apr
01
2008

Cel (2008) Charles den Tex

celHoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael Bellicher, hoofdpersoon uit De macht van meneer Miller, is ‘s nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben. Michael weet niet eens waarvoor. Alles wat hij zegt, lijkt zich tegen hem te keren. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland. Daar krijgt hij te maken met twee spijkerharde rechercheurs, een bizarre aanklacht, een onontkoombaar bewijs en een advocate die hem niet gelooft. En dan moet de ellende nog beginnen.

378 pagina’s | De Geus Spanning | april 2008

Auteur: Charles den Tex

1 reactie »

  • avatar colani schreef:

    In de krant stond een interview waar aan Charles den Tex gevraagd werd of het niet wat ver gezocht was. Zeker was het af en toe op het randje maar het is niet onrealistisch. Korte bondige schrijfstijl die niet altijd even makkelijk is maar waardoor het verhaal je vastbijt.

    Dit was de reden dat ik het boek heb gekocht en in een ruk uitgelezen, daarna heb ik het aan mijn zoon gegeven en zelfs die las het in 2 dagen uit, een wonder die kun je normaal gesproken alleen onder dwang een schoolboek laten openen.

    Geweldig boek een echt aanrader!

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl