jun
13
2010

JP Balkenende bedankt!

Bedankt voor het skateboard.

Bedankt voor het kabinet met de LPF. Bedankt voor alle hilarische ANP foto’s. Bedankt voor dat gekke kapsel. Bedankt voor Jack de Vries. Bedankt voor de normen en waarden. Bedankt voor die maffe bril. Bedankt voor alle Harry Potter grapjes. Bedankt voor het ontbijt met George Bush. Bedankt voor Opinio. Bedankt voor de moord op Fortuyn en Van Gogh. Bedankt voor de wet op de godslastering. Bedankt voor alle bezoekjes aan de moskee. Bedankt voor die 100 dagen door het land. Bedankt voor dat rare stemmetje. Bedankt voor alle persiflages.Bedankt voor de norm. Bedankt voor Bianca. Bedankt voor de oorlog in Irak. Bedankt voor interdepartementale werkgroep cartoonproblematiek. Bedankt voor Maxima, Mabel en Margarita. Bedankt voor de Europese Grondwet. Bedankt voor de fitties met Wouter Bos. Bedankt voor de JPB-quote generator. Bedankt voor Rita Verdonk. Bedankt voor Ayaan Hirsi Ali. Bedankt voor de Catshuisbrand. Bedankt voor de vakansiepica. Bedankt voor het rookverbod. Bedankt voor Grijs 1. Bedankt voor de Christenunie. Bedankt voor Rouvoet. Bedankt voor die ontstoken teen. U kunt vast nog wel een paar redenen verzinnen om scheidend premier Jan Peter Balkenende te bedanken. Daarom zeggen we: JP BEDANKT! *)

Geen reacties »

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl