Welkom

AAP-LogoWelkom bij de Oppositie.

Aktiefront voor een

Andere

Politiek

afgekort AAP.

Hier mag iedereen die wat zinnigs te zeggen heeft schrijven over de landelijke en plaatselijke politiek.

Waar komen de geschreven stukken vandaan, ik weet het niet. Als schrijver van kritische en politiek beladen onderwerpen jat je natuurlijk van alles bij elkaar. Ik heb overigens bij alles wat ik leuk of interessant vind de neiging om binnen de kortste keren te denken dat ik het allemaal zelf heb verzonnen.” Of dit een slecht of goede eigenschap is laat ik aan de lezer over, er is ruimte genoeg om te reageren en ik hoop dan ook dat daar veel gebruik van wordt gemaakt.

Wij zijn de buitenparlementaire oppositie!

Natuurlijk zijn wij legaal bezig, maar dat kan van de een op andere dag veranderen omdat onze tegenstanders namelijk bepalen wat legaal is!

Het is in Nederland al haast onwettig als je anders denkt of sympathie hebt voor een andere groepering.

Verder zijn wij zeer gehecht aan uw en onze privacy en de vrijheid van meningsuiting, dus leef je uit!

Vrijheid van meningsuiting is een zeer belangrijk recht, want hiermee kunnen andere rechten verkregen worden dan wel behouden blijven. In de oude media heerst veel censuur. Afwijkende meningen (en de argumenten daarvoor) worden niet gehoord, waardoor er al gauw een verkeerd beeld ontstaat over bepaalde onderwerpen. De nieuwe media, zoals internetforums en -blogs, plegen helaas ook censuur. Politieke partijen zijn tegenwoordig ook als de dood voor relletjes; ze willen alles in de hand houden en Tweede Kamerleden zijn verworden tot stemvee. Veel politieke partijen hebben geen forum op hun website; hebben ze dat wel, dan plegen ze veelvuldig censuur. Wij zijn niet bang voor het vrije woord; en verwelkomen dat juist.

Berichten en reacties worden direct geplaatst, er zijn wel moderators die de berichten mogen aanpassen of zelfs verwijderen mochten er persoonlijke aanvallen, onnodig beledigende en/of bedreigende opmerkingen geplaatst worden.

Zie ook onze algemene voorwaarden

Written by on jan 11,2007 in: |

4 Comments »

 • avatar van Oefelen schreef:

  Ga door, ik zie weinig nieuws momenteel, schrijf weer eens een scherp stukje!

 • […] We kijken even verder, in de hoop dat we ergens kunnen vinden wie er achter deze webzijde zit. Wij denken dat het iemand is die heel erg in het begin van de jaren tachtig is blijven steken, dus vermoeden een arbeidsongeschikte vijftiger. We bekijken eerst het welkomstwoord: […]

  • avatar colani schreef:

   Beste Opinieleider,

   Ik heb eens zitten nadenken hoe ik je kan helpen in je ‘discussie’ met mij . Misschien moet je eens overschakelen naar een meer ‘verborgen strategie’. Ik stel me zo voor dat je het volgende zou kunnen doen.

   1. Lees de boeken brave new word (Huxley), 1984, Animal Farm (Orwel) en ‘op gevoel: Sylvia Millecams eigenzinnige strijd tegen kanker (Kamphuis)

   2. Leef je dieper in in de rol van Medische Inquisitie en Thought Police (zie 1984)

   3. Neem contact op met de Telegraaf en het Parool die je graag zullen helpen.

   4. Neem samen met deze 2 en je (andere?) kompanen (je hebt het altijd over wij) contact op met de Minister van Justitie en Schijn-Veiligheid (Onze Ivo)

   5. Zorg, samen met de Minister, voor een aanklacht van het Openbare Ministerie tegen mij. Bijv. medeplichtig aan de moord op of gevaar voor de nationale veiligheid. Jullie verzinnen wel wat.

   6. Laat mij verhoren door een innemende Rechter Commissaris die mij een verklaring weet af te dwingen of te ontlokken die tegen mij gebruikt kan worden (zie 1984 en Op gevoel)

   7. Geef journalisten van het Parool en de Telegraaf geld voor het publiceren van een vernietigend artikel over mij.

   8. Laat Ivo en zijn vrienden in het parlement aangeven dat ik een gevaar vorm en dat ‘nader onderzoek gewenst is’.

   9. Vraag de journalisten, net zoals ze bij Frontaal Naakt ook hebben gedaan, voor een continue stroom van negatieve publicaties.

   10. Succes gegarandeerd.

   Ik zal deze 10-stappen strategie toevoegen aan de brief aan Ivo Opstelten op mijn eigen website en sturen naar enkele Tweede Kamerleden en enkele redacties van kranten. Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geholpen.

   Happy Valentine 😉

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl