Regels

1 – Respect: Speel niet op de persoon, toon respect voor andermans mening. Discriminerende, racistische of haatzaaiende reacties, alswel beledigingen en bedreigingen (direct of indirect) worden verwijderd.
2 – Relevant: De reactie moet betrekking hebben op de inhoud van de column waaronder de reactie wordt geplaatst. Reacties die de zin van een artikel of discussie betwisten worden soms met liefde verwijderd . De reactie mag geen reclame uitingen bevatten.
3 – Raak: Reageer terzake, in begrijpelijk en leesbaar Nederlands. Pleeg vooral inbreuk op andermans auteursrechten. Kopieer lappen tekst van elders naar deze site, en indien echt relevant, plaats links die naar andere websites verwijzen.
4 – Niet mee eens: Eventuele doodsbedreigingen kunt u ons mailen of hieronder als reactie achterlaten. Blijft u rustigademhalen, en denkt u ook even aan de spelling!?

Disclaimer

Alle informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel de auteur zijn best doet om alle informatie, links, diensten en producten goed en foutloos aan te bieden, kan de auteur niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

DE AUTEUR BIEDT ALLE INFORMATIE, DIENSTEN EN PRODUCTEN AAN “AS IS”, ZONDER ENIGE GARANTIES. ALLE GARANTIES OF EVENTUELE GARANTIES, INCLUSIEF GARANTIES WAARBIJ EEN DIENST OF INFORMATIE OVER EEN DIENST, GEGARANDEERD WORDT DOOR DE AANBIEDER VAN DE BETREFFENDE DIENST, WORDEN HIERBIJ DOOR DE AUTEUR NIET ERKEND. DE AUTEUR ZIET DERHALVE AF VAN WELKE AANSPRAKELIJKHEID DAN OOK, BINNEN DE GRENZEN VAN DE NEDERLANDSE WET.
IN GEEN GEVAL ZAL DE AUTEUR AANSPRAKELIJK KUNNEN WORDEN GESTELD VOOR ENIGE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTELE, CONSEQUENTIELE EN SPECIALE SCHADES, OF WELKE SCHADES DAN OOK, VOORTKOMEND UIT HET GEBRUIK VAN, OF FUNCTIONEREN VAN DEZE WEBSITE, OF VAN IEDERE VORM VAN INFORMATIE, DIENSTEN OF PRODUCTEN
AANGEBODEN DOOR DEZE WEBSITE, OOK AL IS DE AUTEUR OP DE HOOGTE GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN HET ONTSTAAN VAN EEN DERGELIJKE SCHADE.

WANNEER U NIET TEVREDEN BENT OVER HET FUNCTIONEREN VAN DEZE SITE, OF EEN GEDEELTE ERVAN, IS HET UW EXCLUSIEF RECHT GEEN GEBRUIK MEER TE MAKEN VAN DEZE SITE. ­čśë

De auteur van deze website en www.colani.nl zijn onderhevig aan het Nederlands recht. Elke gebruiker van het internet die deze site of de auteur gerechtelijk wil vervolgen, zal dit in Nederland moeten doen. ­čśë

De beheerder van deze site bepaalt uitsluitend en alleen zelf of een bijdrage er wel of niet wordt geplaatst, en dus niet de gebruikers, dreigementen helpen daar niet aan, ook deze worden soms geplaatst (als ik in een goede bui ben) maar meestal verwijdert.
Links naar site’s die niet relevant zijn aan het artikel worden niet opgenomen en de link of de gehele reactie wordt verwijderd.

Het ga je goed!

Written by on dec 31,2009 in: |

2 Comments »

 • avatar Ellen schreef:

  Goedendag,
  Toevallig kwam ik op uw site terecht, bij een artikel uit november 2009, over illegale schapenslacht. Uit de reacties op dit artikel (‘natuurlijk ga je een schaap / geit neuken als je een moslima als vrouw hebt’ etc etc.) maakte ik op dat het hier om de site van een rechtsextremistische club ging. Mijn verbazing was dan ook groot, dat ik elders ontdekte dat dit niet het geval is, en dat onder ‘regels’ staat dat discriminerende, racistische en haatzaaiende teksten zullen worden verwijderd. Misschien is het commentaar op het stuk over illegale slacht aan uw aandacht ontsnapt. (?)
  Vriendelijke groeten,
  Ellen Stam, Laren Gld.

  • avatar colani schreef:

   Beste Ellen, misschien is ook aan jou aandacht ontsnapt, dat we hier regelmatig “satirische” stukjes publiceren. Mijn excuses mocht u een en ander verkeerd hebben opgevat.

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl