mrt
20
2010

Wilders wil allochtoonvrije binnenstad van Den Haag

Van onze verslaggever:

Geert Wilders heeft een voorstel gedaan om na de coalitivorming in Den Haag als eerste stad in Nederland een allochtoonvrije binnenstad-wetgeving te maken.

Voor allochtoon "bestemmingsverkeer" kan een uitzondering gemaakt worden. Dit alleen als is aangetoond (door een ontheffingsverklaring) dat men in de binnenstad werkt en het bewuste bedrijf geen vestigingen buiten de binnenstad heeft. Verder is het iedere werkgever verplicht, allochtone werknemers te helpen en verplichten elders te solliciteren onder werktijd. Heeft een allochtoon na 90 dagen nog geen andere baan gevonden volgt automatisch ontslag, en hiermee maken we de binnenstad dus binnen 3 maanden geheel schoon. En hiermee lossen we ook de werkeloosheid onder autochtone Nederlanders in een klap op lacht Wilders, een zeg maar win, win situtie.

 

Ontheffingsverklaringen zijn bij de gemeente aan te vragen (schriftelijk in drievoud en in het Nederlands) en zijn 1 week geldig, zeg maar een soort van aansporingsbeleid om uit de binnenstad te blijven. Iedereen met een ontheffing krijgt een speciale "badge" de ALO die verplicht en duidelijk zichtbaar gedragen moet worden. Bij overtredingen mag gericht worden geschoten. Het ontwerp van de "badge" gaat Fleur Agema voor haar rekening nemen. Maar te denken valt aan een ster of zo in een opvallende kleur bijvoorbeeld geel.

Het wetsvoorstel is zo goed als af en zal aanstaande maandag worden aangeboden, een van de regels die ik zelf heb verzonnen: Werknemners van allochtone afkomst (met een ontheffing) mogen alleen gebruik maken van de openbare weg tijdens woon-werkverkeer, zo is de stad voor het grootste deel van de dag "schoon" volgens PVV lijsttrekker Geert Wilders.

Volgens Wilders zijn de plannen door andere gemeenten met gejuich ontvangen en zal men spoedig ook overgaan tot deze opschoning van de binnenstad. We beginnen in Den Haag en binnen korte tijd is heel Nederland weer schoon, Nederland is dan weer van de Nederlanders.

Nu Den Haag, morgen heel Nederland lacht Wilders.

Tegenstanders van dit plan willen een grote demonstatie gaan houden op het binnenhof, geen probleem volgens Wilders, iedereen heeft vrijheid van meningsuiting zolang er maar geen allochtonen bij aanwezig zijn zul je mij niet horen.

Overtreders worden zwaar gestraft, PVV kamerlid Hero Brinkman spreekt over een "lik op stuk" beleid, en vertelde daarover, iedere overtreder gaat per direct naar schiphol en na afname van paspoort(en) en andere identificatie op het eerste vliegtuig richting land van herkomst. Ook familie, vrienden en kennisen van de overtreder worden per direct uitgezet, zo lossen we ook het woningtekort in de regio per direct op.

 

17 Comments »

 • avatar KKK schreef:

  GO GEERT GO

 • avatar Janmaat schreef:

  Geweldig stijl en humorloos 🙂 ik ga direct mijn vrienden een linkje sturen.

 • avatar Fatima schreef:

  Ik vraag me al een hele tijd af wanneer deze meneer nu eens op zijn vingers zou worden geslagen. Het moet toch niet gekker worden, een schande. En dan ook nog een ster opspelden, waanzin ten top.

 • avatar Fritsma schreef:

  5-

 • avatar Jasmine schreef:

  En dan zeggen ze nog dat er nooit goed nieuws in de krant staat!

 • avatar T€rr0r schreef:

  hij is weer eens geniaal 🙂 🙂 🙂

 • avatar W Bos schreef:

  Hilarisch, satire geschreven als serieus bericht werkt zo veel mooier dan wanneer het als losse kreten geschreven is. Vooral omdat er zo mensen zijn die het in eerste instantie serieus nemen.

  Complimenten aan de schrijver!

 • avatar bigweels schreef:

  ik wist het wilders is knettergek, en die op hem stemmen moeten ze de stad uitjagen.

  • avatar Oppositie schreef:

   Nee, het gewone menselijke touwtrekken tussen emoties, hormonen en verstand.
   Bij mij heeft het laatste altijd gewonnen.
   En dat kan niet iedereen hier zeggen. 😉

 • avatar Groen schreef:

  Helaas leven we in een systeem waarbij de meerderheid bepaald welke halve gare er aan de macht komt …

 • avatar Puma schreef:

  Echt nieuws is het natuurlijk niet, dit wisten we al, maar het geeft toch weer een beeld van Wilders en zijn partij.
  Misschien kan een aanhanger van Wilders eens uitleggen waarom de Partij van de VRIJHEID steeds achter GESLOTEN deuren vergadert?
  Is dat dan die cultuur en vrijheid van ons, die behouden moet blijven? Lijkt mij nou typisch “achterkamertjes-politiek”.

  • avatar P.V.Vaderland schreef:

   Ik zal een korte motivatie geven waarom achter gesloten deuren. Vanaf het moment dat ik mij beschikbaar stelde voor een functie in de lokale PVV ben ik meerdere malen bedreigd en beledigd. Over het algemeen zie je wanneer je met je gezicht op tv bent geweest of in een krant je nog meer ellende kan verwachten. De media zijn al lang niet meer onpartijdig.

 • avatar Jan schreef:

  Bravo Geert Wilders ga zo door en laat Nederland zijn eigen cultuur en vrijheid behouden voor zover dat nog mogelijk is!

 • avatar Fleur schreef:

  Wat een schandelijk verhaal, ik geloof niet dat Geert hier blij mee is!
  —Admin Edit—Rest van dit bericht is verwijderd—

 • avatar colani schreef:

  Niet toevallig, zo loopt het nu eenmaal in Nederland. Iedere groep heeft zijn eigen visie en gelooft in zijn eigen ”waarheid”.

  Rechtsen denken:
  * media is anti-rechts en joodsch-bolsjewistisch
  * politie staat achter de allochtonen
  * de overheid is pro-links en pro-allochtoon
  * Conclusie: wij RGP-ers worden gediscrimineerd en onderdrukt

  Linksen denken:
  * media is pro-rechts en racistisch
  * politie pakt alleen linkse domonstranten aan
  * de overheid is rechts en laat de linkserds zitten
  * Conclusie: de linksen worden benadeeld ten opzichte van de rechtsen

  Moslims denken:
  * media is anti-islamitisch
  * politie-agenten pakken alleen Marokkanen aan
  * de overheid voert een hetze tegen moslims
  * Conclusie : Nederland is anti-islam

  Zo denken deze groepen. Ieder ziet zijn eigen visie als de enige echte waarheid. Aangezien ik bij de linkse groep hoor zie ik dat als de enige waarheid.

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl