sep
08
2020

De waanzin van Viruswaanzin

  • Jullie noemen Nederland een dictatuur, waar jullie geen vrijheid van meningsuiting meer hebben. Tegelijkertijd kunnen jullie in deze dictatuur gewoon demonstreren en zelfs bij veelvuldig overtreden van de coronaregels wordt er maar zelden ingegrepen. In Minsk droomt men van deze vrijheid. Intussen adoreren jullie Trump en Poetin (dé helden van het vrije woord en het demonstratierecht).
  • Jullie verzetten je tegen een mondkapjesplicht, omdat mondkapjes toch niet helpen tegen het virus, dat eigenlijk maar een griepje is of zelfs helemaal niet bestaat; toch is het virus door Bill Gates in een laboratorium in Wuhan gecreëerd.
  • Mondkapjes zijn volgens jullie zinloos, omdat het virus te klein is, om door mondkapjes te worden tegengehouden. Tegelijkertijd zijn ze volgens jullie gevaarlijk voor de gezondheid, omdat ze de (veel kleinere) zuurstof- en CO2-moleculen tegengehouden, zodat je een zuurstoftekort of een CO2-vergiftiging krijgt. En in deze mondkapjes, die het ontstaan van aerolsolen niet verhinderen, verzamelt zich zoveel vocht (ach en wee!), dat zich daar binnen de kortste tijd heel veel gevaarlijke bacteriën ontwikkelen.
  • En die bacteriën zouden ons ziek maken (Ze zitten overigens allang in onze luchtwegen, want hoe zouden ze anders in een mondkapje terechtkomen?). Maar goed: door een mondkapje word je dus ziek (waarom chirurgen en tandartsen daar geen last van hebben, is natuurlijk niet belangrijk). De mondkapjes van Baudet waren natuurlijk een uitzondering.
  • Onze politici zijn volslagen incompetent en worden door economische belangen geleid en kunnen het niet eens worden welke maatregelen waar, wanneer en voor wie gelden (en daar hebben jullie deels nog gelijk in ook) – maar tegelijkertijd zijn alle politici competent genoeg om deel te nemen aan een zorgvuldig geplande, wereldwijde samenzwering, die door de economische elites is uitgedacht om eh…. O ja, om onze economie te ruïneren (hè?)
  • Jullie klagen over het RIVM, maar vertrouwen volledig op zweverige nepartsen en homeopaten.
  • Al jullie info halen jullie van telegram- en YouTubekanalen van een geflopt RTL-figuur, een model, een opiniepeiler, een dansleraar en een homofobe rapper – die uiteraard veel objectiever zijn dan alle media van welke snit dan ook.
  • Jullie verwijten onze wetenschappers, dat zij bij nieuwe inzichten meteen van mening veranderen en tegelijkertijd EISEN jullie van hen dat zij eindelijk WaKkEr WoRdEn!!!1!!! en op jullie inzichten reageren en hun mening veranderen.
Written by in: Niet gecategoriseerd |

Geen reacties »

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl