nov
22
2009

Zeiken over Wilders

zeiken-op-de-pleeOp deze pagina mag men zeiken over alles, ik zal de reacties op deze dan ook nooit dichtgooien.

Reden is dat op sommige stukken het onderwerp totaal wordt verlaten en er een hoop zijdelingse discussies ontstaan, op zich niet erg, maar wel onduidelijk.

172 Comments

  • avatar isslim schreef:

    Nou dan hier verder over Geert

    Precies ja …. is zeer de vraag of hij dat nog doet. Geert Wilders heeft als parlementarier een eed op de grondwet afgelegd en artikel 1 en 6 van de grondwet zijn als volgt:

    Artikel 1. Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
    Artikel 6. lid 1. Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

  • avatar LAF schreef:

    Hij doet alleen waar hij goed in is, schreeuwen.
    En zijn volgelingen (boodschappers) doen de rest.
    Boodschappers zullen er wel zijn en deze gek (daarmee bedoel ik dus wilders) is zeker een boodschapper, maar ook een politicus die de weg kwijt is en zodoende het terrorisme aanhangt. Je hoeft geen theomaan te zijn om respect te hebben voor een geloof.

  • avatar Anoniem schreef:

    Politici dienen zich afzijdig te houden van elke vorm van kritiek op welk geloof dan ook. Doen zij dat niet dan zijn het terroristen, die niet verschillen van dictators die hun daden rechtvaardigen door passages te reciteren uit de bijbel.Extremistische moslims, fanatieke moslims, of moslim terreur (termen die TE vaak gebruikt worden in de media) zijn zaken die niet met elkaar samen gaan.

  • avatar Salam schreef:

    Hoe vernederend ik het ook mag ervaren deel te nemen aan deze smakeloze discussie vindt ik wel dat terroristen gestraft en tot de orde geroepen moeten worden indien zij zich schuldig maken aan laster praktijken. De rechterlijke macht in nederland moet optreden, omdat de vernederingen, en beledigingen vanuit de politiek nu wel echt heel erg ver gaan en anderen daaraan macht gaan ontlenen bij het rechtvaardigen van terrorisme. Omdat dit het heel nederland aangaat vindt ik tenslotte dat wilders gearresteerd moet worden voor zijn uitspraken.

    Het is jammer datik een heel betoog moet houden over zaken die bij het overgrote deel van de bevolking gewoon bekend zijn maar kennelijk hebben we in nederland 600000 analfabeten erbij.

  • avatar admin schreef:

    Inderdaad, een heel betoog……

  • avatar Anoniem schreef:

    Wat doet/zegt Wilders wat over de schreef gaat dan?

  • avatar Salam schreef:

    de volgende uitspraak van Wilders vond ik het meest ver gaan …

    “de Koran is het Mein Kampf van een religie die beoogt anderen te elimineren”

    hier de volledige brief van Wilders:
    http://www.volkskrant.nl/binnenland/article451338.ece/Genoeg_is_genoeg_verbied_de_Koran

  • avatar gast schreef:

    Dat ben ik met je eens, Simon. Het punt is dat de vele moslims niet tegen zulke uitspraken bestand zijn. Ze raken geprikkeld, geïrriteerd. Meer kunnen ze niet doen.

    Als er al wat van gezegd wordt dan wordt dat weggewuifd met “vrijheid van meningsuiting”. Voorzover prima. Maar er zijn elementen in de samenleving die aangespoord worden door uitspraken van Wilders en cohorten om moskeeën te gaan bekladden. wanneer komt de Islamitische KristallNacht, vraag ik me soms af.

    Dat klinkt wellicht sober, maar geloof me, er is veel haat over en weer, en mensen als Wilders, Ehsan Jami, Afshin Ellian en Leon Winter voeden die haat. Dat baart me zorgen. Dus hoe kunnen we Wilders van een goed antwoord voorzien zonder hem monddood te maken, uit te schelden, or whatever?

  • avatar Adje schreef:

    Ziek figuur die Wilders. De enige die opvattingen heeft die lijken op die van Mein Kampf is hij zelf. En ik hoor dat een advocaat aangifte tegen hem heeft gedaan. Een goede zaak.

  • avatar Adje schreef:

    Het zou wel eens kunnen zijn dat Wilders bezig is zich te overschreeuwen. Zover ik tot nu toe heb gelezen heeft hij in deze kwestie bij geen enkele politicus voet aan de grond gekregen.

  • avatar Anoniem schreef:

    PVV neemt het op voor ex-moslims en haalt tegelijkertijd een groter gevaar in huis.

    In zijn schotschrift ’Genoeg is genoeg: verbied de Koran’ schreeuwde de PVV-voorman en Tweede Kamerlid Geert Wilders op de Koran buiten de wet te stellen. Het is volgens hem een fascistisch boek, net als Hitlers Mein Kampf. Het verkondigt de eliminering van niet-moslims. Hij noemt ook de islam fascistisch, een goede islam bestaat niet.

    Wilders zegt dat de Koran, net als Mein Kampf, in Nederland hooguit voor wetenschappelijke doeleinden mag worden bestudeerd. Uit de moskee moet de Koran worden geweerd en het privébezit ervan dient verboden te zijn. Consequentie van zijn oproep is dat de islam als godsdienst buiten de wet gesteld wordt, want gelovige moslims laten zich nu eenmaal door de Koran inspireren. Een verbod op religie, te vergelijken met een verbod van de overheid aan de kerken nog over de Bijbel te preken of met de strafbaarstelling van het bezit van een huisbijbel.

    Wilders affront is een ongehoorde schending van de grondwettelijke vrijheid van godsdienst. En hij doet dit met een demagogische en demoniserende gelijkstelling: Koran = islam = fascisme. Voor hem zijn gelovige moslims eigenlijk allemaal fascisten en volksvijandig.

    Zijn verwijzing naar Hitler maakt deze gelijkstelling nog navranter. Het waren juist de nazi’s die zich van dit soort demoniseringen bedienden. Nazi-ideoloog Alfred Rosenberg stelde in zijn ’Der Mythos des 20. Jahrhunderts’ (1930) dat de joodse godsdienst en cultuur vreemd was, ’dus’ gevaarlijk. En ’dus’ pleitte hij ervoor alle joodse cultuursporen in Duitsland en Europa te wissen, inclusief in de kerken en het christendom. Het jodendom was immers vijandig aan ’onze’ cultuur. Dit pleidooi liep jaren later uit op de eliminering van de joden zelf.

    In de Koran èn in de Bijbel staan vele passages die in strijd zijn met onze grondwet en ons recht. Dat is niet verwonderlijk. Ze zijn in een hele andere tijd ontstaan. Daarom moeten de Bijbel en de Koran in de context van de huidige cultuur en samenleving worden geherinterpreteerd. Joden, christenen en een toenemend aantal moslims doen dat. De meeste joden, christenen en moslims voegen zich van harte naar de democratische rechtsorde. In die context zoeken ze naar de zin van inspirerende woorden in hun heilige boeken.

    Godsdienstvrijheid omvat ook het recht om ’vrij van godsdienst’, religieloos door het leven te gaan of om te breken met een religieuze traditie. Zo’n keuze dient gerespecteerd en beschermd te worden door wet en overheid. De rechten van Jami en de andere leden van de vereniging van ex-moslims mogen door niemand ontzegd worden, al helemaal niet met geweld. Wilders wil deze groep ex-moslims in bescherming nemen. Hij doet dit door een veel groter kwaad binnen te halen: het uitroepen van gelovige moslims tot minderwaardige en gevaarlijke burgers

    Dat hij hun in feite het recht ontzegt op godsdienstvrijheid is een aanval op onze democratische rechtsorde. En dat nog door een parlementariër, die toch geacht wordt deze orde te beschermen. Wilders roept op alle lafheid te laten varen. Inderdaad, we moeten alle lafheid laten varen, nu de PVV en haar voorman steeds meer hun ware gezicht laten zien. We moeten waakzaam zijn tegen deze blinde haatzaaierij en tegen de bedreiging die zij vormt voor onze rechtsorde en een grote minderheid van burgers in ons land. We moeten niet meer laf zijn en tegen Wilders zeggen: het is genoeg!

  • avatar Tinus Plotseling schreef:

    Ik denk dat het niet veel zin heeft iets tegen Wilders te zeggen.

    Het is veel belangrijker tegen de niet-Wildersen en zelfs tegen de soms- of bijna-Wildersen te zeggen dat het tijd wordt duidelijk afstand van hem te nemen.

    Uiteraard met argumenten, wat me niet moeilijk lijkt.

  • avatar admin schreef:

    Het is een bijzonder kind en dat is ie…

  • avatar Adje schreef:

    Ik denk dat het niet veel zin heeft iets tegen Wilders te zeggen.

    Het is veel belangrijker tegen de niet-Wildersen en zelfs tegen de soms- of bijna-Wildersen te zeggen dat het tijd wordt duidelijk afstand van hem te nemen.

    Uiteraard met argumenten, wat me niet moeilijk lijkt.

  • avatar Anoniem schreef:

    wilders is een paar keer in iran geweest
    misschien verklaart dat een hoop??

    volgens mij zou hij prima in iran kunnen wonen….zijn rechtlijnige visie op de zaken, de strengere straffen waar hij voorstander van is….eigenlijk verschilt hij just niet veel van een extreme moslim….
    misschien is hij daarom zo bang…
    hij baalt er alleen van dat een ander clubje
    al is voorgegaan met allerhande radicale ideeen (de extreme moslims)
    die wilders is volgens mij jaloers!

    enneh wat mij betreft zou iedereen soefi moeten worden….deze spiritualiteit verlicht de mens en zorgt voor kalmte, beheersing en begrip….en de oorsprong is de islam…hem heeft gedaan. Een goede zaak.

  • avatar Groen schreef:

    Wilders is een populistische opportunist die misbruik maakt van de media door naar aanleiding van de molestatie te zeggen dat de koran maar verboden moet worden. Wilders’ partij noemt zichzelf de Partij vooor de Vrijheid maar het is geen vrijheid wat Wilders wil.

    Ik ben het trouwens helemaal met je eens dat politici zich niet moeten bemoeien met de inhoud van de koran. Wilders doet dit gewoon omdat hij aandacht wil en moslims (misschien ook wel christenen en joden en de rest) voor het hoofd wil stoten. Wat Wilders wil gaat in tegen de scheiding tussen kerk en staat, iets wat hij zogenaamd meent te beschermen.

  • avatar LAF schreef:

    Wilders onderscheidt zich in zijn extremisme niet van atheïstische, communistische noch van islamistische extremisten. Hij heeft een rechtstreekse verbinding tussen onderbuik en mond, terwijl zijn verstand niet in staat is om als onderscheidende instantie controle uit te oefenen. Meestal valt die controle weg onder invloed van angst.

    Als een ware populist speelt hij in op de angsten en andere onderbuikgevoelens die bij veel mensen leven. Maar hoe kan dat ook anders: wat gewelddadig, extreem, afwijkend of bedreigend is komt in het nieuws. Dat willen mensen graag zien, maar ondertussen worden ze er wel bang van…

  • avatar WAF schreef:

    Dus hoe kunnen we Wilders van een goed antwoord voorzien zonder hem monddood te maken, uit te schelden, or whatever?”

    Ik denk simpelweg met goede inhoudelijke argumenten. Leg uit hoe het zit met die Koran teksten zonder er een al te theologisch verhaal van te maken. Zo moeilijk is dat niet want ook de Bijbel kent vele gewelddadige passages die de gemiddelde gelovige van nu niet als inspiratiebron ziet om iedere niet-christen (of niet-jood) het hoofd in te slaan. Soms vind ik het wel eens een “handicap” voor moslims dat ze de Koran als het letterlijke woord van God zien omdat je dan iedere letter moet verdedigen als het woord van God. Een hedendaags Christen zal iets makkelijker zeggen … “zo zag men dat toen en wij geloven nu toch iets anders”.

  • avatar Anoniem schreef:

    En mijn kerngezonde Turkse buren die geen Nederlands spreken, niet werken en al jarenlang frauderen van onze gemeenschapsgelden en wel iedere vrijdagmiddag uitgedost de moskee bezoeken zeker óók niet!

  • avatar Wout schreef:

    Dus misschien is één van de dingen waarom we in de discussie in Nederland vaak langs elkaar heen praten de definitie van het woord ‘moslim’. Mensen die zichzelf ‘moslim’ noemen zijn het volgens andere moslims niet altijd, omdat ze niet naar hun geloof handelen en extremist zijn. En mensen die zich geen ‘moslim’ noemen zoals christenen en joden bijvoorbeeld zijn dit in deze optiek dan weer wel. Klopt deze samenvatting een beetje?

    Ik denk dat dit wel heel lastig discussiëren wordt, omdat iedere moslim (ik bedoel hier dus niet christenen en joden etc.) een ander beeld heeft over wat een goede moslim is. En kritiek op de fundamentalisme kan dan ook makkelijk worden gepareerd, namelijk met het argument: “Ja, maar zulke moslims zijn geen echte moslims.”

  • avatar Anoniem schreef:

    @ Ewout, dat is inderdaad een groot probleem. “Wil de echte moslim opstaan?”

    Dé moslim bestaat niet want de moslims als verzamelgroep zijn verdeeld, zo niet versplinterd. Er zijn slechts een paar kenmerken die hen verbinden, en dat zijn dan de Koran als bron en hun geloof in Allah. Maar ook daarin heeft iedereen zijn eigen mening, die naar voren wordt gebracht als de enige juiste mening.

    Dat maakt het debat niet alleen voor niet-moslims, maar ook voor moslims moeilijk. Want niemand is het eens met niemand.

    “Wie van de 3”

  • avatar Mohamed schreef:

    Wilders is niets anders dan een zielig persoon die het niet laten kan om in de schijnwijpers te staan. Als je haar niet mee zit, dan ga je het natuurlijk op een andere manier proberen. En dat is vieze politieke spelletjes spelen over de rug van moslims. Stel je eens voor een Nederland zonder islam en moslims, dat zou het einde betekenen van de “carriere” van Wilders. Wilders heeft een haat-liefde verhouding met moslims; enerzijds heeft hij een hekel aan ze, anderszijds kan hij niet zonder ze. Wilders zou zich meer moeten verdiepen in de islam. Of is hij soms bang om zelf moslim te worden?

  • avatar Anoniem schreef:

    ik begrijp niet waarom mensen de islam haten.
    wij doen jullie toch niks.
    wij haten jullie cristelijke geloof toh ook niet!!
    jullie weten niet eens wat er allemaal in de koran staan!!!!!.
    kunnen jullie arabisch? weten jullie wel wat er allemaal in de koran staat.
    zoniet wat praat je dan!
    jullie wten wat er met theo van gohg is gebeurt!
    en geloof me als geert wilders zo door gaat dan bestaat ie niet meer.
    wie geen respect voor ons heeft dan hebben wij geen respect voor niemand!

  • avatar Anoniem schreef:

    Geert Wilders maakt elke dag bijna-dood ervaringen mee, want hij leeft nog steeds.
    bv als hij de trap afloopt: “Was ik bijna vd trap afgevallen. Bijna dood.”
    bv als hij zijn mail leest: “Goededag Geert”, en Geert denkt aan het verschrikkelijke wapen uit de middeleeuwen, de goededag. Maar hij leeft nog steeds. Weer een bijna dood-ervaring.
    Geert Wilders is elke dag blij dat hij nog leeft.
    En wij ook.

  • avatar Anoniem schreef:

    Hoe gaat het met de twee dochters van Wilders?
    Worden die vaak lastig gevallen met hun vader?

  • avatar Venlo schreef:

    Voorlopig is hij een wandelend bewijs dat je met zijn misschien beperkte meningpakket op een dodenlijst terecht komt in dees democratie.

    Hij is een wandelend spandoek tegen de intolerantie uit religieuze hoek die zover gaat dat hij onder 24uurs beveiliging moet staan.

    Kan me zo voorstellen dat niet iedereen daar blij mee is, om meerdere redenen dan maatschappelijk-politieke alleen.

    Vooralsnog geen reden om hem te negeren, zijn mate van vrijheid is de mate van vrijheid van iedereen die kritiek op religieuze instellingen wil kunnen uiten.

    Hij wordt pas onbenullig als hij geen gevaar meer loopt en hij de media alleen nog maar haalt met saaie politieke stellingen.

  • avatar aargghhh schreef:

    Ik vraag me toch af wat de reactie zal zijn van de kaalkopjes indien hun nieuwe fuhrer als prikbord gaat dienen. Gaarne even na kerst. Dan kunnen we iig in december nog even doen alsof we elkaar allemaal lief vinden in dit jaar. fijne dagen vast

  • avatar Staff schreef:

    Geert Wilders rules

  • avatar Prive schreef:

    DEN HAAG – Er moeten honderden miljoenen euro’s extra worden uitgetrokken voor de opvang van asielzoekers.

    Waar zou Wilders het over gaan hebben?
    1. Het weer.
    2. De voetbaluitslagen.
    3. Other, namelijk……

  • avatar Anoniem schreef:

    “Wilders lost geen crisis op, met zijn peroxide-kop!”

  • avatar Anoniem schreef:

    De burgers laten spreken die het niet met de PVV eens zijn. Hoe meer hoe beter.Bewijst des te meer dat Wilders niet! spreekt namens het nederlandse volk.

  • avatar The Boss schreef:

    Zeg Anoniem van 22:15, je hoeft hier op deze site geen verbloemd dreigende taal naar anderen te gebruiken hoor. Ik waardeer dat niet en ik neem aan het merendeel van de bezoekers, moslim en niet-moslim ook niet vermoed ik.

    ………zoniet wat praat je dan!
    jullie wten wat er met theo van gohg is gebeurt!…………

    Je toon is echt niet nodig. Ga liever de diskussie aan. Dat zou een volwassen reaktie zijn.

  • avatar BloedEnEer schreef:

    Ik BloedEnEer en velen met mij zouden liever vandaag dan morgen nog zien dat de multicultureel Nederland niet meer bestaat. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Het blijkt vooral moeilijk om dit politiek gezien te realiseren. Af en toe komt Geert Wilders met goede moties maar dan steunt bijna niemand hem in de kamer, slechts een enkele keer gaat de VVD mee, maar dan komt men nog in het gunstigste geval niet aan de 40 zetels waar een meerderheid van 75 zetels nodig is.

    Om criminelen allochtonen uit te zetten is een grondwetsweizigning nodig aan daar voor is een 2/3 meerderheid in de kamer voor nodig, dat zijn dus 100 zetels. Dat zal dus de komende jaren zeker nooit gebeuren. Pas als Nederland aan de rand van de afgrond staat en er staat een woedende menigte van moslims voor de tweede kamer om het gebouw te bestormen dan pas zullen de meeste kamerleden hun ogen openen.

    Dit is echter veel te laat en er moet nu ingegrepen worden. Ieder jaar dat wij wachten word het allochtonenprobleem groter voor ons nageslacht, dat opgezadeld zal worden met de missers van de huidige generatie.

    Ik ben niet haatdragend, maar realistisch. Helaas probeert het merendeel van de politiek en de links-extremisten van de NOS de Nederlandse bevolking nog steeds de multikul door de neus te boren. Op het moment dat zij eindelijk eens oog beginnen te krijgen voor wat zij hebben aangericht, zal het ook voor hen te laat blijken te zijn.

    En nog veel meer………….

    Mijn vraag is dus: Hoe kunnen we de multiculturele samenleving doen verdwijnen en ons tegelijkertijd aan de wet blijven houden?

  • avatar Patriot schreef:

    Perfect Bloed en eer!
    Deze man haalt mij de woorden uit de mond.

    “Mensen zijn kwaad ja, vindt je het gek?
    Dit is altijd een zeer tolerant land met tolerante inwoners geweest, maar er zijn grenzen; het absorptievermogen is bij veel mensen verdwenen.

    Al meer dan 40 jaar worden moslims hier geboterd en gesuikerd, gepamperd, er is ze geen strobreed in de weg gelegd, subsidies, scholen, moskeeën, wat u maar wilt.
    Maak volop gebruik van onze rechtsstaat, onze sociale voorzieningen en geniet van de vrijheid hier.
    En zo hoort het ook!!

    Maar kijk om je heen en zie het nettoresultaat anno 2008.
    Moord en doodslag, criminaliteit, straatterreur, ghetto’s, discriminatie, verloedering.

  • avatar Opkankere schreef:

    Onze kwaadheid, de mijne althans, heeft er ook mee te maken dat we niet anders kunnen dan lijdzaam toezien wat er allemaal misgaat.
    Natuurlijk kan de politiek niets aan die hoofddoeken doen en aan extremisten.
    Dat is nu juist de tragiek van beschaafde mensen – machteloos moeten toezien hoe het verkeerd gaat, en dat maakt je nog kwader.
    De politiek biedt ook al geen soelaas, integendeel.

    Blijft over het vrije woord.
    Ik pleit voor ongezouten de waarheid vertellen, beledigen, shockeren.
    Theo van Gogh deed dat…
    Paul Cliteur heeft zich teruggetrokken.
    Hoeveel durven hun mond nog werkelijk open te doen, en accepteren de consequentie: vermoord worden of persoonlijke bewaking dan wel onderduikadressen?
    Kijk naar Wilders en Ayaan.
    Verheffend allemaal, niet?

    Voor mij zijn dialoog, gesprek, ontmoeting, gepasseerde stations.
    Het multiculturele sprookje is voorbij.
    Uitgeblazen door de moslims zelf.”

  • avatar ikhaatdieman schreef:

    ze moete die wilders zo hart in zijn kont neuke dat het bloet uit zijn oren komt

  • avatar Anoniem schreef:

    @ikhaatdieman

    Homo

  • avatar ik ook schreef:

    Jij vindt het dus oke, dat er een gek rondloopt die de islam beledigd.
    Maar je vindt het laag als er 1tje opstaat die er wat van zegt?

    Broeders en zusters, de tijd is gekomen om acties te ondernemen. Dit was maar een voorproefje. De rest komt nog.

    het is gewoon zo dom en achterlijk en lomp dat je een “diss” maakt, met gescheld enz.

  • avatar Anoniem schreef:

    Wilders zit al jaren De islam te vernederen, hij is al zo lang bezig om de islam een slechte imago te geven. Ongetwijfeld ook al zou deze diss niet komen. Hadden we dan een beter imago gehad?

  • avatar Its a SHAME schreef:

    hee ikhaatdieman: Its a SHAME, dat dit soort mensen hun muil openen, en vervolgens zonder het door te hebben compleet voor schut staan.

    Dit soort gasten mogen van mij opgeknoopt worden.
    Er zijn er zoveel die WEL weten hoe het moet, alleen door jou achterlijke plankton IQ krijgen die jongens en meiden nieteens de KANS om te laten zien dat het ook anders kan.

    Dat zij zich moeten bewijzen en op hun tenen moeten lopen komt door debielen zoals JIJ.. gewoon echt geen sprankeltje herseninhoud…je ouders zouden zich moeten schamen!!!!!!!!!

    Snap je het dan echt niet ?

    Nog 1 keer…….dit is VOERRRRRRRRR voor Wilders dommie.
    En als je het doet omdat je denkt dat je hiermee doorbreken zal… moet ik je uit die illussie helpen…want het klopt niet.

    Zelfs de grootste terrorist zal zich hiervoor nog diep schamen.

    suffie

    Ik zet niemand voor schut.
    Jij begrijpt de inhoud van de teksten niet.
    Niemand hoeft zich te schamen. Niemand wordt zwart gemaakt.

    Het is naief om zulke gedachtens te hebben.
    Wilders is bezig met haatzaaien en discriminatie.
    Dit is pas waarschuwing 1 voor hem. De rest komt nog.

  • avatar admin schreef:

    Zo kinders, nu allemaal lekker naar bedje, reageren mag, maar deze komen pas na moderatie door mij op de site.
    Truste, tot morgen

  • avatar Anoniem schreef:

    Zoals Zionist Geert Wilders haat spuw naar Immigranten die hij die nu voor het gemak even Moseleums noemt. Zijn bedoeling is om agressie te creëeren zo dat wij oorlog mogen voeren voor zijn geliefde Israël.

  • avatar schoutje schreef:

    Volg Wilders al een tijdje in de media en in kamer debatten.
    Mijn verbazing is dus groot dat hij allerlei dingen schijnt te zeggen zoals hierboven gesteld wordt.
    Ik heb dat niet geconstateerd.
    Zou het niet zo zijn dat velen van jullie alleen horen wat jullie willen horen en dat dit met name door de pers gezegd wordt en niet door Wilders.

  • avatar Aanhang schreef:

    Het was Wilders z’n bedoeling rotsooi te trappen en nu die uitgebleven is, heeft hij de Moslims, die hij zo vaak bewust beledigd en geprovoceerd heeft, gecomplimenteerd en zijn vertrouwen in het kabinet opgezegd. Lust u nog peultjes ?

    Dit Kabinet heeft zijn langste tijd gehad. Het zal zijn rit niet uitzitten.
    Overigens, Wilders zal hiervan niet de oorzaak zijn.

  • avatar Anoniem schreef:

    Aanhang, U kunt zich zondermeer aansluiten bij de Balkenende kliek.

  • avatar Anoniem schreef:

    Wilders liegt en draait om zijn ware bedoelingen te maskeren.

  • avatar Anoniem schreef:

    Hee allah Wilders heeft maar in een ding zeer gelijk, dat Moslims zeer korte lontjes en lange tenen hebben.

  • avatar frits schreef:

    Het kabinet heeft zeer kundig het lont uit het Wilderiaanse kruidvat getrokken en dát is wat hij het kabinet kwalijk neemt …. maar dat kan hij natuurlijk niet zeggen.

  • avatar admin schreef:

    Sorry Allah,
    Op dit scheitblog worden alleen maar woorden van de aanwezige lieden toegelaten die zich kunnen gedragen, na goedkeuring door Meester Colani.
    En ik ben geen Wilders aanhanger. Het gaat mij puur om waarheidsbevinding.

  • avatar Anoniem schreef:

    Dit blog stinkt. Als een beerput!

  • avatar Guusje schreef:

    En nou opzouten met dat gezeik over Wilders, die is al die aandacht echt niet waard!

    Woorden schieten tekort. Hoe bestaat het dat een parlementarier(!)dit soort weerzinwekkende middelen inzet om zijn gelijk te krijgen? Heeft ‘vrijheid van meningsuiting’ dan geen grenzen? Als niet-moslim, gruw ik van dit soort niets ontziende schofterigheid.Opvallend is ook dat Wilders anderen graag beschuldigt van blindheid, leugens en bedrog. Waarom? Omdat hij m.i. slechts een waarheid kent: zijn eigen absolute gelijk. Het gelijk van een dictator, waarvan de terreur steeds duidelijker zichtbaar wordt.

  • avatar Hans schreef:

    Geert W. is wel ontmaskerd als de leugenaar die hij is. Naast dat hij de betekenissen van texten uit de Koran veranderd ontkent hij nu hetgeen hij in het verleden gezegd heeft. Ik ben heel blij dat nu 100% duidelijk is wat voor een gevaarlijke leugenaar hij is. Hij is een angstzaaier waar ook ik 100% autochtoon een aanklacht tegen ga indienen wegens haat en angst zaaien. Want is ben bang voor deze leugenachtige man die aan een ziekelijke tunnelviesie lijdt.

  • avatar Anoniem schreef:

    Een aantal jaren geleden werden op een school in Amsterdam-West bijbels uitgedeeld. Volgens de berichtgeving werden die bijbels door verschillende moslimleerlingen verscheurd en uit het raam gegooid. Het kabinet heeft daar destijds nooit enige aandacht aanbesteed, maar nu het om de koran gaat is de wereld te klein. Een merkwaardige zaak.

  • avatar Jezus schreef:

    Welles nietes verhalen, maar geen eerlijk debat. Las in Trouw dat men in Turkije bang is voor islamisering, nota bene een “seculiere” islamitische staat. Zouden ze daar niet beter weten dan hier hoe dat werkt? Intussen voelde ik mij het best thuis bij van der Vlies: De enige oplossing tegen Islamisering is de verkondiging van het evangelie van Jezus Christus. Wie hebben Moslims (als NL) niks te bieden dan geestelijke leegte en materiële en seksuele verloedering. Ik ben niet zo trots als ik zie wat er hier allemaal kan. Ik ben wel blij met de vrijheid daar iets van te mogen zeggen.

  • avatar aktie schreef:

    Wilders is door het ijs gezakt! Hij leidt inderdaad aan tunnelvisie. Het debat dat hij heeft beloofd is er tot nog toe niet geweest. De bekende grijs gedraaide plaat kwam uit de koffer. Ik vond dat alle partijen in de kamer eindelijk dat deden waar alle mensen die op hun gestemd hebben verwachtten. Mw. Halsema deed het een handreiking maar deze meneer is “triest, boos & kwaad”. Dat zijn ook veel mensen die op hem hebben gestemd omdat ze zich niet door hem vertegenwoordigd zien. Ze hebben nog niets gemerkt van de 9 man/vrouw in de kamer dan moslim, dit en moslim dat en heel veel grote woorden zonder inhoud. Hopelijk verandert het beeld hierna.

  • avatar hup schreef:

    In de verslaggeving over het spoeddebat worden enkele losse oneliners van Wilders gekoppeld aan vragen van politieke partijen of kritische citaten uit hun betogen. Degenen die het spoeddebat niet zagen, krijgen zo de indruk dat Wilders consistent beargumenteert en een heuse visie heeft. Hij bezigt echter louter eenvoudige populistische zinnen en heeft gewoonweg niet het lef én het vermogen om inhoudelijk te debatteren of om dieper te kijken. De media hebben de taak om ook dit onvermogen te benoemen (waarmee hopelijk ook het aantal W-aanhangers slinkt). De tijd dat een Janmaat mocht worden genegeerd is voorbij, maar nu lijkt het omgekeerde.

  • avatar Anoniem schreef:

    Het parlement heeft zich bijzonder hatelijk opgesteld tegenover iemand die de islamisering wil bestrijden. Jammer genoeg ging het debat niet over de plaats van de islam in Nederland, maar over de manier waarop Wilders daar zijn zegje over heeft gedaan. De meeste partijen hebben over dit onderwerp nog nooit iets durven zeggen en stonden nu verontwaardigd aan de microfoon zonder op het punt van debat in te gaan. Een laffe vertoning.

  • avatar Anoniem schreef:

    Laat die discussie over de islam maar zitten. Slaat toch nergens op!!!!!!!

  • avatar P.V.V. schreef:

    Ik heb met grote afschuw naar dit tribunaal van de Inquisitie gekeken. Zoals Wilders hier vandaag is aangevallen door iedereen, was meer dan ergerniswekkend. Ook viel het me op dat er geen oppositiepartijen meer zijn .Het lijkt een groot kabinet. Het hele debat draaide om Moslims en Moslims.Wilders was de enige die eerlijk over kwam. Hij is bezorgd over Nederland en komt op voor de vrijheid.Ik ben ook bezorgd over de toenemende Islamisering in Nederland. Daarom heeft Geert Wilders mijn grote steun. Ook wil ik eraan toevoegen dat ik geschrokken ben van het aantal valse mensen in de kamer. Geschokt zelfs.

  • avatar Groen schreef:

    Dat Wilders een verslag onder ede (voorstel Halsema) wegwuift en dus weigert, is voor mij voldoende aanleiding om Wilders als grove leugenaar ontmaskerd te zien.

  • avatar Anoniem schreef:

    Moedig hoor zo iemand!Wilders galoppeerd achter elke Marokkaan en moslim hier in Nederland met een zwaard in zijn hand om van moslims en moslama’s een zware gelovigen te maken, terwijl wij ook van het leven houden en de meeste onder ons doet wat God verbied, behalve een paar agressieve gelovigen.Maar elk gemeenschap op aard kent haar politiek en religieuze extremisten.

  • avatar Anoniem schreef:

    Hou je kanker kop anders wij en jouw familie dood maken kk lijer!

  • avatar Wout schreef:

    Hoe het allemaal afloopt is op dit moment van schrijven nog niet bekend, maar twee zaken zijn duidelijk:Wilders wil helemaal alleen staan en dat is gelukt.

  • avatar Anoniem schreef:

    je kan wel zeggen dit is discriminatie maar dit is gewoon de waarheid

    nederlanders worden gediscrimineerd in eigen land,
    en dan over PVV, ze zeggen het op een ”foute manier” maar ze hebben gwn gelijk,

    PS; moslims jullie moeten gaan oppassen steeds meer nederlanders denken er zo over, en jullie worden allemaal keihard teruggepakt

  • avatar Anoniem schreef:

    Fuck Geert wilders.. Jij motherfucker neuk je kut!!!

  • avatar Anoniem schreef:

    dit is zooooooooooooo erg niet normaal

  • avatar Anoniem schreef:

    wel grappig

  • avatar Anoniem schreef:

    ja okee het is ook grappig dat ik je ma heb geneukt

  • avatar amin schreef:

    vreemd en raar? die jongens hun hoedjes die zijn raar

  • avatar watnou schreef:

    Nee jij onderschat de kracht van de Islaam en de moslims op deze aarde.

  • avatar colani schreef:

    hmm.. Ja hoor. De kracht van die ‘moslims’ is, dat ze zonder wapens vanuit niet-moslims landen Nu nog steeds met zwaarden en stenen zouden vechten. Nucleare wapens komen van de VS AK 47s uit oude Sovjet Unie. En de technology voor bommen,zelf moord bommen. Want iemand die hele dagen met de knietjes op het matje naar het oosten buigt, die heeft dus Absoluut niet de mogelijkheid om die wapens zelf te maken. Ja hoor, de kracht van de Islam. Het enige probleem is de naïviteit van onze regering.

  • avatar gast schreef:

    bek dicht wanou
    jij hebt hier nix te zeggen in mijn mooie land
    rot nou maar op en neem je hele kkfamilie mee, dan hoeven wij jullie er niet meer uit te trappen;)

  • avatar anoniem schreef:

    Eej colani
    Mijn huis zit in jouw land
    IK ben in jouw land
    we rotten niet op
    TRAP ONS WEG DAN
    Jouw zogenaamde mooie land pffff
    jonge j moet oppassen met wat je zegt vooral als je het in het openbaar zegt….
    je keel word gesnede colani

  • avatar admin schreef:

    Wat mooi dat recht op vrije meningsuiting, maak er graag gebruik van.

  • avatar geheim schreef:

    Stomme kut islam!! Kijk hoe die kneuzen er bij zitten!! Die kneuzen weten niks! Gebrainwashed door de islam!! Belachijk geloof!

    Wilders komt aan de macht en dan word die kut islam verbannen van Nederland!!

  • avatar Anoniem schreef:

    geert wilders onze verlosser samen flikkeren we al dat criminele allochtone tuig eruit, kwestie van tijd

  • avatar anoniem schreef:

    Twee gordijn dragende jochies hier in Nederland?…. Als je echt zo overtuigend moslim bent. Rot dan op naar een land waar ze er wel aan doen.

    Oja, dat is waar ook. Daar hebben ze geen vrede, en mensen die respect voor elkaar hebben. WIJ Nederlanders hebben dit land gemaakt zoals het nu is. En jullie komende uit die stink zandbak zijn hier alleen maar om te profiteren van onze neugden.

  • avatar zouf schreef:

    die marokkaantjes waar je het over hebt he..
    die groep is inderdaad heel bekend in nederland,
    maar dan hoef je nog niet iedereen dr mee te beschuldigen
    je wilt niet weten hoeveel moslims/marokkanen zich proberen aan te passen in nederland om te laten zien dat niet alle marokkanen verkeerd zijn.

    goede groepen en slechte groepen zijn dr..

    en jij ziet alles als een slechte groep..

    dus je kunt wat mij betreft je mond dicht ritsen ofzo,

    je weet niet wat je lult.

  • avatar Anoniem schreef:

    Gast, dat zeg ik toch niet. Waar het om gaat is dat wij niet in Marokko zitten maar marokanen in Nederland, en zich kut gedragen.. Zit dat gewoon in de genen, of weten ze niet hoe ze zich moeten gedragen in een gast land.

  • avatar GW schreef:

    jankers dat zeg ik toch niet. Waar het om gaat is dat wij niet in Marokko zitten maar marokanen in Nederland, en zich kut gedragen.. Zit dat gewoon in de genen, of weten ze niet hoe ze zich moeten gedragen in een gast land.

  • avatar Anoniem schreef:

    turkse christenen in turkye worden door de moslims daar genegeerd gediscrimineert en zels in de gevangenis gegooid .waarom moeten wij de islam wel respecteren en hun andere geloven of mensen die niet geloven niet?

  • avatar Anoniem schreef:

    Ik weet niet hoe je erbij komt dat Christenen in Turkije worden genegeerd en gediscrimineerd. Ik ben zelf Turks en kom vaak in Turkije en ik weet zo dat er in Istanbul veel Christelijke minderheden leven die hun geloof in alle vrijheid kunnen beleven. Er zijn meerdere kerken in Turkije en laatst is de eerste Christelijke school geopent.

    Volgens de Islamitische en democratische wet is vrijheid van geloof vanzelfsprekend.

  • avatar Dutch schreef:

    De meeste mensen zijn trots als ze een vreemde taal beheersen en die vloeiend kunnen spreken, Waarom praten de Marokkaanse jongeren die hier geboren zijn en al zeker 10 jr Nederlands op school krijgen, met zo’n vreselijk irritant accent?

    Wilders is niet verdwaald. Wilders zegt waar het op staat.

    Jullie zijn zelf verdwaald hier in Nederland.

  • avatar Unreal schreef:

    Waarom mixen mensen Marokkanen met de Islam?
    Zijn jullie achterlijk ofzo?
    Jullie nemen de Islam zoals de Marokkanen het uit brengen, waarom?
    Jullie denken nu dat de Islam een slecht geloof omdat Marokkanen zich slecht gedragen?
    Wat hebben hun met elkaar te maken?
    Zoek zelf maar eens op wat de Islam eigenlij inhoud!!
    En Wilders.. daar ga ik me woorden niet eens aan vuil maken, ik weet beter!
    Maar jullie domme mensen hebben jullie mening snel klaar over de Islam!

  • avatar Holland schreef:

    Volgens de sharia mag je een moslim die steelt z’n hand of voet afhakken.
    Ik denk dat er weinig scooters meer gestolen worden als we de sharia gaan invoeren.
    Ik zeg: DOEN!!!

  • avatar Abdula schreef:

    JONGEN JULLIE HEBBEN ONS NIET HIERGEHAALD JULLIE VROEGEN ONS HIER EN ZEG NIET NEE…
    wooow wat haat ik lui als ze niks weten over hun EIGEN land/cultuur mattie als jullie ons niet hadde gesmeekt om te komen waren we er niet geloof mij! dus als je iemand de schuld wilt geven je grootouders want ja respect zul je zeker ook niet hebben!

  • avatar Grrrrooooott schreef:

    haha wij dus niet en er zijn islamitische jongens die beter nederlands praten dan nederlanders maargoed jurken zijn het niet jongen wat denk jij hoe sommige denken over 10 a 12jarige kinderen die roken! Dat is toch ontzettend gaar jah als je het dan iemand anders zou vragen zou ik toch wel zeggen dat NIET JULLIE maar eerder jij benneke de weg kwijt ben;)

  • avatar Dries schreef:

    jongen jij hebt echt niks ander te doen he je moet je naam veranderen in Al-Qaidaleider of zo want zo als jij heir overal op reageerd zeg nou je bent er maar duk mee .
    en wie heeft het hier over roken jongen ga terug je hoort hier schijnbaar niet thuis .
    en de weg ben ik zeker kwijt af en toe heb ik het idee dat ik de hele dag in een 3e rangs vakantieoord ben hier en al die moskeen zo verwarrend maken we gauw een eind aan wat mij betreft en de pvv .
    een fijne dag verder.

  • avatar Hero schreef:

    Juist, maar weetje de reacties van als die ‘Alqaidaleiders’ zijn voor degene die het lezen alleen maar Meer redenen om op de PVV te gaan stemmen, ten minste als ik de meningen van mensen om mij heen een beetje volg, dan zijn al die Alqaida leider reacties alleen maar Gratis reclame voor de PVV en Wilders 🙂

  • avatar Anoniem schreef:

    Daarom dit soort discusies geven precies weer hoe ze denken over ons dus weg ermee .
    en gratis reclame is toch prima zeker voor wilders ik kan niet wachten .
    tot dat dit land weer van ons is ze hebben bijna de hele wereld al al .
    mag dit van ons blijven of niet dan wij zijn de minderheid in de wereld daarom moeten we wel voor ons opkomen , ik wil geen sharia hiero . weg ermee dat stom zinnige geloof en die moskeen wat moeten wij ermee flikker op zeg .
    dus daarom stem ik PVV en wilders
    🙂

  • avatar allah schreef:

    Jy hoort te veel verhaaltjes en bent een kanker meeloper je weet niet eens waarover je praat

  • avatar Karel schreef:

    Wat praten die gasten raar, vaak zijn ze in Nederland geboren.
    Vind je het gek dat je dan geen baan krijgt…

  • avatar God schreef:

    In Turkije laten wij met liefde synagogen en kerken bouwen voor de Armeniers en Joden. PUNT

    Wij zijn degenen die samen gaan vechten met hen tegen de Antichrist.

  • avatar Anoniem schreef:

    Thank you very much Geert Wilders for awakening us from this evil koran.

  • avatar Anoniem schreef:

    ik hoop dat er in Marokko 180.000 kerken worden gebouwd en dat het overspoelt wordt door christenen. eens kijken of ze dat daar leuk vinden, Mensen die anti westers zijn moeten ze de kanker schoppen zo eenvoudig zit dat. dan moet je lekker teruggaan naar je armzalige landje en niet hier de gangster komen uithangen. met 30 man ben ik ook stoer

  • avatar Anoniem schreef:

    jij slaat de spijker op zijn kop! als ze in hun eentje zijn kijken ze je ook nooit aan! hier bouwen ze 1000 moskees en daar moeten wij met een hoofddoek lopen

  • avatar Anoniem schreef:

    omfg luister eens gooi ons(ik ben een Marokkaan) eruit met onze mede broeders turken,Bosniers,Somaliers etc. Wie moeten de fabrieken vullen(het klinkt vreemd)MAAR ZONDER FABRIEKEN maak je weinig materiaal en kom niet met het kinderachtige robot/machine shit aan als je geen begin materiaal hebt heb je ook niks om machines/robots van te maken die zal heel dom klinken voor sommige Nederlanders mar als je alle allochtonen en of Marokkanen of turen etc. eruit gooit Zal’t ’n stuk slechter gaan met NL.

  • avatar admin schreef:

    Zouden we niet werklozen in de fabrieken kunnen laten werken?

  • avatar Anoniem schreef:

    Hahaha

    “Zouden we niet werklozen in de fabrieken kunnen laten werken?”

    ja ik raakte al in paniek…guttegut wat moeten we zonder misdadigers,gesubs moskeen,fabriekswerkers,en buurtvaders(gesub)intergratiek lasjes enz enz.en de amtenaren die over de uitkeringen en kinderbijslag gaan en de gevangenbewaarders en politie?zoveel mensen werkeloos straks…HELP!!tjeetje wat een zege zal t zijn

  • avatar Devil schreef:

    omdat je fuck geloof begint te roepen; heb je geen respect ofzo. begin ik hier ook te lullen over jou geloof? wacht tot je in de hel zal branden insallah, kijken hoe spijt je dan krijgt.

  • avatar Hahaha schreef:

    HAHAHAH kijk die trieste reacties hier op het net zo veilig thuis achter hun pc.

    Maar NOOOOOIT heb ik in mijn leven buiten iemand naar mij KANKER MOSLIM zien schreeuwen. Zie maar dat jullie zo kanker pussy’s zijn.

  • avatar Anoniem schreef:

    praat fucking nederlands mensen voelen zich niet veilig als jullie soort rondloopt

  • avatar Anoniem schreef:

    ik kan jou geloof binnen 20,seconden weerleggen door aan te tonen dat de Bijbel geen vervalsing is, dat hebben de opgravingen in Qumran bewezen, ( die rollen waren begraven VOORDAT de islam ontstond ) al die teksten komen tot de letter overeen met de Bijbel, waaronder een KOMPLETE KOPEREN ROL met de GEHELE tekst van Jesaja. Dus jullie fabeltjedat WIJ de Bijbel vervalsd hebben gaat niet meer op ( en ook in die teksten ging de zegen over op IZAAC en niet ISMAEL )

  • avatar Eikels schreef:

    HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH WACHT WACHT, kijk bij jullie als de paus zegt dat auto’s verboden zijn Wuppa komt er iemand die kan schrijven(iedereen) pakt de bijbel en schrijft het erin Arminius luister vroeger was Jezus Jullie god nu is de Paus dat;)

  • avatar Anoniem schreef:

    Mensen zeggen Islam is slecht enzo door dingen die in het verleden waren gebeurd.
    Maar zo kunnen wij ook beginnen.
    Wij hadden geen slavernij, wij hadden geen oorlog onder elkaar TOT jullie erin kwamen mengen en het mengelmoes werd.
    En dit is ook al lang geleden dus weet niet waar mensen om stressen, die varken “dhr. wilders” is grappig want hij praat over dingen waar hij geen verstand van heeft. Net als een kind van 4 jaar dat praat over de 2e WO… weird dus
    maarja hola at ya boy 😉

  • avatar IsLam schreef:

    mohammed zegt;als een man een slavin koopt geeft t koopcontract hem t recht om sex met haar te hebben,dit contract is om haar te bezitten en om haar sexueel te gebruiken om hem te beschermen tegen overspel….ken de koran sukkel voor je t westen besmeurd

  • avatar Anoniem schreef:

    Was 1week geleden in Turkije.
    Kzie nu geen verschil tussen Turkije en nl.
    Nee in Turkije heb je dat niet (enzo)..
    Als je denkt dat ze hier voor uitkering kwamen heb je het mis.
    Want ze kwamen voor werk.
    Omdat jullie te lui waren om het dat werk te doen.

  • avatar Anoniem schreef:

    hey let op je woorden man:als je ierst iest wil zeggen dan moet je iest van weten … the kuran zegt(in de ieste bladzeeder zeg ALLAH(c.c) ~~lees~~
    dus als je iest wil zeggen dan moetje iest weten. zeg niet zoo snel islam is zoo … in islam staat geen terorist worden,of andere on zins .. ik zeg allen lees de echte islam een je gaat zien dat te welke pad de rechte pad is… vergeelijk kuran babel en andere boeken en dan zie jej …ik heb zoo veel nederlander ge zien dat,islam gekozenheben

  • avatar anoniem schreef:

    Islam is gewoon een systeem wat tegen de vrije wereld is. En het zal nooit gaan in het westen.

  • avatar jamai schreef:

    Als Islam tegen de vrije wereld was zou er echt geen miljarden moslims in de wereld zijn..En zou de Islam een keer op houden maar is eeuwen niet gebeurt..
    Want moslims geloven erin..!
    En geloof me maar Over paar jaren zal je 2x zoveel moslims in het westen zien dan nu..
    Turkije won een oorlog tegen 7 landen..
    En geloof me maar na z’n moeilijke oorlog tegen 7 landen is het niet makkelijk om snel een goede economie om te bouwen.
    En jullie jankten om mensen te vinden die konden werken in fabrieken mijnen enzo…
    Maar nu heeft Turkije een goee economie opgebouwt en gaat steeds maar beter.

  • avatar erickooi schreef:

    Nederlanders jullie zijn gewaarschuwd,
    De Islam heeft geen pardon met jullie in de toekomst.

  • avatar anoniem schreef:

    @erickooy: Echt niet?
    Mijn hemel, en ik maar denken, nou die islam, die heeft wel pardon. Damn, das sneu.
    Nou ja, afschaffen dan maar die hele zooi lijkt me.
    Per slot van rekening leg je je dochter ook niet in een kamer samen met een pedofiel. Ik neem aan dat dat zelfs in de islam niet gebeurd.

    Dat is, zo zeggen de Hollanders dan;
    De kat op het spek binden.

    en dat moet je nooit doen hahahaha

  • avatar aan het gasje schreef:

    In Nederland hoort geen Islam en ook geen moskeeen!!!!

  • avatar guus(t) schreef:

    Ten eerste,de Moskeeën worden gebouwd,omdat wij Moslims aan jou regering eerst toestemming vragen,ten tweede het bedrag betalen wat zij graag willen zien.Nederland geeft toestemming om een Moskee te bouwen,maar wat als Egypte of een ander Islamitisch land geen toestemming geeft om een kerk te bouwen?Ga je dan zo vaak naar de kerk,geloof je in de profeet Jezus(Isa)vzmh?Doe je wat hij van jou verlangt(geen alcohol,geen varkensvlees enz)?Blijkbaar ben ik als Moslim een beter christen dan jij.

  • avatar hero schreef:

    Ook in Nederland hoort geen Islam en ook geen moskeeen!!!!

  • avatar guest schreef:

    ik vind niet dat je een beter mens bent als je geen varkens eet en vaker naar de kerk/moskee gaat. ik steel niet, ik vermoord geen mensen, ik leef volgens de wet, en ik heb respect voor vrouwen, ik vind dat een goed leven, en geen fout leven.

  • avatar pa schreef:

    haha geen varkensvlees is niet van de Christenen das van de turken

  • avatar Anoniem schreef:

    Ook in Nederland hoort geen Islam en ook geen moskeeen!

  • avatar Anoniem schreef:

    dialoog?Dat kent men hier niet,men weet niks van de Islam af,leest niet eens de Bijbel laatstaan de Quran.Het is één en al klapvee.Natuurlijk hebben je binnen de Moslims ook enkelen die niets over de Islam weten,maar dat heb je ook onder de christenen,hindoe’s,atheisten en de joden.Men is gewoon te bang voor de Islam.Hoeveel europeanen zijn pedo,homo,seriemoordenaar,opli chter,drugsbazen enz.enz.Wordt er in de media ook openbaar gemaakt van wat voor geloofsovertuiging ze hebben?

  • avatar frits schreef:

    denk je dat? islam staat in all in nederland all honderd jaren . waarom is het nu pas gevaarlijk? de regering maakt film over islam en beledigt de quran en dan verwachten jullie dat ze maar maklijk er mee moeten gaan. raar is dat!

  • avatar Fleur schreef:

    Ik snap sommige mensen echt niet.
    niet alle moslims of buitenlanders zijn slecht of terroristen.
    Geert wilders zal krijgen wat hij zelf om vraag als hij zo door gaat.
    Inderdaad wat die jongen zei als het islam niet zo belangerijk was waarom blijven kleineren en slechte dingen over het islamse geloof zeggen. Ik vind dat nederland Boos moet zijn op wat hij nederrland aandoet. want als het zo verder gaat komt er zeker een burger oorlog of zelfs een grote wereld oorlog.

  • avatar Anoniem schreef:

    islam is gebaseerd op onderwerping en onderdrukking, dat moet niet mogen in een vrij westers land, wilders is iemand die dit probleem aankaart. dat houd niet in dat het geloof verboden moet worden, maar wel de radicale idealogie die veel moslims in hun geloof beleven. wat bedoel je met hij krijgt waar hij zelf omvraagt? 40 zetels? of geweld? hoop het eerste , want het vrije woord is een groot goed en mag nooit NOOIT met geweld beantwoord worden.

  • avatar Ik zeg schreef:

    1 de islam staat haaks op onze normen en waarden

    2 zodra wilders minister president is gaan we gevaarlijke ideologie uitzetten en alle mannelijke moslims hun vrouwen houden we hier want die behandelen ze toch niet goed ha ha ha

    3 over 10 jaar tijd zullen we middels een geboorte beperking de islam zo goed als hebben uitgebannen…

    4 dan veroveren we het gebied uit de tijd voor de ottomannen weer terug en hebben we weer een nette westerse planeet….

  • avatar Anoniem schreef:

    Ik dank ook Geert wilders voor zijn grote inzet voor het verspreiden van Islaam en de oorzaak te zijn van de zoveel bekeerden en of geintreseerden naar Islaam. Allah zegt in Koran: “Zij wensen het licht van Allah door hun mond te doven, maar Allah belet dit. Hij zal zijn licht vervolmaken, zelfs al mogen de ongelovigen er afkeer van hebben.

  • avatar Anoniem schreef:

    Alle modoms de ogen uittrekken met prikkeldraad en daarna in de gaskamers of aan de wilde zwijnen voeren. Modoms en marokkapen zijn KAKKERLAKKEN! Smerige rotbeesten waar iedereen een grote hekel aan heeft. Ze moeten allemaal DEAUD!!!

  • avatar ukkie schreef:

    Zet die kutpetten af, respectloos tuig. Gewoon de regen op je kop. Op je knieen op akker en werken godverdomme voor het vreten. In weer en wind, losers. Wortels trekken, aardbeien plukken, selderij knippen, Witlof snijden. Ga eens werken stelletje luie kut Berbers! Beetje zitten lullen daar. Aan de slag nondeju! D’r is zat te doen.

  • avatar mosslim schreef:

    zeg dat eens voor mn gezicht je zal geen minuut overleven, je bent gewoon een kleine bezem die niets anders is dan een pispaaltje ma jah, praat maar…

  • avatar NL eerst schreef:

    ja dat is 2, 3 jaar geleden! dat is helemaal voorbij. En hij komt problemen zoeken.
    —————-
    WTF kutmoslims! al is het 10 jaar geleden dan hebben jullie het nog steeds gedaan stomme mongooltjes!
    Geert for President

  • avatar Anoniem schreef:

    Dit heeft allemaal al in de koran gestaan . En over geert wilders Laat je niet gek maken hij wilt juist dat je woedend word en probeerd hem te vermoorden zodat hij kan bewijzen dat wij geen goed geloof hebben

  • avatar Hero B schreef:

    Geert Wilders akbar

  • avatar Anoniem schreef:

    moslims zullen europa gewoon overnemen want ze groeien zo snel als geen ander. Jullie kunnen er niets tegen doen het is eenmaal zo. er leven tegen de 100 miljoen moslims in europa. Een niet islamitisch werelddeel moet je is nagaan.

  • avatar Anoniem schreef:

    Opkankere stelletje kanker varkens

  • avatar Isslim schreef:

    Bang voor de Islam?We krijgen europa gewoon kado.Autochtonen willen geen kinderen of ze vinden het te duur of ze willen nog carriere maken of ze willen van het leven(vrouwen,drank,drugs en disco,gratis muziek) genieten.Wij nemen er zoveel mogelijk als we maar willen.Moskeen worden overal gebouwd,zolang je regering er geld voor ziet.Dus waarom de Moslims dat kwalijk nemen?Wat doen jullie dan?Durf je wel een Moslim aan te spreken,nazaat van een slavendrijver?

  • avatar Anoniem schreef:

    ja dat zou het beste zijn de moslims gewoon terug in slavernij brengen , wie weet, dan leren ze weer eens te werken, en als we ze dan ook mogen ” horsewhippen” dat zou helemaal fantastisch zijn. Ik wil dan ook een persoonlijke achmed met een waaier

  • avatar Anoniem schreef:

    denk je alle allochtone sijn de probs makers??
    ik heb veel holanders gezien die raam ingooien en die een vrouw hebbe beroofd dit dat je moet nie al het schuld aan de allochtone gaan schuiven wnnr je de kans hebt. ik ga so ie so nie weg met me NL passpoort ik sou wel wegwillen maar ZELFS DAT KAN NIET EENS dus dnk maar is na
    over wat er word gezegt en gedaan voordat je bullshit gaat spreken

  • avatar JanP schreef:

    wilders dit wilders dat wilders zus wilders zo haha het begint gewoon lachwekkende vormen aan te nemen
    WILDERS IS SLIM EN HEEFT GELIJK !!
    ERG hé 🙂

  • avatar admin schreef:

    Nederlanders zijn niet zo zeer racistisch, maar meer xenofoob. Maar daarnaast moet je jezelf afvragen of de polarisatie niet ongegrond is. De Islam zal in de basis heus geen slecht geloof zijn, maar net zoals ieder ander geloof, mag het onder geen enkele voorwaarde de monopoly op de waarheid krijgen.

    Scheiding van kerk en staat!

  • avatar annie schreef:

    Marokko? wat MaroKKo? iK ben tuKse en je zet dat ik behoorlijk vLot NederlaNds kaN sprekeN. Nou ik vind het laag dat je niets ergs over je voLk wil toegeven, want ik zou wel kunnen toegeven dat meer dan de helft van de turKen die in BeLgië Leven Barbaren zijN! Het Laagste niveau van De turken zit in beLgië de iets hogere iN nederLand, En de meest Hoge NiveaU in DuitsLand. Waarom kan jij dan niet toegeven dat de meeste NL RasicTen zijN?

  • avatar Timus schreef:

    Allochtonen maken zich niet druK oM hun studies … Vuil gezegD , want de meeste hoLLanders doen er ook niets aan .. zie Maar naar dat raar cultuur dat in NederlaNd onTstoNd . GaBbers of zoiets in den aarD. Je hebt geluK dat tuRken niet voor Zo’n Laag cultuurTje kiezen , want dan zouden jullie pas afzieN . HoLLanders zijn mensen met een Grote Mond dat zich zit druk te maken oM heT nietS! Daarin ben jij het GrootSte voorBeeLd.

  • avatar Geert schreef:

    k zeg niet dat dr geen criminelen en randgroepjongeren in NL zijn.en x op x zeggen allocht jongeren waarom moet ik mn best doen?ik krijg toch geen kans…(niet met zo n instellings nee )en ik leg t nog 1 x uit:::als je dochter je geld pikt..?geef je die straf!als n kennis je geld pikt..?gooi je die je huis uit..!!!!!geef je m nog een kans en doet hij t weer? sla je hem de straat uit!!

  • avatar Ano Niem schreef:

    missch.maar na 30jaar tolerantie en wat de maatschappij dr op achteruit gegaan is vind ik t wel genoeg -om de haverklap worden mensen mishandeld en geterroriseerd door die rotgasten-NL is t zat

  • avatar goeroe schreef:

    Je moet nooit ‘groepen’ op 1 hoop gooien, iedereen is een individu
    Je hoort altijd op het nieuws e.d. van door moslims, moslimjongeren etc. etc. Maar er zijn genoeg moslims die gewoon normaal in de maatschappij zitten, alleen hoor je die niet in het nieuws enzo. de extremisten vallen altijd het meest op.

    Dit is precies hetzelfde voor homo’s, joden, emo’s, en welke groep je ook bedenkt.

    (Ik ga niet checken of iemand hier op reageert, dus ga niet op me in of iets dergelijks.)

  • avatar Ass schreef:

    Denk je echt dat als je de mensen zo aanpakt ver komt?
    Het is een dom voorbeelD

  • avatar Eigen eerst schreef:

    ik ben blij dat er ook zulke moslims zijn die normaal kunnen reageren zonder een haar rap te maken en nederlands zwart te maken

  • avatar Anoniem schreef:

    Nee dat is niet norMaaL,
    Maar niet alle aLLochtonen kuNneN gezond nadenkeN!
    dat is juist het probleem! 1 van ons vb. valt een oudje aan, en gelijk zijn alle allochtonen criminelen.
    De aLLachtonen die zoiets doen zijn gewoon jongeren die thuis geen opvoeding krijgen. Of die mss geen thuis hebben.

  • avatar Knuppel schreef:

    nee t zijn niet ”’gewoon”’jongeren! t zijn terroriserende groepen die veel pijn ,angst en verdriet en ellende veroorzaken-vooral ouderen die hun hele leven voor minimumloon gewerkt hebben en pvda stemden en t mogelijk hebben gemaakt dat dr uitkeringen zijn voor oa allochtonen zijn zwaar de dupe van deze jongeren en ouders die schijt hebben

  • avatar sina schreef:

    Laat mij niet beginnen over autochtone jongeren he ?
    je doet alsof Nederlanders ProbleemLoze kinderen hebbe! En dan met die uitkeringen. Oké zij hebben mss gewerkt daarom kunnen wij (allochtonen) nu rekenen op een uitkering. Maar er zijn ook allochtonen die met hart en ziel werken aan een toekomst.Het zou maar BooL shit zijn als iedereeen zou zeggen, fuck off ik werk niet voor iemand anders zijn uitkering. Maar wie zegt er dat jijzelf die uitkering nooit nodig zou hebben?

  • avatar Groen schreef:

    Ja, het zijn natuurlijk eigenlijk heel zielige mensen, we moeten thee gaan drinken met ze en ze een aai over de bol geven….

  • avatar RaRa schreef:

    terwijl we alleen maar dit horen pver wilders en alles gebeuren der veel ergere dingen met moslims.
    moslims in china word onrecht aangedaan, een zwangere moslima word neergestoken, palestijnen worden iedere dag gedood, een moslima word belaagd door neo-nazis.
    probeer daar maar eens aan te denken.

  • avatar Anoniem schreef:

    Als jij zegt dat de meeste Nederlanders racisten zijn, ben je er zelf pas echt een. Jij kent ‘de meeste’ Nederlanders nl. helemaal niet en kan daar dus niks over zeggen. Wat scheer je over 1 kam!

    Waarom zou ik toegeven aan jouw gelul dat Nederlanders racisten zijn? Probeer me maar te overtuigen, maar dat gaat je toch niet lukken want je hebt alleen argumenten van lucht.

    En knap hoor, shift in drukken en typen tegelijk. Je betoog ziet er meteen heel volwassen uit *kuch*

  • avatar zeiker schreef:

    probeer te denken aan alle moslimslachtoffers van hamas,aan alle moslimslachtoffers in iran,aan die meisjes die levend begraven worden in pakistan door moslims!wat wil je van ons?dat wij dat straks ook hier krijgen?

  • avatar Annas schreef:

    Hamas verdedigd alleen zijn land.
    en die moslims in iran zijn gewoon een beetje extremistish terwijl der veel meer vrijheid is in moslimlanden in Afrika.

  • avatar aapje schreef:

    verdedigd alleen zn land?ze slachten mensen af die voor de huidige president zijn…………en de moslims die tegen de verkiezingsfraude zijn in iran zijn een beetje extreem?met jou valt geen verstandig woord te wisselen

  • avatar Anoniem schreef:

    ja alle moslims verdwaald in haram landen!
    als ik echt moslim was zou ik niet in het vrije westen willen zijn
    trouwens gaat dit wel samen?
    moslim en vrij zijn?

  • avatar Anoniem schreef:

    jullie zijn zelf verdwaald. En maar zuren dat jullie gediscrimineerd worden en maar janken. Trek gewoon je lelijke jurkje uit en ga integreren. Als je het niet bevalt, flikker je maar op uit dit land en neem die kutmoskees mee. Lompe gelovigen

  • avatar Holland schreef:

    jullie zijn zelf verdwaald. En maar zuren dat jullie gediscrimineerd worden en maar janken. Trek gewoon je lelijke jurkje uit en ga integreren. Als je het niet bevalt, flikker je maar op uit dit land en neem die kutmoskees mee. Lompe gelovigen

  • avatar DirkSS schreef:

    wilders heeft het niet tegen alle moslims.. hij heeft het tegen het geloof zelf.. en overal zitten slechte mensen bij..
    voel je dan ook niet aangesproken als wilders die shit zegt… hij heeft het over de slechte shit.. chill hem gewoon wtf is die probleeeem

  • avatar H1ghExplos1ve schreef:

    Qur’an (3:10) – “(As for) those who disbelieve, surely neither their wealth nor their children shall avail them in the least against Allah, and these it is who are the fuel of the fire.” Those who do not believe in Muhammad (shit be upon him) are but fuel for the fire of Hell (also 66:6, 2:24. 21:98).

  • avatar franny schreef:

    dat gezeik altijd over islam en moslims!
    en hun op hun beurt weer over christenen joden en de bijbel beginnen!
    van dat laatste hebben we allang geen last meer dat geloof is mee ontwikkeld met het westen
    de islam is jonger en heeft nog heel wat jaartjes te gaan
    dus hou op verder aub

  • avatar DutchNationality schreef:

    De feiten zijn heel duidelijk.
    Islam zit nu in het jaar 1300 en is heel SIMPEL en de FEITEN spreken voor zich.
    Wij westerlingen begrijpen het heel goed en ja ook wij kunnen simpel denken en lezen.
    Typies Islam die zeggen dat we het niet begrijpen, ik vind het een zigeunerhouding die willen ook altijd gelijk hebben.

  • avatar German SS schreef:

    ow en ik bedoel een NEDERLANDSE VERTALING, nee die hebben ze niet, en zal er ook nooit komen. misschien alleen extractie’s maar nooit het gehele boek.

  • avatar akaboy schreef:

    Nederland is toch de land van vrijheid Nou ben moslim maar hou aan de wet van nederland. In de bijbel staat ook de doodstraf als je homo bent. Mense die haat willen zullen alltijd falen.

  • avatar Sybe schreef:

    haha dan zeggen dat wilders geen verstand van de koran ofziets heeft alleen in de bijbel word helemaal niet over de doodstraf gepraat :S als je het niet weet oordeel niet 😉 als je homo bent of zou zijjn dan word er in de bijbel gepraat dat het een gruwel is meer niet 😉

    ik ben zelf totaal tegen op een Wilders alleen bijna alle nederlanders hebben afgelopen verkiezingen zoveel gestemd omdat wilders het ding zegt wat de mensen willen horen alleen dat is niet goed..hij kan het NOOIT WAAR MAKEN

  • avatar Renegade schreef:

    nee in de bijbel wordt er niet over de doodstraf gesproken, tuurlijk jonge, ga leviticus lezen, hebben ze het niet alleen over moorden maar ook over de regels die je moet hanteren waneer je slaven hebt, alsof het normaal is om slaven te hebben.
    iedereen klaagt over het feit dat de koran oproept tot geweld maar de bijbel doet dat net zo hard.
    verschil is dat wij de bijbel in de context plaatsen, maar zodra iemand wat in die koran ziet staan wordt het direct letterlijk oppakt.
    KK HYPOCRIETEN!

  • avatar knurft schreef:

    het grappige is aan jou verhaal :zodra iemand wat in die koran ziet staan wordt het direct letterlijk oppakt… LOL dat doen de moslims zelf! ze nemen heel hun geloof wat bestaat uit pijn, bloed, onderwerping en onderdrukking veels te letterlijk! de dag dat ze dat niet meer doen worden we nog vrienden hahaha

  • avatar Renegade schreef:

    daar ga je weer..alle moslims over 1 kam scheren. en ik zie toch duidelijk alle wilders stemmers ontzet doe over wat er wel niet allemaal in de koran staat. daarom zei ik ga de bijbel eens lezen, vind je precies dezelfde haatdragende teksten.
    niet iedere moslim neemt die teksten letterlijk, net zoals niet iedere christen dat doet.
    trek dan 1 lijn en scheer ook direct iedere christen over 1 kam.

  • avatar knurft schreef:

    ik  keur alle geloven af om eerlijk te zijn, ik lees de bijbel en de quran zeker niet omdat ik weet dat het niks toevoegt . je kan wel de hele tijd roepen niet iedereen blabla .. maar verdomme wel een hoop! misschien staat er een hoop haat in de bijbel, maar gek genoeg heb ik van mensen die hier in geloven geen last! nee waar we dagelijks mee geconfronteerd worden is dat barbaarse achterlijke geloof; islam.

  • avatar Renegade schreef:

    als jij ze niet leest kan je er ook niet echt over oordelen, je moet namelijk weten waar je het over hebt voordat je ergens commentaar op kan geven.
    ik ben helemaal voor het hard aanpakken van straat criminaliteit, maar dan ook alle straat criminaliteit, met je alleen focussen op moslims laat je de drugsdealende lonsdalers buiten schot, tikkie kortzichtig als je het mij vraagt.

  • avatar knurft schreef:

    ik kan oordelen over wat ik zie en mee maak. ik hoef me niet verder in de islam te verdiepen om te zien dat het een heel naar geloof is. zet de tv aan bijv. lol drugsdealende lonsdalers, achja die moeten ook aangepakt worden, absoluut.

  • avatar Renegade schreef:

    probleem met de media is dat zij alleen de negatieve dingen laten zien, nooit hoor je de dagelijkse preken van imams die vragen tot rust in de moslim gemeenschap, nooit hoor je de buurtvaders die echt proberen de straatschoffies op te voeden, en het probleem met de goede moslims is dat je die niet ziet, zij werken gewoon van 9-5 gaan naar huis, eten koken en zetten de tv aan net zoals iedere nederlander.

  • avatar dewaarheid schreef:

    over alle volken over 1 kam scheren dat doen jullie ook met homoos en joden
    en waarom geloof je in iets maar voor de helft?

  • avatar admin schreef:

    Gaat nu ff dicht, denk er allemaal nog maar eens over na, laat me even weten wat het volgende onderwerp gaat worden, hierover is alles al gezegd.
    Reacties in het weer over een nieuw onderwerp of over het weer, andere worden niet geplaatst.

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl