feb
20
2010

Balkenende IV is dood – LOL

Nu maar hopen dat we een nieuw kabinet krijgen zonder geloof aan het roer, dat heeft al teveel kapotgemaakt.

Ben zeer benieuwd wat de peilingen zijn!

Jan Peter Balkenende

Religie betekent voor de één een steunpilaar en, voor de ander het alleenrecht op "het gelijk". Van dat laatste kunnen helaas enge toestanden ontstaan. Ik geloof best, dat het hierna allemaal niet zomaar zal ophouden en, dat er vast nog een vervolg komt. Ik vind het alleen een beetje gevaarlijk, om zonder enige terughoudendheid, alle hoop en loyaliteit, bij bij één enkele voorstelling van een ultieme macht neer te leggen, terwijl er geen enkel sluitend bewijs is van het bestaan van die macht. En, als dan dezen en genen de profetieën en levenslessen van die macht naar eigen inzicht gaan uitleggen en, gaan denken, dat ze daarmee ook al hun daden kunnen verantwoorden….dan haak ik af en, wacht gewoon, tot alles aan mij geopenbaard zal worden.

98 Comments »

 • avatar colani schreef:

  Kabinet is gevallen over Uruzgan Nu het kabinet van CDA, PvdA en ChristenUnie demissionair is, is de verlenging van de missie in de Afghaanse provincie automatisch uitgesloten. Een afgetreden kabinet kan over zo’n groot onderwerp geen besluit meer nemen. Alle Nederlandse militairen zullen dus in december van dit jaar Uruzgan hebben verlaten, zoals in 2007 werd afgesproken tussen de Tweede Kamer en het kabinet. Het vierde kabinet Balkenende is na zo’n veertien uur vergaderen gevallen. Verbaasd met niet 🙂

  • avatar T€rr0r schreef:

   Wat een gezwets hier. Lijkt wel het kabinet.
   Ik dank de PVDA dat ze zich voor de komende 40 jaar politiek onmogelijk heeft gemaakt.
   Binnenkort nieuwe verkiezingen hoera!!!
   PVV-VVD en CDA en totaal geen rode of groene partij met hun extreme antifascisten.
   Heerlijk om de komende vier jaar die trut van een Halsema en Kant met hun grote bek over het niet willen regeren met de PVV, de mond gesnoerd te zien. Inderdaad dames jullie regeren niet met de PVV, sterker nog jullie mogen niet eens haha. Bos is rozenverkoper in Utrecht geworden en Pechtold is kebabbezorger geworden bij Albairak. Ter horst terug achter de breinaalden. Dus ruzie maar een eind raak hier op het rode forum. Change is comming, very very soon!!!!!

  • avatar Zwart schreef:

   Oke, het kabinet is gevallen, maar hoe gaat het nu verder? Als ik de peiling van Synovate bekijk dan wordt het dus gewoon heel moeilijk om een fatsoenlijk kabinet te vormen. Links (PVDA, D’66, SP en GroenLinks) zouden op ongeveer 62 zetels uitkomen en rechts (CDA, CU en VVD) op 57 zetels. Nu hoor ik u roepen en de PVV dan? Als we gewoon realistisch zijn dan zal links nooit samen met de PVV regeren en het CDA heeft ook duidelijk aangegeven nooit met de PVV te willen regeren en voor de VVD zou het natuurlijk een nederlaag zijn om onder “Wilders” te regeren. Volgens mij is de politieke verdeeldheid op dit moment gewoon te groot om tot een werkbaar kabinet te komen of zie ik dit verkeerd?

 • avatar T€rr0r schreef:

  nou balkenende zelf nog

 • avatar Oppositie schreef:

  De PvdA trekt kiezers met de ruzie met het CDA over Uruzgan en de val van het kabinet zaterdagochtend. In de peiling van Maurice de Hond stijgt de PvdA van Wouter Bos van vijftien naar negentien zetels. Het CDA verliest een zetel en staat op 26, nog wel de grootste partij in de peiling.

  • avatar Puma schreef:

   Nu worden alle partijprogramma’s herschreven. Aangepast aan onze crisis situatie.
   Het zal zaak zijn om alles met elkaar te vergelijken om tot een goede keuze te komen. Gelukkig kan dit nog in Nederland.

 • avatar Oppositie schreef:

  DDoS-aanvallen worden steeds heftiger en groter!

  Distributed denial-of-service aanvallen zijn niks nieuws. Bedrijven hebben al last van deze plaag sinds het begin van het digitale tijdperk. Maar DDoS lijkt de laatste zes maanden helemaal terug te zijn in het nieuws, met dank aan een paar grote aanvallen op belangrijke doelen en, zo zeggen experts, met twee belangrijke veranderingen in de aard van de aanvallen.

  De doelen zijn nog ongeveer hetzelfde, websites van bedrijven en overheid. Het motief is normaal gesproken iets als afpersing of het in de wielen rijden van een concurrent of van een impopulaire overheidsinstantie. Maar de felheid en impact van de aanvallen zijn aanzienlijk gegroeid, dankzij de snelle groei van botnets. Bovendien worden er geen ISP connecties meer aangevallen, maar wordt gemikt op schijnbaar legitieme verzoeken aan de servers zelf.
  Groter dan gedacht

  De botnets die vandaag de dag veel van de DDoS aanvallen lanceren, zijn zo groot dat de mensen die ze controleren waarschijnlijk zelf al lang de tel zijn kwijtgeraakt van de machines die ze onder hun controle hebben, zegt Andy Ellis, CSO van Akamai Technologies.

  Ellis heeft de ontwikkeling van botnets goed kunnen bestuderen. Veel mensen maken gebruik van Akamai zonder dat ze het zelf weten. Het bedrijf draait een wereldwijd platform met duizenden servers waarop klanten online zaken doen. Het bedrijf handelt dagelijks tientallen miljarden webinteracties af voor bedrijven als Audi, NBC en Fujitsu, maar ook voor het ministerie van defensie van de VS en NASDAQ. Er is vrijwel geen moment dat er geen enkele klant van Akamai een DDoS aanval te verduren heeft.

  “We zien tegenwoordig veel minder malware die alleen wordt losgelaten om geïnfecteerde machines op de knieën te krijgen”, zegt Ellis, waarmee hij verwijst naar de ouderwetse wormaanvallen zoals Blaster, Mydoom en Code Red. “Tegenwoordig wordt de malware gebruikt om machines te recruteren voor botnets, en de botnets zelf worden ingezet als het wapen.”

 • avatar schoutje schreef:

  Balkenende IV is dood, maar zo te zien dit forum ook…..

 • avatar Koffie schreef:

  Na de verkiezingen weer dezelfde shit als altijd…….

 • avatar Sp schreef:

  Met een huisje boompje beestje,kun je niet eens rondkomen met 36000 euro jaarinkomen, mijn vader verdiende 1450 gulden per maand en idd elk weekend de kroeg in,op vakantie,leuke auto,en nog geld achter de rug.we worden steeds meer genaaid. tijd voor een regering die aan hun eigen burgers denkt en niet aan heel de wereld.Alles wat klauwe vol geld kost in dit land moeten de werkende mensen betalen,denk aan criminele jeugd,grove fouten van ambtenaren,onnozele onderzoeken,oorlogen ver van ons.basta

  • avatar Janmaat schreef:

   Stel je bent een doorsnee gezin schrijft dan kom je net rond .okee misschien kan er nog een kind bij maar dan is het op .
   Een land is precies hetzelfde ,dus stop met het ongebreideld toelaten van gelukszoekers (overigens niets tegen de asielzoeker maar geraakt deze wel tot hier ? )
   Dus hebben we een regering nodig die hier iets aan wil doen ergo de pvv en ja ook als we hiervoor zelf en veer moeten laten .
   Mijn oplossing bestaat hieruit dat je eerst maar eens iets (20 jaar ) in de pot stort aleer je er ook iets uit zal vangen ,zodoende worden de profiteurs geweerd en zullen we er allemaal op vooruit gaan .
   Overigens zit ik zelf in de hoek waar wss de klappen gaan vallen namelijk in de wao en toch vindt ik het van de zotte dat iemand die 100 % is afgekeurd mag bijverdienen daar ben ik te “stom “voor .
   Geef anderen maar eens de kans ,slechter kan het nit worden op den duur hoogstens beter en stop met het verkwansellen van onze cultuur en land ten faveure van stemmen

  • avatar De Roker schreef:

   Wat een geleuter hier, links is weer wakker geworden zeg..pfff.
   Ga er maar voor zitten, beste lieve rooie rakkers..het gaat veranderen in dit landje! Reken maar!
   Dat VVD/CDA de nieuwe koers gaan bepalen is haast onvermijdelijk, daarbij gesteund door het nieuwe rechts van Geert. PVV moet inbinden en genuanceerder worden, maar het gaat veranderen!
   Ik duw de boot met ex-GL/PvdA-bewindslieden wel eigenhandig door de grachten van A’dam, op weg naar ‘t volgende land dat ze n.d. klote kunnen helpen!

   • avatar Geloof schreef:

    Zoals ik al aangaf wordt Wilders’ stijl van communiceren definitief een probleem in een coalitie en hij kan moeilijk plots minder hoog van de tronen gaan blazen zonder de geloofwaardigheid bij zijn achterban te verliezen. Niemand in Nederland is gebaat bij een volgend kabinet dat ook weer valt want dan is het vertrouwen in de politiek helemaal stuk. Dat geldt des temeer als het een kabinet Wilders was dat snel zou vallen, want Wilders wordt -geheel ten onrechte overigens- gezien als outsider die geen deel uitmaakt van het politieke establishment.

  • avatar Anoniem schreef:

   Werk jij op de efteling .
   wat een sprookje vertel jij.
   Als rechts aan de macht is loopt het begrotingstekort de spuigaten uit.
   Kijk nu maar weer rechts een meerderheid in het parlament
   En Geloof hoort niet in de politiek.

 • avatar Rooie Rat schreef:

  Dit is het beste nieuws in lange tijd, laat die verkiezingen maar komen. Hopenlijk maakt het volk niet weer de fout massaal PVDA te stemmen, ze hebben immers gezien wat ze ervoor krijgen.

 • avatar Rouvoet schreef:

  Ik hoop in ieder geval dat die obsure Christenunie (spreek uit: Ghrrristenunie) niet meer terugkomt in de regering. Links of rechts, ik heb zelden een politieke aanhang van een regeringspartij gezien, die cultureel zo ver van mij af stond.

 • avatar Anita schreef:

  Iedereen geeft Bos de schuld.
  Je moet je eens wat meer verdiepen in de politiek.
  De hele voor geschiedenis.
  Niet bléren en alleen maar reageren op een stukje wat in de krant(internet) staat
  Wacht maar als jou wilders aan de macht komt .
  Ik hoop dat wilders aan de macht komt.
  Na 3 maanden piepen jullie allemaal anders.
  BIG BROTHER IS WATCHING JOU.
  Mee lopen met iedereen kan ik ook. maar een eigen mening hebben, en op komen voor de zwakkere is andere koek.

  • avatar Geert schreef:

   Je bent een echte Balkenende volgeling. Anderen de schuld in de schoenen schuiven.
   Je schrijft Rechts heeft de crisis veroorzaakt?
   Ongelooflijk.
   Met Wilders wordt rijker rijker en armer armer, zeg jij.
   Wat doet Bos dan met zijn banken vriendjes? Allerlei toeslagen geven aan beroepswerkelozen staat gelijk aan verraad t.o.v. de arbeiders.
   Milieu heffingen, energie belasting zal nog hoger worden? Hoger kan bijna niet meer de gevallen regering heeft de werkende burger al uitgekleed.
   Waar ben je nu

   • avatar Liefje schreef:

    7 jaar CDA heeft Nederland enorme schade toegebracht. Het leiderschap van Balkenende was één grote aanfluiting. Een man zonder visie, zonder daadkracht, die altijd wegduikt als het moeilijk wordt. Maar wel een ijdeltuit die geen kritiek kan verdragen. Omhooggevallen dus. Het CDA is een vazal van de VS en dat internationale prestige, laat me niet lachen. Een beetje in het gevlei komen van de yanks om dan misbruikt te worden. De bordjes zijn in de wereld al lang verhangen. Wordt wakker CDA.

    • avatar Anita schreef:

     Als er vastgehouden wordt aan de parlementaire tradities dan zou het heel goed kunnen dat er een minderheidsregering ofwel onder Balkenende ofwel onder Wilders gevormd moet worden. Een fatsoenlijke regering met daadwerkelijke macht kan alleen gevormd worden als de traditionele partijen hun aversie tegen de SP en/of de PVV verliezen. Of een regering met de PVV of de SP een lang leven beschoren is, is weer een heel andere kwestie. De val van dit kabinet is immers de consequentie van één keertje koppig zijn en bij een principieel standpunt blijven…

   • avatar Anita schreef:

    Hoera, weer gelukt! Wat zijn die PVV-ers toch dom. Een nationalist als Führer en zelf kunnen ze nog geen verdieping verder denken.

  • avatar SP schreef:

   Rechts heeft alles enz. alles naar de verdoemnis.
   Wij zijn het enigste land zonder poskantoor. trein geprivatseerd. ziekenfonds. post. spoor. Fokker.de Heer zalm en nijpels adviseurs bij de dsb bank , abnamrobank.enz spoor een zooitje.ziekenfonds niet meer te betalen.fokker verkocht foetsie weg,
   Essent verkocht aan duitsland.
   alles gedaan onder het motto privatiesering is concurentie.
   Maar een ding vergeten het is allemaal naar het rechtse ondernemers tuig gegaan.
   Zelfverrijking.

   • avatar schoutje schreef:

    Wat zeg je?
    Is dit nu de SP aanhang, losse kreten en woorden of is dit nu de wijze dat links gebruikt om te communiceren.
    Nu begrijp ik waarom Nederland steeds meer naar rechts opschuift en de rechtse partijen meer aanhang krijgen.

    • avatar SP schreef:

     ik heb daar m’n mening over, maar die zijn meer van taalfilosofische aard en aan jou duidelijk niet besteed,

     • avatar schoutje schreef:

      Nou ze zijn weldegelijk aan mij besteed daar ook jij met jouw mening mij van mening zou kunnen doen veranderen.
      Taalfilosofische kretenlogie heeft weinig inhoud, een goed verhaal wel.
      Je hebt volkomen gelijk als je zegt dat Nederland op deze wijze naar de donder wordt geholpen.
      Daar heeft ons gehele parlement de verantwoording over en zijn daarom allemaal schuldig, links en rechts.
      Het wordt tijd dat Nederland een echte democratisch stelsel krijgt en de burger echt iets te zeggen krijgt en niet bestuurd wordt door een stel betweters.
      We kunnen op dit moment weer “genieten” van alerlei holle en waardeloze kreten van politicie die met verkiezingsuitslag in het gezicht dingen staan te beweren die ik al een halve eeuw aan heb moeten horen.
      Helaas doen ze daar allemaal aan mee ook de SP en de burger schiet er niets mee op.

  • avatar Paula schreef:

   zag geen uitweg meer voor de problemen die hij veroorzaakt heeft, abnamro-fortis.
   de slechte peilingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van de pvda daarom moest hij een keer zijn rug recht houden en tot de middel grijpen.
   links staat voor ondergang van nederland.

 • avatar Fleur schreef:

  Slechter dan deze voorbije drie jaren kan Wilders het niet maken.
  Geef daarom de PVV in juni aanstaande DE KANS en stem ALLEMAAL voor de grondige ommezwaai waar wij met zijn allen naar smachten.

  • avatar Anita schreef:

   En jij denkt dat we met Geert dit allemaal gaan oplossen?

  • avatar Puma schreef:

   Ik ben bang dat de PVV het socialestelsel nog verder afbreekt dan Donner al gedaan heeft. Misschien heeft de PVV zo langzaam in de gaten dat veel van hun electoraat arbeiders en mensen zijn aan de onderkant van de samenleving met een bescheiden beurs en dat ze daar ook wat voor moeten doen. Dus wordt de PVV misschien rechtse partij met een links randje, maar ik moet het nog zien, de PVV blijft een telg van de VVD en wij weten allemaal dat die niet zo veel op hebben met Jan Modaal.

 • avatar Harry Potter schreef:

  Eindelijk verlost van de toverklas van Schweinstein.

  Harry Potter en zijn vrienden zijn van hun bezem gevallen.
  Het is inmiddels de vierde keer dat Potter zijn spelletje niet kan afmaken.
  Onbegrijpelijk van zo’n pientere leerling.
  Blijkbaar had hij toch niet de steen der wijzen!
  Laten we hopen dat het nu wel de laatste keer was.

  Zelfs een ezel zou het beter doen want zo luidt het gezegde: een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen.
  Of zou de ezel die steen hebben?

 • avatar Anoniem schreef:

  Ik verbaas me niet over de jubeltonen bij de val, maar vindt deze reacties naief. Natuurlijk was dit geen echt effectief kabinet, maar nieuwe verkiezingenen zorgen voor een nog grotere verdeling. Je hebt dan minstens vier partijen nodig voor een kabinet. M.a.w. nog meer water bij de wijn voor een partij, met als gevolg bij voorbaat al een groot compromis-kabinet. Als je dit niet inziet, ja jubel dan maar!

  • avatar Oppositie schreef:

   Je hebt gelijk dat het moeilijk zal worden. Een dergelijke verdeeldheid waarop we nu lijken af te gaan heeft zich volgens mij nog nooit voorgedaan in de nederlandse politiek. Dus waarop het na de verkiezingen zal uitdraaien? Geen idee!

 • avatar Liefje schreef:

  Gezien alle reacties mag geconcludeerd worden dat er ontzettend veel onnozele mensen in dit landje wonen. Hoe diep kan de moraliteit en mentaliteit in een land wegzakken? Heel diep dus!
  Laten we hopen dat de resterende bevolking, die wel over verstandelijke vermogens beschikken weten wat ze moeten doen als er nieuwe verkiezingen komen. Anders gesteld; het wordt tijd voor een nieuw kiesstelsel

 • avatar Geert schreef:

  Het wordt tijd voor een kabinet dat de koekjestroemel eens gesloten houd. Ik kan het niet meer horen “de sterktste schouder dragen de zwaarste lasten” Al die linkse koekjes uitdelers kunnen mij de pot op. Het wordt tijd voor een overheid die inziet dat ze kleiner moet worden, dat er geen geldverslindende projecten meer gedaan worden, afschaffen van alle “toeslagen” maar gewoon alles via de belasting, lijkt me veeeel transparanter. Afschaffen van de provincies, geen JSF.

 • avatar De balkende ezel schreef:

  We kunnen het spreekwoord een ezel stoot zich slechts eenmaal aan een steen veranderen in…. hij stoote zich viermaal aan den zelfde steen. Voor een vijfde maal lijkt mij daarom helemaal onwaarschijnlijk.

  • avatar Rooie Rat schreef:

   Ja maar hoeveel ezels zullen toch op rechts blijven stemmen? Het probleem: nederland is te klein voor politiek…ondanks zijn te grote mond.

  • avatar Rooie Rat schreef:

   Zie hier de beste kandidaat voor het leiderschap van het CDA. Weet niets, zegt niets en kan niets. En anders veranderd hij van mening. Zwalkenende zou een betere naam zijn.

 • avatar De balkende ezel schreef:

  daar moet op gedronken worden hi ha ho!!!!!!!!

 • avatar Anoniem schreef:

  Zo, dat gekrakeel hebben we weer gehad. Nu kunnen we eindelijk onze aandacht richten op de problemen in EIGEN land. Dat is waar we met z’n allen belasting voor betalen. Het hemd is immers nader dan de rok.

 • avatar Kale schreef:

  Eindelijk van 3 jaar ellende af.
  Maar wat nu?
  Nederland is naar de kloten en de veroorzakers pakken hun biezen.
  Wilders mag de rotzooi gaan opruimen die Bos financieel heeft achter gelaten.
  Donner heeft er sociaal een potje van gemaakt. Dit wordt een moeilijke klus voor nieuwkomer Wilders. Ik wens hem alle succes toe en hoop dat Nederland weer gezond en van de Nederlanders wordt.
  Her werd tijd.

  • avatar Graftak schreef:

   Bos zal wel blij zijn nu Nederland niet kan afmaken wat het begonnen is in Afghanistan. “Ja, maar er was een afspraak” — sorry, Wouter, maar sommige dingen in de echte wereld volgen jouw bureaukalender helaas niet. Als je eens wat verder had gegekeken dan je opportunistische neus lang was, had je wellicht ook begrepen dat verkiezingen alleen slecht voor de PvdA zullen zijn. Oh, je denkt dat mensen toch niet voor Wilders zullen stemmen? Ik niet nee, maar waar heb ik dat eerder gehoord?

   • avatar Liefje schreef:

    Geen kabinet kan ooit oplossing brengen voor de problemen waarvoor onze huidige samenleving staat. Uruzgan is gewoon “peanuts”. Het financiéle systeem, met zijn rente op rente (samengestelde rente)moet verdwijnen. Politieke figuren (links of rechts) die niks begrijpen van ons financiële systeem zullen hoe goed bedoeld alle sociale hulp mag zijn, altijd tegen een muur oplopen. Alleen een NIEUW rechtvaardig financieel systeem kan de problemen (honger, armoede, geweld)oplossen. Denk na!!!!!

  • avatar Schele schreef:

   Er is tenminste een reaguurder wakker, de rest slaapt net als het kabinet gewoon door.

  • avatar Koffie schreef:

   En na de verkiezingen weer dezelfde shit als altijd…….

  • avatar Koffie schreef:

   PVV in de regering?????
   Arm Nederland…..

 • avatar schoutje schreef:

  Balkenende IV is dood!
  Maar zo te zien dit forum ook……………..?
  Geen reactie meer te zien of is het helemaal ontoegankelijk geworden.

 • avatar Abdul schreef:

  “WILDERS” maakt meer kapot dan je lief is

 • avatar Abdul schreef:

  dit is al de vierde keer dat balkenende geen regering bij elkaar houdt. Dat 1000 maal IK, IK, IK heb hier geen behoefte aan. NOU de nederlandse bevolking duidelijk wel! Geen dictator meer!!!

 • avatar JP schreef:

  Het is een onjuiste weergave van vele forumleden dat het CDA is weggevaagd; afgelopen week heeft niet het CDA maar de democratie verloren.
  Op 12 februari 2010 gaf de heer Bos aan dat de politieke gevolgen over de besluitvorming was voorbehouden aan de fracties. In die zin verbaast het me dat de heer Bos het werk niet heeft overgelaten aan Mevrouw Hamer. Het Kabinet spreekt met een mond en dat is doorbroken door de Heer Bos.

  • avatar colani schreef:

   Inderdaad, er werd weer een loopje genomen met de democratie.
   Maar, los van alle kleuren van de regenboog, demagogie en procedureridders, zal een neutraal, niet-politiek mens toch objectief hebben kunnen vaststellen dat juist het CDA verwoede pogingen deed om de wens van een grote meerderheid van het volk/de volksvertegenwoordiging te omzeilen. En toch door te gaan met Uruzgan.
   Of kijk ik naar de verkeerde TV programma’s; lees ik de verkeerde kran(en)?

   • avatar Liefje schreef:

    Leuk, maar het aanhanger zijn van een politiek denkkader is geen strafbare zaak.

    Maar lidmaatschap van een terroristische beweging wel.

    • avatar Puma schreef:

     Knap hoor, Colani ff snel een label op plakken van terrorist. Wel erg kort door de bocht.
     Nederlandse terroisten? zijn die er wel?
     Ik hoor nooit meer iemand over Molukkers. Toch zijn dat de enige allochtonen in Nederland die bewezen hebben dat ze de bereidheid en de organisatiegraad hebben om gezamenlijk terreuracties te ondernemen. En ze houden er een geüniformeerd privélegertje op na. Ongewapend. Hopen we.
     Ik word dan ook een beetje misselijk van die automatische koppeling islam=terreur. De meeste Molukkers in Nederland zijn christenen. Op Van Gogh na zijn dus zowat alle terreuraanslagen in Nederland gepleegd door extremistische landgenoten of door Molukkers.

     Ik heb niets tegen Molukkers. Maar ik dacht dat het nuttig zou zijn om die hele bangmakerij even in perspectief te paatsen.

     • avatar Anita schreef:

      Puma, er is nogal wat verschil tussen de Molukkers en de moslims. Om te beginnen hebben de Molukse militanten zich niet laten inspireren of verexcuseren door hun geloof, terwijl islamitische terroristen steevast claimen vanuit de islam te handelen.

      Ook hebben bij mijn weten nooit mensen hoeven te worden beveiligd omdat ze dingen zeiden of schreven die Molukkers onwelgevallig waren.

      De Molukse acties hebben ook nooit een zo benepen zelfcensuur teweeg gebracht als thans het geval is in verband met de islam. Er zijn nooit schilderijen verwijderd, tentoonstellingen verboden, oraties gecensureerd, schrijvers ter dood veroordeeld en politici verketterd uit angst voor Molukse represailles.

      • avatar Fritsma schreef:

       Het gaat hier om een mondiaal gegeven, of beter gezegd, overal waar de Islam haar dogmatische gezicht laat zien.

       Dit overstijgt gedoe met Molukkers, weggepeste Chinezen, Limburgers, Italianen of negers.

       Hier gaat het om een oorlogsverklaring aan elke open democratische, seculiere samenleving los van de geografische ligging op onze planeet.

     • avatar Liefje schreef:

      Wie de schoen past zullen we maar zeggen.

      De Islamitische theocraten zijn op dit moment gewoon erg actief, en dus niet alleen in Nederland.

      Overigens zie ik de open samenlevingen nu eerder onder vuur liggen door politieke technocraten met hun leeftijdsgrenzen, DNA banken, porno filters, ausweisen en bewakingscamera’s.

      Die mensen misbruiken de angst voor Moslim terreur en kinderpornografische Dutroux netwerken om de staat haar macht tot achter de voordeur uit te breiden.

 • avatar Anoniem schreef:

  Ga alstublieft eerst eens orde op zaken stellin in uw eigen SP Partij, of moet ik zeggen EXTREEM RECHTSTE SOCIALISTISCHE PARTIJ ??

  • avatar Liefje schreef:

   Rechts zijn de banken, het kapitalisme.
   Die hebben de crises veroorzaakt.
   Werkende mensen opgelicht met woeker polissen , beleggingen.
   en andere waardelozen beloftes.
   Toen de beurzen laten crashen
   Bank directeuren en bestuursleden zijn met miljarden er tussen uit gepiept.
   Graai cultuur eerste klas.
   Wie moet Het betalen , juist ja de burger, jij en ik. Lieve Schat

  • avatar Sp schreef:

   Je moet je eens wat meer verdiepen in de politiek.
   De hele voor geschiedenis.
   Niet bléren en alleen maar reageren op een stukje wat in de krant(internet) staat
   Wacht maar als jou wilders aan de macht komt .
   Ik hoop dat wilders aan de macht komt.
   Na 3 maanden piepen jullie allemaal anders.
   BIG BROTHER IS WATCHING JOU.
   Mee lopen met iedereen kan ik ook. maar een eigen mening hebben, en op komen voor de zwakkere is andere koek.

   • avatar Hummer schreef:

    Wilders was niet zo populair geweest als er niet zoveel openlijke vijandigheid en onverdraagzaamheid was geweest van moslims zelf. Moslims zijn geen onschuldige zondebokken. Het gaat niet om een paar relletjes met Marokkaanse jongeren en de oververtegenwoordiging van die jongeren in de misdaadcijfers alleen. Het gaat om een reeks aanslagen op onze open, democratische, seculiere samenleving. Het is niet zo gek dat mensen daar vreselijk van schrikken. Dat is immers de bedoeling van moslimterroristen.

  • avatar Koffie schreef:

   Waarom geef je dan de schuld aan rechts??????

 • avatar Anoniem schreef:

  Polderkolder: zwaxinnig kwaxalvend en kranxinnig, fascistoide westerse boycot&terreur, pedo- en pseudologische dictatuur, tirannieke destructie&obstructie

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl