jun
01
1970

Het rode leger opbouwen (vertaling nog nabewerken)

Het Rode Leger Building!

Kameraden van 883 – er is geen zin uit te leggen aan de verkeerde mensen het recht te willen. We hebben lang genoeg gedaan. De bevrijding van Baader-actie, we hebben niet de intellectuele blaaskaken, de Hosenscheißern verklaren Allesbesser-kennis, maar het potentieel revolutionaire delen van de natie.
Dat betekent dat degenen die kunnen onmiddellijk begrijpen de overtreding, omdat ze zelf gevangenen. De chatter op de “links” niets te geven, omdat het niet is gevolgd en actie. Ze hebben er genoeg van! De jongeren in de buurt Märkischen uit te leggen aan haar bevrijding de Baader-actie, de meisjes in de Eichenhof in Ollenhauerstrasse in Heiligensee, de jongens in het programma Jeugd in het Jeugd Hulp kantoor, in het groene huis in een pijnboom basis. Gezinnen met veel kinderen, de jonge werknemers en leerlingen, de belangrijkste studenten, de gezinnen in de herontwikkeling van gebieden, de werknemers van Siemens en AEG-Telefunken van de SEL en Osram, de gehuwde werknemers, die in het huishouden en de kinderen zal ook het creëren van het akkoord – dammit!

Waar heb je haar de nodige maatregelen om de exploitatie te geven dat zij lijden geen schadevergoeding ontvangen door levensstandaard, consumptie-, spaar-overeenkomst, kleine leningen, middelgrote auto. Wat is het hele bedrijf kan het zich niet veroorloven niet opknoping af daar. De belofte voor de toekomst hebben al hun opvoeders en leerkrachten en verzorgers en huishoudelijke managers en opzichters, en meester, en EU-ambtenaren en district burgemeesters blootgesteld als leugens, en zijn alleen bang voor de politie. Welke – en niet de kleinburgerlijke intellectuelen – je moet zeggen dat nu de conclusie dat het gaat nu dat de bevrijding van Baader is slechts het begin! Die waarschijnlijk tot het einde van de stier overheersing! Waar heb je te zeggen dat we bouwen het Rode Leger, dat is hun leger. Waar je moet zeggen dat het nu begint. Het zijn geen domme vragen, waarom nu? Ze hebben een duizend manieren om de autoriteiten en diensten al achter hen – de dans te maken – de wachtkamer en de datum waarop het werkt, en zeker niets heeft gewerkt. En het gesprek met de aardige leraar, die heeft een verwijzing naar de speciale school zal niet beletten dat, en de hulpeloze kleuterjuf, waar was geen lege stoel. Vraag niet waarom damn right now -.

Geloof je, van natuurlijk geen woord over wanneer je jezelf niet eens in staat om de krant te verspreiden voordat het wordt in beslag genomen. Omdat je niet strooplikker links naar je roeren, maar het doel links, moet je een distributie netwerk op te bouwen en niet dicht bij de varkens. Dus brand is niet dat het te zwaar was. De bevrijding van Baader-actie had geen Deckchensticken. Zodra u hebt begrepen wat er gaande is – zijn (en uw opmerkingen dat je weet wat je krijgt het, maar alleen dat ze zichzelf ‘HATTET ne kogel in de buik, van natuurlijk, was opportunistische shit – je klootzakken), wat je hebt wanneer je het, moet u de Sales organiseren beter. En we zullen vertellen over de methoden die zo weinig over het actieplan – het Torfköppe! Zolang je laat je hijgend, kunt u niet mensen geven advies over hoe om niet hijgend. Wat betekent het voor avonturisme? Dat ze zelf opbouwen van de lampen. Aldus.

Wat betekent het: De conflicten tot een hoofd? Dat wil zeggen: Zijn niet te worden geslacht. Wij geloven in het Rode Leger. Achter de ouders zijn de leerkrachten, het bureau Jeugdzorg, de politie. Achter de voorman is de meester, het personeel kantoor, de gewasbescherming, zorg als politie. Achter de conciërge is de beheerder, de eigenaar, de gerechtsdeurwaarders, de uitzetting actie, de politie. Wat maken de varkens met kwaliteiten, ontslagen, opzeggingen, met Koekoek en wapenstokken, ze creëren. Tuurlijk, nemen zij de dienst pistool, met traangas, handgranaten en geweren, duidelijk dat ze escaleren de middelen, tenzij ze vooruitgang anders. Duidelijk dat de GI’s in Vietnam guerrilla tactieken werden omgeschoold, de Groene Berrett gelegd op foltering cursus. So what? Duidelijk dat de gevangenis is aangescherpt in de politiek.

Je hebt duidelijk te maken dat de sociaal-democratische shit te zeggen, het imperialisme en alle Neubauer en Westmoreland, Bonn, Senaat, de staat en wijk bureaus jeugdzorg, die zouden kunnen ondermijnen de hele Schweinkram nasführen, verrassing, intimideren, zonder vechten om af te schaffen. Maakt duidelijk dat de revolutie niet zal een Easter Parade. Dat betekent, van natuurlijk, zal de varkens escaleren zo ver als ze kunnen, inclusief maar niet verder. Om het conflict te duwen om een hoofd, rekenen we op het Rode Leger.
Zonder gebouw, terwijl het Rode Leger uit ontwikkelingslanden in een conflict, een politieke werk op de boerderij en in de Bruiloft en Märkischen kwartaal en voorn en in de rechtszaal om het reformisme, dat wil zeggen: u is er alleen een beter middel van discipline, verbeterde methoden van intimidatie, betere methoden van uitbuiting. Dat maakt de mensen gewoon vernietigd, die niet breken, die de mensen kapot maakt!
Zonder de bouw van het Rode Leger, kan de varkens er alles aan te kunnen gaan op de varkens: insluiting, lozingen, toezeggingen, kind stelen, intimidatie, schieten, de heer Chen. De conflicten tot een hoofd is, kan dat niet meer zijn wat ze willen, maar moeten doen wat we willen.

Die hebben haar duidelijk te maken dat de exploitatie van de Derde Wereld, van de Perzische olie, bananen, Bolivia, Zuid-Afrika’s abkriegen goud – niets, hebben geen reden zich te identificeren met de uitbuiters. Zij kunnen vangen op deze, dat wat begint hier, nu, is in Vietnam, Palestina, Guatemala, in Oakland en Watts, Cuba en China, Angola en New York al weg uit. De vangst op deze, als je hen uit te leggen dat is de Baader-Bevrijding actie geen op zichzelf staande actie, nooit was, is slechts de eerste van zijn soort in Duitsland. Verdomd.
Niet zitten rond op de bank en een hausdurchsuchten uw dierbaren als kleine winkeliers. Bouwt voort op de juiste verdeling apparaat, laat de shits zijn de kool-eters, de maatschappelijk werkers die krijgen Pally alleen, dit gespuis.

Eruit, waar de huizen zijn en de grote gezinnen en de sub-proletariaat en de proletarische vrouwen, die niet kunnen wachten om de juiste man raakte in het gezicht. Zij zullen het voortouw nemen. En laten we niet grijpen je, en te leren van mensen als je niet kunt vangen – de meer begrijpen dan haar.

De klassenstrijd ontvouwen.
Het proletariaat georganiseerd.
Begin met het gewapend verzet!
DE RODE LEGER TE BOUWEN!

Type of Document Communique
Release Date June 1970
Subject/Author Ulrike Meinhof or Gudrun Ensslin

Geen reacties »

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl