dec
20
2009

Wat is jou kerstwens?

Na intensief contact met Santa, zijn we tot overeenstemming gekomen om de wens-lijstjes digitaal aan te mogen leveren.

Dit is een doorbraak, dus lieve mensen, Santa leest mee, maak uw wensen kenbaar.

Ook andere tip of leuke wetenswaardigheden over kerst of mopje zijn welkom bij Santa!

Written by in: Oppositie | Tags: , , , ,

34 Comments

  • avatar Maria schreef:

    1. Dat alle kinderen ter wereld gezamenlijk zingen.
    2. Een miljoen euro belastingvrij.

  • avatar T€rr0r schreef:

    Mijn vijanden uitschakelen, laat ze als vieze zwijnen branden in de hel!
    Alomvattende macht over het universum.
    1.000.000 euro.
    Een uitgebreid orgasme dat dertig dagen duurt, dat me gegeven wordt door twee supermodellen.

    • avatar Koffie schreef:

      Jou wensen zijn ook een beetje onrealistisch, maar toch die modellen, als dat die van Colani zijn, geef me even een seintje, kom ik ook….

    • avatar Geert schreef:

      Kan jij nou zelfs met kerstwensen je niet gedragen?
      Je hoeft niet te antwoorden, dit was een retorische vraag.

    • avatar Mosslim schreef:

      ik geloof niet dat jij het begrip kerstwens helemaal hebt begrepen. ik hoop ook niet dat een van deze gaat lukken.

  • avatar moppie schreef:

    Op kerstavond, een hele tijd geleden, maakte de Kerstman zich klaar voor zijn jaarlijkse klus…… maar er waren ontzettend veel problemen. Vier van de elfen waren ziek en de leerlingelfen produceerden het speelgoed niet zo snel als gewoonlijk het geval was, dus begon de Kerstman toch wel bang te worden dat hij niet op tijd klaar zou zijn.
    Dan komt zijn vrouw hem ook nog vertellen dat haar moeder op bezoek komt. Hierdoor raakt de Kerstman nog meer gestressed. Wanneer hij de rendieren voor zijn arrenslee spant, ontdekt hij dat drie van hen net een jong moeten baren en twee over het hek gesprongen zijn, Joost mag weten waar ze uithangen. Nog meer stress.
    Wanneer hij begint met het laden van de slee, breekt een van de planken van de slee af en de zak met speelgoed valt op de grond en het speelgoed vliegt in de rondte. Het spreekt vanzelf dat de Kerstman niet bepaald in zijn beste humeur is.
    Dan gaat de deurbel en de Kerstman gaat naar de deur en verwacht weer een nieuw probleem. Hij opent de deur en daar staat een klein engeltje met een hele grote kerstboom om de Kerstman op te vrolijken. De engel zegt op liefdevolle toon: “Zalig Kerstfeest Santa. Is het vandaag geen prachtige dag? Ik heb een mooie boom voor u. Is het geen prachtige boom? Waar wilt u hem insteken?”
    En zo begint de traditie van het engeltje boven op de kerstboom.

  • avatar Andreas schreef:

    Kerstwensen!
    De zoon van de leider van de PVV gaat achter zijn bureau zitten om een kerstwens te schrijven aan Jezus. Hij schrijft: “Lief kindeke Jezus, ik ben het hele jaar een lieve jongen geweest, dus wil ik een nieuwe….” Hij kijkt ernaar en verfrommelt het dan tot een bal en gooit het weg. Hij pakt een nieuw stuk papier en begint opnieuw te schrijven: “Lief kindeke Jezus, ik ben het grootste deel van het jaar een lieve jongen geweest, dus wil ik een nieuwe……” Hij kijkt er weer met afgrijzen naar en gooit het weer weg.
    Dan krijgt hij een idee. Hij gaat naar de kamer van zijn moeder en pakt het beeld van de Maagd Maria, zet het op het toilet en doet de deur op slot. Hij pakt een nieuw stuk papier en schrijft: “Lief kindeke Jezus. Als je ooit je moeder nog terug wilt zien….”

  • avatar Klaas schreef:

    Iedereen fijne dagen en een paar tips.
    Tips om zuinig kerstkaarten te versturen:
    – Bewaar dit jaar al je dubbele kerstkaarten. Snij de voorkant eraf en verstuur die volgend jaar weer.
    – Verstuur Freecards (uit cafés) als kerstkaarten. Teken er eventueel nog een kerstboompje bij.
    – Plak geen postzegels op de kaarten, maar zegeltjes die je in supermarkten en bij pompstations krijgt. De PTT schijnt dat nauwelijks op te merken.
    – Plak gewoon helemaal geen postzegels op de kerstkaarten.
    – Stuur helemaal geen kaarten.
    – Ga schelden op de PTT die altijd maar weer die kerstkaarten kwijtraakt als mensen vragen waar hun kaart blijft.

    • avatar Koffie schreef:

      Ik verstuur gewoon geen kaarten, lekker goedkoop en ik wens niet mee te werken aan dit soort commerciële onzin…..
      Kaarten die ik ontvang zijn altijd handig om de haard mee aan te maken….
      Dus mensen blijf sturen…

      • avatar T€rr0r schreef:

        Groot gelijk, meteen stoppen met die onzin. Wat hier op de mat valt gaat ook zo de kachel in.

  • avatar Klaas schreef:

    Nog een paar waarheden.
    Redenen waarom een kerstboom beter is dan een vrouw

    – Een kerstboom wordt niet kwaad wanneer je hem opbeurt en achter in de auto gooit.
    – Het kan een kerstboom niets schelen of je de hele dag voetbal kijkt.
    – Een kerstboom wordt niet jaloers op een andere kerstboom.
    – Als een kerstboom je niet meer bevalt kun je hem op de brandstapel gooien en in de fik steken.
    – Een kerstboom wordt niet kwaad wanneer je onder hem kijkt.
    – Je kunt een kerstboom betasten voordat je hem meeneemt naar huis.
    – Een kerstboom wordt niet kwaad wanneer je een van zijn ballen breekt.
    – Het maakt een kerstboom niet uit wanneer je een kunstboom in de hal hebt staan.
    – Een kerstboom wordt niet gek wanneer je hem versiert met erotische ballen en slingers.
    – Het kan een kerstboom niets schelen hoeveel andere kerstbomen je in het verleden al versleten hebt.
    – Een kerstboom verwacht geen kado.
    – Je hoeft tegen een kerstboom geen weltrusten te zeggen.
    – Een kerstboom kun je na de kerst zonder problemen bij het vuil zetten.

  • avatar Santa schreef:

    Microsoft koopt de kerst

    NOORDPOOL – Tijdens een persconferentie die via de satelliet werd uitgezonden vanuit de woonkamer van de kerstman, heeft Microsoft bekend gemaakt dat het een overeenkomst gesloten heeft met de kerstman. Volgens deze overeenkomst zal Microsoft exclusieve rechten verwerven over het kerstfeest, de rendieren en andere niet nader gespecificeerde innovaties. Bovendien zal Microsoft toegang krijgen tot miljoenen huishoudens middels de Kerstslee van de kerstman.
    Verder werd bekend dat vanaf 1 januari 2010 het kerstfeest en alle namen van de rendieren onder het copyright van Microsoft zullen komen te vallen. Deze onverwachte overname is onlangs goedgekeurd door de algemene mededingingsauthoriteit.
    Microsoft benadrukte zijn verplichting aan “iedereen die het kerstfeest gemaakt heeft tot wat het nu is” en verklaarde dat “iedereen het kerstfeest en de namen van de rendieren zal kunnen registreren.” Aangenomen wordt dat het registreren van deze namen aan strikte voorwaarden zal worden onderworpen.
    Wanneer gevraagd wordt waarom Microsoft het kerstfeest gekocht heeft, antwoordt Bill Gates: “Microsoft heeft de laatste tijd gewerkt aan een systeem om onze produkten op een efficiëntere manier te bezorgen en ontdekte dat de kerstslee van de kerstman grote voordelen oplevert. We zullen de slee voor het eerst gebruiken bij de nieuwe versie van onze Office suite en Windows 8.”
    Tijdens een multimediaspectakel kregen de toeschouwers een bijna eindeloze videoband te zien over de produkten die deel uitmaken van de overeenkomst. Het eindigde met een rood en groene versie van het Microsoft logo en een nieuw handelsmerk voor kerst, die de bekendmaking van de overeenkomst bekrachtigden.
    Vixen, de nieuwe directeur van Vakanties en Feestdagen zei: “De eerste stap is om de kerst op te nemen in de organisatie van Microsoft. Dit kan wel even duren, dus u hoeft dit jaar nog geen veranderingen te verwachten.” Ze vervolgde: “We hebben grote plannen voor volgend jaar wanneer we Kerst 2010 gaan uitbrengen, wat groter en beter zal zijn dan dat van dit jaar.” Verder benadrukte ze dat gebruikers van Windows die zich aanmelden voor MSN begin november previews zullen mogen uittesten van Kerst[2010].
    De uitgifte van Kerst 2010 staat op het programma voor december 2010, hoewel een nog onbekende bron wist te vermelden dat de uitgifte gevaarlijk dicht voor het einde van het jaar is en het ook wel eens in de eerste helft van 2011 zou kunnen vallen. Een econoom uit de Sociaal Economische Raad heeft uitgelegd dat uitstel van de uitgifte van Kerst 2010 catastrofaal zal zijn voor de economie van volgend jaar en de belastinginkomsten, wat er misschien toe zal kunnen leiden dat de belastingdienst de datum voor het retourneren van teruggave biljetten verschuiven zal naar drie maanden na de kerst, wanneer dat dan ook gevierd zal zijn. “Maar voor de lange termijn zou het best nog wel eens goed kunnen komen,” legde hij uit. “Want wanneer Microsoft de controle heeft over de Kerst, zal het misschien verschoven worden naar Mei of zelfs Juni, wat veel slechtere maanden zijn voor de detailhandelaren. Dit zou er wel eens toe kunnen leiden dat de bloei van de economie veel meer over het jaar verspreid zal gaan worden.”
    Wanneer er gevraagd wordt wat Microsoft denkt van andere feestdagen, antwoordt meneer Gates dat “Kerst het vlaggenschip is van de feestdagen, dus we wilden hier beginnen. Niet alle feestdagen zijn te koop en de ontwikkelingen zullen op de langere termijn wel winst moeten laten zien,” waaruit opgemaakt kan worden dat feestdagen die nog niet zo lang bestaan niet de interesse hebben van Microsoft.
    Hoewel de details van de overeenkomst nog moeten worden uitgewerkt en ter goedkeuring moeten worden voorgelegd aan de NMA, heeft een vertegenwoordiger van de Kerstman bevestigd dat de overeenkomst zelfs voor iemand van het kaliber van de kerstman omvangrijk was. Sommige analisten denken dat de Kerstman de kerstmarkt inmiddels verzadigd heeft en dat hij op zoek is naar andere middelen om zijn bedrijf te kunnen uitbreiden met jaarrond produkten en diensten. Anderen denken dat de oude zwaargeschapen man graag wil gaan rentenieren in Redmond.

  • avatar de moeder van schreef:

    De kerstboodschap
    Een paar dagen voor kerstmis werd een ambassadeur gebeld door een radiostation met de vraag wat hij voor kerstmis wenste. De ambassadeur bedacht wat leuks en vertelde dat aan de dj. Een paar dagen later luisterde hij naar de uitzending. “We hebben drie ambassadeurs gevraagd wat ze wensen voor kerstmis. De Franse ambassadeur wenste vrede in de hele wereld, de Duitse ambassadeur wenste een medicijn tegen kanker en de Engelse ambassadeur wenste een doos met chocolaatjes.”

  • avatar Geert schreef:

    Nou ik wens dat iedereen zijn wensen uitkomen, dan ben ik tevreden.

  • avatar Flappie schreef:

    Ik hoop geen konijn dit jaar

  • avatar Mosslim schreef:

    vrede op aarde, maar dat wenst iedereen al als je ze mag geloven en dat komt er nooit 🙁

  • avatar Hamas schreef:

    Laat iedereen zichzelf blijven.

  • avatar Allah schreef:

    wensen zijn voor domme mensen onder de duim te houden

  • avatar Santa schreef:

    Ho Ho Ho.. Merry Christmas Everybody !

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl