dec
27
2009

De daden van Beatrix, uitleg kersttoespraak

Bea vinger

Goed, u heeft allemaal aan de televisie of radio gekluisterd gezeten en gezien en gehoord wat de moeder des vaderlands u in deze sfeervolle dagen te vertellen had. Dat loog er niet om, want onze Bea is kritisch over virtuele contacten. Nu kan ik mij daar wel wat bij voorstellen, want als uitlekt dat een van je zoons vanaf de koninklijke computer zit te rommelen in de tekst van Wikipedia, dan wordt je daar niet blij van, hoewel? Ook SMS en de rest van het internet kan onze Bea niet bekoren en ook dat valt te begrijpen, want juist dank zij deze media komen de donkere gangen van de oranjes steeds meer in het daglicht te staan en kun je praktisch niets meer voor het plebs geheim houden, met alle gevolgen van dien.

 

 

Er dienen in deze moeilijke omstandigheden ( ook voor u majesteit ????? oeps ..) meer uitingen te komen van tastbare nabijheid. Ook deze begrijp ik niet helemaal, want juist toen Karst Tates dit begrip letterlijk ten uitvoer trachtte te brengen, was her majesty not amused, voor zover ik het in de kranten heb kunnen lezen. Er moet meer solidariteit en compassie komen. Alweer een moeilijke, want al eerder schreven wij niet een , maar meerdere malen op deze site, dat een drastische inkomens- verhoging voor 2010 slechts voor de familie von Amsberg goldt, maar de rest van het gepeupel kon er naar fluiten. Een mooie aansluiting daarop, is dat Bea meent dat men elkaar vroeger beter kende, maar tegenwoordig slechts met zichzelf bezig is. Nou majesteit, als wij zo eens de geschiedenis van uw huis in de afgelopen 100 jaar bekijken, was er slechts een familie zeer nadrukkelijk met zich zelf bezig, tenzij een keer koekhappen een oranje interpretatie is van solidariteit en met anderen bezig zijn. dan hebben wij ons vergist.

Wij zijn geneigd om weg te te kijken en de ogen te sluiten voor de omgeving. ja, daar heeft u inderdaad groot gelijk in majesteit, wij kunnen u en uw familie als lichtende voorbeelden hiervoor nemen. Zonder het “wij-gevoel” wordt ons bestaan leeg en wij kunnen spreken zonder te voorschijn te komen. Domweg, grofweg emoties uiten is gemakkelijk geworden eindigt mevrouw majesteit en dat is gelukkig deels waar, want waar zou de ontwikkeling van de Nederlandse burger zijn, als er niet danks zij de media en de daarop aanwezige commentaren niet luid en duidelijk commentaar gegeven wordt op de handelswijze van een familie , die eens serieus zou moeten overwegen of het niet de hoogste tijd is om op een waardige wijze afscheid te nemen.

beatrix

Written by in: Oppositie |

137 Comments

  • avatar hufter schreef:

    Is dit niet het enige koningshuis in Europa met banden met de Junta (pappa maxi), de SS en de Hitlerjugend + de juffouw met de verkeerde naam, die met de onderwereld op stap ging en Petra die haar naam zonodig moest veranderen…. diep treurig, om je als Hollander diep voor te schamen. Natuurlijk die virtuele kontakten bevallen deze familie niet, er komt steeds meer stront boven!
    En dan die schijnheilige smoel van dat mens…….alsof er niks aan de hand is.

    • avatar Heil schreef:

      Als ik dat schijnheilge smoelwerk zie,dan hoeft ze niet eens haar mond open te doen,heb ik een teiltje nodig,de hypocriet,het ergste is dat we met die zoon straks net zo’n huichelaar krijgen,die koopt,( hij ontvangt voor het niks doen een riante uitkering )terwijl het Nederlandse volk uitgeknepen wordt,de ene villa na de andere,met aan zijn zij een golddigger die het allemaal prachtig vind .
      En voor dat tuig staat nog steeds een domme menigte in oranje gekleed te vlaggen,hoe achterlijk kan je zijn .
      Opzouten met die figuren, leve de republiek .
      ps
      Hufter ,je hebt 100% gelijk !!

  • avatar Jan Peter schreef:

    Ik heb met belangstelling even wat kranten gelezen en met name die waarop de kerstoespraak van Bea gereageerd kon worden. Met een enkele uitzondering na, allemaal negatief en wordt de toespraak als geheel verkeerd ervaren. Hypocriet en ver van het volk verwijderd. Misschien moeten de oranjes toch maar eens de koffers van zolder gaan halen en mij niet meer op de thee uitnodigen

  • avatar Koffie schreef:

    Beatrix,

    Ik heb je nog zo gezegd maak geen bommetjes op het Internet…, en wat doe je ???….. juist ja, je veroorzaakte meteen maar een giga explosie….
    Domme vrouw toch, die toespraak van jouw heb je zeker met Dominee van der Linden en je zoontje W.A opgesteld zodat hij even lekker via mama kon terug slaan naar de Burger, die hem zijn speelgoedhuisjes had afgepakt….

    Oei Bea toch, straks staan wij als zeldzame gekroonde hoofden door die domme acties van jouw allemaal op straat…..
    Het zijn rumoerige tijden voor ons soort volk….
    Of wist jij niet dat de toespraak van collega Albert van België al gekaapt was voordat hij ook maar een woord kon zeggen….?
    Heb jij niet gehoord dat op kerstavond de heilige Vader op de grond is gegooid…..?
    Bea voortaan niet meer zo je Burgers schofferen, dat was echt een beetje dom van jullie….
    (ja ik heb me ingehouden…..)

    • avatar van Geel schreef:

      Moeilijk he? Een toespraak goed lezen, Ik heb er namelijk helemaal niet uit opgemaakt dat virtuele contacten DE oorzaak zijn van vervreemding en verminderde naastenliefde en sociale contacten IRL. Als vervent twitteraars, etc zich aangesproken voelen….dan zit er iets bij jullie zelf niet goed, lijkt me. Ik ben zelf veel op het internet, maar voel me totaal niet aangesproken in negatieve zin.

  • avatar Yvonne schreef:

    Ik heb maar een woord voor die mevrouw;hypocriet!

  • avatar Geert Wilders schreef:

    Geef haar een facelift en laat haar met haar gezin incognito in een van de prachtwijken gaan wonen!
    Wedden dat ze binnen enkele weken veel begrip gaat opbrengen voor de autochtone loonslaven van dit land!
    Laat haar ervaren hoe “dankbaar” Mohammed en Ali van onze centen leven en zich aanpassen aan hun uitkeringen! Mohammed verdient met zijn uitkering en subsidies meer dan een autochtoon met hard werken. Alleen Ali het niet begrijpen! Laat Ali en Mohammed werken voor hun geld en niet leven van mijn zuurverdiende geld. Als ze niet willen werken en integreren is de oplossing enkeltje rifgebergte!
    Miljarden van ons inkomen gaan niet naar de autochtone ouderen en zieken, maar naar de allochtone parasieten die de macht willen overnemen! Wij Nederlanders zijn de linkse volksverlakkers met hun parasieten meer dan zat en er zal een dag komen dat Nederland verandert in libanon aan de Noordzee! Ik ben benieuwd wie dan het eerste het land uit is? het wordt tijd dat de Nederlanders zich zelf mogen verdedigen en recht krijgen op wapenbezit! Dit voorrecht geldt nu alleen voor de parasieten!Politici van CDA, partij van Allah, D66,SP en Groen links zijn een verzameling van oplichters, de hoeren van het geld, Ze gaan met de macht naar bed omdat het zoet is van de hardwerkende autochtoon het geld te stelen en hem uit te leveren aan de Islam , de criminaliteit en de MultiCulti-ellende. Politiek gaat alleen nog over de allochtoon en alleen voor het betalen komt de autochtoon in beeld. We hebben een wet voor de hardwerkende autochtoon en een gedoogwet voor de allochtoon , politici en ambtenaren.
    Laten wij hardwerkende burgers deze volksverlakkers massaal uit het pluche verdrijven door op de PVV te stemmen. de rechters en politici met hun topambtenaren zouden verplicht moeten worden om te wonen in de prachtwijken, waarom moet alleen de hardwerkende Nederlander genieten van de MultiCulti-ellende, laat de bobo’s het voorbeeld geven en ze stemmen allemaal binnen de kortste keren PVV.

    • avatar T€rr0r schreef:

      Ik zou jou wel een facelift willen geven!
      Vuile vieze achterbakse lafaard….
      Dat jij hier nog je schele rotkop durft te vertonen…..
      Geef eerst eens fatsoenlijk antwoord op de vragen die via dit forum zijn gesteld…..
      En nou opdonderen vuile NSBer….

  • avatar Jan Keizer schreef:

    Het glazen huis in Groningen voor het goede doel. Iedereen
    die langs kwam, jong en oud, arm en rijk gaf. Maar dan
    komt onze koninklijke allochtoon en wat geeft die, niks.
    Ja, ‘n onduidelijk verhaal over een tuintje opruimen of
    zoiets.Die mensen willen alleen maar hebben en krijgen.
    Waarom komt vrouw Amsberg niet eens met een vrachtwagen met
    b.v. kerstpakketten voor de armen. Nee, ons de les lezen .
    Waarom gaan die paleizen [die trouwens van ons zijn] niet
    eens wagenwijd open voor al die asielzoekers waar ze zgn. zo mee begaan zijn. Nee, dat moet het volk maar opknappen
    want zij gaan op vakantie. Daarom, verdwijnen en voorgoed.

  • avatar Geert Wilders schreef:

    De laatste woorden van Willem van Oranje, worden steeds toepasselijker op de arme Nederlandse autochtone loonslaven die steeds meer worden overgeleverd aan de MultiCulti-ellende.:‘Mon dieu ayez pitie de mon ame, Mon Dieu ayez pitie de ce pauvre peuple’ (God, wees mijn ziel genadig God, ontferm u over dit arme volk).

    Ik hoop dat dit volk en het autochtone volk in de EU opstaat en zegt nu is het genoeg wij nemen het recht in eigen hand: Power to the people!!!

    Hoelang ,laat een volk zich knechten?

    • avatar Koffie schreef:

      Kun jij niet gewoon onder je eigen of een ander nick/naam schrijven, ik krijg telkens braakneigingen als ik die naam voorbij zie komen…..

    • avatar Fleur Agema schreef:

      Beste Geert laat je niet van de wijs brengen, de meeste loonslaven hebben niet in de gaten dat ze het zijn en het is vergeefse moeite om ze dat aan hun verstand te brengen.
      We laten ons al eeuwen knechten door anderen en misschien is het zinnig om eens het recht in eigen hand te nemen.
      Helaas zal het leven zoals we het nu kennen wel een vervelende wending kunnen krijgen.
      P.s.: koffie zal het er wel weer niet mee eens zijn.

      • avatar T€rr0r schreef:

        Zit jij nu hier ook al te stoken, donder op!
        Vuile vieze achterbakse tering-hoer….
        Dat jij hier nog je schele rotkop durft te vertonen…..
        Geef eerst eens fatsoenlijk antwoord op de vragen die via dit forum zijn gesteld…..
        En nou opdonderen vuile NSBer….

    • avatar T€rr0r schreef:

      Laat die Willem maar rusten landverrader!
      Vuile vieze achterbakse lafaard….
      Dat jij hier nog je schele rotkop durft te vertonen…..
      Geef eerst eens fatsoenlijk antwoord op de vragen die via dit forum zijn gesteld…..
      En nou opdonderen vuile NSBer….

  • avatar Willum schreef:

    Het volk was ongetwijfeld veel beter af geweest, wanneer haar incest zuster Claire de troon had mogen bestijgen. Die had vrijwel zeker meer compassie met het gewone volk gehad en juist iedereen aangemoedigd zich op internet te begeven om de minne streken van de Elite aan het licht te brengen.

  • avatar Puma schreef:

    Zei, bea nu in haar kerst toespraak dat ze 20 januarie naar Amsterdam ging om geert wilders te steunen .
    Dat zou pas laten zien dat ze voor haar volk opkomt .
    Maar dat zal ik vast wel verkeert verstaan hebben

    • avatar Kanarie schreef:

      Wat moet ze daar gaan doen? Meehuilen met dat ongeschoolde PVV gajes? Denk dat ze zich daar niet mee wil identificeren!

    • avatar Koffie schreef:

      Die oproep mag niemand die echt geloofd in de onschuld van Dhr. Wilders heengaan…..
      Hij heeft toch zeker geen demonstratie nodig om zijn gelijk te halen…….

  • avatar Annie schreef:

    Het meeste stoort me dat onze koningin die beloofd heeft de grondwet te eerbiedigen dit niet waar kan maken. Enkele jaren geleden las ik in “Het Echte Nieuws” (dat artikel heb ik bewaard),: “De Koniningin adviseert over wetgeving, bekracht wetten, schaft ze af of doet aanpassingen, zonder dat deze aan de grondwet worden getoetst”.

    Het artikel dat nog de meeste gevolgen voor Nederland heeft is hierbij gevoegd.

    http://www.vrijspreker.nl/wp/2009/07/pleegt-koningin-beatrix-eedbreuk/

    • avatar Parlementair medewerker schreef:

      DE TEKST IS:
      Pleegt Koningin Beatrix eedbreuk?
      Kan ik me bijna niet voorstellen. Maar door de VS Independence Day op 4 juli kwamen de gedachten op de “Onafhankelijkheid” en de eed die Beatrix aflegde bij haar inhuldiging in 1980 als koningin:

      “Ik zweer aan de volkeren van het Koninkrijk dat Ik het Statuut voor het Koninkrijk en de Grondwet steeds zal onderhouden en handhaven.
      Ik zweer dat Ik de onafhankelijkheid en het grondgebied van het Koninkrijk met al Mijn vermogen zal verdedigen en bewaren; dat Ik de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders en alle ingezetenen zal beschermen, en tot instandhouding en bevordering van de welvaart alle middelen zal aanwenden welke de wetten Mij ter beschikking stellen, zoals een goed en getrouw Koning schuldig is te doen.

      Zo waarlijk helpe Mij God almachtig!” (nadruk toegevoegd)

      En zie wat er nu gebeurt:

      Nederland heeft het Verdrag van Lissabon geratificeerd.*)
      Dit verdrag is een opnieuw verpakte EU-Grondwet die door het Nederlandse (en Franse) volk in een referendum is verworpen. **)

      We hebben nog niet de bevestiging gevonden dat Beatrix inderdaad daadwerkelijk getekend HEEFT. Maar ook hebben we nergens gevonden dat er ook maar de geringste twijfel aan die ondertekening bestaat.

      Dit in tegenstelling tot de Staatshoofden van Tsjechië, Polen en nu Duitsland.
      In Duitsland heeft deze week het Constitutionele Hof zelfs verboden om het Verdrag van Lissabon te ratificeren omdat de Duitse soevereiniteit / de Duitse onafhankelijkheid daardoor wordt aangetast.

      Het geldt ook voor Nederland dat het geen onafhankelijke staat meer is na een ratificatie van dit Verdrag van Lissabon. De Tweede en Eerste Kamer hebben al getekend. En het lijkt er op dat Beatrix gaat tekenen of al getekend heeft. Nederland, het Nederlandse volk, is dan bijna volledig ondergeschikt aan de EU.

      Dit lijkt me duidelijk strijdig met ” de onafhankelijkheid en het grondgebied van het Koninkrijk met al Mijn vermogen verdedigen en bewaren; dat Ik de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders en alle ingezetenen zal beschermen,…..”

      In tegendeel, dus eedbreuk! = verraad!!
      En Toen.. ??

  • avatar Peter schreef:

    Eerst de pers toebijten dat ze “eerlijker” berichtgeving dienen te verzorgen. Vervolgens kamerleden als schaapjes op het matje roepen en hen toevoegen niet achter allerlei “hypes” aan te lopen. En nu een heel volk van afstand toespreken en arrogant mededelen dat we maar wat minder virtueel moeten communiceren. Nou moet je ophouden, zeg! Die arrogante “clique” ten paleize kan er zeker van zijn dat wij ons met hand en tand zullen verzetten tegen inperking van internetgebruik. Wij moeten wel, want de zogenaamde “volksvertegenwoordigers” zijn al chantabel door de valse eedaflegging, de mainstream pers is al onder controle (zie NRC, ANP, etc.) via het oude geld, bij een rechtbank kijkt uw vorstin met een wakend oog mee, wij kunnen niemand kiezen, geen burgemeester, geen provinciaal bestuur en geen politie-commissaris, ga zo maar door. En nu ook nog ons laatste middel uit handen geven? Zij moeten maken dat ze wegkomen, afrekenen en ophoepelen; het is mooi geweest met deze poppenkast.

  • avatar Willem-Alexander Claus George Ferdinand schreef:

    Hè, wat jammer nu mam dat je dit zo vroeg laat lekken.
    Leek me zo,n leuke gepaste verrassing als ik later op de troon zit!

    • avatar Johan Friso Bernhard Christiaan David schreef:

      Het valt me nog mee,dat de toespraak niet vanuit het vliegtuig is uitgezonden.
      Toch kan ik me wel degelijk wat voorstellen bij wat mammie zegt: al dat gezeik over ons op internet is veel te makkelijk geworden.

    • avatar Koffie schreef:

      Denken jullie nog op de troon te komen….?

  • avatar Oppositie schreef:

    De opgeheven middelvinger van Beatrix op de foto, geplaatst naast het artikel: De daden van Beatrix, uitleg kersttoespraak, was destijds kennelijk al een gebaar aan het Nederlandse volk dat zij lak heeft aan compassie, vertrouwen, toenadering,gemeenschapsgevoel, wij-gevoel, nabuurschap en medemens welke woorden herhaaldelijk zijn genoemd in de kersttoespraak. Indien hare graejesteit zo is begaan met het Nederlandse volk zou zij, als een van de rijkste vrouwen, en bovendien de duurste uitkeringstrekster ter wereld, eens aan al die arme mensen moeten denken die afhankelijk zijn van de voedselbanken. Ook aan alle ouderen met een schamel AOW-tje, werklozen, en invaliden mensen die niet meer rond kunnen komen van hun karig inkomen. GEEN EUROCENT heeft zij er ooit aan bijgedragen! ALLES MOET VOOR NIETS! Door schimmige transacties van Pa Berhard is het vermogen, van deze zogenaamde oranjes, inmiddels astronomisch gegroeid. Belasting betalen hoeft de familie von Ambsberg ook al niet als allochtoon van Duitse afkomst. Graaien is het devies! Schandalig dat wij als Nederlands volk dit nog langer tolereren. De schimmige Bilderberg club. Belastingconstructies die via het Paleis Noordeinde gaan. De exorbitante aankopen van onroerend goed van W.A. en Maxima. Ik word kotsmisselijk van een mens die zich majesteit laat noemen -en ook zich door God uitverkoren voelt. Een democratisch gekozen president kan je na vier jaar wegsturen. Vele mee-etende lakeien houden deze graaiers in stand.
    Het wordt tijd voor een republiek!

    • avatar Eppo schreef:

      Wordt tijd dat ze met pensioen gaat. Het beste is dat we dan meteen het koningshuis afschaffen. Internet verbindt mensen. Maar je moet het wel willen en blijkbaar kan of wil ze niet af van haar ivoren toren. En dan vereenzaam je. Maar dat ligt dan aan haar zelf en niet aan het internet.

      • avatar Oranje schreef:

        Ik ben trots op Koningin Beatrix, en trots dat wij tenminste iemand hebben die het beste met ons voor heeft. Itt te vele democratien waar het alleen maar om de macht van de president draait.

        • avatar Eppo schreef:

          Pardon?

          Als Bea het beste met Nederland voor heeft mag ze wel onze staat schuld afbetalen. Niet dat dat mogelijk is, want geld wordt nou eenmaal uitgeleend met de verwachting dat je het volledige bedrag terug betaald met wat extra’s. En dat beetje extra moet je natuurlijk wel weer lenen want geld komt maar bij 1 plek vandaan, de bank. Dus een staat schuld kan je het niet noemen (of wat voor lening dan ook), eerder ‘betaalde’ slavernij. En Bea is trouwens best bevriend met deze bank wereld, Google maar eens; ‘Bilderberg group’. Ik denk dat Bea daar bang voor is, internet is openheid, een medium dat iedereen kan gebruiken en waar iedereen kan doen en laten wat men maar wilt.

          Dus laat Bea maar lekker roesten in haar paleis. Laat ons maar lekker informatie verspreiden, Google ook maar eens naar ‘Zeitgeist Addendum’. Ook zoiets moois wat het internet ons gebracht heeft 😉

  • avatar Henk schreef:

    Persoonlijk ervaar ik nieuwe communicatiemiddelen als een groot gewin. Toch kan ik me wel degelijk wat voorstellen bij wat Beatrix zegt: anoniem en veilig wat roeptoeteren is makkelijk geworden.

    • avatar Corne schreef:

      U leidt af van waar het om gaat. Mevrouw is in de verdedigingsmodus geschoten omdat het háár rechtstreeks raakt en beschadigt. Dus alleen door eigenbelang geïnspireerd, niet door moraal en al helemáál niet door compassie met haar “onderdanen”.
      “Anoniem roeptoeteren” is tegenwoordig een populair synoniem voor “kritisch volgen”. Vrijheid van meningsuiting is het grootste goed van de hedendaagse burger, als mevrouw meent dat daar een grens aan is gekomen, morrelt zij aan de grondwet. Wij willen haar daarbij echter wel een handje bij helpen, aan dat morrelen, maar daar zal zijdens de majesteit en lakeienbrigade weinig animo voor zijn. Laat ze eerst haar schijheilige preekjes maar voor zich houden en bij haar buren op de koffie gaan, voor wat realiteitszin.

  • avatar Parlementair medewerker schreef:

    Ik heb nog nooit zo veel majesteit schennis bij elkaar gelezen.

    • avatar Koffie schreef:

      Wij noemen dat vrijheid van meningsuiting, en we schelden niet zoals jij!!!!!

      • avatar Parlementair medewerker schreef:

        Dat kan wel zo zijn, maar het blijft majesteit schennis.

        • avatar Koffie schreef:

          Gaat u zich nou nog roomser dan de paus gedragen…..
          Terwijl jij het was die het hele forum vol loopt te hufteren….

          • avatar Parlementair medewerker schreef:

            U bent gewoon een quirelant mens, wie andermans mening niet accepteerd.
            Een dictator dus.
            U werwijt mensen dingen, terwijl u zich zelf vele malen erger, schuldig aan maakt.
            Ik ga stoppen met reacties te plaatsen op dit gebral.

            • avatar Koffie schreef:

              Ik stelde dat de uitlatingen op het forum vallen onder de vrijheid van meningsuiting…..
              Ik wil uw mening best aanhoren, maar aangezien er enkel aanknopingspunt of waarheidsgetrouw woord in staat en het gewoon hufterig gedrag is…..

  • avatar Renate schreef:

    Lieve Koningin,

    Mag ik dat wel zo zeggen; Lieve Koningin, of moet ik eigenlijk Geachte Majesteit zeggen? Hoe dan ook, uwe Koninklijke hoogheid, ik heb zonet uw klaagzang /kersttoespraak gelezen. Toen die werd uitgezonden keek ik net even geen t.v., maar ik werd nieuwsgierig door alle nieuwsberichten die ik online tegenkwam en waarin geschreven werd dat u kritisch bent over virtuele contacten via sms en internet.

    U zegt in uw toespraak: “…de moderne mens lijkt weinig aandacht te hebben voor de naaste. Nu is men vooral met zichzelf bezig.” Wat jammer dat u dat zo ziet. Ik kan me voorstellen dat je op het eerste gezicht naar een groot deel van het internet kunt kijken als een etalage van egocentrisme en individualisme. Veel mensen twitteren en bloggen er op los, met verhalen over hun eigen leven, hun eigen mening, hun eigen wereld. Maar u vergeet dan wel de interactie die gelukkig vaak ontstaat; de reacties van lezers, het ‘digitale gesprek’ dat ontstaat naar aanleiding van de blogs en tweets.

    “Technische vooruitgang en individualisering hebben de mens … afstandelijker gemaakt.” staat er in uw toespraak. En daarnaast sprak u ook de volgende zin: “Steeds minder roept de medemens bij ons solidariteit en compassie op. Om te kunnen meeleven is tastbare nabijheid nodig.” enz. bla bla bla, ik kan alleen maar zeggen laat u wat meer in de kont neuken en zet de filmpjes daarvan op youtube, kan het volk ook weer een lachen, want dat is ze de laatste jaren wel vergaan door uw toedoen!

    p.s.; Sorry voor het gebruik van woord ‘kont’ in deze brief. Mijn dochter zou zeggen: “Je mag geen kont zeggen, het is bips”. Dat u dat maar weet. Dat ze welopgevoed is. En graag prinses wil worden. Dus als u over een jaar of vijftien nog een prinsje of prinsesje hebt die met een blond meisje wil trouwen dan houdt ze zich aanbevolen!

    • avatar Koffie schreef:

      Als Trix het nu nog niet snapt, weet ik het ook niet meer. Ze heeft echt geen idee denk ik…
      En iets anders voor ‘Bips’ trekt ze helemaal niet. Je kan moeilijk van ‘kont’ of ‘reet’ spreken op Koninklijk niveau…

  • avatar Harm schreef:

    Je kan het ook anders zien: Internet heeft voorkomen dat mensen uit eenzaamheid doorflippen.

    Met de prijzen in de horeca(florein werdt euro, zonder de waarde van bedrag aan te passen, en ondertussen nog prijsverhogingen ook), en de recessie is uitgaan voor velen onmogelijk, dus zoek je -sociale- contacten online.
    Immers voor 6 a 8 biertjes in een cafe heb je al een internetaansluiting voor 4 weken en een krat pils bij betere supermarkt.

    Ik kan me nog herinneren dat je een mooi glas bier voor 75 florein centjes kon kopen. Da’s +- 35 a 40 eurocent per glas. Nu betaal je minimaal 2 a 3 euro (4 a 6 gulden) per glas.
    Die horeca maakt zichzelf kapot met die belachelijke bedragen. Men koop hedendaags zelf drank in en gaat lekker thuis drinken met bezoek.

    Het wordt tijd voor ontmoetingsplekken met correcte prijzen(non overprized for what you get), zoals in tha 80’s en 90’s was.

    • avatar Hoi schreef:

      En wat hebben al die generaties voor ons dan gedaan toen er nog geen internet was?

      Alsof het onderhouden van sociale contacten alleen in de horeca kan. Je kunt ook gewoon bij elkaar op bezoek gaan! Hoeft helemaal niets te kosten!

      • avatar Droplul schreef:

        Dat ligt eraan waar je woont. Als het verweggistan is dan betaal je een hoop aan openbaarvervoer of brandstof waar je weer een maand je internet aansluiting van kan bekostigen.

        Het heeft alles met prioriteit te maken.

        Is het niet dat de Nederlander steeds meer het gevoel heeft dat de afstand tussen hun en de van Oranjes alsmaar groter wordt? Waar ligt dat aan? Aan de sociale netwerken? Whaha ja zeg, het moet niet nog gekker worden.

        Je kunt zo het Internet wel van heel veel zaken de schuld geven zeg.

        • avatar Henkie schreef:

          Veel mensen uit mijn buurt zijn vreemden van ver weg.

          Ze spreken geen Nederlands, hun vrouwen kijken weg als ik hen een goede dag wens.

          Wanneer ik de hond uitlaat krijg ik afkeurende blikken en loopt men in een wijde boog om me heen.

          Inderdaad, ik voel me vervreemd van eigen land.

  • avatar Santa schreef:

    Ik kan me wel vinden met haar toespraak. Vanuit haar positie zou ik niet anders gezegt hebben. Ze heeft volkomen gelijk als het het heeft over de anonimiteit. Hoe gemakkelijk je iemand tegenwoordig kunt bedreigen zonder zelf ook maar enig gevaar te lopen is schandalig. Het brengt de mensen idd niet dichter bij elkaar.

    Toch vindt ik dat er ook een keerzijde van de medaille is, de goede deze keer.
    Nog nooit was het zo makkelijk om contact te leggen met mensen over de gehele wereld. Ik zie het als cloud computing alleen dan tussen mensen. Ik zie het bij mezelf; ben iemand aan het helpen met een hobby project. Terwijl de afstand tussen ons beiden duizenden kilometers is. Zonder de huidige techniek hadden we niet eens van elkaar geweten!

    Ik denk dat het belangrijkste is dat we de huidige techniek blijven ontwikkelen. Niet dumpen. We moeten het blijven gebruiken zoals we nu doen + dat we elkaar ook in ware lijven ontmoeten, zonder technische hulp. Bijvoorbeeld: Je vindt iemand via een sociaal netwerk en wilt elkaar beter leren kennen. Je schrijft/filmt/spreekt wat voor elkaar. En daarna ga je de mogelijkheden bekijken om elkaar in het echt te ontmoeten.
    Simpel als wat en je slaat er twee vliegen in een klap mee.

    Ik wens iedereen hierbij nog een fijne feestdagen! Ho ho ho! 🙂

    • avatar Dr. Who schreef:

      Gaap, gaaaaap, gaaaaaap. Weet ze nou werkelijk niets beters te verzinnen? 30 jaar geleden was het de computer die alles kapot zou maken en daarvoor de TV.

      Ik heb meer dan zat sociale contacten en ook de mensen die ik ken (en die vaak samen met mij op diverse sociale netwerken verkeren) hebben dit ook. Sterker nog: door bijvoorbeeld Linkedin heb ik in elk geval een krachtig tool om mijn zakelijke contacten bij elkaar te houden en mijn contacten (niet alleen virtueel!) verder uit te bouwen. Zoals Santa al zegt: twee vliegen in 1 klap.

      • avatar jammer schreef:

        Beatrix is slechts een hopeloos verouderde vrouw die van de hele digitale wereld niets begrijpt

        • avatar Cup-a-Soup schreef:

          Je reactie is er een die perfect past bij wat ze betoogde. Niet lezen maar meteen reageren vanuit de onderbuik.
          Accepteer dat ze een afwijkende mening heeft en reageer daar op.

          Voor een deel van de mensen, zelfs bejaarden haalt internet hen uit een isolement en laat ze weer deelnemen aan het leven. Contacten oppakken en weer interactie. Voor een deel zijn het gebruikers die anoniem reagerend graag schelden op alles wat los en vast zit. Daarbij worden moeiteloos alle grenzen overschreden. Het lijkt me heel terecht om daar eens aandacht aan te besteden.

      • avatar Parlementair medewerker schreef:

        Tja………….. er zijn nu eenmaal mensen die niet met de tijd willen meegaan.
        Hun probleem…………..

  • avatar Koffie schreef:

    Nou, ben echt niet gekwetst door haar, ben steeds alleen gekwetst door een gek ala Wilders…

    Beatrix is goed bezig, ze zegt waar het op staat….

  • avatar Anoniem schreef:

    Bea moet zich in de “bibs” laten nemen!

    • avatar Muis schreef:

      Jammer dat anonymous zijn naam niet gebruikt. Waarschijnlijk zo een type die in de rij gaat staan om die doos te zien als het langsrijd. Pot verwijt de ketel 😉

  • avatar Oppositie schreef:

    De Burger moet zijn Bek Houden en in de smederijen van de Haagse elite branden de ovens al. Dat Hek om Internet, van hoogwaardig DDR / Stasi edelstaal, gaat er komen, als het aan Den Haag en Oranje ligt!

  • avatar Janmaat schreef:

    Uit haar uitspraken blijkt dat zij niet meer van deze tijd is.
    Zij heeft geen idee hoe de gewone man functioneert in deze maatschappij.

    Viva la Repubiek

    • avatar Apoltiek schreef:

      Bea is totaal niet van belang voor mij om te kunnen leven. Het heeft totaal geen lading. Het is gewoon een oude vrouw met een aangeboren titel.
      Wat weten oude vrouwen nou, behalve dat ze buiten de tijd staan. Naast dat ze weet dat ze koningin is.. weet ze weinig. Iemand met de titel Ingenieur heeft ergens voor geleerd.
      Laat haar met haar kerst gezeur haar kleinkinderen lastigvallen en laat haar maar haar kasteel stofzuigen. Ik betaal uiteindelijk voor het koningshuis, net zoals jullie. Dus dan kan ik eisen dat ze gaat afwassen.

  • avatar Anoniem schreef:

    Beatrix heeft gewoon gelijk als ze stelt dat de verdigitalisering van de samenleving impact heeft op de manier waarop de mensen communiceren. Ze heeft niet gelijk als ze beweert dat dat slecht is voor de maatschappij. Maar ze heeft weer wel gelijk als ze stelt dat mensen ervoor moeten waken dat ze zich niet beperken tot sociale contacten via internet.

    Als mensen zich zouden verstoppen achter de PC en alleen nog maar via internet kunnen communiceren ligt dat niet aan internet, maar aan die mensen.
    Maar dat weet iedereen, daar hebben we Bea niet voor nodig… Toch?

    • avatar Geert schreef:

      Blijkbaar wel! Ik vind het wel goed dat er een soort “moeder” figuur is die nog eens dit soort dingen zegt.

      Wie doet het anders???

      We willen alles zelf weten. Democratie zeggen we dan, haha, de democratie van MIJN ego. Als iedereen doet wat ik wil en als ik kan doen wat ik wil, dan is het goed, en alles wat dat in de wegstaat moet uitgebannen worden, tjoh, waar kennen we dat van?

  • avatar Anoniem schreef:

    Ik heb niets met de bedoelde netwerken, maar Bea is wel weer heel erg wereldvreemd. Of hoor ik hier de pratende pop van gristenfundamentelist JP?

  • avatar Colani schreef:

    Tja, wat is goed contact eigenlijk? Lekker samenkomen in kroeg is er niet meer bij: Je betaalt je scheel aan de drank en je wordt in een hokje geplaatst…getuige roken en niet roken. Met elkaar babbelen in de trein is tegenwoordig ook teveel gevraagd want al wat je hoort is het gezoem en gepiep van lulijzers. Elkaar op straat aanspreken, wat is dat eigenlijk want voor je het weet heb je een mes in je rug of krijg je een waterval van onderbuikgevoelens naar je toegeworpen. Gezellig met de auto naar een kennis of familielid gaan is er ook al niet meer bij want voor je het weet staat je auto kleurrijk op de foto omdat je twee km/u te hard gereden hebt. Nee van sociale contacten kun je nauwelijks meer spreken mede dankzij onze regering die het zo goed lijkt voor te hebben met ons. En dan komt onze koningin even zeggen dat we ons teveel afzonderen en anoniem alleen nog in cyberspace communiseren. Bovendien nog een gemaakte speech ook nog afgezonderd in haar kamertje en waarschijnlijk ook voor een beeldscherm gemaakt…tja, goed voorbeeld majesteit. Ik zou zeggen, kom ook eens wat vaker onder de mensen want ook u geeft niet bepaalt het goede voorbeeld.

  • avatar Rob schreef:

    Ik vindt al die sociale netwerken vanaf het begin af aan al onzin. Ik denk niet dat het tot vereenzaming leidt maar het gaat bij velen te ver… twitter was voor mij al helemaal het hoogtepunt van nutteloosheid

  • avatar De Gek schreef:

    H.M. Beatrix is een kijkcijferlkanon

  • avatar Hamas schreef:

    Verdeling en Religie worden (bijna) altijd Haat en Woede!

  • avatar Hamas schreef:

    bnrt = banaal neurotisch rationeel teringgezeik!

  • avatar Anoniem schreef:

    Wat betreft het gebruik van moderne technieken bediende Onze Lieve Heer zich in die tijd toch ook van de modernste snufjes. Het sturen van een Aartsengel Gabriel was ook voor het jaar 0 zeer bijzonder. Toen Jezus geboren was stuurde Maria en Jozef geen geboortekaartjes maar regelde de Heer een mooie Ster aan de hemel waardoor tot ver in Afrika koningen konden zien dat er een babyborrel in Bethlehem was. Dat zijn pas virtuele contacten, daar kan twitter nog steeds niet tegenop.

  • avatar Anoniem schreef:

    Bovendien gaat de beeldspraak krom. Als een ‘herberg’ tegenwoordig volgeboekt is en de herbergier laat toch meer gasten toe, pleegt hij al snel een delict en loopt hij kans op een flinke boete in naam van de Koningin. Veel hedendaagse vreemdelingen wensen ook geen herberg te betalen, maar eisen een gratis eigen huis, een auto en een tv en liefst een eigen gebedshuis, dat alles mag worden gefinancierd van de AOW en de spaarcenten van oma en opa die zich krom gewerkt hebben voor Nederland.

    • avatar Koffie schreef:

      Hee Geert Wilders, mocht je toch nog even weg uit de TBS kliniek…..
      Wel fijn dat je niet meer onder je eigen naam schrijft……

  • avatar The Queen schreef:

    Onze lieve moeder des vaderlands is niet voor niets kritisch over virtuele contacten. Domweg, grofweg emoties uiten is helaas gemakkelijk geworden. Onze lieve Koningin heeft gelijk. Een overlijdensadvertentie van de gehele SP top hoeft van mij niet, maar als de kern van de gedenegreerde communisten vandaag nog zou opstappen, zou het me welkom zijn. Dat soort is bij uitsek grof bezig. Weg ermee! Liever een ingetogen samenleving met respect voor elkaar met een ‘wij-gevoel’ erbij.

    • avatar The King schreef:

      Nou Queen wat een reactie, zeg. Slaat als een tang op een oud varken. De koningin, ook nog moeder des vaderlands???, heeft gelijk zonder dat deze naam-loos het dan beargumenteerd. Waar is hij of zij ook bang voor? Ja voor de waarheid, want die hoor, lees en zie je steeds meer en meer op internet.

      Nou Queen jij hebt het over respect, maar wil wel direkt gehakt maken van de SP, zoveel respect heb jij wel.

      Op die manier geef je blijk van weinig verstand en je hebt teveel haat….

    • avatar Geert schreef:

      Heel erg gelukkig dat er wel internet is en mobiele telefonie. Zo komen de mensen achter meer en meer. En inderdaad zoals al eerder aangehaald: dat hebben ze liever niet in die kringen.

      In die kringen willen ze het liefst de mensen dom houden en zelf de macht behouden. Maar internet heeft hun allang achterhaald. De mens is niet meer dom te houden. Zelfs in Iran beginnen ze dit te begrijpen. Ook daar snappen ze dat internet voor het slechte regime dus een groot gevaar is. Maar gelukkig maar ook, want zo kan de wereld zich ontdoen van de oude machten en kan het misschien ooit eens ECHT democratisch worden. Maar ja daarin past een koningin niet. Die is immers als prinsesje geboren en door niemand gekozen.

      Het internet is dus een zegen en grote flauwekul als een koningin ons begint te bechuldigen van niet met anderen te praten, dat onze buren vreemden zijn en nog meer van die onzin.

      We kennen onze buren allemaal wel, we praten heel veel met elkander, we zijn nog altijd een heel tolerant volk, laat ze dat echt niet vergeten!!

      Maar ze zou beter een betere schrijfster of schrijver in dienst moeten nemen. Deze Kerstboodschap komt niet goed over, is onduidelijk, waardeloos eigenlijk. En dan lees je de speeches van ene Geert en dan zie je hoe het ook anders kan. Humor, to the point, de vinger op de zere plek daar waar die hoort. Maar vooral humor op die plaatsen daar waar het kan. Denk maar eens terug aan de speech over het kabinet in de crisis. Ze zaten in een oud autootje en reden in het moeras. Tot slot zaten ze vast en zei de tom-tom ‘bestemming bereikt’.

    • avatar Mous schreef:

      Wat wilt u nou mevrouw beatrix?? Op het moment dat u zich als gelike stelt als elke andere WEL belasting betalede Nederlander mag u wat mij betreft hier commetaar opgeven. Wilt u zich niet gelijk stellen aan de lusten en lasten zoals elke andere Nederlander, dan hou die mond maar dicht. U lijkt wel een Duitser, en daar zal het hem ook wel zitten.

  • avatar Hans Steinbusch schreef:

    Eindelijk een kerstboodschap die mij aanspreekt en blijk geeft van waarheidsgehalte als ik hier de anonieme, niet onderbouwde reacties lees.
    Internet informeert maar maakt mensen ook dommer.
    Naamloos kunnen meningen geventileerd worden zonder dat mensen het lef hebben hiervoor te staan.
    Hyves, Twitter, Facebook, voor menigeen een manier om “contacten” te leggen maar ook DE manier om zich anders voor te doen dan we zijn met Avatars etc. Men noemt mensen vrienden zonder elkaar te kennen.

    • avatar Vrijheidsstrijder schreef:

      Het eigenlijke gevaar is de ondermijning van de gevestigde orde die door dit medium ontstaat. Ook is het internet een bedreiging voor de zwaar gecensureerde media omdat iedereen alles kan en mag zeggen op dit medium.

      Wat het aso gedrag aangaat moet ik die trut toch een beetje gelijk geven. Maar da’s op straat tegenwoordig ook niet anders. Dus een algemeen probleem en niet ontstaan door het internet.

  • avatar No-one schreef:

    Aan alle domme, respectloze reacties hier kun je zien dat ze gelijk heeft.

  • avatar Klepzeiker schreef:

    Wat een uitgebluste Ouwe Doos. Gelukkig mag ze alleen maar lintenknippen.
    Als deze bejaarde dame iets kritischer was op haar eigen familieleden, hoefde ze niet zo’n onzinnige toespraken te houden.

    • avatar Maurice schreef:

      Dat dacht je maar. Zij, Wim-Lex en Maxima (???) zijn lid van de Raad van State, de koningin benoemt de formateur van het kabinet, heeft wekelijkse gesprekken waarin ze JPB verteld wat hij moet doen. Wim-Lex zit in bestuur DNB en ga zo maar door. Bilderberggesprekken zijn door haar vader bedacht en door haar doorgezet.

      Als het alleen bij lintjes doorknippen bleef was ze niet zo gevaarlijk. Ze speelt een politieke rol zonder ooit democratisch gekozen te zijn.

      • avatar Parlementair medewerker schreef:

        ????????????????????????????????????????????

        • avatar Kanarie schreef:

          Kun jij ook ooit eens een keer lezen wat er wordt geschreven? En als je het niet snapt aan de hand daarvan je vraag formuleren, of gewoon geen reactie geven, dit soort reacties is om razend van te worden, je loopt elk lijntje vol te zieken. Denk je echt dat je andere bezoekers een plezier doet met dit soort onzin?
          Of heb je constant te diep in het glas gekeken?
          Donder toch een eind op met je raadselachtige antwoorden en vraagtekens, het is geen lingo.

          • avatar Parlementair medewerker schreef:

            ????????????????????????????????????????
            Ik snap het misschien beter dan u denkt.

          • avatar Parlementair medewerker schreef:

            Trouwens als mijn bijdragen u niet aan staan, ga dan naar een ander forum, of u kunt ook besluiten om ze niet te lezen.
            Het is verder aan u ……………..

      • avatar Koffie schreef:

        Maurice, kun je deze stelling ook onderbouwen en bewijzen…..
        Ik geloof je graag maar dit is een beetje een vreemd verhaal…….

  • avatar Bea schreef:

    Jammer dat er ooit computers en gsm’s zijn uitgevonden.
    Internet is vergif voor de toekomst.

    • avatar Stelletje tuig schreef:

      Als een burger met passie en betrokkenheid met de Nederlandse cultuur dat zegt, dan wordt dat opgevat als discriminatie.

    • avatar Man bijt hond schreef:

      Kunt u niet gewoon voor altijd vertrekken met uw familie naar Mozambique. U kost ons alleen maar belastinggeld en levert ons verder niets dan ergernis op.

    • avatar Kanarie schreef:

      De notabelen en de geestelijkheid verliezen de grip op ’t plebs.

      Vorm je eigen mening, lang leven de persoonlijke vrijheid. Het wij-gevoel is gevaarlijk, kan niet bestaan zonder zij-gevoel, daar krijg je uiteindelijk ruzie van. 🙂

  • avatar Hamas schreef:

    kunnen jullie niet allemaal een hartaanval krijgen en een normaal onderwerp aansnijden!

    • avatar Kanarie schreef:

      Dat kan wel, maar het zal wel niet gebeuren. 🙂 Doe jij maar niet meer meelezen, is beter voor jou hart.

  • avatar pieter schreef:

    Doet ze hier zelf niet aan mee ? Moeten de mensen weer dom gehouden worden zoals
    in de goede ouwe tijd toen de dominee, pastoor en de werkgever de macht in handen
    had. Willen we weer terug in de tijd van eind 1800 begin 1900 of gaan wij leven in een modern
    snel dynamisch land waar iedereen weer normaal zijn inkomen kan verdienen zonder onderdrukking en uitbuiting, geen voedselbank en bijstand meer.

  • avatar Trust schreef:

    Ik ben het met hare majesteit helemaal eens, dat virtuele contacten, via internet, de
    E-mail ,website’s en SMS-berichten de mensen van elkaar afdrijven.
    Zeker als het gaat om ECHTE directe persoonlijke contacten van mens tot mens.

    Er onstaat een stukje afstand van en naar elkaar toe, waardoor heel gemakkkelijk misverstanden onderling kan ontstaan.
    Ik ervaar dat zelf ook direct bij een hulpverlenende organisatie waar ik als vrijwilliger werkzaam ben geweest.
    De kwaliteit van zorg naar mijn medemens toe, is juist sterk afgenomen door het gebruik van
    deze virtuele contacten.
    Ook de sfeer onderling, door deze vorm van contacten, word er alleen zakelijker door.
    Je MIST als het ware ” de emotie’s” van je medemens”.
    De uiting en het zien van emotioneel gedrag geeft juist de ingang en de impact tot een goed persoonlijk contact.
    Ik zie de virtuele contacten eerder als een aanvulling op onze sociale contacten.
    De eigenlijke contacten zal toch van mens tot mens onderling moeten gebeuren.

    • avatar Ziggo schreef:

      Alsof Hare Majesteit en haar familieleden zo open communiceren over hun onkosten, belastingontduiking, foute verleden nou ja ik stop maar. Ik heb hier al een ander forum voor.

    • avatar Geert schreef:

      Mijn vingers jeuken om hier op te reageren,en mijn totaal overzicht van mijn bezwaren zou een kantje of vier kosten vrees ik. Nou heb ik niks tegen het instituut “monarchie”zolang ze het zelf maar niet al te serieus nemen en dat doen ze dus wel. Ik snap dat er beveiliging moet zijn maar de paranoide reactie dat elke foto met toestemming moet worden gemaakt vind ik ook niet direct de intermenselijk communicatie dienen. En als ik een schrijven krijg van Trix uit naam van haar funktie is hij nimmer door haar geschreven, maar kost altijd mij centjes en haar nooit!! Waar bemoeit die vrouw zich mee.

  • avatar Joke schreef:

    Dat is wat de monarchie absoluut niet kan gebruiken. De lieve centjes he !
    Stel je voor dat het gepeupel doorkrijgt dat ze door trix bedrogen worden.
    IK denk zelfs dat trix niet eens weet wie haar buren zijn.s verwachten.

    • avatar Geert schreef:

      Ik denk dat ze juist heel veel van haar buren weet, ze kent ze alleen niet persoonlijk, maar reken maar dat daar een dossier van is.

  • avatar ET schreef:

    Ze is zeker geen voorstander van de anonieme kliklijn. Want dat vind ik pas echt onpersoonlijk. Ach ja, de VOC. Echt persoonlijk en veel naaste liefde. Ik weet ook zeker dat ze in het nieuwe jaar ruimte van haar paleizen beschikbaar stelt voor asielzoekers, want daar hecht ze waarde aan. Ook meer sociale woningen in de wijken zoals bv Wassenaar, want dat bevordert integratie. Ja internet, het is ook wat. Naasteliefde is ook de acceptatie van vrije menings uiting.

  • avatar Anoniem schreef:

    Ik heb respect voor de monarchie en de Koningin. Toch moet ik bekennen dat ik dit een van haar slechtste kerstspeeches ooit vind. Er zit niks positiefs in, alleen maar waarschuwen voor nieuwe technologieën, zoals men eerder waarschuwde voor de trein, de auto, de telefoon. Het kan niet anders dan dat Rouvoet hier achter zit. Die wil liefst terug naar de verhoudingen in de middeleeuwen, toen NETWERKEN alleen kon tussen koningen, adel en geestelijkheid en niet weggelegd was voor het volk.

    • avatar Koffie schreef:

      Denk jij dat Rouvoet hierachter zit, wat denk je van Wilders, die is pas doodziek van het internet…..

      • avatar a-anoniem schreef:

        Die Wilders is wel een obsessie aan het worden voor jou hé.
        Kan je niets schrijven zonder Wilders er bij te halen?

        • avatar Koffie schreef:

          Ik ga inhoudelijk in op bovenstaande uitspraak, jij loopt weer eens te mopperen……

  • avatar Pistolen Paultje schreef:

    Dat onze koningin zich maar eens zorgen gaat maken over hele andere dingen in ons land dan die onnozele virtuele contacten. En de opmerking : “tegenwoordig zijn zelfs de buren vreemden” kan goed kloppen omdat er in dit land veel te veel vreemdelingen worden binnen gelaten. Vrolijk kerstfeest iedereen !

    • avatar Koffie schreef:

      Dat er veel vreemdelingen worden binnengelaten kan Bea niets aan doen, dan moet je bij de PVV zijn…..

      • avatar a-anoniem schreef:

        Kan je nou helemaal geen reactie geven zonder de PVV te noemen.
        Zelfs als de PVV niet genoemd wordt, haal je de PVV er bij.
        Het schijnt een obsessie te zijn voor jou.
        Het is gewoon zielig om het aan te zien.

        • avatar Koffie schreef:

          Ben je nu blij? Je hebt ze nu zelf drie keer kunnen noemen….
          Fijne dag verder…

  • avatar Ikke schreef:

    De moderne mens hekelt ook het onnodige koningshuis,het verslindt alleen maar veel geld waar het Nederlandse volk zich kapot voor werkt. Ze kan er zeker niet tegen dat er weerstand was tegen het aanschaffen van vakantie-paradijsjes van haar zoon en schoondochter.

  • avatar Naam-Loos schreef:

    Nou namelijk NL staat voor naam-loos wat een reactie van onze queen zeg. Slaat als een tang op een oud varken. De koningin, ook nog moeder des vaderlands???, heeft gelijk zonder dat deze naam-loos het dan beargumenteerd. Waar is hij of zij ook bang voor? Ja voor de waarheid, want die hoor, lees en zie je steeds meer en meer op internet.

    Nou naam-loos jij hebt het over respect, maar wil wel direkt gehakt maken van de SP, zoveel respect heb jij wel.

    Op die manier geef je blijk van weinig verstand en je hebt teveel haat….

  • avatar meinona schreef:

    Leve de Koningin!!!

    • avatar Geert Wilders schreef:

      Nog wel!

      • avatar T€rr0r schreef:

        Vuile vieze achterbakse lafaard….
        Dat jij hier nog je schele rotkop durft te vertonen…..
        Geef eerst eens fatsoenlijk antwoord op de vragen die via dit forum zijn gesteld…..
        En nou opdonderen vuile NSBer….

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl