nov
16
2009

Vijandige overname door islam volstrekt onmogelijk

alah“Het is demografisch gezien onrealistisch. Als moslims hier de scepter willen zwaaien en de sharia in willen voeren, moeten ze generatieslang acht keer zoveel kinderen krijgen als nu. Anders zijn ze nooit in de meerderheid”, aldus Sadik Harchaoui (foto), bestuursvoorzitter van Forum, Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling.

Harchaoui doet zijn uitspraken in het blad Roodkoper, tijdschrift voor cultuur, religie en politiek. “Een vijandige overname door moslims… Dat kan niet eens”. Volgens Harchaoui zijn genoeg mensen hier bang voor, maar is deze angst ongegrond.

“Er wordt niet kritisch gereageerd op islamcritici”, zo wil Harchaoui verduidelijken, “ook in de politiek worden de critici niet kritsch bevraagd. Dan wordt er geroepen: ‘De angst voor de islam bestaat’. Maar waar baseer je dat op? Er wordt niet doorgevraagd, uitspraken worden gewoon aan- en overgenomen”. Zo ontstaat angst die niet realistisch is, zoals de gedachte dat moslims ons land willen overnemen.

Bron: Kerknieuws.nl

7 Comments

  • avatar Anoniem schreef:

    kan wel hahah gaat ook gebeuren

  • avatar schoutje schreef:

    Vijandige overname door islam volstrekt onmogelijk???????????????

    Vijandige overname door de Duitsers volstrekt onmogelijk.
    Vijandige overname door Amerika volstrekt onmogelijk.
    Vijandige overname door Spanje volstrekt onmogelijk.
    Vijandige overname door Europa volstrekt onmogelijk.
    Vijandige overname door het kapitalisme volstrekt onmogelijk.
    Vijandige overname door politicie volstrekt onmogelijk.
    Vijandige overname door het christendom volstrekt onmogelijk.

    De geschiedenis heeft ons dus wel anders geleerd.
    Laten we niet naiëf zijn en voorkomen dat overname door de islam onmogelijk blijft, ik ben er niet zo zeker van.

  • avatar schoutje schreef:

    Om actueel te blijven wil ik er nog 1 aanvulling op maken.

    Vijandige overname door de zakkenvullers volstrekt onmogelijk.

  • avatar Anoniem schreef:

    In de grote steden is dat zeker niet te merken, daar zijn moslims bijna een meerderheid aan het vormen.

    In nog geen twintig jaar tijd.

    Dus zo klein is dat gevaar niet.

  • avatar Argon schreef:

    Angst, angst en angst en van daaruit vijandsdenken en haatzaaien. Verdachtmakingen: hoe veel moorden worden er wel niet gepleegd… Wereldwijd worden er vele malen meer moslims door moslims gedood in Irak, Pakistan, Afghanistan, Iran en ga zo maar door dan niet-moslims. Er is mij niets bekend over moordpartijen in Nederland om hier de macht over te nemen. Wat speel je toch vieze spelletjes Geert

  • avatar Anoniem schreef:

    @ Argon: Natuurlijke aanwas is maar 1 groeifactor, Harchaoui, die niet verklaart hoe het aantal moslims in enkele decennia van enkele honderden naar ongeveer een miljoen kon exploderen. Die groeifactor heet immigratie, die nog steeds fors aanhoudt. Dan is er nog een zeer kleine groeifactor, genaamd moord. Toegegeven, moslims doodden hier ook moslims en er zullen ook islamieten gedood zijn door Nederlanders(soms misschien ook naamchristenen) dus hoe de balans hier ligt weet ik niet. Feit is wel dat de sharia hier op veel terreinen allang werkt. Het wordt ons nog niet opgelegd, maar in veel gevallen weten Nederlanders niet dat ze overeenkomstig de sharia leven. Hoevelen gaan niet naar de islamitische slager, of de halal shoarmatent. Wie slachten ons vlees in de slachterijen en hoe doen ze dat? Onlangs bleek dat in gevangenissen alleen halal vlees te krijgen was. Handelingen 15:28 verbiedt dit vlees aan Christenen. Dan al het gedoe met hoofddoekjes, handenschudden, alcoholschenken, halalhypotheken, etc. De vijandige overname lijkt nog ver weg maar de sluipende overname is al vergevorderd.

  • avatar schoutje schreef:

    Argon, zoals je aangeeft: Wereldwijd worden er vele malen meer moslims door moslims gedood in Irak, Pakistan, Afghanistan, Iran en ga zo maar door dan niet-moslims.

    Dit klopt helaas, maar geeft tevens aan dat dit soort mensen een gevaar kunnen zijn, ik herhaal kunnen zijn.
    Als ze om hun geloofs overtuiging of wat voor onzinnege reden dan ook elkaar afmaken lijkt het me wel zinnig om deze uit onze sameleving te weren.
    Laten ze eerst maar eens zien dat ze uit hun stenentijdperk denken zijn gekomen en de huidige norm van beschaving kunnen accepteren.
    Dan pas zal de rest van de wereld hun vanzelf gaan accepteren.

    Dit zijn de redenen die Geert Wilders ons wil laten zien en deze visie wordt wel door een grote nog groeiende groep Nederlanders wel gezien.
    De groep met een bord voor hun kop, tja dom en dat jij bij die groep zit is wel duidelijk.

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl