mrt
26
2010

PVV start hulpgroep zelfmoordterroristen

Van onze verslaggever:

De PVV onder leiding van Geert Wilders heeft vergevorderde plannen voor het oprichten van een hulpgroep voor zelfmoord-terroristen van islamitische afkomst.

Binnen de fractie van de PVV bestond al lang de wens om wat terug te doen voor onze islamitische medelanders volgens Wilders.

Het oorspronkelijke plan kwam van Sietse Fritsma en Hero Brinkman, die graag wat willen doen aan dit soort probleemgevallen.

Zeg maar de PVV zorgt voor een “controled demolition” lacht Wilders.

 

 

De lokaties voor deze hulp bij zelfmoord waren moeilijk te vinden maar na wat speurwerk en onderzoek, hebben we momenteel 2 lokaties waar we mogen starten met een soort van proef.

De eerst lokatie in ons eigen Limburg, daar mogen we proefexplosies uitvoeren met de bomgordel in de oude kolenmijnen.

Een zeer gelukkige keuze van Dion Gaus, er zijn daar geen dieren (op wat vleermuizen na) maar daar heeft Dion een hekel aan, dus die offeren we op. Het is echt een win, win situatie, de mijnen worden weer toegankelijk en zo kunnen we het leger van allochtone werkelozen ook weer een toekomst bieden.

 

De tweede lokatie is op de 2e maasvlakte, daar mag een proef starten met autobommen, aangezien daar nog een hoop voorbereidend werk in zit en de exacte lokaties geheim zijn, kan ik er verder niet al te veel over vertellen.

 

Een derde optie is de collective zelfmoordhulp, dit idee van Fleur Agema is het volgende.

Stel dat je tientallen zelfmoordterroristen in een gebouw dat toch rijp is voor de sloop, op de juiste plaats zet en ze drukken tegelijk op de knop, gebouw is weg en terrorist krijgt zijn maagden, weer een win, win situatie.

En een enorme besparing van lonen en dus overheidsgeld.

 

We zijn nog in onderhandeling met demissionair minister Klink, om de springstoffen en de bomgordel opgenomen te krijgen in het ziekenfondspakket. Deze verlopen op het moment nogal stroef, maar we hebben de toezegging van Klink dat deze een eerste proef graag wil bijwonen.

Volgens Klink zou dit allen kunnen via een speciale bij of bom-verzekering, hij wil niet dat de verzekeringen de dupe worden van ons plan.

Dit wordt zeker evenals het ‘kwartje van Kok’ een metafoor het ‘bomvest van Klink’.

 

9 Comments »

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl