nov
11
2009

Wat is de PPV dan wel?

Is Wilder de leider van de nieuwe NSB?

In de media verbaas ik me steeds meer over de wijze waarop een zogenaamde bekende Nederlander als Herman van Veen zich in de schijnwerpers zet met ongenuanceerde argumenten jegens Geert Wilders en de PVV.

Dit heeft mij persoonlijk toch wel een beetje geprikkeld, en ik heb er vandaag een stevige discussie over gehad met een van de aanhanger van “onze” Geert.
Er wordt dus in de media een vergelijking gemaakt met NSB, dit is natuurlijk door de bekende kranten volledig uit zijn verband gerukt, of zeg maar gerust verkracht. De vergelijking in de telegraaf was mijns inziens ongelooflijk krenkend en beledigend.

Maar hoe zit dat dan wel in elkaar. Eén van de eerste dingen die opvalt is dat het hier niet om een vereniging met leden gaat zoals bij zowat alle overige politieke partijen, maar om een stichting rondom de persoon Geert Wilders. Een organisatie dus die geen gereguleerde inbreng van leden kent.

De PVV

  1. De PVV in geen politieke partij, maar een beweging waarin de leider het voor het zeggen heeft. Hij en zijn volgeling hebben de mond vol van “democratie”maar moeten dat zelf nog uitvinden. Geert Wilders is binnen de PVV alleenheerser. (uitgelekt is dat alleen Hero Brinkman tegen Geert durfde in te gaan, na zijn Nieuwspoort debakel is dit ook voorbij) Echter in de 2e kamer en de media ieder debat dat afbreuk zou kunnen doen aan zijn imago als sterke leider vermijdt, desnoods door demonstratief weg te lopen. Als je dat een “leider” wil noemen! Als ik kamerlid zou zijn van de PVV en zo achter mijn “leider” aan moet lopen als een mak schaapje, dan zou ik ook naar de fles grijpen!
  2. Het wordt inderdaad wel een eens tijd dat Wilders (PVV) verantwoording gaat afleggen hoe hij aan zijn geld komt, dus openheid van zaken , zo moeilijk is dat toch niet? We hebben in Nederland de WOB (Wet Openbaarheid Bestuur) Geert loopt zelf te blaten wat kost een buitenlander en zelf geen haar beter. Laat hem maar eens tonen hoe hij aan de centen komt, maar dat wil de “vereniging van Wilders”niet. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Hij zal wel weer allerlei smoesjes verzinnen om daar onder uit te komen! (Zou mij trouwens niets verbazen als de middelen komen uit de Joodse lobby, rijke fundamentalistische amerikanen en de neo-conservatieve hoek.)
  3. De uitspraken van Wilders (lees PVV) om wekelijk in de media te komen raken vaak kant nog wal, bijvoorbeeld de kopvoddentax, en het verbod op de koran en kinderliedjes en bijbehorende tv-programma’s. Wat Wilders graag doet is zich voortdurend als moedig en krachtig wil profileren, ferme taal uit en zijn opponenten daarom consequent ‘laf’, ‘zwak’ of ‘gek’ noemt. Het is een wonder dat een politieke ‘partij’ die zoveel basisregels schendt (racisme, discriminatie, geen openbaarheid van bestuur, anderen beledigen, zelf mensen aanklagen als zij beledigd worden) nog niet door de rechter ontbonden is.

Het is alleen zo jammer dat Wilders in ons land voldoende naïve sukkels (zie: http://www.nvu.info/gjn/04.html) vindt om ook ons land voor dit karretje te laten spannen om een vete uit te vechten die de onze niet is. Laten we hopen dat het straks niet al te langdurig zal zijn, en vooral dat als later de uiteindelijke terugslag hierop komt het roer niet volkomen om gaat en zich een tweede holocaust afspeelt….

Zoals u al merkt aan mijn schrijfstijl ben ik het op meerdere punten niet met Wilders en de PVV eens, maar de wijze waarop hij door bepaalde mensen wordt aangepakt krijgt een averechts effect.

We weten inmiddels helaas ook al wat voor soort tuig heer Wilders om zich heen heeft verzameld. onervaren genoeg om zich niet bewust te zijn van de publieke functie die ze bekleden zijn Dion Graus (staat bekend als oplichter, heeft zijn 2 exen mishandelt) en Hero Brinkman (die bij de slag om de Nieuwspoort met zijn dronkenkop een barmedewerker zijn werk belemmert) al uitgerangeerd door geweld, en Fleur Agema dat meiske  is door haar onduidelijke banden met stormfront en andere extreem rechtse forums waar ze zieltjes wil winnen voor de PVV, waar Wilders gezien zijn aversie om met extreem rechts te worden geassocieerd straks ook vanaf wil. Wat jammer van een vrouw als Fleur dat die de ideeënwereld van een Neanderthaler heeft. Mijn maltezer heeft ook twee paspoorten, ik heb al tegen haar gezegd als je het niet bevalt in dit huis pak je mand en eruit. Ze heeft me te kennen gegeven dat ze bereid is een van paspoorten in te leveren.

Verder hebben we de ‘kerngeleerde’ van de PVV, Richard de Mos, al zien falen en stotteren tijdens de raamwet debatten waar bijna letterlijk gehakt van hem werd gemaakt na zijn zeer klungelig optreden in de kamer. PVV-coördinator Ruud Sablerolle is in opspraak geraakt over zijn extreem rechtse banden en verleden.

Al met al een ploegje waar de PVV de oorlog niet mee gaat winnen, en waarom zou er bij de volgende verkiezingen opeens wel een arsenaal aan kundige kamerleden, of zelfs ministers klaar staan?

Al met al een leuke club, wil je echt bij horen het zijn hoofdzakelijk extreem rechtse racisten, plegers van bomaanslagen, samenzweerders tot moordaanslagen, leden van dictatoriale milities en tegenstanders van de mensenrechten. Het zal nog knap lastig worden om “al” die zetels gevuld te krijgen, goede mensen met onbesproken gedrag willen graag onbesproken blijven, dat zal bij deze club niet meevallen.

Het zou me echter totaal niet verbazen als gans zwakzinnig Nederland opeens massaal op de PVV stemt vanwege een (door ons lezers hier begrijpelijkerwijs gemiste) beregezellige weerpresentatie van Piet Paulusma samen met de Jostiband vanuit de kuif van Wilders.

Terugkomende op dat mediagebeuren: Freek de Jonge en Herman van Veen moeten vooral hun eigen ding blijven doen en zich minder politiek op de voorgrond presenteren, dat stuurt de discussie al helemaal de verkeerde kant op.

Een tip voor onze MP: Als cabaretiers regelmatig politiek voorpaginanieuws zijn mag onze premier zich wel eens achter zijn oren krabben en na gaan denken of hij dit jaar niet de oudejaarsconference moet verzorgen.

Een moment waarop er misschien wel naar hem wordt geluisterd.

29 Comments »

  • avatar Fuck off schreef:

    Ik Heb Wél Wat Méér Invalshoeken , Dan bij het eerste beste geluid gelijk om Je heen gaan slaan !

    Kun Je Gelijk Zien dat er Wél Héél wat méér krachten dan alleen een eerlijke Democracy aan het werk zijn !

    Wéés Wél Gewaarschuwd Dat Je Dit Materiaal niet zooó Maar met een ieder kunt Bespreken !

    Lees Zéér Goed de Waarschuwingen en mogelijke Gevolgen voor Je Veiligheid in de Links !!!

    Hoi

    Dag KLPD weer een Aangifte met Vermoeden van Misdaad!

    Het Gaat Hierbij om Elkaar Tegensprekende Verklaringen , waarbij Ik de barman de mindere Kwaliteit acht , omdat Ik Beide Gezien én Gehoord heb Hun Verklaring op tv Doen.

    Óok omdat Hij tegen sluitingstijd Gezellig met de barman schijnt te zitten praten , en even later “stomdronken ?” of nu eerder gedrogeerd in een taxi zit en geen eens meer Weet waar Hij Woont!

    Ikzelf ben na drogeringenen verkrachtingen , ze gebruikten daarbij altijd grof geweld zoals de op de bodem liggende verkrachtingslachtoffers met zn allen in elkaar schoppen onder het uiten van allerlei bedreigingen en beschuldigingen!Doen ze op schoolreisje ook!
    Dát zal hier ook zo zijn , die zijn nog al uniform in hun gedragingen op deze gebieden , alhoewel met zeer uitgebreid repetoire !

    Tja zo kun je ook de verkiezingen winnen !
    Kans dat donner,hirsch ballin,demmers etc joden hier wel weer achter zitten , zo besturen ze de hele regering steeds weer ,met een soort van criminele staatsgrepen op dit soort manieren en ook chantagepraktijken , liefst met Kinderprostitutie …dát geeft zo veel schaamte en hopeloosheid dat zo goed als Iedereen dan wel gewillig wordt !
    Zo hebben ze Joop den Uyl ook voordat zelfs Zijn Kabinet Aanving al in de hand gekregen en van toen het Land nog meer aan gort geplundert !

    Ook is een Slachtoffer niet eens meer in staat , als Mijn Vermoeden Klopt dat hier misdaad plaatsgevonden heeft , om ook maar iets te doen dat gecoordineerd zou moeten zijn , zeker geen drankje Zelf ook nog inschenken dan !Dat Weet Ik uit Eigen Ervaring maar al te Goed!

    Laat de Haren van Hero op heroine,ghb onderzoeken,die bartoestand zou wel eens een opzetje geweest kunnen zijn.

    Ik Zelf ben ook wel meermalen gedrogeerd en verkracht op zo een manier en van joden is het een zeer gebruikelijke manier om Iemand uit te schakelen cq te beschadigen!Tegen sluitingstijd wat in het drankje !Het weekje schoolreis lopen We helemaal de hele week gedrogeerd rond ,van alcohol naar heroine , van heroine naar ghb , van ghb naar tabak roken .

    Beetje rot wel dat Dit dan Strafrechtelijk wordt en in de grote jodendoofpot van het onzalige trio belandt , met exclusief en allenig eigendomsrecht voor de staat , afgeschermd met zeven jaar gevangenis voor een Ieder die Wat Wil Zeggen ,Ambtenaar of Burger !

    Vanavond nog een Verklaring op tv Gehoord , dat Hero tijdens een telefoongesprek nog ook daarbij gemoedelijk met de barman zit te praten door Iemand die dat alles door de telefoon zat aan te horen , toen was er nog niets gebeurd blijkbaar.Ook werd door die Persoon aan de telefoon Gehoord dat de Security binnenkwam , vast voor de laatste ronde check of zo.Tja dat er dan daarna wél wat gebeurd zou zijn ?
    Dán een Vermelding dat die “stomdronken “zou zijn en niet eens meer wist waar die Woonde , als dát een alcoholist is , dat kan niet ,zulke Mensen zouden dan zo gewend zijn aan alcohol dat ze ver gaand “nuchter” zijn.Èn net daarvoor zit Die nog gezellig te praten met de barman , geen dronkenheid te bespeuren en opeens wél?

    Die barman en die security en ghb of heroine ?
    Die weten wat!
    Mogelijk is Hij verkracht , dat doen ze dan altijd!

    Ook legde die barman een verklaring af over geruzie over islamieten , de verklaring van dat telefoongesprek spreekt dat weer tegen!

    Ik Neem aan dat die barman Hem drogeerde , en toen met die securitymensen heeft verkracht!

    Ik Vermoed dat Hero van de PVV Dit Zich mischien niet Zal Herinneren zomaar en onmiddelijk , tenminste bij Mij was Dat zo !
    Snellere Informatie is dan van de barman en die security los te krijgen!

  • avatar admin schreef:

    Fuck Off, Wat ik me afvraag, heb jij je school wel afgemaakt?
    Of heb je zelf teveel aan de alcohol en/of drugs gezeten en zijn het grootste deel van je hersencellen verdampt of beneveld?

  • avatar Blind Links schreef:

    Blijf die club maar lekker verdedigen, kun je straks ook zeggen “wir haben het nicht gewusst”
    Wat doen mensen fout als ze hier in Nederland willen wonen?
    Welke misdaad hebben ze begaan Fuckie?
    Volgens jou Heer en Meester is alleen al hun aanwezigheid een bedreiging.
    Jou Heer en Meester Wilders geeft (dictatoriaal) leiding aan een partij met een verwerpelijke ideologie.
    Leden en aanhangers van die partij zullen in de toekomst uit de straat en buurt worden verbannen/gepest.
    Ze zullen (soms) slachtoffer worden van valse beschuldigingen. Dus geheel volgens Wilderiaanse-methodieken.

    “De “puike” ideeën van de PVV zijn niet oorspronkelijk. Ze komen van Hitler.”

    “Heb je niet door dat door het wegvallen van allerhande subsidies de werkloosheid met sprongen stijgt, het armoedeprobleem groter wordt, jouw hypotheekaftrek verdwijnt, er meer criminaliteit is door verlaging van uitkeringen ( mensen moeten ook eten)enzovoort. En dat juich jij allemaal toe zo gauw jouw fascistische leider aan de macht komt.”

    “de organisatiestructuur en politieke handelswijze van de PVV hebben verdacht veel overeenkomsten met die van de toenmalige NSB.
    GW is net als Mussert de Grote leider en bepaalt als enige de politieke koers. Het gepeupel volgt!”

    Premier Geert is al levensgevaarlijk voor een goede doorbloeding van Nederland als coherente natie, zijn aanhangers zijn zo mogelijk nog gevaarlijker.

    Weten je buren dat je Wilders-aanbidder bent?

  • avatar schoutje schreef:

    Aan alle mensen die vinden dat de PVV vergelijkingen hebben met de NSB.

    Ten eerste een advies; bestudeer eerst de ware achtergronden van de NSB en hun doelstellingen.
    Verdiep je dan eens in het tijdsbeeld waarin deze organisatie ontstaan is.
    Ga dan na hoe de toemalige politiek in elkaar zat en functioneerde en faalde.
    Hou rekening met de onwetendheid van de mens welke leefden in het vooroorlogse tijdbeeld en hun leefomgeving.

    Dan pas kan je een eerlijk vergelijk maken en zal je tot de conclusie komen dat bovenstaande vergelijking totale onzin is.
    Helaas heb ik de conclusie moeten trekken dat de Nederlander nog steeds niet in staat is zich te ontworstellen aan hun ontwetendheid.
    Dit terwijl we in een totaal ander tijdsbeeld leven waarin we ons kunnen voeden met kennis en ontwikkeling.
    Jammer!
    Hoewel ik geen intensie heb om in het openbaar deel te nemen aan de discussie m.b.t. de PVV, wil ik wel het volgende onder de aandacht brengen.

    Die mensen die graag hun pijlen richten op de PVV moeten zich wel realiseren dat ze in een land wonen waar sinds het invoeren van de z.g.
    democratie we gedomineerd worden door het cristendom.
    Deze groep in onze samenleving, heeft meer kapot gemaakt in ons land als waartoe de NSB of PVV in staat was of is.
    Gelukkig zijn er nog een paar ander politieke stromingen die in staat zijn gebleken de totale overheersing door deze extremisten met hun geloofs waanzinnen af te remmen.
    Mocht het blijken dat de PVV hieraan zijn steentje kan bijdragen, lijkt het mij dat ze een bestaansrecht mogen hebben.
    Welke politieke groep een bijdrage kan leveren aan het terugdringen van de macht uitgeoefend door J.P.Balkenende en zijn criminele organisatie heeft mijn “zegen”.
    Als regelmatig volger van kamer debatten, wil ik meegeven aan diegene die de PVV geen democratise organisatie vind, doe dit ook eens en ervaar het democratise gehalte van de dictatortjes van het CDA.
    Als je ziet hoe figuren zoals Balkenende, Klink, van Geel, verhage en meer van dat gespuis hun z.g. “visie” ons door de strot duwen kan je allen maar constateren dat dit niets te maken heeft met democratie.
    Is het derhalve raadzaam om je ongenoegen af te reageren op de PVV of zou het verstandiger zijn de waare boosdoeners af te straffen.

    Een uit principe, niet stemmer.

    Stemmen is meewerken aan het in stand houden van een criminele organisatie.

  • avatar colani schreef:

    @Schoutje,

    Ik heb de vergelijking met de NSB niet gemaakt, dat is door de media gedaan, en voor wat betreft organisatiestructuur lijken ze er ook op, er is maar een baas de Grote Geert. Het was dus ook geen vergelijking van de partij maar de organisatiestructuur (als je goed gelezen had).

    Voor wat het bestaansrecht betreft, dat hebben ze ook anders waren ze er niet geweest!

    Ik ben ook een groot voorstander van geloof en politiek gescheiden houden, ik zou liever dat hele geloof afschaffen, dat zou voor iedereen beter zijn.

    Democratie is in Nederland geschiedenis denk ik, maar dat geld zeker voor de PVV, die heeft namelijk geen leden en geen bestuur, alleen een bestuurder in de persoon van Geert Wilders. Een soort dictator van een politiek clubje.

    Niet stemmen is een vrije keuze, maar dat lost ook niets op.

  • avatar appelflap schreef:

    waarom nog stemmen. kan de Dictator niet gewoon de macht overnemen?
    het Nederlandse Volk staat achter hem en volgt de Leider “blind”.

  • avatar Palomadelpalma schreef:

    Ik verliest liever al mijn vingers of al mijn twee handen tot aan mijn schouder, dan dat ik op PVV (moet) stem (men).

    Mensen zullen vast denken dat ik geen woord van meen, IK MEENT ELKE WOORD.

    NOOItttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    Als ik moet kiezen tussen Wilders of vergas worden, dan kies ik voor het laatste.

    • avatar jammer schreef:

      Een stem op de PVV, zal naar alle waarschijnlijkheid leiden tot een kabinet CDA/VVD/PVV. Ik moet daar echt niet aan denken zeg. De SP staat te ver af van het CDA, waardoor daar ook geen kabinet mee gevormd kan worden. Dus we moeten het maar doen met het ‘midden’.

  • avatar Anoniem schreef:

    De enige reden waarom ik de laatste jaren weer ben gaan stemmen is om ervoor te zorgen dat in ieder geval een stem NIET naar de PVV gaat.

  • avatar Benny schreef:

    nou ik maak voor jou een prive gaskamertje Palomadelpalma 🙂

  • avatar Anoniem schreef:

    Ja ,ik geloof niet dat Wilders iemand is waar onze lieve heer zich druk over maakt .
    Nee ,alleen na een gedegen hersenbeschadiging stem ik op Wilders !!!!
    (reken dat maat als 1)
    Ik heb liever de mexicaanse griep dan dat ik ooit zou moeten stemmen op dat blonde stuk tuig.

  • avatar Anoniem schreef:

    Het VOC denken van liegen en bedriegen van Balkenende en hufterig een ander niet zien staan laat staan naar ze luistert, heeft bij een te grote groep mensen geleid tot reacties van wat oa.de eerste anoniem hier schrijft.Ik heb van zoveel nette mensen gehoord dat ze verbaasd staan dat Geert Wilders zo keurig blijft jegens de onbeschoftheden in de Kamer en daarbuiten en zo is het ook. De PVV is de partij met fatsoen , met kamerleden die hun leven wagen voor een vrij Nederland waar je niet bang hoeft te zijn waar weer gaat gebeuren wat hier in 1940/1945 is gebeurd

  • avatar Anoniem schreef:

    We hebben inderdaad van WOII kunnen leren wat er gebeurt als je structurele haat zaait en een bepaalde groep buitensluit.

    En het is heel frappant dat veel PVV stemmers in voormalige NSB gebieden wonen.

  • avatar lucky schreef:

    Fleur Agema moet verder door gaan. Ik heb het gevoel dat de PVV bij de volgende verkiezingen zo groot worden dat ze desnoods alleen kunnen regeren.Dan blijft ook meneer of effendi Aboutaleb nooit 6 jaar burgemeester van Rotterdam.Deze stad is te belangrijk om het aan de moslims over te laten.

  • avatar Anoniem schreef:

    Voor een grote stad als Rotterdam vind ik niet dat deze Aboutaleb hier burgemeester van mag worden.
    Dubbel paspoort… Een moet er ingeleverd worden maar zal dit gebeuren??Niet dus..
    Nederland wordt steeds krankzinniger. Alles kan,alles mag
    Wat zijn we weer tolerant.
    Ik stem nu zeker op Geert.

  • avatar angsthaas schreef:

    De meningen over de PVV zijn verdeeld.
    Ik denk altijd de waarheid steekt in het geheel niet in de DELEN.
    Als we iets geleerd hebben van de geschiedenis is dat als je groepen gaat stigmatiseren er heel foute dingen gebeuren.
    Daarom wil ik best luisteren naar de PVV, tot nu toe heb ik niet veel origineels uit die richting vernomen.
    Zoals ik al eerder zei wat oubollige geluiden over bloed en bodem.
    In alle oprechtheid geloof ik dat door Wilders nu ook andere partijen sommige problemen beter aanpakken.
    Dus ik vind niet alles zwart van de PVV, verder verwacht ik wat meer nuance in hun standpunten.
    Nu is het allemaal zo iebelig kleinzielig,de baantjes zijn weer verdeeld, Aboutaleb moet zijn paspoort inleveren, hij moet burgemeester in Rabat worden etc etc, dit soort uitspraken getuigen niet van een visie op onze nieuwe samenleving die er links of rechtsom toch komt (of er al is).
    Verdraagzaamheid is nog nooit iemand minder van geworden.

  • avatar Anastasia schreef:

    Dat dubbele paspoort houden we anoniem.
    Toen we onze hond 3 maanden was plaste ze steeds op de krant, belden we haar fokker op om te vragen of ze dat bij hem had geleerd en zei dat ik dat niet prettig vond.
    Hij zei ach mevrouw het blijven Duitsers.
    Sinds die tijd zeggen wij iedere keer als ze iets stouts doet ach het blijven Duitsers.
    Je begrijpt Anoniem, het dubbele paspoort mag niet weg, dan kunnen wij geen geintjes meer maken.

  • avatar Anoniem schreef:

    Onze Fleurtje is toch een behoorlijk intelligente en knappe meid als ik haar zo hoor, ze is met al de topic goed vertrouwd. Zulke meiden heeft Nederland hard nodig,in plaats van al die geindoctrineerde trientjes, zonder inhoud.

  • avatar Eigen volk echt eerst schreef:

    Stelletje SSers. Wie beweert dat de PVV democratisch is of knettergek of verblind.

  • avatar Geert Wilders schreef:

    Ik vind dat de redactie hier moet ingrijpen dit gaat niet meer over wat Wilders gezegd heeft dit is puur moddergooien. Ik kap hier in ieder geval mee

  • avatar Hero B schreef:

    Die suggestie dat hij NSB-er is vind ik buitengewoon kwalijk.
    Zouden jullie zo fatsoenlijk willen zijn die geschiedenis eens zorgvuldig na te lezen?Ik bedoel, voordat je weer een partij nonsens het net op gooit?

  • avatar Anoniem schreef:

    toch is dat zo dat de huidigegene ratie geen idee meer heeft, hoe die lichting werd gemanipuleerd, is mede veroorzaakt dor ons gebrekkige onderwijssysteem wat aleen maar een indeling in goed en slecht kon maken.
    maar ja, hitler deed hetzelfde toch, wie niet voor mij is, die is tegen mij. vandaar ook de hardnekkige vergelijkingen met de huidige figuur NSBer GW.

  • avatar van Aartsen schreef:

    Is geen suggestie. De opa van mijn vrouw heeft in Port Natal gezeten. Heeft die smerige rat ook herkend…..

  • avatar Anoniem schreef:

    Kop had moeten zijn: “van Veen vindt PVV ondemocratisch”.

  • avatar admin schreef:

    Beste lezers, het punt is gemaakt denk ik, veel voors en tegens maar alles is nu wel gezegd, ik sluit de reacties bij deze.
    *** Ter info***
    Wilders richtte 24 november 2004 de “Stichting Groep Wilders” op met als doel het uitdragen van standpunten en inzamelen van geld. Wilders is het enige bestuurslid van deze stichting. Omdat de Kieswet voorschrijft dat alleen verenigingen als partij mee kunnen doen bij een verkiezing, richtte hij op 30 maart 2005 ook de “Vereniging Groep Wilders” op. Omdat een vereniging twee oprichters moet hebben werd dit gedaan door de “Stichting Groep Wilders” samen met Wilders in privé-hoedanigheid. Wilders is anno 2007 het enige lid van deze vereniging. Critici, waaronder voormalig beoogd nummer twee op de kieslijst Bart Jan Spruyt, zien het bestuursbeleid als autocratisch optreden van Geert Wilders, die “geen concurrenten wil”.
    ***
    Bedankt voor uw bijdrage.

  • avatar Carrierevrouw schreef:

    Ik vermoed dat de PVV nogal angstig is voor een LPF scenario. Leden kunnen een vereniging maken of breken.

    • avatar Koffie schreef:

      Ehm… retorische vraag: Omdat niemand er lid van wil worden….?
      Dit is geen bedreiging voor de democratie, de PVV zelf is een bedreiging voor de democratie…..

  • avatar Colani schreef:

    Ik lees altijd met plezier de woorden van Churchill: “Als een man 20 is en hij is geen socialist, dan heeft hij geen gevoel. Als een man 40 is en hij is nog steeds geen socialist, dan heeft hij geen verstand”. Geld voor vrouwen ook, denk ik…..

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl