jan
24
2010

Beheerproblemen door aanvallen op server en bedreigingen door de PVV aanhang

Door deze problemen heb ik de afgelopen dagen Wilders (en zijn aanhang de PVV-ers) geanalyseerd!

aanhang

Onderbuik

Hij demoniseert, radicaliseert, nationaliseert, zaait haat en is de Koning van de Onderbuik.

Het is allemaal zo ontzettend bozig. “Ik ben kwaad, ik ben ziedend, ik ben woedend.” Het zou zomaar een uitspraak van GW kunnen zijn. En van zijn gefrustreerde, bozige aanhang. (Alle problemen zijn opgelost als die verrekte PVVers naar de Antillen worden gestuurd! Weg files, weg criminaliteit, weg inflatie, weg klimaatverandering, weg kanker…).

Boosheid, gelardeerd met haat en minachting, is ook in de politiek de gevaarlijkste emotie.

Taal

Maar Geert spreekt de taal van het volk, heel direct en duidelijk, zonder omwegen (anders dan andere politici dus), in emotionele bewoordingen (bij hem mag dat, bij Agnes Kant niet, want ze is een vrouw) en hij is overal tegen. Zijn oplossingen zijn no nonsense. Hij scoort hiermee makkelijker dan Cruyff in zijn beste tijd.

Een slimme man die precies aanvoelt hoe hij volk en media moet bespelen. Propagandakoning Goebbels zou nog wat van hem hebben kunnen leren!

Zijn aanhang baseert zich voornamelijk op De op de Marokkanen inhakkende Telegraaf en op het tv-programma ‘Opsporing Verzocht’. In beide media wordt het allochtone criminele tuig uitvoerig belicht en verwenst.

Ontwrichten

stem-nsbNatuurlijk: er ZIJN problemen met Marokkaanse en Turkse jongeren en er IS een zwaar spanningsveld met de islamitische wereld en vrouwen worden in de islamcultuur vaak achtergesteld (en ze laten zich piepelen), maar de agressieve en weinig intellectuele wijze waarop Wilders tekeer gaat, zal de maatschappij alleen maar meer doen ontwrichten. Zijn methode is NIET DE WEG! Hij signaleert perfekt de problemen, maar zijn toon is totaal verkeerd, ontwrichtend.

Netjes

Ik vind dat de Marokkaanse en Turkse gemeenschap zich tot dusver nog heel erg netjes en rustig gedragen! Ze bijten (nog) niet. Indien Nederlanders of Amerikanen zo over één kam werden geschoren en zo werden gedemoniseerd, wil ik nog wel eens zien of het zo rustig zou blijven. Gelukkig zijn ze (nog) verstandig en koelhoofdig.

Fascist

wilders nsbLaten we wel wezen: Wilders is een fascist en een nationalist, en hij heeft apartheidsideeën. Sla zijn programma er maar op na en ontdek het zelf (als je het WIL zien). In het kader van de door Geert zelf zo bezongen vrijheid van meningsuiting moet zoiets geschreven en gezegd kunnen worden, toch?

De aanhang

Door de aanhang van Geert ben ik al eens 146 keer dood gewenst, terwijl er op deze website sprake was van smaad jegens mij, want ik werd een alcoholist met het borderline- syndroom genoemd, nog een viespeuk ook vanwege erotische verhalen die ik heb vervaardigd. In hun ogen ben ik een waardeloos stuk links tuig (een woord dat de PVV-aanhang ook graag bezigt). Verwijten over en weer. Het zijn weinig intellectuele, agressieve mensen die graag schelden, andersdenkenden dood wensen én bedreigen. Als ze reageren, dan worden ze altijd agressief en gemeen. Daarom staan de agressieve ideeën van Wilders (in knieën schieten, knokploegen) hen ook zo aan. Hitler zou een prachtige aanhang aan hen gehad hebben…

Nationalisme

deislamcriticus1Wilders is een nationalist. Hij wil Nederland isoleren van Europa, want we zijn superieur en kunnen het zelf allemaal veel beter. We kunnen het wel alleen, lijkt hij te denken. Want we zijn zo slim, zo beschaafd en zo goed. Zijn partij had beter Trots op Nederland kunnen heten… Wilders is de Koning van het Wij/Zij denken. Dat heeft nog nooit tot iets goeds geleid.

Brand

Net als Hitler heeft Wilders eenvoudige ideeën voor heel ingewikkelde problemen. Ik ben er van overtuigd dat – indien hij premier zou worden – er twee dingen kunnen gebeuren:

a). De maatschappij komt door de radicalisering, haat en agressie in brand te staan.

b). De PVV blijkt volledig incomeptent te zijn en Nederland op alle gebieden naar de afgrond te loodsen, totdat er tussentijds nieuwe verkiezingen komen en het volk is genezen van de Wildersmania.

Ik kan dan ook niet wachten totdat de PVV aan de macht komt. Die blazen zichzelf op. Maar nemen wel heel wat onschuldige slachtoffers mee dan…

Populariteit

nsb pvvDe PVV kan zo groot worden, omdat het een specifieke partij is met een heel eigen, zeer duidelijk gezicht. Daar is er maar één van. Bovendien is het een protestpartij. Mensen zijn Den Haag nog steeds zat. Alle proteststemmen gaan zo naar de PVV.

In mijn omgeving ken ik (bijna) NIEMAND die op de PVV stemt. Ze stemmen D66, VVD, SP, Groen Links en de Partij voor de Dieren. Samen met het CDA, de CU, de SGP en de PvdA zijn dat dus allemaal mensen die het NIET met Wilders eens zijn. Dat is nog altijd de overgrote meerderheid! Echter, verdeeld over tal van partijen!

Isoleren

Dus zo lang die partijen zich verenigen en Wilders koste wat kost buiten sluiten, staat de PVV, ook als grootste partij, buitenspel.

Maar de PVV kan heel erg groot worden als er nog heel veel ontslagen gaan vallen en/of als er een terroristische aanslag wordt gepleegd, in Nederland of in een ander land, laat staan als we in oorlog geraken met bijvoorbeeld Iran. Vreemd genoeg is de PVV gebaat bij een slechte economie en bij terreur en criminaliteit!!!

De PVV isoleren, is evenwel geen goed idee, vind ik. Geef Wilders de macht waarnaar hij zo smacht en hij zal genadeloos door de mand vallen. Althans, het zal Nederland allesbehalve goed doen. Vanuit de oppositie kan hij lekker schreeuwen en schofferen, maar als de man zelf aan het roer staat, moet hij een goede kapitein blijken te zijn, niet alleen voor Nederland maar ook als lidstaat van Europa en van De Wereld. Met hem aan het bewind wordt Nederland het lachertje, de melaatse van Europa. Tel uit je winst.

Moord

moordDe dood van Wilders, door ziekte, een ongeval of moord, zou niets oplossen (ik wens hem zelfs een lang en gelukkig leven toe met veel humor, bezinning en zelfspot). Want na Fortuyn stond een nieuwe fascist op. Na Wilders zal er ook weer een nieuwe fascist opstaan. Zolang er problemen zijn en mensen ontevreden zijn, hebben die fascisten, die engerds, een hele grote speelruimte. Zie Hitler. Totdat het slecht met hem en met Duitsland (en alle miljoenen slachtoffers) afliep.

De oorlog wordt evenwel steeds meer vergeten en dus ook waartoe boosheid, nationalisme, fascisme, haat, aprtheidsdenken, demoniseren, onderbuikpolitiek en agressie toe kunnen leiden…

En trouwens, Wilders mag dit kabinet dan wel demoniseren, maar ZO slecht gaat het nou ook weer niet met ons land en met Europa en ZO slecht doen Balkenende & Co het nou ook weer niet! Waarom eigenlijk al die bozigheid? Alleen maar voor het eigen machtsgewin of omdat men buitenlanders eigenlijk niet kan uitstaan (want de frustratie zit veel dieper dan criminele Marokkanen)? Het gaat toch helemaal niet zo beroerd! De multiculturele samenleving functioneert niet perfekt maar wel best goed!

Het kan nog veel slechter. Let maar op… (als je begrijpt wat ik bedoel)…

94 Comments

 • avatar hummer schreef:

  In een woord: Inspirerend!
  Ik vraag elke lezer, deze site te promoten!
  Kennis versterkt kansen voor een ieder.
  Ik weiger in angst voor de PVV te leven!
  U toch ook?
  Nederland, een land vol kansen voor een ieder!
  Ook zonder de PVV en NSB aanhang!

  • avatar colani schreef:

   Nee Hummer het is geen angst, ja zo noemt iedereen het het liefst, maar het is geen angst, waarvoor? Doodgaan doen wij allemaal toch eens, maar de manier waarop ons totaal andere ideeën worden opgedrongen, door lieden die zelf niets anders dan macht willen hebben, dat neem ik Wilders kwalijk, maar daarom ben ik nog niet extreem links zoals de meesten mij proberen weg te zetten!
   Dat zelfs als ik dit schrijf per direct tientallen bedreigingen er overheen krijg vind ik kwalijk en bewijst dat de PVV een hele foute beweging is!
   Wilders is fout bezig, dit splijt ons land en onze eigen bevolking.

  • avatar Fatima schreef:

   Je hoeft niet bang te zijn dat memsen van goede wil je bang maken. Die hebben al lang verloren. De mensen die het allemaal zo goed bedoelen zijn al lang afgehaakt.

   • avatar Steen schreef:

    De ellende is dat dit al heel lang geen incidenten meer zijn, de bevolking die ermee tracht te leven, voelt zich vreselijk in de steek gelaten. Maar aangezien men hogerop zo vreselijk bevreesd is voor escalaties, doet men nauwelijks iets.
    Natuurlijk zullen er vroeg of laat, enorme rellen uit gaan breken als dit nietsdoen niet stopt. Dezelfde rellen zullen ook uitbreken als de overheid wel wat doet. Inderdaad, terreur zal ons deel zijn, de bijbehorende angst ook. Maar laten we wel zijn, Karel Martel heeft bij Poitiers niet overwonnen met houten zwaardjes en koning Jan van Polen overwon niet bij Wenen met praten.
    Want ook al wuiven we het liever weg, elke stap die we achterzetten, brengt ons nader tot een enorme clash.

 • avatar Puma schreef:

  Wat mij nu zo opvalt bij Oppositie is dat linkse mensen soms net zo bozig zijn. De toon is ineens ongelofelijk ordinair geworden. Beledigend soms tot op het bot. Blijkbaar heeft Wilders het laagje vernis doen smelten. We zijn in een vreemde situatie terecht gekomen.

  • avatar Anita schreef:

   Het is gewoon de mening van Colani, daar kan je het mee eens zijn of niet -> ook die mening mag verkondigt worden. Waarom zou je een uitzondering maken? Wilders noemt de islam toch ook facistisch?

  • avatar Oppositie schreef:

   Inderdaad Puma, we zijn boos op Wilders :)! Maar het is een heel andere boosheid dan de boosheid van hem en zijn achterban. Het is, ahum, intelligente boosheid. Ik voel me in elk geval niet aangesproken.

   Het komt ook omdat Wilders veel mensen van goede wil bang maakt.

   • avatar De Mos schreef:

    Boos op Wilders? Het is allemaal de schuld van de Islam en de Koranaanhang!
    Wij gaan dit veranderen!
    De cyclus is nog maar net begonnen, PVV-stemmers zijn innovators, mensen die het gevaar nu al zien en het vaak van dichtbij hebben meegemaakt. Er is ook heel wat voor nodig om de breinpositie van burgers te veranderen na de vele jaren dat het hier zo goed ging, we prefereren de status quo, ook dat is menselijk.

    Logischerwijs zijn er nog veel mensen die niet inzien dat PVV’ers de verzetshelden zijn, de veroveringsideologie uit de woestijn het gevaar is en de islamfaciliteerders als moderne NSB’ers moeten worden gezien.

   • avatar Fleur schreef:

    Ach gossie jochie, plagen ze je? Mag je niks zeggen? Laat me niet lachen! Van wie niet? Van de blonde duivel? Nee meneer. Het zijn de mensen in Nederland die de dingen niet bij hun naam mogen noemen, die vervolgd worden om hun mening. Het zijn cartoonisten die van hun bed gelicht worden en de cabaretiers en columnisten die niet durven zeggen wat ze willen, afhaken of zelfcensuur toepassen. En jij vindt, dat Wilders of zijn “discipelen” jou met knokploegen het zwijgen op willen leggen? Je bent niet van deze wereld maar in een fantasiewereld met een RAF-fixatie. Hou daar toch eens mee op man.

    • avatar Oppositie schreef:

     Lieve Fleur,
     Het is een grote eer voor me dat een zo groot denker als u zich verwaardigt om op mijn nietswaardig geraaskal te reageren. U bewijst door uw eerdere belofte om mij te negeren te verbreken, dat de ruimte in uw hart het heelal omspant.

     Dat ik met mijn nietswaardige woorden zelfs uw humeur zodanig verbeterde, dat er spontaan een lach in u opwelde vervult me met een gereserveerde trots. Een reserve, voortkomend uit het besef, dat ik geen profeet ben, maar een armzalige webmaster van dit weblog.

     Ik hoop, dat ik door de verbetering van uw humeur weer enige krediet bij u edele heb mogen opbouwen en neem daarom de impertinentie om u een vraag te stellen, hopende, dat u met uw weidse blik mij hierover kunt inlichten?

     Hoe noemt men het georganiseerd aanvallen van een webserver?

     Hoe noemt u massale bedreigingen met de dood van de webmaster?

     Hoe noemt u massale, structurele aanvallen van mijn eigendommen?

     Welk woord zou u gebruiken bij dit soort “incidenten”, die allang geen incidenten meer zijn, maar een patroon, dat in de toekomst nog wel eens zou kunnen groeien als dit TUIG geen halt wordt toegeroepen. (Jaja, ik weet het… De NSB zal die uitdrukking ook wel eens gebruikt hebben.)

     Al dit soort acties zonder discussie zijn voor mij niet lachwekkend!
     Graag uw heldere antwoord.
     Mvgr de Webmaster

     • avatar Koffie schreef:

      Dit is pas satire, wat een giller….

      • avatar Oppositie schreef:

       Maar ondanks 3 verschillende bezoekjes van Mevr. Fleur vandaag, geen inhoudelijke reactie. Nee ze gaan weer lopen schreeuwen op een ander onderwerp.
       De PVV ten voeten uit!

 • avatar P.V.Vaderland schreef:

  Jij diagnosticeerd de PVV stemmer, als patient, lijdend aan een mentaal gebrek op een wat lompe manier. Mag je van mij doen, de hele dag als je wil. Iedere mening mag van mij verkondigt worden, nog nooit moeite mee gehad. Maar ik hoef het er niet mee eens te zijn.

 • avatar Liefje schreef:

  Sinds 2004 is Wilders slachtoffer van bedreigers. Toen had hij de uitspraken in de VK in 2006 of 2007, die hem nu op aangiftes zijn komen te staan.
  Ook Fitna verscheen pas in 2008!
  Wilders is zogezien een slachtoffer van mensen die zich door de Koran laten inspireren.
  Islamisten noemt men die wel, ofschoon er ook 12-jarige jongens in meegesleurd schijnen te worden…

  Wilders zou overigens wat gas en teksten terug moeten nemen. Herformulering van zijn programma zou verstandig zijn.
  Zoals ook de PvdA voortschrijdend inzicht vertoont en formuleert, zie de nota van Ploumen over integratie. Ofschoon de leden die al weer als te nadelig voor allochtonen hebben beoordeeld, het wordt weer aangepast ten gunste van deze ‘slachtoffers’! Nu isa het minister van der Laan, die te ver vooruit lijkt te willen lopen. Zie het stof dat hij laat opwaaien:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/4099912/__Stop_op_importbruiden__.html?p=2,1

  Wilders moet de Koran en Mein Kampf met rust laten. Geen verbod op boeken. Dat is punt 1. Niet meer gezever over 40-45, daartoe heeft hij zich door oudlinks laten provoceren en slachtofferen. (Meer fouten en onbezonnen uitspraken waar ´men´mee aan de haal gaat of waar hij doorschiet…over een heikel thema als ‘remigratie’!)
  We zijn nu een eeuw voorbij aan al die ouwe ideologie! Dat moet niet herhaald worden, die vergelijkingen zijn trouwens daarvoor veel te mank.

  Zijn sterkste punt is zijn wens om een immigratiebeleid in Nederland. Daar voorzien de gevestigde partijen zals de PvdA niet aan de mening en doorvoelde ervaringen met de intrede van een religie/ideologie ‘islam’, van een deel van de bevolking.

  Een groeiend deel, niet alleen in Nederland! Wilders fungeert nog steeds succesvol als breekijzer op dit punt.
  Hier draait het telkens om:
  Om de vraag of wilders de ideologie bekritiseert of dat hij de moslims beledigt.

  Volgens mij is hij daar zeer zorgvuldig in geweest, maar ja, al discussierende…
  Van alles wat Wilders beweerd. Ook dat hij ‘de moslims’ het land uit wil zetten. Wie dat napraat en nagepraat HEEFT, is voor mij een PVVer. Ook al gebeurt het vaak ‘onbewust’ en uit onbenul…maar soms ook kwaadaardigheid! Dit is de voedingsbodem voor een NSB-achtige partij!

  Dat is precies wat jongeren op de Maroc-site kunnen overhouden, wat hen bereikt, via via. En dat gaat weer door naar de 12jarigen. Ook is het wel opzettelijk de wereld in geholpen als soundbite en oneliner.
  En nu voor Wilders en de PVV-boys zijn een soortgelijk arsenaal aan scheldtermen in gebruik . Ik vind het minderwaardig. Een paar keer is best, een keer stoom afblazen; maar niet mensen die anders denken bedreigen.

  Ik hoop dat Wilders zijn koers gaat bijstellen. Dat hij ervoor zorgt dat zijn imago , ook bij immigranten, beter wordt. Maar het gekke is wel, dat ook zijn polariserende tegenstanders dat eigenlijk voor het merendeel in de hand hebben…en de media natuurlijk, met name deze site 🙂

  • avatar Anita schreef:

   Natuurlijk noem je een jezelf een tegenstander van, voor jou, verwerpelijke ideeën. Jij ben toch ook een tegenstander van bijvoorbeeld de PvdA of D66? En daarmee bedoel ik niet dat je ze het bestaansrecht niet gunt, voordat dat er weer bijgehaald wordt.

   De PVV mag zeggen wat hij wil en ik mag zeggen dat ik ik 99% enorme kul vindt wat er uit komt…

   En jongens.. kom op… alsof de Colani er iets mee te maken heeft wat er op de Oppositie wordt geplaatst.. Dat bepaalt de redactie zelf…

  • avatar Moslim schreef:

   Stel dat je gelijk hebt Liefje (overigens ben ik het niet helemaal met je eens), wat is dan de reden van de opkomst van een NSB-achtige partij?

   • avatar Liefje schreef:

    Wel, het zijn niet de PVV aanhangers, die in de ziekenhuizen de artsen en verpleegsters met de dood bedreigen, het zijn niet de PVV aanhangers, die oude vrouwtjes beroven en in elkaar slaan, het zijn niet de PVV aanhangers, die met gestolen scootertjes mensen doodrijden, het zijn niet de PVV aanhangers, die in ruimte maten onze gevangenissen bevolken, het zijn niet de PVV aanhangers, die andersdenkenden vermoorden en zo kan ik nog wel enige tijd doorgaan. Als laatste, maar wel belangrijk in dit verband: het zijn niet de PVV aanhangers, die de Holocaust ontkennen en de nazi’s in de 2e wereldoorlog steunden.

 • avatar Hamas schreef:

  recalcitrant

 • avatar P.V.Vaderland schreef:

  De PVV is enige, ik herhaal de enige partij met een kans om het tij te keren. Ook al zijn mensen het met sommige standpunten niet helemaal eens, nog vier jaar met de huidige kliek zal funest zijn. Dat redden we gewoon niet en een burgeroorlog is dan geen onwaarschijnlijk denkbeeld.

  • avatar Oppositie schreef:

   Hahahaha, hoe verzin je het! Een burgeroorlog is aanstaande! Het bewijst maar weer dat PVV-stemmers bibberend bange mensen zijn die angstbeelden oproepen en uitvergroten om hun stemgedrag te kunnen rechtvaardigen (en om daarna de rechtstaat voor bepaalde groepen buiten werking te stellen). Doorgeslagen gekte. Niet meer en niet minder. Met een beetje kwade wil kan je er zelfs een bedreiging in ontwaren.

   Hij doet niet anders dan de malloten van het CDA/PvdA/CU en daarmee zijn het twee kanten van dezelfde medaille die elkaar gevangen houden.

   • avatar Paula schreef:

    Maar u heeft gelijk dat u lacht. In Nederland zal het nooit tot een echte burgeroorlog komen. We zijn een slavenvolk geworden. Lafaards. Murwgebeukt en in de dwangbuis van regeltjes geperst. Zelfhaters en lijders aan schuldcomplexen. Het idee dat Nederlanders in opstand zullen komen en zich verzetten zoals de Molukkers is grotesk. Die vroeg kalende man daar, in korte broek, gestreept poloshirt, flepperend op zijn sandalen achter een kinderwagen, een babyblos op zijn wangen en een autootje voor zijn deur, gaat die oorlog voeren? Haha…. Ja, nu zie ik het pas… U heeft gelijk! Dom van me. Hahahaaaaahahahahaha.

    • avatar Liefje schreef:

     Vooralsnog ben jij het die dagelijks met een riedel ongeleide opmerkingen en al fulminerend over de vreselijke PVV ers die je overal ziet de sfeer probeert te verzieken. Hoewel het je gelukkig niet lukt, omdat de rest wel geïnteresseerd is in een debat ,neemt dat niet weg dat de pot wederom de spreekwoordelijke ketel verwijt.

     • avatar atheist schreef:

      Als ik al jouw comments op een rijtje zet, dan lijkt me duidelijk dat het omgekeerde het geval is. Over en sluiten.

     • avatar Paula schreef:

      Je ziet wat je graag wil zien. En al die kinderlijke, lichtelijk gefrustreerde teksten daaromheen over mijn persoon doen daar verder geen goed aan. Zelfs al zou het waar zijn dat de Marokkanen in Nederland massaal en in het geniep hebben afgesproken om de Nederlandse samenleving te ontwrichten (hetgeen natuurlijk de grootste en totaal onbewezen flauwekul is) , dan nog moet gewoon de rechtstaat worden toegepast. Sterker nog, die is bedacht om volksgerichten te voorkomen waarbij vanuit de onderbuik en in simpele redeneringen groepen (bij voorkeur kunstmatig gedefinieerd) elkaar naar het leven staan. Het zijn oerinstincten waar we al een kleine tweehonderd jaar mee hebben afgerekend, in de zin dat die nooit een redelijke oplossing kunnen zijn en alleen maar tot grotere ongelukken leiden.

      Zelfs als de Marokkanen hier te lande zichzelf als ondeelbare groep zien die in oorlog is met Nederland, dan nog is de rechtstaat het enige wapen dat verdere ontsporing voorkomt. Dat jij dat niet wil inzien en steeds maar doorgaat op dezelfde weg, maakt mijn strijd om er tegenin te gaan alleen maar sterker. Met het grootste gemak zou ik alle PVV aanhangers als groep kunnen definiëren, die moet worden geïsoleerd en wier rechten moet worden afgenomen. Dat is immers de ultieme consequentie van jouw denken. Je hebt niet door dat je met je simpele en ondoordachte oplossingen uiteindelijk ook nog eens flink in eigen voet zal schieten. Met andere woorden: jouw manier van denken brengt de burgeroorlog dichterbij en is in die zin geen haar beter dan de de domme denkwijze van het Marokkaanse tuig die zulks ook lijkt na te streven.

      • avatar Liefje schreef:

       Paula, u ziet wat u wilt zien. U zegt dat de consequenties van mijn oplossingen tot een ramp zullen leiden, maar ik geef helemaal geen oplossingen. Ik vraag u hoe u deze “incidenten” tezamen zoudt willen noemen.

       Ik zeg niet dat burgeroorlog de oplossing is. De uitwijding in de eerste alinea daar ga ik dus niet op in, want ik voel me niet aangesproken. Naturlijk is burgeroorlog geen oplossing. Sterker, mijn oplossing is dezelfde als die van u: De rechtstaat biedt die oplossingen in theorie al. Ze worden alleen niet benut en zelfs gefrustreerd, door de dingen niet bij de naam te willen of mogen noemen en idioten met macht die met droge ogen beweren dat je tuig op het rechte pad kunt brengen door ze sorry te laten zeggen.

       U ziet ook wat u wilt zien als u mijn woorden verkeerd weergeeft.
       Met massaal bedoel ik niet IEDEREEN van die bevolkingsgroep, maar: in georganiseerd groepsverband, in een massa. En “in het geniep” heb ik niet gezegd. Bedoelde groepen komen er luid en duidelijk voor uit dat ze s****t hebben aan Nederland en dat het niet lang meer duurt voordat Nederland van “hun” is. Alleen de Nederlanders willen dat niet horen en denken: “ach, dat zijn kwajongensstreken, die rebelse jeugd toch. Een kopje thee en een vriendelijk woord en het gaat wel over”.

       En daar wringt hem precies de schoen. U zegt: De rechtstaat heeft de geëigende middelen. Maar daarmee geeft u mij gelijk. De middelen worden niet toegepast, maar er worden excuusmiddelen gezocht. U wilt mij afschilderen als een rabiate en bange Wildersstemmer, maar als u het partijprogramma van de PVV leest, ziet u daar precies wat u zelf zegt. Ik kan u ook zeggen, dat ik de PVV in de zwaarte van de straffen te ver vindt gaan en daar schuilt inderdaad een gevaar in. Maar toch zal ik op deze partij stemmen als er het komende anderhalf niet iets drastisch in de visie en het beleid verandert. Weet u waarom?

       Omdat de wonden die door onze zachte heelmeesters op dit moment verzorgd worden zo aan het etteren en ontsteken zijn, dat er snel ingegrepen moet worden voordat het hele lichaam aangetast wordt. De rechtstaat moet worden hersteld. Laten we over de zwaarte van straffen later discussiëren, nu zijn ze een aanfluiting, evenals de opsporing en oplossing.

       • avatar Oppositie schreef:

        Regelen jullie de rest, dan regel ik de straffen! 😉

       • avatar Colani schreef:

        Als u zegt niet voor oplossingen te zijn die de rechtstaat aantasten, dan kunt u simpelweg geen PVV stemmen. Ja, u kunt hopen dat ze hun dreigementen uiteindelijk niet waarmaken of dat ze door andere partijen worden tegengehouden. Maar dat dachten wel meer aanhangers van foute lui die, toen ze het voor het zeggen kregen, geen enkele boodschap hadden aan hun goedbedoelende aanhangers van weleer.

        • avatar Liefje schreef:

         Voorbeelden graag. Niet in het luchtledige roepen. Voorbeelden a.u.b.

        • avatar Pim F schreef:

         Het is jammer dat u dat niet wilt, want als u niet met concrete voorbeelden komt, dan beschouw ik dat als niet meer dan fantasie. Voor zover ik (ondanks de vuile hetze die er massaal (!) tegen hem aan de gang is) kan nagaan valt alles wat hij zegt binnen de mogelijkheden die de rechtstaat biedt, tot aan het wijzigen van de grondwet toe. Uw bewering dat de discussie klaar is, is volkomen prematuur. Er komen namelijk binnenkort verkiezingen.

         Een partijprogramma is geen verzameling bedreigingen, maar een aantal beleidspunten. Als wat daarin staat tegen de wet zou zijn, zou de PVV niet kunnen bestaan.

         En ik begin werkelijk waar een beetje misselijk te worden van al die verwijzingen naar WOII. Het is een afgezaagde, goedkope truc geworden en misschien zelfs een self fulflling prophecy. Ik ben het zat om voor foute, racistische, bange frustraat en NSBer of Nazi uitgemaakt te worden. Door hierop volkomen onterecht te blijven hameren wordt juist de tegenstelling gecreëerd en mede juist hierom stemmen veel mensen op de PVV. Het wordt bovendien een bijzonder sleets wijsje.

         • avatar colani schreef:

          Ik heb er snel even een paar gevonden, graag uw reactie.
          – Het willen verbieden van (nieuwe) moskeeën, ongeacht het feit of er onoirbare zaken gebeuren en terwijl dit verbod niet geldt voor andere gebedshuizen. Aantasting van de geloofsvrijheid en discriminatie.
          – Het willen verbieden van islamitische scholen, ongeacht het feit of er onoirbare zaken gebeuren en terwijl dit verbod niet geldt voor scholen op andere geloofsgrondslag. Aantasting van artikel 23 van de grondwet voor een bepaalde groep. Discriminatie.
          – Het niet willen toestaan dat een imam als geestelijk verzorger in de gevangenis werkt ongeacht het feit of deze onoirbaar gedrag vertoont, terwijl dit verbod niet geldt voor pastors, rabbi’s, etc. Discriminatie.
          – Het actief aanmoedigen dat alle allochtonen, zonder onderscheid des persoons en zonder hun toegevoegde waarde voor de samenleving in acht te nemen, het land verlaten (uitspraak in debat over gehaktdag). Maatregelen op basis van iemands komaf in plaats van zijn gedrag of bijdrage, etc. Geldt dus ook voor Ehsan Jami, Afshin Ellian. Discriminatie op basis van iemands komaf.
          – Het weren van alle immigranten uit moslimlanden (ongeacht of dit bijvoorbeeld gevluchte kopten, homo’s, wetenschappers of ongelovigen zijn, etc.). Onder andere in strijd met het vluchtelingengedrag (selectieve toepassing op basis van iemands komaf).
          – Het willen uitzetten van hier geboren Marokkanen (incl hun ouders!!!) als zij een wetsovertreding begaan, ongeacht of deze wetsovertreding iets te maken heeft met het niet accepteren van onze samenleving of onze rechtsstaat. Bovendien: Ouders, die geen enkele overtreding hebben begaan moeten ook het land uit als hun kinderen zich schuldig maken aan wetsovertredingen. In strijd met de rechtsstaat op verschillende gronden.
          – Het willen invoeren van een kopvoddentax vanwege het vervuilen van het straatbeeld, terwijl dit niet geldt voor mensen met een ander hoofddeksel en zonder dat wordt aangetoond wat die vervuiling dan precies inhoudt.
          – Het willen verankeren in de grondwet dat onze samenleving is gebaseerd op de joods-christelijke-humanistische traditie. In strijd met de scheiding van kerk en staat.
          – Het willen verbieden van de Koran, terwijl aan de andere kant gepleit wordt voor een absolute vrijheid van meningsuiting.
          – Het niet willen accepteren dat een stad uit stad uit meer dan 40% of 50% uit allochtonen bestaat, zonder enig andere onderbouwing dan iemands komaf. In analogie: Uit New York zouden miljoenen mensen moeten vertrekken.
          – Discriminatie.

          Er zijn nog wat puntjes, maar die kan ik zo gauw niet meer terugvinden of reproduceren.

          • avatar Koffie schreef:

           Nou, het is duidelijk…..
           Geen inhoudelijke reacties meer….

          • avatar Puma schreef:

           Nou Colani, ze waren niet voor blindemansogen bestemd, want ik heb ze met aandacht gelezen. Dank voor de heldere voorbeelden aldus, ik heb er met interesse kennis van genomen.

          • avatar Liefje schreef:

           REACTIE op feit 1,2,3: Je gaat hierbij er van uit dat Islam een religie is en geen ideologie die aanzet tot haat, geweld en discriminatie. De vraag is of Islam wel als religie moet worden gezien en niet als verlichtings-ondermijnende ideologie die een gepacificeerde samenleving enkel schade aanricht.

           REACTIE op feit 4 (aanmoedigen vrijwillig vertrek): Dit is geen discriminatie, want de vrijwillige basis van vertrek blijft overeind staan. Er is geen dwang.

           REACTIE op feit 5 (weren immigranten uit moslimlanden): Er kan een uitzondering voor vluchtelingen worden gemaakt. De maatregel kan wel voor arbeidsimmigranten gelden. Dat is geen discriminatie. Wij zijn een soeverein land. Alleen Nederlandse ingezetenen moeten gelijkwaardig behandeld worden.

           REACTIE op feit 6 (op uitzetten van criminelen incl. familie): Deze maatregel kan wel gelden voor Marokkanen zonder Nederlands of met een dubbel paspoort. De terrorismewetgeving maakt dit soort uitzettingen nu al mogelijk. Alleen moet de reikwijdte van die wet worden uitgebreid. Zwitserland doet dit nu al.

           REACTIE op feit 7 Dit was (slechte) satire. Kopvoddentaks staat niet opgenomen in de officiële begroting van de PVV.

           REACTIE op feit 8: Er is geen (grond-)wettelijk vastgelegde scheiding van kerk en staat in Nederland. Volgens Donner kon de sharia worden ingevoerd als een meerderheid dat wil.

           REACTIE op feit 9: De PVV pleit niet voor een absolute vrijheid van meningsuiting en is dus consequent. De VVD pleit wel voor absolute vrijheid van meningsuiting (which is good).

          • avatar Oppositie schreef:

           Ik zie helaas nog geen reacties en ik vraag me af of die nog zullen komen. Dat zal niet de eerste keer zijn, want doorgaans gaat het zo:

           1) Er wordt gevraagd om voorbeelden, terwijl ik die al tientallen malen heb gegeven.
           2) Doen alsof ik geen inhoudelijke bijdrage aan de discussie lever, daarover eindeloos en onterecht klagen en de herhaalde roep om (wederom) met voorbeelden te komen
           3) Na lang aandringen ga ik toch maar weer overstag om de voorbeelden voor de zoveelste maal te herhalen
           4) Daarna komt er geen enkele inhoudelijk tegenreactie meer
           5) Een volgende discussie begint het hele circus weer van voren af aan

          • avatar Pim F schreef:

           Het is heel simpel.

           Islam is onverenigbaar met democratie ergo inschikken of opzouten

           Allochtonen kosten veel geld, ergo liever niet komen en zo mogelijk terug naar thuisland.

           Marokkanen is een slag apart, een soort maffiavolk, daartegen zijn bijna alle maatregelen geoorloofd en helaas moeten ook de goeden onder de kwaden lijden.

           De hier door mij genoemde groepen tasten mijn rechtsstaat nog veel ernstiger aan dan ik de hunne. Het lijkt me gewoon een kwestie van verzet uit lijfsbehoud.

         • avatar Koffie schreef:

          Is ook een kromme vergelijking een racist uitschelden voor NSBer….

   • avatar Koffie schreef:

    Pas maar op nu loop je CDA/PvdA/CU te demoniseren….. 😉

  • avatar atheist schreef:

   Dan maar een burgeroorlog, ik laat me niet bang maken door jou hersenspinsels.
   Ik stem geen PVV omdat ik het een partij vind (1) zonder enige intellectuele diepgang ergo zonder goede analyse van de huidige problematiek; (2) bevolkt door een stel amateurs en LPF-eske clowns; (3) die pretendeert naar het volk te luisteren maar in werkelijk ondemocratisch is omdat zij het volk niet laat participeren en meebeslissen in de partij, waardoor dat volk eigenlijk alleen maar bij verkiezingen haar stem kan laten horen.

  • avatar Kanarie schreef:

   Je maakt de fout die hier en elders zo vaak wordt gemaakt. Een en ander hangt samen met het onvermogen om in andere dan zwart-wit termen te denken. Of in andere termen dan “wie niet voor ons is, is tegen ons”.
   Natuurlijk bedienen ze zich van methoden en fratsen die ertoe hebben geleid dat bewegingen als de PVV uberhaupt tot bloei konden komen. Geen misverstand daarover. Dus als ik spreek over de foute weg en oplossingen van Wilders, die zich feitelijk overgeeft aan precies dezelfde technieken, dan betekent dat nog geen goedkeuring van de streken van zijn opponenten. En als je goed leest heb ik het ook over twee kanten van dezelfde medaille. Dat ik de laatste tijd zo ageer tegen de PVV heeft te maken met het feit dat rechtse weblogs worden overspoeld met figuren en teksten die volledig doorslaan naar de andere kan. Zonder een spoortje van nuance, redelijkheid of zelfreflectie.
   Ik zal het niet gauw opnemen voor Colani, ben het lang niet altijd met hem eens en keur ook veel van zijn acties en gedragingen af, maar hij schrijft nog steeds en met regelmaat ook stukken die de hypocrisie en demagogische methoden van politiek correcte kerk aan de kaak stellen. Alsmede die van islamitische organisaties, bepaalde doorgeslagen gelovigen en ontspoord bicultureel tuig, die denken dat ze hun wil aan ons kunnen opleggen.
   Kom eens los van dat zwart-wit denken, dat inmiddels zo kenmerkend is voor de woedende en populistische meute die elk debat en elk weblog overheerst. Mensen die met droge ogen beweren dat fascisme een gewone stroming en die de politie graag standrechtelijke executies ziet uitvoeren. Of mensen die het een goed idee lijkt om de rechtstaat selectief toe te passen en bepaalde groepen hiervan maar uit te sluiten. Die besmeuren met hun achterlijke en dwaze oprispingen zelfs het laatste vleugje liberalisme dat hier en daar nog het licht ziet.

 • avatar Kanarie schreef:

  Colani, je site is zo traag als dikke stront. De hele dag al. Gooi eens een zak kolen in het serverhok.

 • avatar Pim F schreef:

  Als PVV-er ben ik nog veel erger dan de hele Nationaal Socialistische partijtop bij elkaar. Ik eet namelijk wel vlees. Herten met name. Veel herten.

 • avatar Rooie Rat schreef:

  Wow! Ik ben wel jaloers op de hoeveelheid vrije tijd die bepaalde reaguurders hebben om zo uitgebreid te posten.
  Ik heb me weer vermaakt tijdens het (vluchtig) lezen en wil daar iedereen graag voor bedanken.
  Houd de humor er wel in dan blijft het ook leuk om te lezen.

  • avatar colani schreef:

   Vrije tijd, een dagelijkse strijd.
   Mijn leven wil ik ervoor geven.
   en met de strijd verlies ik tijd
   en duurt het nog slechts even

   tot alle strijd om vrije tijd
   moet worden opgegeven
   maar tot die tijd blijft mijn strijd
   om veel vrije tijd in ‘t leven.

   Even lachen mensen het leven met de PVV is al erg genoeg!
   🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  • avatar colani schreef:

   Fijn de hele avond mooie muziek geluisterd met aangenaam gezelschap waarvan je wat kunt opsteken. En allerlei commentaar van de PVV aanhang gehad 😉 Gauw met een mooi boek naar bed; beter wordt het niet.

 • avatar Fatima schreef:

  Beste Pim F: kon hierboven niet meer reageren dus doe ik het hier maar:’Marokkanen is een slag apart, een soort maffiavolk, daartegen zijn bijna alle maatregelen geoorloofd en helaas moeten ook de goeden onder de kwaden lijden’
  Pardon, er zijn een stelletje zeer vervelende Nederlanders van Marokkaanse afkomst, en tegelijk stigmatiseert u een geheel volk. Hier zakt mijn broek van af. Tel het aantal voetbalhooligans op, ook niet zo naar kleine groep, en tegelijk is het gehele Nederlandse volk …..
  Hier kan ik niet tegenop.

 • avatar Anita schreef:

  Liefje we gaan hier maar verder:
  “REACTIE op feit 1,2,3: Je gaat hierbij er van uit dat Islam een religie is en geen ideologie die aanzet tot haat, geweld en discriminatie. De vraag is of Islam wel als religie moet worden gezien en niet als verlichtings-ondermijnende ideologie die een gepacificeerde samenleving enkel schade aanricht.”

  ANTWOORD: het gaat bij de wet altijd om gedrag! Welke innerlijke gedachte of intentie daarbij speelt, zo die er al is, doet niet ter zake. Je argumentatie gaat dan ook in het geheel niet op!

  “REACTIE op feit 4 (aanmoedigen vrijwillig vertrek): Dit is geen discriminatie, want de vrijwillige basis van vertrek blijft overeind staan. Er is geen dwang.”

  ANTWOORD: heel zuiver beschouwd heb je misschien gelijk, ik weet dat eigenlijk niet zeker, geef ik toe. Maar het gericht en actief aanzetten tot (r)emigratie van een bepaalde groep, op geen enkele andere grond dan hun komaf (of dat van hun ouders), heeft de duidelijke intentie van ongelijke behandeling van Nederlandse ingezetenen. En bovendien in strijd met wat je zegt in het tweede deel van reactie 5.

  “REACTIE op feit 5 (weren immigranten uit moslimlanden): Er kan een uitzondering voor vluchtelingen worden gemaakt. De maatregel kan wel voor arbeidsimmigranten gelden. Dat is geen discriminatie. Wij zijn een soeverein land. Alleen Nederlandse ingezetenen moeten gelijkwaardig behandeld worden.”

  ANTWOORD: Wat betreft de vluchtelingen geef je me dus gelijk. Wat arbeidsmigranten betreft: Inzake het toelaten of weigeren van arbeidsmigranten puur op basis van iemands komaf (zonder verdere onderbouwing) vraag ik me ernstig af of dit niet strijdig is met (de intentie van) internationale verdragen en handvesten. Ten aanzien van Europese burgers kan het zeker niet (tenzij je ook daaruit stapt). Voor niet-Europese burgers weet ik het eerlijk gezegd niet zeker. Ik denk dat je er misschien wel mee wegkomt. Als er ooit een Europees inmigratiebeleid komt en discriminatie op basis van komaf daarin niet mogelijk is, dan zul je alsnog uit de EU moeten stappen. Overigens gingen mijn opmerkingen vooral over het vluchtelingenverdrag.

  “REACTIE op feit 6 (op uitzetten van criminelen incl. familie): Deze maatregel kan wel gelden voor Marokkanen zonder Nederlands of met een dubbel paspoort. De terrorismewetgeving maakt dit soort uitzettingen nu al mogelijk. Alleen moet de reikwijdte van die wet worden uitgebreid. Zwitserland doet dit nu al.”

  ANTWOORD: Er is nog een andere belangrijk feit in deze. Marokkanen kunnen geen afstand doen van hun Marokkaanse nationaliteit, zelfs als ze dat zouden willen (dat zou je mogelijk wel kunnen laten registreren). Dat zorgt voor een extra juridische complicatie. Zolang zij een Nederlands paspoort hebben dienen ze dan ook als zodanig te worden behandeld en hier in het gevang te worden gezet. Wat betreft hun ouders: dat is je reinste geklets. Mensen die zich nergens aan schuldig maken (maar alleen maar de vader/moeder zijn van de dader) kun je niet vervolgen.

  “REACTIE op feit 7 Dit was (slechte) satire. Kopvoddentaks staat niet opgenomen in de officiële begroting van de PVV.”

  ANTWOORD: het is alleen maar niet in de begroting opgenomen, maar bij herhaalde navraag (door Pechtold) in het debat hierover zei Wilders dat hij bloedserieus was.

  “REACTIE op feit 8: Er is geen (grond-)wettelijk vastgelegde scheiding van kerk en staat in Nederland. Volgens Donner kon de sharia worden ingevoerd als een meerderheid dat wil.”

  ANTWOORD: als je in de Grondwet wil laten opnemen dat een bepaalde religie/traditie dominant is (en wat dat voor verdere voorrechten of verboden met zich meebrengt), dan handel je in strijd met de beginselen van onze rechtsstaat. Natuurlijk kan de grondwet worden gewijzigd (alles kan), maar dan komen we in de westerse wereld totaal geïsoleerd te staan en worden we een bananenrepubliek. Met de PVV kom je nog eens ergens, zullen we maar zeggen. En Donner maakte een uitglijder van jewelste, die hem nog lang is/wordt nagedragen, ook door de PVV.

  “REACTIE op feit 9: De PVV pleit niet voor een absolute vrijheid van meningsuiting en is dus consequent. De VVD pleit wel voor absolute vrijheid van meningsuiting (which is good).”

  ANTWOORD: ten eerste spreken ze zichzelf dan regelmatig tegen. Ten tweede: wat vinden ze volgens jou dan wel?

  • avatar Oppositie schreef:

   Bedankt dat je deze voor ik er tijd voor had wilde beantwoorden. Ik heb het druk genoeg met de Apache server.
   Heb er weinig aan toe te voegen.

  • avatar Liefje schreef:

   Fair enough. Er is een grijs gebied in het denken van de PVV, maar er is nog voldoende ruimte om daar op een fatsoenlijke manier een draai aan te geven en uit te komen met effectieve concrete maatregelen. Wanneer een stel onbehouwen bullebakken die invulling gaan maken, houdt het echter snel op. Wanneer de anti-pvv-ers ‘er voor gaan zorgen’, gebeurt er niks.

   Voor wat betreft dat laatste:
   De PVV legt de grens van de vrijheid van meningsuiting volgens mij bij holocaustontkenning (Rutte doet dat terecht niet). Bovendien moet je volgens Wilders het land al verlaten als je begint met nadenken over een fundamentalistische Islam. Dus zijn ze voor ‘toughtcrime’, al is het wel pragmatisch.

   Ze zijn in ieder geval niet op Amerikaanse leest geschoeid als het gaat om de vrijheid van meningsuiting. (Daar mag de Staat zich nimmer bemoeien met jouw geweten en mag het individu zich bewapenen om die wet te handhaven tegen de Staat). De VVD (Vooral Rutte) wil wel dat Amerikaanse concept (exclusief wapenvergunningen).

   Al moet ik zeggen dat Wilders het wel weer heeft opgenomen voor Tofik Dibi, om ongestraft met een bord ‘Wilders extremist’ rond te lopen. Blijkbaar was dat wel incasseerbaar.

   Wilders is hier wel inconsequent, bij nader inzien. Menselijk gezien begrijpelijk, maar niet houdbaar als regel.

   • avatar Anita schreef:

    Okay…dank voor de faire discussie. De PVV balanceert op het randje van de rechtsstaat of gaat er soms duidelijk overheen (vooral v.w.b. punten 1, 2 en 3). De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ze met sommige punten misschien nog wel wegkomen. Dit alles overigens helemaal los van de vraag of de voorstellen van de PVV fatsoenlijk en productief zijn en of ze juist niet zorgen voor vergaande polarisatie en haat tussen bevolkingsgroepen. Ook zullen heel wat rechtszaken (nationaal en internationaal) het gevolg zijn, ongeacht of deze gewonnen worden en ook in de buitenlandse betrekkingen zullen we ernstige consequenties ondervinden. In het binnenland, tot slot, zal serieuze onrust ontstaan met vele gewelddadige protest- en wellicht ook terreuracties, dat geef ik je op een briefje.

    We zijn het erover eens dat andere partijen eindelijk eens werk moeten maken van maatregelen die wel binnen de rechtsstaat passen en waarmee de voedingsbodem voor partijen als de PVV worden weggenomen. Als PVV aanhangers werkelijk voor de rechtsstaat zijn dan kunnen ze beter de VVD zwaar onder druk zetten om harder en doortastender te strijden tegen de evidente problemen van deze tijd.

    Hoe dan ook…dank voor het debat.

    • avatar Oppositie schreef:

     Anita, ik zag dat een aantal van je posts abusievelijk (ff een duur woord gebruiken) in de spamfilter beland is. Dat gebeurt al enige tijd helaas soms om onverklaarbare redenen automatisch bij jou en andere overzeese posts. Ik heb helaas de spamregels wat strakker moeten aantrekken zoals je hebt kunnen lezen.
     Heb je IP weer uit de spamfilter gehaald.

 • avatar colani schreef:

  Een update:
  Is er iemand op deze site te bekennen die niet bevooroordeeld is jegens mij? (retorische vraag dus) 😉
  Ik heb niets anders gedaan dan de vinger op de zere plek te leggen van de PVV, – dat heb ik al jaren gedaan- door te zeggen dat de PVV geen democratische structuur heeft, zoals andere partijen die wel hebben.
  Geen lidmaatschap mogelijk.
  Mooi makkelijk voor Geert, die dus geen verantwoording hoeft af te leggen en rustig zijn gang kan gaan.
  Geen partijcongressen. Niets van dat alles?
  Interne democratie? Vergeet het maar.
  Dat gegeven is gewoon een feit en mag worden genoemd. Omdat de PVV dus geen structuur heeft is het een ‘Beweging’.
  Een andere beweging van destijds was de NSB. Ik verwijs naar het ontbreken van die structuur.
  Ik mag waarschuwen dat de PVV niet zoals de NSB zal worden.
  Ik heb geconstateerd. dat de PVV hetzelfde is als de NSB. Dat is alles. Dat ik talloze haatmails heeft gekregen van PVV-sympatisanten bewijst maar eens weer, dat er blijkbaar geen vrijheid van meningsuiting mogelijk is zonder negatieve reactie. PVV volgelingen zouden toch beter moeten weten? Hun ‘beweging’ streeft naar het hoogst mogelijke niveau van Vrijheid van meningsuiting.

  Gun een ander die vrijheid dan ook.
  Inmiddels heb ik ‘de grote leider’ laten weten dat ik de reacties en haatmails aan mijn adres ‘niet netjes’ vindt.
  We wachten met spanning op het antwoord.

  • avatar Moslim schreef:

   Colani had en heeft gelijk in zijn vergelijking tussen beide stichtingen. wel aanhang, geen leden die inspraak hebben in beleid en uitgangspunten. Dus ook geen controle over de macht. Dat was de vergelijking. Meer niet. Mij ontgaat de verdere ophef een beetje.

  • avatar Fleur schreef:

   Colani jij bent gewoon een “‘demoniser”” Demoniseren van de PVV , daar ben jij goed in. Ik begrijp dat mensen dit in meerderheid ook zien dat de PVV echt geen NSB is . Kijk maar es naar het CDA en de PVDA , die liggen veel dichter bij de NSB doordat ze gewoon beslissingen erdoor duwen die het volk massaal niet wil. PVDA en CDA luisteren gewoon zeer slecht naar de meerderheid van het volk, ze drukken er alles door wat de minderheid wil. Dat deed de NSB ook in Nederland destijds. Mensen tot allerlei dingen dwingen en desnoods opdringen , zoals een GROSS EUROPA !!!! BAH BAH !!
   Ik weet wel waarom ik PVV stem !! Ik ben gewoon fel tegen de NSB-achtige praktijken van het CDA en de PVDA . Ook mijn ouders waren vroeger zeer fel tegen de NAZI’s en stemmen eveneens op de PVV.

   • avatar Oppositie schreef:

    Beslissingen doordrukken is meer fascistisch beste Fleur. Ik demoniseer helemaal niemand door bepaalde zaken aan de kaak te stellen, vrijheid van meningsuiting weet je nog?
    Als jij de PvdA en het CDA wil vergelijken met de NSB zou ik toch maar eens wat schoolgeld terug gaan vragen.
    Ik het zeker niet met het huidige kabinet eens, maar jou vergelijking loopt compleet mank.

 • avatar Anoniem schreef:

  de raf en colani in het graf!

 • avatar Anoniem schreef:

  Breek het verbond tussen geitenbreiers en geitenneukers!
  Dood aan colani !!!

 • avatar Anoniem schreef:

  Geert aan de macht!
  Dood aan Colani!

 • avatar Anoniem schreef:

  Breek het verbond tussen geitenbreiers en geitenneukers!
  Dood aan colani !!!

 • avatar Anoniem schreef:

  Breek het verbond tussen geitenbreiers en geitenneukers!
  Dood aan colani!!!

 • avatar Anoniem schreef:

  Denk jij nog lang te leven!
  Geert aan de macht
  Dood aan Colani!

 • avatar Anoniem schreef:

  Breek het verbond tussen geitenbreiers en geitenneukers!
  Dood aan colani !!!

 • avatar colani schreef:

  Vrije tijd, een dagelijkse strijd.
  Mijn leven wil ik ervoor geven.
  en met de strijd verlies ik tijd
  en duurt het nog slechts even

  tot alle strijd om vrije tijd
  moet worden opgegeven
  maar tot die tijd blijft mijn strijd
  om veel vrije tijd in ‘t leven.

  Even lachen mensen het leven met de PVV is al erg genoeg!
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 • avatar Anoniem schreef:

  Breek het verbond tussen geitenbreiers en geitenneukers!
  Dood aan colani !!!

 • avatar Anoniem schreef:

  Geert aan de macht
  Dood aan Colani!

Abonneren op de RSS-feed van deze topic. TrackBack URL


Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl