jan
05
2010

HP/De Tijd Infiltrante bij PVV nooit ontmaskerd

imam-geertDe beveiliging binnen de PVV-fractie van Geert Wilders blijkt zo lek als een mandje. Een journaliste van HP/De Tijd is de afgelopen vier maanden als zogenaamd stagiaire in de politieke partij geïnfiltreerd maar nooit ontmaskerd.

Verslaggeefster Karen Geurtsen zegt daarbij meermalen dicht in de buurt te zijn geweest van Wilders, die al jaren onder de zwaarst mogelijke bewaking staat van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB). “Als ik had gewild, had ik hem iets kunnen aandoen”, meent Geurtsen. De nepstagiaire kreeg een toegangspas waarmee zij zonder controles met haar tas en andere spullen tot in de zwaarbewaakte fractiekamer van de PVV kon komen.
Wilders zegt in een reactie te balen als een stekker. “Ik voel me niet onveiliger hierdoor, maar wel gepakt. Dit is laag bij de grond.” De PVV-leider gaat vandaag met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding praten over het incident. “Wij hebben gedaan wat we konden door na te gaan wie zij was. Het gaat om een stagiaire, die heb ik zelf ook. Maar het is waar dat er kennelijk mensen door kunnen glippen.”

tante-in-marokko

118 Comments »

 • avatar Geertje schreef:

  Ik ben bang dat dit niet op zichzelf staat…er zijn er vast meer die dit proberen. een enge gedachte. Geert wees op je hoede!

 • avatar Geertje schreef:

  Ik denk dat zij in opdracht van de linkse kliek daar is neer gezet, om nog meer leugens te verspreiden.Blijft dus wel oppassen Geert!

 • avatar Freek schreef:

  Als het gaat om opzettelijk binnendringen om illegaal te kopieren van documenten van anderen en die niet aan HP-DeTijd behoren en in opdracht en of loondienst daarvan dan ben je wel strafbaar bezig… Verder is bewezen dat je helemaal geen infiltrant behoeft te zijn om in NL een aanslag te plegen op wie dan ook… zie de trieste gevallen van Pim Fortuin en koninginne dag

 • avatar Freedutch schreef:

  Er zijn mensen die denken dat slechte dingen opschrijven over Wilders, zijn partij en zijn aanhang hem juist stemmen oplevert.

  Dit is natuurlijk onzin; Wilders belastert de moslims al jaren en die zijn er ook niet populairder op geworden.

 • avatar Liefje schreef:

  ik weet het niet hoor, maar zijn de meeste reaguurders nou echt zo dom? Iedereen zonder strafblad kan infiltreren … duhhh!!!

 • avatar nu voor de PVV schreef:

  Met kraaloogjes en krulletjes haar zou dus niet aangenomen zijn?Mag ik er even op wijzen dat bij de beveiligers ook een allochtoon met zwart krulletjes haar zit?En zo hoort het ook,zonder aanziens des persoon heeft Wilders toch deze man al beveiliger gekozen.Dat toon toch aan dat Wilders ,PVV niet discrimineerd.Ook zitten er bij de groep PVV Wilders mensen van allochtoonse afkomst die achter hem en de PVV staan,en die zijn ook welkom hoor.Alleen uitvaagsel is niet welkom,ook niet bij de gewone burgers

  • avatar simon schreef:

   Dat ligt toch echt aan Wilders zelf. Alleen hij belichaamt de PVV. Er is geen sprake van een partij met meerdere leden. Hoogstens heeftdeze PVV ook een partijbureau, want daar heeft elke partij (ongeacht het aantal leden) recht op. Het kringetje dat wordt geinfiltreerd is zo toch wel heel erg klein. De mensenkennis van Wilders ook.

 • avatar Holland schreef:

  Waarom die foto?
  Wat een trieste truus… Bewijs jezelf liever tegenover Bos en Balkenende en laat Geert – de redder van Nederland – toch met rust mens!

 • avatar Anita schreef:

  Pvv-stemmer lees dit goed. Wilders krijg beveiliging, omdat er een kans is dat er een aanslag op hem wordt gepleegd. Wie betaalt dat? Ja, jij, ik en iedereen die belasting betaald. Dus hiermee wil zij aangeven dat we onnodig geld aan de beveiliging van Wilders spenderen. O, wat zijn de rechtse stemmers dom zeg. Enige wat ze kunnen doen is links de schuld geven van alles en zelf niet capabel om dingen uit te voeren. Denk eens na voor je begint met roepen en je mening hier te verkondigen.

  • avatar schoutje schreef:

   Ik heb het goed (meerdere keren) gelezen, realiseer je wel dat er een groot aantal bestuurders in dit land beveiliging hebben?
   Volgens jou is dat dan allemaal verspild geld.
   Jij nog ik maken uit wie en waarom mensen in dit land beveiligd worden.
   Zoals we uit het verleden geleerd hebben, is het noodzakelijk gebleken dit te doen.
   Het heeft niets te maken met linkse of rechtse
   politiek, maar met een geweldige stunt van HP de Tijd.
   We weten allemaal dat Nederland op dat vlak zo lek is als een mandje.
   En als je daar nog niet van overtuigd bent, dan kom je er wel achter als straks alle informatie van jouw op straat ligt, veroorzaakt door de verzamelwoede en gepruts van onze overheid.

   • avatar Juzes schreef:

    Eenieder leest wat hij/zij wil lezen. Zelfs al staat er iets geheel anders.

    • avatar Groen schreef:

     Hier is lezen en zeker begrijpend lezen het meest ontbrekende bestanddeel. En op het moment dat iemand er wat over schrijft wordt hij/zij doorgaans direct de grond in geboord.
     Het artikel is duidelijk, falen van de beveiliging en controle daarop door de PVV. We kunnen er lang en kort over praten maar nooit links de schuld geven. Dat is meer een teken van zwakte.

    • avatar schoutje schreef:

     Oh ja joh!

   • avatar Anita schreef:

    Wel schoutje, je haalt er een hoop bij. Ik zal proberen stuk voor stuk te beantwoorden.
    1. Ik heb het goed (meerdere keren) gelezen, realiseer je wel dat er een groot aantal bestuurders in dit land beveiliging hebben? Antwoord: Wat heeft dit met deze infiltratie te maken dan? Natuurlijk zijn er een hoop mensen die beveiliging ‘nodig’ hebben.
    2. Volgens jou is dat dan allemaal verspild geld. Antwoord: Niet volgens mij. Als iets faalt wat heel veel geld kost is dat verkeerd besteed geld, verspillen is wat jij uit mijn woorden distilleerde en ik NIET heb geschreven.
    3. Jij nog ik maken uit wie en waarom mensen in dit land beveiligd worden. Antwoord: Klopt we mogen er wel kritiek op hebben omdat we het ook betalen.
    4. Zoals we uit het verleden geleerd hebben, is het noodzakelijk gebleken dit te doen. Antwoord: Zoals jij ook weet zijn er al honderden politieke moorden geweest in de geschiedenis van zwaar beveiligde personen, hoe noodzakelijk ook dus niet te voorkomen. Als dan ook nog wordt aangetoond dat de beveiliging zijn werk niet goed uitvoert is dit dus geld wel verspilling, om jou woorden te gebruiken 😉
    5. Het heeft niets te maken met linkse of rechtse politiek, maar met een geweldige stunt van HP de Tijd. Antwoord: Ik zie het niet als een stunt maar als hun taak om de bevolking voor te lichten, een stunt was het geweest om het na de eerste dag te publiceren, maar iemand een half jaar lang toegang verlenen zonder enige controle? Ze had er over 5 jaar nog gelopen als de PVV dan nog zou bestaan.
    6. We weten allemaal dat Nederland op dat vlak zo lek is als een mandje. Antwoord: Dat is wederom keihard aangetoond.
    7. En als je daar nog niet van overtuigd bent, dan kom je er wel achter als straks alle informatie van jouw op straat ligt, veroorzaakt door de verzamelwoede en gepruts van onze overheid. Antwoord: Nu haal je er een ander onderwerp bij wat er niets maar dan ook niets mee te maken heeft, dit betreft databeveiliging. We kunnen hier in een ander topic (colani maak dit ajb even 🙂 ) wel eens op in gaan.

    • avatar schoutje schreef:

     We verschillen duidelijk van mening en jouw zienswijze is duidelijk anders.

     • avatar Anita schreef:

      Ik begrijp uit je reactie dat mijn stellingen kloppen. 🙂 Anders was je er wel een tegengeluid gekomen. Mijn stelling of zienswijze in deze is dan ook: zodra je met feiten komt is de PVV weg.

      • avatar schoutje schreef:

       Nee, je moet beter lezen, ik zeg: We verschillen duidelijk van mening en jouw zienswijze is duidelijk anders.
       Ik kan dan wel met feiten komen maar de zullen door jouw weer tegengesproken worden om dat we totaal verschillen van mening.
       Ik heb op dit forum al veel feiten aangedragen (ook onder andere namen)
       die door andere niet als zodanig gezien worden.
       Ik volg de politiek bijna dagelijks en weet goed wat daar afspeeld.
       Daar kan je bepalen wat de feiten zijn en die geven aan hoe de werkelijkheid in elkaar zit.
       Tevens ben ik van mening dat een echte discussie niet hier kan plaatsvinden daar dit te veel beperkingen met zich meebrengen.
       Leuk is echter wel wat een ieder hier in te brengen heeft en erg leerzaam is.
       Dit zal je wel weer zie als de mening van een PVV’er

     • avatar Stout schreef:

      Wat een heerlijk PVV antwoord.

 • avatar Ali B schreef:

  Hier zit meer achter! Je kan ook de vraag stellen waarom een periode van 4 maanden? Als je wilt controleren of de beveiliging lek is dan is één keer genoeg geweest. Volgens mij trad zij op als spionne voor de achterbakse linkse kerk.

 • avatar piet schreef:

  Deze reactie van een lezer is verwijderd, omdat deze in strijd was met onze huisregels.

 • avatar Willem Oltmans schreef:

  topic is opruiend aandachttrekkertje

  • avatar Hummer schreef:

   Tsja infiltratie om bewijs te verzamelen dat de PVV slecht is. Maar er zijn zaken waar je geen bewijs voor nodig hebt. Lees de stukken van de Wilders-fans er hier maar eens op na. Of je gelooft het of je gelooft het niet, zo gaat dat met dit soort zaken. De beveiliging en de PVV hebben zitten slapen, maar wie had iets anders verwacht?

   En voor de rest zal het me werkelijk een zorg zijn hoe de zeikerds hier er over denken, ik richt me dan ook op het kleine groepje mensen met hersenen hier.

   Voor de rest DIKKE MIDDELVINGER!

  • avatar Anita schreef:

   Ik heb een zekere Willem Oltmans gekend, jammer dat iemand op dit forum net iets te weinig respect heeft en een gebrek aan fantasie om zelf een naam te bedenken.
   Maar het gebrek aan diepzinnigheid is wat ik het meeste vind ontbreken.

 • avatar Walther schreef:

  De PVV moet gewoon zelf beter opletten wie ze in huis halen. Hebben ze om een screening gevraagd? Als ze zelf de naam even hadden ge-googled hadden ze binnen een minuut geweten wie deze mevrouw was.Zelf iets stoms doen, en dan een ander de schuld geven, wat een kinderachtig gemekker van de PVV.

  • avatar hufter schreef:

   Ach men verveelt zich met al die vrije dagen en gaat wat uit de duim zuigen. Te dom om op in te gaan dit.

   • avatar utopia schreef:

    Inderdaad. Als je vergeet dat het ergens best trieste figuren zijn dan valt er best om te lachen.

    • avatar alex schreef:

     Domheid is onuitroeibaar, leg je er maar bij neer. Tegeningaan vinden bedenkers van zulke onzin alleen maar egostrelend.

     • avatar Rooie Rat schreef:

      “Stemmers op Wilders krijgen ook meteen een etiket opgeplakt: ze zijn dom ‘want’ lopen achter een foute man aan.”

      Klopt als een bus. Daarom schreeuwen ze ook ze hard met allerlei domme uitspraken als je kritiek op hen en Wilders geeft.

      “Stemmen op Wilders staat gelijk aan landverraad.”

      Grappig, dat is precies wat Wilders aanhangers roepen als je niet voor hem kiest.

      • avatar Annie schreef:

       Pas als iedereen leert kritisch en zelfstandig na te denken (dat is nu -schat ik- niet hoger 10% vd wereldbevolking) kan hier enige verandering in gaan komen. Wil niet beweren dat ik daar bij hoor maar ik doe mn best, ben me iig bewust van het probleem.

      • avatar Anoniem schreef:

       Jij moet wel helemaal onder de schurft zitten met zoveel haat wat een zielig hoopje mislukt kind ben je ;alles wat ik van je leest is vuil bagger haat gif je moet haast wel uit je snavel stinken koop een bok of een dildo of pleeg zelfmoord anti-semiet.het zal je moeder wezen gadverdamme. gr uit st-maxime.

      • avatar schoutje schreef:

       Krakers zijn ook landverraders!

 • avatar Koffie schreef:

  Tja , je bent blond en kankert op Allochtonen , dan lukt zoiets je wel …

 • avatar Koffie schreef:

  Waar is dit geintje nou nog niet gelukt? ik vraag me af wanneer we piloot en stewardessen als stagiares gaan vinden met bommen…

 • avatar Bruut schreef:

  En niet te vergeten de schuld van het feit dat je vanochtend jezelf stootte aan het lichtknopje waar je normaal slecht bij kan door een bouwfoutje ;).

 • avatar T€rr0r schreef:

  Wie racistische wind zaait, zal fascistische kogels oogsten.

  • avatar Geert Wilders schreef:

   “Pardon”, een omkerering van de feiten!!!

   • avatar Anita schreef:

    Ja, vanuit jouw optiek ongetwijfeld!

    • avatar Geert Wilders schreef:

     Ja, je bent moslim en kankert op alles wat Nederland is en wat doe je dan?
     Weg gaan uit dit slechte westerse land, TOCH?

     • avatar Anita schreef:

      Als een ware volegling van Goebelss blijf je maar door gaan je semi-nazi propaganda te spuien. Hitler was geen moslim dat was iemand zoals wilders en zijn volgelingen. Het waren uw ouders en of grootouders die de gaskamers bedienden dus ik zou me maar een beetje gedeist houden voordat u naar “de moslims” wijst. Hitler was geen moslim, maar hij was wel een even grote jodenhater. En net als de moslims was hij gek op het vermoorden van joden. Ik heb u al meerdere keren gewezen dat er niet zoiets bestaat als “de moslims” net zoals “de joden” van Hitler niet bestonden.
      De voorlaatste fascistoïde politieke ideologie was het nazisme. En de laatste, tevens totalitaire, fascistoïde ideologie was het communisme. Daarom zal die partij dus door serieuze mensen nazistisch genoemd worden!
      De meeste mensen kunnen niet (over)zien wat er gaande is en wat dit voor de toekomst betekent. Dat is niet erg. Als ze dan maar eens zouden luisteren naar hen, die dat wel kunnen.

      • avatar schoutje schreef:

       Bestaan er ook de Anita’s en kan ik ook volgeling worden en kan ik ook als haar voorouders waterkranen opendraaien en komen er dan smurfen uit?

     • avatar Harm schreef:

      Beste Geert Wilders, je kletst nazistische haatzaai praatjes op dezelfde manier als de nazis dat over de joden deden. Je achterban is een achterlijke minderheid in dit land die ons land veel schade kan berokkenen.

      • avatar schoutje schreef:

       Ik hou ook van jouw!

      • avatar Rechts schreef:

       Die complete Nazitijdperk vergelijkingen met de dag van nu neem ik zelf totaal niet meer serieus. Wat moet je ermee? het zijn schaamteloze pogingen om gelijk te halen over het hoofd van miljoenen slachtoffers die toch niets meer zeggen.
       De overlevenden staan nog maar met één getraumatiseerd been in het leven en de doden kunnen zich niet verweren.
       Het is linkspopulisme.

     • avatar Klepzeiker schreef:

      Nou, saai is het in ieder geval niet,tjonge, tjonge, hoe kan zoveel haat gecombineerd met domheid bestaan in een mens.

  • avatar Janmaat schreef:

   Van links dus. Dat is door de HP/De Tijd-journaliste aangetoond.
   Want met die fascistische kogels, die je er uit het ongerijmde bijhaalt, kunnen vandaag slechts symbolisch de daden van deze linkse infiltrante bedoeld worden!!

 • avatar Anoniem schreef:

  Geachte lezers,in tegenstelling tot datgene waar je als PVV stemmer voor wordt uitgemaakt door sommige schreeuwers kan ik u mededelen dat de partij in de peilingen nog steeds groeit.
  Daarom Nederlanders laat u niet van de wijs brengen door bijv die Anita. Die is ontmaskert als moslima,dus die moet zich wel tegen ons afzetten.Ik hoop voor haar dat ze met een echte moslim gaat trouwen,dan heeft ze na een tijd geen grote mond meer,en mag ze achter haar man lopen,niet naast maar achter.Om mij heen hoor ik bijna van al mijn colega,s dat ze PVV gaan stemmen.
  Al is het maar alleen omdat de PVV tegen een verhoging van de AOWleeftijd is.Kijk eens op de site PVV.NL.
  De extremen zullen Nederland moeten verlaten,en dat wordt hoog tijd.Het is simpel,pas je aan of anders dan ga je maar lekker weg,doei.Stem PVV

 • avatar schoutje schreef:

  Het is duidelijk dat er geprobeerd wordt de PVV aan alle kanten in een kwaad daglicht te zetten.
  Zelfs de administrator hier doet daar aan mee.
  Kijk alleen maar naar het aantal topics op dit forum over de PVV, terwijl er genoeg andere belangrijke zaken zijn.
  Je kan alleen maar constateren dat nu links op zijn retour is alles uit de kast gehaald wordt om rechts in discrediet te brengen.
  Je kan dit zelfs extreem linkse praktijken gaan noemen.
  Als de kiezer voor rechts gaat in de nabije toekomst zal niemand dat tegen kunnen houden en kan je met modder gooien wat je wilt.
  Ik kan niet wachten, als straks na het kerstreces de kamerdebatten weer beginnen en deze topic breeduit in de kamer besproken gaat worden.
  Tenslotte is de PVV niet verantwoordelijk voor de beveiliging maar de minister van binnenlandse zaken en die van justitie.
  Ik wacht wel ondertussen wel op reacties van jullie.

  • avatar colani schreef:

   Dat in een kwaad daglicht zetten moet je me toch eens uitleggen, staat er iets wat is gelogen?
   De administrator probeert leuke artikelen op dit forum te plaatsen, maar als u een ander onderwerp opstuurt (wat meer in uw straatje is) wat de strekking ook is het wordt altijd geplaatst, dat weet u, dat weet ik en de rest van de lezers ook.
   Links maakt de zin, onzin en fouten van rechts zichtbaar, er is niets verzonnen of gelogen.
   Extreem linkse praktijken, dat mag je zo noemen, niet dat ik aan dit soort uitspraken veel waarde hecht. Ik zie het meer extreem sociaal.
   De kiezer bepaald zelf wat hij kiest, maar mocht deze mij om goede raad vragen, kan hij deze ook krijgen via dit forum 😉 Ik wil niet met modder gooien, krijg je vieze handen van.
   Ben ook zeer benieuwd wat er in de kamer besproken gaat worden over deze uitglijder van de PVV.
   De PVVer Geert Wilders, (zoals je hebt kunnen vernemen in de media) bepaald zelf wie er in zijn buurt mag komen, dan ga ik er ook vanuit dat hij niet kijkt naar de cupmaat maar naar de screening. Hij kan nu iedereen de schuld willen geven, het is eigen nalatigheid! Een keer “Karen Geurtsen” in google levert 56.600 hits op waarbij ook stukken gepubliseerd onder haar naam in HP/De Tijd en andere kranten en tijdschriften.

 • avatar Geert schreef:

  Wie, zoals Wilders de waarheid zegt, moet altijd voor zijn leven vrezen, vooral als de islam bedreigd word met die waarheid!

  • avatar SP schreef:

   Iemand met een heel klein beetje verstand weet dat DE waarheid niet bestaat. Maar zelfs dat kleine beetje verstand is U niet gegeven.

   • avatar Anita schreef:

    Zoiets heet een paradox: er is maar één waarheid en die luidt dat de waarheid niet bestaat. Maar paradoxen begrijpen en kunnen hanteren is niet eenieder gegeven

    • avatar schoutje schreef:

     En dat is de dus de Anita paradox, die bestaat ook niet.
     Dat is dus ook een waarheid die niet bestaat, bestaat Anita wel.
     Nee, er is maar één waarheid en die luidt dat de waarheid van Anita niet bestaat.
     Conclusie, dus bestaat Anita niet.
     Of is dit geen paradox?
     Dat weet Anita wel, oh, maar die bestaat niet, wat nu?

   • avatar Geert schreef:

    Ik sta perplex, wat een wijsheid.

 • avatar Jan Peter schreef:

  Ik zal in het kort proberen te formuleren wat mij bezielt om op hem te stemmen.

  Hij is de messenger van het slechte nieuws. Als wij zo doorgaan dan gaan onze waarden en normen die wij hebben aangeleerd van onze voorouders naar de godverdommenis.

  Hij maakt zich sterk voor een groot gedeelte van de bevolking omdat men zich niet meer veilig voelt en veranderingen worden opgedrongen metname door Islam.

  Daarnaast stem ik niet alleen op hem ivm de de Islam maar ook als ik zie hoe onze ouderen verzorgt worden, het belachelijke beleid van onze justitie, lage salarissen politie en brandweer. De overmatige subsidiestroom waarvan maar 10% terechtkomt bij de mensen die het nodig hebben.

  Geert Wilders bestond nog niet een aantal jaar geleden. Als zijn stemmers komen bij de PvdA, Groenlink, SP, CDA en VVd vandaan.

  Wel typerend dat er zoveel mensen op hem stemmen.

 • avatar Femke schreef:

  Wilders kletst nazistische haatzaai praatjes op dezelfde manier als de nazis dat over de joden deden. Zijn achterban is een achterlijke minderheid in dit land die ons land veel schade berokkenen.

 • avatar Commentator schreef:

  Als ik alle reacties even kort mag samenvatten.
  Elk geloof is haatdragend tegenover anders denkende personen. Of nog breder gesteld, elke doctrine is haatdragend tegenover anderen.
  En dat is logisch. Elke leider van een doctrine wil de alleen heerser zijn. Daarom moeten personen die anders denken en personen die de slechte kanten van de doctrine kunnen inzien worden verwijderd uit de samenleving.
  De islam, het jodendom, het christendom, het communisme, het fascisme zijn daar op uit.
  Door doctrines te volgen vergeet men rationeel te denken en doet men er alles aan om de “waarheid” zo te draaien dat deze binnen je eigen dogma valt.
  Ik wil dus concluderen dat elke doctrine slecht is voor de vrijheid van het individu en dat je pas echt vrij kan zijn en denken als alle dogma’s uit de samenleving zijn verwijderd. dat opzich is ook al een dogma.
  Wat heeft dit alles nog met dit onderwerp te maken mensen?

 • avatar Adolf schreef:

  Boze tongen beweren nogal eens dat Stalin meer doden op zijn geweten zou hebben dan Hitler.
  Objectief is dat waar, maar laten we niet vergeten dat je linkse doden heel anders moet wegen dan rechtse doden. Zo zijn linkse doden vermoord voor een betere wereld, terwijl rechtse doden alleen maar zijn vermoord omdat ze de zondebok waren.
  In die zin was Stalin toch wel een veel beter mens dan Hilter.
  Ben benieuwd of Wilders dit kan overtreffen?

 • avatar Koffie schreef:

  Stop de persen! Wereldnieuws! PVV geïnfiltreerd!
  *gaat over tot de orde van de dag*

 • avatar geil schreef:

  Wat een stelletje debielen ook, hebben ze dan nog niet door dat je zo iemand als Wilders simpelweg GEEN aandacht moet geven????

  • avatar schoutje schreef:

   Klopt, daarom geven we nu even wat aandacht aan jou……………………….bij deze dus.

  • avatar ping schreef:

   Links nederland roept constant alleen maar dat Wilders slecht is en een racist. En dat hij niet inhoudelijk wil discussieren. En blijft dit maar herhalen. Maar ingaan op de problemen die hij aankaart doen ze niet. Het toppunt is de voortdurende vergelijking met het nazi dom. Overigens kon Hitler alleen maar de macht grijpen omdat de zgn. democraten te druk bezig waren elkaar het leven zuur te maken en de echte problemen niet onder ogen zagen. Wat dat betreft gaat Nederland steeds meer op de republiek van Weimar lijken. Maar ja, politici leren niets van de geschiedenis als ze daar al iets van weten, die zijn te druk met navelstaarderij en het veilig stellen van de baantjes.

 • avatar Pim schreef:

  Zou het Damage control al vol in werking zijn bij de PVV?
  Goede actie van deze journaliste om enige transparantie te verschaffen in de minst transparante partij van Nederland die ook nog eens het meest onder de aandacht is. Hier is journalistiek voor bedoeld, heeft niets met links of rechts te maken. Ben benieuwd naar het artikel.

 • avatar Annie schreef:

  Tsja, als het Wilders al niet lukt om zijn eigen partij “schoon” te houden….. Wilders & co moeten niet zo lopen jammeren, je kon erop wachten dat dit soort pogingen ondernomen zouden worden. Had er maar beter gescreend moeten worden. En voor LPF-achtig cabaret? Ik heb zo het vermoeden dat de PVV wat dat betreft een waardig opvolger gaat worden.

 • avatar graftak schreef:

  Ik kan niet zeggen dat Wilders de weg kwijt is (hij heeft nooit van het bestaan van zoiets moderns geweten) maar hij wordt echt met de dag gekker. HP de Stank is een rechts papenblaadje, dus dan werkt die afgedraaide plaat over linkse media niet. Tenzij hij eindelijk eens zo flink is om te erkennen dat hij extreemrechts is, dan bevindt alles zich vanuit zijn perspectief ter linkerzijde.
  Overigens walgelijk dat hij meteen een gesprek wil met de Coördinator Terrorismebestrijding. Alsof die verantwoordelijk is voor het personeelsbeleid van de PVV. Aan het handophouden bij de belastingbetaler komt maar geen eind.

 • avatar Anoniem schreef:

  HP detijd ischnie linksch! Wat verbergt die Wilders!?

 • avatar Anoniem schreef:

  Mocht je geert wel pijpen?

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl