelijk niveau gezakt hier in nederland waar ik me eigenlijk erg voor schaam .
    Mijn engels is heel goed omdat ik het geleerd heb van een paar engelse gasten toen ik in loret de mar werkte en daar ben ik nu wel een klein beetje blij om , omdat ze nu aan me vragen of ik ook uit engeland kom en niet of ik hollander ben .
    Zoals uit alles blijkt worden alle melk koetjes nog meer uitgemolken totdat we allemaal behalve die dikke sigaren met hun mooie apepakkies droog staan .
    Het enige wat die dikke sigaren vergeten is dat ze nog steeds van die melk koetjes vreten , en zodra die uitgemolken zijn ze zelf ook geen centen meer op kunnen strijken .
    Uit alles blijkt dat het zo verot gaat hier in nederland sinds de komst van de euro die ons de strot in geramt is .
    Meer en meer mensen die een zogenaamd modaal inkomen hadden , en ik zeg bewust hadden want dat is het allang niet meer komen terecht bij een schuldsanering omdat hun het zelfs met twee werkenden niet meer kunnen bol trekken in dit god forsaken land .
    Het vorstenhuis ik vraag me af wat het is behalve dat we daar met z’n alle alleen maar heel veel belasting centen aan wegdragen die dan vervolgens door een besodemieterde prins ” aanstaande koning ” worden uit gegeven aan een dubieus project in afrika , en ik vraag me dan ook af of hij met raad een daad wordt bij gestaan door zijn schoonfamilie die al met hun poten in de misdaad staan .
    Vol angst en beven kijk ik dan ook uit naar wat er allemaal de komende jaren gaat gebeuren .
    Want het wordt tijd dat er iets gaat veranderen in dit land !
    Maar hoe gaat dat gebeuren want de geluiden we pikken het niet meer worden steeds luider .
    Zie de verkiezingen het was hier altijd een verdraagzaam land , was want dat is het allang niet meer .
    De meeste mensen denken toch aan een geert wilders die wel eens net zoals pim fortuin destijds een verandering te weeg kan gaan brengen .
    Natuurlijk zijn er best een hoop stemmen uitgebracht op Geert alleen ben ik bang dat de meeste mensen er nog steeds niet voor uit durven te komen .
    Maar liever een Geert de kans geven als straks een volksopstand bijv .
    Want waar gaat dat anders straks eindigen ?

    • avatar Theo schreef:

      als je het met een knipoog leest, is het niet zo triest om te lezen.

      ach, ik geloof dat Nederland zo onderhand wel WAKKER is hoor.
      maar onze handen worden gebonden en we worden mond dood gemaakt – of ze laten ons kappot werken voor een minimaal loon terwijl ze de kosten blijven verhogen – kortom ze doen met de burger wat ze zelf terug willen dringen ( het begroting tekort ) en zadelen ons met een begroting te kort op ( LEKKER MAKKELIJK ) en hoe lossen wij ons te kort dan op ?

      volgens mij maakt hun dat geen reet uit !! als ze zelf de buitenkant van hun kapitale villa maar kunnen laten schilderen voor de winter ?? ( zoiets?)

      het is te triest om te horen allemaal – wat onze ouders met pijn en moeite in vele jaren hebben opgebouwd, word in NO Time gesloopt door deze club overbetaalde heren.

      ik heb op dit moment te maken met het recht systeem in nederland, en voor iedereen die daar nog een hoge pet van op heeft? – blijf vooral door dromen.
      walgelijke burocratie en een hogeheren sfeer van heb ik jou daar. om een aanpassing in een dossier te maken hebben ze 12 weken tijd nodig. en helaas kun je zelf niets doen wat je bent overgelevert aan een slecht geinformeerde officier van justitie die het geen bal uitmaakt wie wint of verliest.
      tja, en daar sta je dan als slachtoffer van een geweld misdrijf……. vanaf 18 april kan ik mijn werkzaamheden niet meer uitvoeren terwijl de zakelijke kosten blijven door lopen – hoe je dit als kleine zelfstandige oplost ? zal iedere burocraat een zalige zorg zijn.
      een scherts vertoning van de bovenste plank !! en je staat volkomen machteloos toe te kijken hoe de zaak verkloot word

      hangende het onderzoek wegen de privacy redenen van een verdachte zwaarder dan die van het slachtoffer.

      morgen is de recht zitting en word de verdachte hopelijk veroordeeld, al kun je van een kale kip niets plukken ( is me al verteld ) dus,….. de kosten mag je zelf dragen ? ( zoiets? )

      rare vreemde wereld…….

    • avatar Vrolijk schreef:

      je hebt helemaal gelijk
      en Colani…..
      jij denkt precies als mij als het over trix en carnuiten gaat

      hehe eindelijk ,ik dacht dat ik alleen met die gedachte rond liep

      vandaag op tv ,zei smullers die foto,s maakt over trix ,kijk ze niet happy zitten kijken ,want ja ze moet der bootje zelf betalen ,en ze moet nu nog meer dingen zelf bekostigen ….
      achhhhhhhhhhhhhhhhh arme vrouw toch .ik kan als het zo door gaat naar de voedsel bank ….. 30 jaar kei hard gewerkt en waar voor ,een www tje van bijna 900 euro ,pfffff en die familie die blijft maar melken en wij maar zwaaien naar die wreken ,bah bah ….ga sigaretje roken ,tegen de vergrijsing en om max der nieuwe jurk te sponceren ,enne om mijn belasting geld ,die die hufters in de landen hebben opgemaakt ,maar weer aan hun te geven
      leven ,kabinet en onze ooster buren die wij zooooooooooooo eeren

      lang leven het volk die alles maar slikt en accepteerd hierro
      zo dit vind ik
      ……

      tjong jonge ,nu werd er toch nog het echte uit me getrokken …

  • avatar Gast schreef:

    Alles klopt . Ze draaien alles om . Ze zeggen de mensen moeten in 2020 tot de 66ste werken . dat is 1 jaar langer , zeggen ze . Maar ik weet dat er mensen zijn die NU met 55, 57 , en 60 ste mogen stoppen . Het verschil tussen 55 en 66 is toch niet 1 maar 11 jaar . Er zij in nederland 600 Pensioen fonsen . Dus 500 teveel .

  • avatar Janmaat schreef:

    bar en bar slecht.
    als wij zo doorgaan,
    zie ik het einde van nederland.
    democratie is er al ;lang niet meer.

  • avatar Hufter schreef:

    helemaal mee eens.
    wil er alleen nog aan toevoegen dat waar het de pensioenen en andere zaken betreft, het in de media nogal eens over de toekomst van de jeugd gaat, we moeten wat overhouden voor die groep, wat hebben die tot nu toe bijgedragen dan alleen maar kosten???
    daarbij hebben ze en nog, nogal genoten van de goede tijden waar de ouderen hard voor hebben gewerkt.
    onderwijs prima, maar laat ze eerst maar eens zo hard werken als wij hebben gemoeten en een baksteen bijdragen, dan werken ze net als wij voor een oude dagvoorziening, zeker als nu in de verpleegtehuizen de mensen die heel hard hebben moeten werken in de strond liggen.
    velen en ik zeg dus niet allemaal, zijn nog te lui dat ze uit hun ogen kijken.
    als ze al werken kun je merken dat ze ook werkelijk niet weten wat dat betekend, ook weer niet allemaal maar wel velen.
    ik werk vrijwillig en heb daar nog nooit jongeren gezien, het zijn allemaal de wat ouderen.

  • avatar Oppositie schreef:

    ik ben misschien wat vertrouwen verloren maar mijn hoop laat ik me niet afnemen 😀

  • avatar Alexander P schreef:

    Laat me ff voorop stellen dat ik geen Bea fan ben. Absoluut niet.
    Maar zo denigrerend als jij nu schrijft over de mensen die dat wel zijn……
    Je kunt die mensen ook gewoon in hun waarde laten.

    En nee, ik ben ook geen Maxima fan. Maar je kunt het haar niet kwalijk nemen dat haar vader een klootzak was. Als we iedereen moeten beoordelen op hun ouders, dan kun je veel mensen aan de kant zetten. Zij is haar eigen persoon en niet haar vader.

    • avatar Colani schreef:

      Het is altijd nog beter dat je gekwetst wordt door de waarheid, dan getroost te willen worden door een leugen!
      Ik zal je in ieder geval hierbij niet troosten. 😉

    • avatar Oppositie schreef:

      Tis nog maar de vraag of Bea en consorten uberhaupt echt Oranjes zijn….

      Fam. B. van Oranje: “een gewone Haagse familie met belastingfaciliteiten?”
      Na de dood van Willem III (nr. 1) in 1702 gaat de titel Van Oranje wettelijk over op zijn volle neef de Keurvorst van Brandenburg, Frederik I van Pruisen, voorvader van Kaiser Wilhelm. De staat “kaapt” echter de titel van Oranje en geeft hem aan een Friese tak Van Nassau die niet rechtstreeks van Willem van Oranje afstamt en de titel genealogisch gezien, niet kan voeren. Terwijl na de Franse revolutie in 1789 overal in Europa koningshuizen worden afgeschaft, begint men in Nederland weer van voren af aan. De protestantse Haagse elite brengt Willem I uit Londen over.

      Het gerucht gaat dat Willem III (nr. 2) uit de Friese tak onvruchtbaar is door geslachtsziekten opgelopen tijdens bordeelbezoeken en dat zijn enige dochter Wilhemina niet door hem is verwekt maar een bastaard is. Beatrix zou formeel deels moeten afstammen van het Russische tsarengeslacht, de Romanovs, omdat haar over-over-over grootmoeder, de moeder van Willem III, Anna Pavlona, een Romanov was. Voor de herbegraving van de vermoorde Tsaar Nicolaas en zijn familie in 1998 vraagt men prinses Juliana destijds en de eveneens aan de Tsaar verwante Elisabeth II van Engeland DNA-monsters om zeker te zijn dat het om de Romanov-overblijfselen gaat. Elisabeth stemt toe maar Juliana weigert. Volgens K.B. de Wolf omdat zij geen Romanov DNA heeft (K.B. Wolf, Het Vrije Volk, 10-06-06). Medewerking had elke twijfel direct weggenomen.

      De eigenzinnige Oranjehistoricus J.G. Kikkert verwoordt het zo: “Er is na de val van het communisme DNA-onderzoek gedaan naar de stoffelijke overschotten van de tsarenfamilie van Nicolaas II. Alle verwanten binnen de koningshuizen hebben er aan meegewerkt maar op influisteren van Juliana niet de Oranjes. Het zou kunnen dat de Oranjes vrezen dat DNA-onderzoek zou aantonen dat er door hun aderen geen Russische Romanov-bloed stroomt. En als er geen Russisch bloed is dan is Willem III niet de vader van Wilhelmina en de huidige Oranjes. Dan worden de Oranjes opeens een gewone Haagse familie met belastingfaciliteiten.”

      http://www.anarchiel.com/display/vier_en_een_halve_eeuw_calvinistische_normen_en_waardenloosheid._deel_i_het

      google er maar eens op, 🙂

  • avatar Puma schreef:

    Over heel de EU begint het beleid steeds rechtser te worden.
    Maar of dat komt door de verkiezingsuitslagen, of omdat dit aangestuurd wordt door de Bilderberg groep…

    Nederlandse Deelnemers en ex-deelnemers Bilderberg groep.
    NLD Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary General of Bilderberg Meetings
    NLD Hirsch Ballin, Ernst M.H. Minister of Justice
    NLD Hommen, Jan H.M. Chairman, ING N.V.
    NLD Beatrix, H.M. the Queen of the Netherlands
    NLD Veer, Jeroen van der Chief Executive, Royal Dutch Shell plc
    NLD Wellink, Nout President, De Nederlandsche Bank
    NLD Wijers, Hans Chairman, AkzoNobel NV
    * Ruud Lubbers, Former Prime Minister
    * Wim Kok, Former Prime Minister
    * Jan-Peter Balkenende, Prime Minister

    deze lijst zal denk ik binnenkort wel aangepast worden…

    Heb zelf geen hoge “hoed” eh… pet op van deze groep.

  • avatar Ricardo schreef:

    Nederlanders zijn een mak volkje ,ze moeten bezuinigen de broekriem aanhalen .Zelfs Wilders bereide zijn kiezers veur dat er bezuinigingen voor hen ook aan kwamen .
    Wat me tegen valt van Wilders is dat hij niet pal voor de zwakkeren gaat staan . Neem nou eens de ouderen die meer zorgpremie moeten betalen offuh mensen met een bijstandsuitkering .Als ik een van die kiezers was had ik wel 3 keer nagedacht eer ik het kruisje weer bij de PVV neerzet @@$&^%%^%@&$

  • avatar Anita schreef:

    Heb een aantal keren flink moeten lachen om je taalgebruik!! zeer mooi!!

  • avatar Anoniem schreef:

    Veel mensen anti koningshuis hiero het koningshuis staat te ver van de mensen denk ik af. Het intreseerd ze geen ruk hoe de mensen in armoede leven en de eindjes aan elkaar moeten knopen in Nederland .Wel in het buitenland dan toespreken over hoe die armoede moet worden opgelost maar in eigen land kijken ze totaal niet zuigen ze de mensen alsmaar verder uit

  • avatar Liefje schreef:

    Ce n’est que la verité qui blesse is een frans gezegde, het is de waarheid , die pijn doet, oftewel de waarheid mag niet gezegd, zeker niet in dit calvinistisch landje over de poppenkast, die het koningshuis voorstelt. Er zijn genoeg mensen , die in sprookjes geloven,nooit volwassen zijn geworden, gaan voor het uiterlijk vertoon van al die modeshows van die omhoog gevallen lieden.
    De waarheid van een stelletje hoerenlopers, de wortels van het koningshuis en dan nog erger de wortels van Maxima.Soort zoekt nu eenmaal soort. Maxima une belle tête dit la fontaine, mais de cervelle piont! een mooi gezicht, maar hersens ? Geef het volk hun brood en spelen, dan kunnen wij ons gang gaan zei Julius Ceasar, ja geef ze tv en roddelbladen en ze zijn tevreden, er is nog steeds niets veranderd. Kijk naar dat Europa, wat voor ellende het ons brengt ipv de leugens van 2000 euro voordeel. Hoe we worden bestolen en belazerd. Kijk wat de griekse overheid de vrachtwagenchauffeurs aan doet. De overheid is een schoft met een hoge hoed op zei Prof. Meijers en terecht ,het is en blijft een ploert.Hoe het zich ook profileert in welke vorm ook, het blijven misdadige ploerten.
    Alleen het onderwijs is al verloederd van de 3 de naar 10 de plaats, hou het volk vooral dom, dan blijven ze zwaaien naar uitzuigers.De leermethoden worden aangepast naar het domste kind, ze leren niet meer te rekenen en hersens , die je niet gebruikt sterven af. De kenniseconomie vlucht dit achterlijke land uit door een slapende regering.De waarheid, dat we dit beleid spuugzat zijn, mag niet gezegd. Zij beatrix met oogkleppen voor, dacht dat alles in dit land gesmeerd liep, wat weet ze ervan? Als zij komt, moeten er miljoenen verspijkerd worden, om de boel op te knappen, zij kent de werkelijkheid in haar gouden toren toch niet, ze lult gewoon uit haar nek.Inclusief haar marionetten. Op dit blog lees ik dus van sommigen, die niet tegen de waarheid kunnen,omdat die hun sprookje vernietigd, hun werkelijkheid.

  • avatar Anoniem schreef:

    Heb je op de PVV, CDA, of VVD gestemt, dan wordt je genaait, of je het wil of niet.

    Ben ik effen blij ik wordt dus niet tegen mijn wil genaaid omdat ik wel uitkijk met wie ik in zee ga
    Wie is zo dom dat denkt dat de winst van de koningshuis terug vloeit naar de schatkamer van de staat der Nederlanden Mooi niet blijft lekker op Aruba op de rekening van de koningshuis. De koninklijke familie die uit de haagse ruif staat te vreten word steeds groter.Moeder des vaderland Een moeder zorgt eerst voor haar kinderen en dan pas voor zichzelf Nee ik kan het koninklijk huis echt niet zien als een aanwinst Leden van het koninklijkhuis krijgen een toelage vele malen hoger dan modaal zonder belasting plichtig te zijn. Dit in combinatie met het feit dat het duistere verkregen kapitaal van deze familie al in de top van rijken der aarde staat maakt deze jaarlijkse kosten het in deze tijden erg moeilijk te verdedigen. Wat zou de renteopbrengst zijn van hun familie kapitaal daar zouden vele gezinnen beneden de armoede grens ruim van kunnen leven en ook eens opo vacantie kunnen. Heel nederland moet inleveren dus het zou fijn zijn dat de oranjes dit ook zouden gaan doen. Ze houden na inlevering nog genoeg over.Dan kun je zeggen het koningshuis is nuttig en kun je spreken over moeder des vaderlands want dan zorgen ze ook voor hun kinderen.

  • avatar Fat Ass schreef:

    wat ik me er van herinner wou pim het koningshuis alleen nog om lintjes door te knippen, en volgens mij is dit bij geert hetzelfde, en kan ze geen ongelijk geven.
    ik heb het al eens eerder geschreven, maar iemand die persé met majesteit aangesproken wil worden in d’r eigen huis, staat in mijn ogen heel ver boven de bevolking, en juliana heb ik wel altijd graag gemogen, net als margriet en pieter die ik wel eens ben tegen gekomen bij het ziekenhuis avl, waar pieter ook loopt, en waar je dus als burger (lotgenoot) wordt tegen gehouden als die naar buiten komt, en hij aan zijn houding te merken, zich helemaal niet prettig bij voelde.
    vriendelijk diegene die stonden te wachten gedag zei met een knik en glimlach, onderwijl met twee brede figuren in pak naar de auto lopend, en claus heb ik ook altijd een hele gewone sympathieke man gevonden, die soms lachwekkend uit de hoek kon komen met officiele gelegenheden, zoals achter op de fiets bij iemand of zijn stropdas afdoen, ik heb er om gelachen, en wat maxima betreft? heb ik ook al eens eerder gemeld, daar kunnen de meeste mensen zich nog wel eens heel erg in vergissen, die is volgens mij van binnen anders als dat ze zich voordoet.
    en nu ben ik pissig omdat ik heb gehoord dat er een kliniek voor turken wordt geopend in amsterdam, en dit schijnt nu dus al een speciale kliniek voor besnijdenis te zijn, ik wist niet eens dat die bestond, en dacht dat dit in nederland verboden was, ik wil graag een kliniek alleen voor nederlanders, met alleen maar nederlandse artsen, oh sorry, nou discrimineer ik natuurlijk, en dat mag niet he, ik wil ook wel graag een uurtje zwemmen en gymmen, ook graag met geblindeerde ramen, voor alleen nederlandse vrouwen, oh jee, nou discrimineer ik al weer, maar het lijkt mij wel heerlijk, zonder starende gapende blikken van apen die je aanstaren omdat je er door omstandigheden anders uitziet en niet met een t-shirt aan mag zwemmen, dus mezelf de blubber zoek naar een zwempak met korte mouwtjes, mag wel met een boerkini zwemmen, nou sorry, dat verdom ik dus, dan jammer genoeg nog maar even niet zwemmen.

  • avatar Hete Bliksem schreef:

    Leve W A en Maxima

  • avatar waxinelichtje schreef:

    opdonderen met dat koningshuis

  • avatar waxinelichtje schreef:

    opdonderen met dat koningshuis

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl