feb
08
2018

D66 wil uw organen, en snel

Orgaanhandel in NederlandHet British Medical Journal waarschuwde al in 2011 dat wetten die mensen automatisch tot donor maken, ervoor zorgen dat artsen de organen van uw man, vrouw, kind of andere geliefde wel degelijk zonder toestemming van de familie zullen wegnemen – Commentaar 2018: Hoe betrouwbaar is de overheid om de zeggenschap over uw lichaam aan over te geven?
Wat denkt u dat er kan gaan gebeuren als u na een ernstig ongeluk op de IC belandt, en er ligt op dat moment ergens een ‘hoge’ en/of ‘bekende’ Nederlander op een orgaan te wachten?
Op 15 juli 2013 publiceerden we het onderstaande artikel over de officiële orgaanhandel in de Verenigde Staten, een beangstigende situatie waarin de levens van gewone mensen nauwelijks meer blijken te tellen, en waar het huidige kabinet onder leiding van (wij zouden haast zeggen: natuurlijk) D66 eveneens naartoe wil.

Lees en huiver, en bedenk u dan nog eens of u het automatisch orgaandonorschap wel zo’n goed idee vindt.

Waar critici al jaren voor waarschuwen blijkt in de Verenigde Staten de gruwelijke realiteit te zijn: in ziekenhuizen worden de organen van levende donors routinematig weggehaald om getransplanteerd te worden, waarna de familie van de slachtoffers het bericht krijgt dat hun geliefde op de operatietafel is overleden als gevolg van bijvoorbeeld een hartstilstand. Mike Adams van de bekendste onafhankelijke Amerikaanse natuur-en gezondheidssite Natural News schrijft dat ‘ik mijn lezers niet voor niets jarenlang gewaarschuwd heb om GEEN orgaandonor te worden.’

Er komt steeds meer bewijs dat artsen en chirurgen in de VS om puur financiële redenen organen weghalen uit levende patiënten. Zo werd Colleen Burns tijdens haar operatie plotseling wakker op de operatietafel van een ziekenhuis in Syracuse, New York. Tot haar afgrijzen zag ze dat de chirurgen haar organen uit haar lichaam wilden halen.
Orgaanhandel in NederlandDit is geen complottheorie, maar echt gebeurd en bevestigd door ABC News en andere media. Hoe dit kon gebeuren? De artsen gaven eerst een valse doodverklaring af voor Colleen door te beweren dat ze een hartstilstand had gekregen en daarbij ‘onherstelbare hersenschade’ had opgelopen. Vervolgens konden ze naar hartenlust in haar lichaam gaan snijden – terwijl ze nog leefde.

Miljardenindustrie

Amerikaanse artsen blijken er dus een andere definitie van ‘dood’ op na te houden dan de meeste mensen. Omdat ziekenhuizen enorme winsten behalen met de -zowel legale als illegale- handel in organen, blijkt de verleiding voor velen dus te groot om nog levende patiënten, nog voordat hun hart stopt met kloppen, voor dood te verklaren.
De organenhandel is een zeer winstgevende miljardenindustrie geworden. Over de hele wereld hebben rijke mensen voortdurend nieuwe nieren, levers, harten en andere organen nodig. Artsen en ziekenhuizen kunnen kosteloos organen ‘oogsten’ van mensen die zich hebben opgegeven als donor, of door de overheid automatisch zijn verplicht om donor te worden. De ontvangers van de organen en de medische verzekeraars tellen er grif geld voor neer, waardoor met de organen van één donor miljoenen kunnen worden verdiend.

Veel donororganen beschadigd of ziek

Bovendien maakt de medische wereld zich schuldig aan nog een smerig trucje: de organen die bij andere patiënten worden ingebracht zijn vaak zwaar beschadigd of met ziekten zoals hepatitis, de gekkekoeienziekte (BSE) en andere virussen geïnfecteerd. De eerder genoemde Colleen Burns is zo’n geval. Zij nam een dodelijke overdosis van diverse medicijnen in om zelfmoord te plegen, maar toch werden haar organen voor gezond verklaard om te transplanteren.

Met andere woorden: zelfs organen, waarvan artsen weten dat deze door een giftige overdosis zwaar zijn beschadigd, worden bij andere mensen ingebracht.
Dat is tegelijkertijd de reden dat veel patiënten die een donororgaan hebben ontvangen, al na korte tijd zelf sterven. In veel gevallen zijn de organen die ze ontvingen namelijk beschadigd of ernstig ziek, waardoor het lichaam van de ontvanger onmiddellijk besmet wordt. Dit proces wordt nog eens verergerd door de medicijnen die men moet slikken om afstoting van het orgaan te voorkomen en die de werking van het immuunsysteem aantasten.

Orgaanhandel in NederlandAanbod gezonde organen gering

Voorbeeld is Irakveteraan Matthew Millington, die in 2009 een long met kanker (!) getransplanteerd kreeg. Na amper tien maanden stierf hij zelf aan kanker, dat zich vanuit de long had uitgezaaid. Een schadevergoeding zat er echter niet in, omdat de ziekenhuizen zich wettelijk hebben ingedekt tegen mislukte transplantaties en falende donororganen.
Alleen al in de VS wachten 100.000 mensen op een donororgaan. Er zijn echter maar mondjesmaat organen beschikbaar, waardoor artsen onder enorme druk staan om de organen van nog levende mensen weg te nemen, ook als dit zieke en aangetaste organen zijn. Omdat ongezond levende mensen eerder ziek worden en sterven dan gezonder levende mensen, is het aantal beschikbare organen dat volledig gezond is gering.

Politieke tegenstanders makkelijk doelwit

De dood van jonge, gezonde mensen bij bijvoorbeeld verkeersongelukken is dan ook ‘ideaal’ voor de orgaanindustrie. In China worden om deze reden tegenstanders van de regering, zoals leden van de Falun-Gong sekte die een supergezond leven leiden, regelmatig opgepakt en in de gevangenis gegooid. Vervolgens worden van dit soort politieke tegenstanders de gezonde organen geoogst.

Orgaanhandel in NederlandRijke topmensen sneller een orgaan

Dit gebeurt echter niet alleen in het totalitaire China. Mike Adams: ‘Hoe denkt u dat (ex-Apple topman) Steve Jobs zo snel een nieuwe lever kon krijgen, terwijl duizenden anderen er ook op wachtten? Hij heeft er een gekocht. Of gelooft u echt dat hij net als de anderen in de rij is gaan staan, en dat er toen plotseling een lever voor hem beschikbaar kwam, sneller als voor alle anderen?’

Orgaanhandel in NederlandPatiënten lopen overal ter wereld gevaar

Overal ter wereld worden tegenwoordig organen weggehaald bij mensen die niet uitdrukkelijk hebben verklaard dit niet te willen. Het British Medical Journal waarschuwde in 2011 dat de wetten, die mensen automatisch tot donor maken, ervoor zorgen dat artsen de organen van uw man, vrouw, kind of andere geliefde zonder toestemming van de familie kunnen wegnemen.
Er bestaat zelfs een website, PresumedConsent.org, die ondanks de verbloemende woorden niet kan verhullen dat artsen worden aangemoedigd om meer patiënten ‘dood’ te verklaren, zodat er meer organen beschikbaar komen en de lucratieve miljardenhandel in organen nog jaren kan blijven doorgaan.

‘Zeg nee tegen orgaandonatie’

Adams adviseert: ‘Als argeloze bureaucraten u de volgende keer vragen of u orgaandonor wilt worden, zeg dan eenvoudig: ‘Nee dank u, ik heb liever dat de artsen proberen mij in leven te houden’. Spoor artsen dus niet aan om u om te brengen. Als u echt mensen wilt helpen, dan leert u hen hoe ze hun door God gegeven organen met superfoods, supplementen, sport en een gezonde levensstijl kunnen beschermen.’

Orgaanhandel in NederlandOverheid betrouwbaar?

De meeste mensen zijn principieel niet tegen orgaandonatie. Het grote ‘maar’ is of de overheid nu wel zo’n betrouwbare hoeder van uw en mijn lichaam, dus leven, is.

Kijken we naar het recente verleden, de talloze gebroken verdragen en beloften over de EU en de oprichting van een ons land miljarden kostende euro-transferunie (‘geen cent meer naar Griekenland’, en ‘iedere cent aan de Grieken zal terugkeren’), het overdragen van steeds meer macht en soevereiniteit naar een ongekozen totalitair regime in Brussel (terwijl ook de Nederlanders in een referendum NEE hadden gezegd tegen een Europese grondwet), het feitelijk negeren van het Oekraïne referendum, het überhaupt willen opheffen van het referendum, uitgerekend door de partij die dat jaren tot zijn speerpunt maakte en die nu aan het voorfront staat om de zeggenschap van uw eigen lijf af te pakken (‘tenzij’…), en natuurlijk de door een grote meerderheid afgewezen, maar door de politiek toch doorgevoerde massa immigratie en islamisering van onze samenleving, kan de conclusie niet anders zijn dan dat u als orgaandonor uw leven in handen legt van een partij die gemaakte afspraken, wetten en beloften op ieder moment naar eigen believen aanpast, verandert of gewoon negeert, en daar tegen het volk (geheel of gedeeltelijk) over liegt.
Hou onderstaande filmpje goed in gedachten als u straks een keus moet maken.

D666 komt uw organen thuis ophalen

8 Comments »

 • avatar Terry schreef:

  Het is een grof schandaal dat dit achterbakse D666 deugvolk de beginselen van de oprichter heeft verloochend. Zich überhaupt in het centrum van de macht kan bevinden en het electoraat de middelvinger geeft. Inmiddels is het masker van narcist Pechtold en zijn haatbestuurders wel afgevallen. Macht corrumpeert wel degelijk zoals we hebben kunnen vaststellen. En Hans van Mierlo? De ligt zich inmiddels non stop in z’n graf om te draaien

 • avatar Kees de Rukker schreef:

  Waar gaan de mensensloperijen gebouwd worden? Als iedereen donor wordt komt er een enorme hoeveelheid lijken vrij. Heeft men daar wel voldoende gekwalificeerd personeel voor bij een groot aanbod? Want centraal slopen lijkt mij geen oplossing omdat er heel veel koelruimte nodig is waardoor gedecentraliseerd slopen welhaast noodzakelijk wordt door bij voorbeeld 1 mensensloperij per provincie te bouwen. Wat doet men met de vrijgekomen organen en huid die overbodig zijn voor de bevolking? Wordt dat verkocht aan het buitenland? Tegen welke kosten? Wie ontvangt het geld?

  Wie betaalt de sloopkosten? Zijn dat de nabestaanden? Wat als je moeder pas na 20 dagen gesloopt wordt, wanneer kan je het verminkte lijk dan ter aarde bestellen? Dat heet leedverlenging. Wie heeft daar behoefte aan? Ik niet! Het begraven van alleen maar botten en darmen lijkt mij ( als voorbeeld ) geen prettige gedachte.

 • avatar Willem de Rukker schreef:

  D66 is een hypocriete partij. Mevrouw Ollongren vraagt om een discussie met Baudet omdat zij weet dat Baudet slecht in debatten is. Het moet een makkie zijn. Nu de heer Hiddema het overnam geeft D66 niet thuis. Bang dat Ollongren het verliest van de slimme advocaat. Bovendien is de IQ rassenkwestie een vraag voor de wetenschap en niet de politici.

  • avatar Kees de Rukker schreef:

   De afhaalchinees is Wim, bij allen ook bekend onder vele andere namen, niet goed gevallen.
   Na een incubatietijd van 4-6 uur is Wim een beetje bleekjes om de neus geworden en heeft hij lichte verhoging. Inmiddels is hij al 3 keer naar de WC gerend.
   Er is absoluut geen groot gevaar en het komt wel goed met hem.

   De Fu Yung Hai met hond in honing en kat in sambal ligt gewoon een beetje zwaar op de maag zeg maar.
   Iedereen hier mag Wim sterkte wensen, en een goede nachtrust, maar de kans dat hij vanavond nog terugkomt om te reaguren achten wij niet erg groot.

   Trustruh en beterschap Wim!

 • avatar Anoniem schreef:

  Bijna 100 van 241 ondervraagde zorgverleners hebben sterke vermoedens of zeggen zeker te weten dat patiënten die ze behandelen in het buitenland een nier hebben gekocht. Onder hen zijn transplantatiechirurgen, nierartsen, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers.

  Van deze deelnemers hebben er zeventien gezegd dat zij tussen 2008 en 2013 patiënten hebben behandeld van wie ze vermoeden dat zij in Nederland een orgaan hebben gekocht. Twee van deze patiënten hebben dat ook inderdaad toegegeven.

  Dertien professionals zeggen dat zij donoren behandelen die een nier zouden hebben verkocht aan iemand in Nederland. Negen deskundigen hadden in deze periode vermoedens van mensenhandel. Drie keer is gemeld dat de donor vertelde gedwongen te zijn een nier af te staan.

 • avatar Anoniem schreef:

  ‘Gezonde nier aangeboden. Prijs: 50.000 euro. 38 jaar jonge nier van een niet roker, niet drinker. Altijd gezond geweest. Bloedgroep O negatief.’

 • avatar EX Orgaan Donor schreef:

  Mijn organen zijn niet meer beschikbaar. Triest dat we allemaal ter beschikking van de regering staan. Ik was altijd donor maar heb het nu ongedaan gemaakt. Met dank aan D66.

 • avatar ICT Kees schreef:

  Overheid en ICT is altijd al een succes gebleken.
  Hoe zit dat eigenlijk als het lichaam van een geregistreerde niet-donor uiteindelijk toch wordt leeggeroofd vanwege een fout in het registratiesysteem? Worden die organen dan vervolgens weer in het lichaam teruggestopt?

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl