nov
25
2009

Wilders wil schietende agenten


33 Comments

  • avatar ikhaatdieman schreef:

    als je schietende agenten krijgt krijg je ook schietende criminelen, dan wordt het hier netzoals het wilde westen!

    pvv staat niet voor de vrijheid, hij staat juist tegen de vrijheid! want als hij het over vrijheid had kon ik geloven waar ik in wilde geloven! kon ik me kleden zoals ik dat wilde! kon ik praten in welke taal ik wilde! en ga maar door…

    deze vent moet opgenomen in een gekkenhuis, hij heeft de hitler syndroom.

  • avatar geerfan schreef:

    Die misselijke van Muiswinkel,linkse waardeloze landverzieker.

    Zelf zijn zakken vullen door steeds op t.v. te komen met zijn typetjes nadoen,niks origineel,linkse kwal.

  • avatar De Rooie schreef:

    Geertfan…. ! Ik hoop voor u dat uw idealen zoveel waard zijn, want het zal een smak geld kosten. En wat je nu uit handen geeft komt nooit meer (volledig) terug. Die lekker betaalbare gezondheidszorg van een tiental jaren gelden is totaal voorbij, die komt nooit meer terug. Eens de multinationals er hun greep op hebben laten ze nooit meer los. Kijk maar naar de VS hoe lastig Obama het heeft om enkele zaken terug te schroeven. Voor mijn part ga je helemaal voor Wilders, maar kom later niet klagen.

  • avatar geertfan schreef:

    Wij gaan zeker niet klagen,als Geert president wordt

  • avatar aanvalle schreef:

    Wilders moet worden opgenomen in een gekkenhuis, hij heeft de hitler syndroom.

  • avatar H0M0 schreef:

    Homo’s zijn zieke mensen? Dat is net wat het merendeel van de PVV-stemmers zegt en denkt, wat de Paus regelmatig zegt en wat de islam-extremisten zeggen. Waar zit dan het verschil tussen jullie ? Voor mij zijn Wilders en zijn PVV even schadelijk als de moslilmfundamentalisten. Extremisme deugt nergens voor en stoelt op haat en onbegrip, en daar wordt niemand beter van.
    Opzouten met die NSBer, eerst flink anaal neuken en dan aan de hoogste boom opknopen. :-0 (dat bedoel ik nou) doe ik het zelf ook 😉

  • avatar Slaap schreef:

    Nee, dat geldt voor alle buitenlanders. Net als Zwitserland. Daar moet je 5 jaar lang goed gedrag laten zien, werken, een examen afleggen en dan verdien je de nationaliteit. Loop je te kutten, kun je gaan. Een prestatiesysteem. Wie zich normaal gedraagt, heeft niets te vrezen. Het is toch van de zotte dat er groepen zijn die de hele dag op straat lamlullen, mensen lastigvallen terwijl ze op school horen of aan het werk. Ouders doen er geen zak aan. Wat doen wij (links)? Pappen en nathouden.
    De rust

  • avatar anoniem schreef:

    Ik vind het al een hele verlichting als dat kuttuig eruit is. Hoogste prioriteit. Maken het hele land kapot, bepalen de nr. 1 van de agenda. Weg ermee, en dan weer verder denken,

  • avatar tuigishet schreef:

    extremisten zijn extremisten, of die nu Wilders of een gekke moslimfundamentalist achterna lopen.

  • avatar Go Geert schreef:

    Omdit en nog vele redenen meer vinden veel Nederlanders dat het roer min of meer ommoet. Overigens niet alleen in Nederland, vele landen in europa kampen met dezelfde problemen. de regerende partijen hebben het voor het zeggen, het is alleen allang niet meer zo dat dit is wat het volk wil. Veel mensen zullen op de PVV stemmen, like it or not.

  • avatar soepjurk schreef:

    Mijn oplossing: TRAP AL DIE LAP APEN HET LAND UIT. Of paff ze af!

  • avatar MosSlim schreef:

    Ja er zijn ook goeie, die hangen we apart 😉

  • avatar oma schreef:

    dan heeft hij met hoek van holland zijn zin gekregen

  • avatar anoniem schreef:

    dat bedoel ik ze hadden daar de f16’s kunnen laten uitrukken.

  • avatar anoniem schreef:

    Ik vraag me af wat de mening van Geert Wilders is over het schietincident op dat feest in Hoek van Holland. Is hij blij dat de politie zijn tanden heeft laten zien, of is hij boos omdat de ME van tevoren niet aanwezig was? Of allebei? En ik vraag me af of hij hetzelfde zou hebben gedacht, als het een groep rellende Marokkanen was geweest? Na die rellen op Bevrijdingsdag hoorde ik hem ook niet. Dit was de eerste keer dat hij zich uitsprak tegen supportersgeweld. Drie keer raden waarom…

  • avatar JP schreef:

    Kijk, ik ben de laatste om te beweren dat de Ned. (of Belgische) het goed doet. Volgens mij is het een bende egoïsten zonder visie en totaal niet geïnteresseerd in de noden van het volk. Daarin geef ik je 100% gelijk. Maar waarom dan stemmen op extreem rechts ? De Duitse cabaretist Wilfried Schmickler te citeren :

    “Ik kan begrijpen dat mensen bij de verkiezingen zeggen ‘bij geen enkele partij vind ik mijn goesting, dus stem ik blanco’.

  • avatar Rub€n schreef:

    Ik word zo misselijk van dit soort linkse niksnutten…. Hij begint in zijn opening met het feit dat Wilders op dat moment op 20 kamerzetels staat volgens de peilingen. Vervolgens gaat hij door met een diepe zucht waarna hij zegt ‘Er valt een diepe stilte..’ 20 kamerzetels staat gelijk aan honderdduizenden stemmen vanuit het land. Het is toch vreselijk hoe PVV stemmers als ‘sukkels’ worden weggezet door deze ‘zogenaamde hele wijze linkse rakkers..’ Alle subsidie aan die programma stopzetten!

  • avatar schijt aan de ... schreef:

    Kijk es aan, de fameuze vrije meningsuiting waar PVV’er voor staan. Van zodra het niet hun mening is, willen ze die verbieden of tegenwerken. De verf is er stilaan aan ’t afvallen, mensen beginnen door te hebben dat PVV in hetzelfde bedje ziek is als alle andere extremisten. Men verdraagt gewoon geen andere meningen of andere leefgewoontes. Wie niet mét de PVV is, wordt aanzien als een last, en kan een pak slaag krijgen of stilhouden. Dit komt me zo bekent voor……………….. vul zelf maar in.

  • avatar Stan schreef:

    Hitler had ook wat volgelingen, zelfs Stalin die 50 miljoen Russen in de Goelag liet sterven was een populaire jos. Meestal loopt het erg fout af wanneer mensen zomaar blind een populist achterna gaan lopen. De geschiedenis zit er vol van, één van de laatste die zei wat ‘m dacht en heel wat volgelingen had was Milojevic. Net als Wilders moest ‘m ook niks van moslims hebben. En we weten ondertussen allemaal waartoe dit leidde.

  • avatar schoutje schreef:

    IK DOE NIET MEER MEE!

  • avatar nounou schreef:

    Mijn beste, ik begrijp wat je bedoeld, maar voor velen is de PVV helemaal niet extreem rechts 🙂 het past niet in het rijtje van centrum democraten of cp86 of volksunie. PVV is rechts van het midden vind ik. Eerlijk ik ben het niet met alles blindelinks eens wat Wilders roept, maar zoals de programma s nu zijn vind ik de PVV het dichtsbij mijn idealen van Nederland komen.

  • avatar kay schreef:

    Je kan niet ‘een beetje’ vrijheid van godsdienst hebben, netzomin je ‘een beetje zwanger’ kunt zijn. Er is vrijheid of niet. En lees best eens het programma van Wilders, want hij is net een groot voorstander van een geprivatiseerde ziekenzorg en zorgverzekering. Net datgene dat jullie zorgstelsel compleet naar de haaien hielp en onbetaalbaar maakte. Dat wil hij nu ook doortrekken naar alle sociale voorzieningen. Multinationals geld laten verdienen op Hollandse armoede en ziekte. Go Wilders !

  • avatar nounou schreef:

    Jarenlang is Nederland èèn van de makkelijkste landen ter wereld geweest en eigenlijk nog. Dit is niet alleen terug te zien in ons multiculti-drama, maar ook in ons rechtssysteem, uitkeringen en nog veel meer. De PVV is momenteel de enige partij die de echte problemen van Nederland durft aantekaarten. De gezondheidszorg word slechter en slechter, mensen in de gevangenissen hebben meer rechten dan in een verpleeghuis.Mensen mogen net iets teveel gebruik maken van de wet vrijheid van godsdienst

  • avatar kay schreef:

    Ongelooflijk!  Net dat volkje dat achter een politicus aanloopt die carrière maakt met zijn onbeschoftheid, met het kleineren en uitschelden van anderen (en dan zwijgen we nog over dat ranzige racisme), die gaan zich nu eventjes verongelijkt voelen wanneer mensen aan hun intellect gaan twijfelen? Kijk, zulke reacties bevestigen dat alleen maar.

  • avatar nounou schreef:

    je kan het niet eens zijn met wilders en dat is prima, maar om ze stemmers dom en sukkels te noemen gaat wat ver. wilders heeft punten die vele in nederland echt aanspreken.

  • avatar kay schreef:

    Toon mij dan aub eens enkele zinnige commentaren van de PVV-stemmers. Niks tegen een andere mening zolang die onderbouwd wordt met steekhoudende argumenten en die de toets met de werkelijkheid doorstaan. Zolang de Wilderstemmers reageren in de trant van “paf die apen af” blijven het voor mij een stelletje achtergestelde idioten.

  • avatar nounou schreef:

    dat zijn geen wilders stemmers , maar gefrustreerde kinderen net als moslim jongeren die roepen vermoord alle joden, homo s enz. veel nederlands ergeren zich aan de hoofdoekjes die de straten momenteel in de grote steden vervuilen. kan je het mee eens zijn of niet, daarom zijn er verschillende partijen. een ander punt is dat nederlanders altijd maar gevraagt word respect en begrip te tonen naar islam toe, dit is helaas niet wederzijds. homo s zijn zieke mensen,

  • avatar kay schreef:

    Dus de ‘partij voor de vrijheid’ wil de burgers de vrijheid ontnemen om zich te kleden zoals zij willen? Dergelijke onzinnige verboden associeer ik eerder in een dictatuur of bij landen zoals Iran en Saudi-Arabië. Blijkt dat extremisten, moslims of PVV’ers en VB’ers, er eigenlijk griezelig dezelfde ideeën en opvattingen op nahouden. enkel de vijand verschilt, maar voor het overige zien we vooral raakpunten.

  • avatar nounou schreef:

    De pvv wil vrijheid voor iedereen en iedereen krijgt dat ook binnen normale maatstaven. Je krijgt dus niet de vrijheid tot onderdrukking van anderen. klopt inderdaad staat ook in de bijbel en andere haat boeken, ik zei daarom ook dat mensen die een moderne geloofsbelevenis hebben geen probleem hoeven te zijn. Niemand hoeft het land uit zolang ze verworven vrijheden en de Nederlandse samenleving niet verwerpen en tegenwerken.@ belgium; pvv vind homo s GEEN zieke mensen.

  • avatar nounou schreef:

    ongelovigen worden als onvolwaardige mensen in de islam beschouwd. dit zijn vele voorbeelden wat deze woestijncult onpassend maakt in een vrije westerse samenleving, mits natuurlijk een aantal uitzonderingen die wat modernere opvattingen over hun geloof hebben.

  • avatar kay schreef:

    Hetzelfde staat in de Bijbel en OT, de tekst in de koran waarin wordt opgeroepen om ongelovigen te doden met het zwaard, om overspelige vrouwen te stenigen en om prostituees op de brandstapel te gooien werden door de moslims LETTERLIJK uit het oud Testament overgenomen. Als daarvoor de moslims het land uit moeten, dan ook de christenen. Of is dat weer te rechtlijnig voor het PVV-volkje ?

  • avatar nounou schreef:

    verder zijn de voorbeelden die kay geeft over wat uit het oude testament is overgenomen in de koran waar , echter met het grote verschil dat moslims hun geloofboek vaak iets te letterlijk nemen en de texten uit hun bloedboek toepassen in hun levenswijze vandaag de dag, ruim 1400 jaar later.

  • avatar admin schreef:

    Punt is weer gemaakt, dit draadje gaat om 17:00 dicht

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl