jun
24
2010

Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?

:damn: Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?:upset:

Dat de Fransen gemiddeld 12 dagen per jaar meer vakantie hebben dan wij, (wat in een arbeidsleven neer komt op 2 volle jaren!) en dat ze structureel er 5 jaar eerder mee mogen stoppen dan wij, WEL gelijk massaal de straat op gaan, als er ook maar sprake is van een verhoging van de pensioen gerechtigde leeftijd met 2 jaar, naar 62!
Wanneer leggen wij de boel eens plat?!

:damn: Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?:upset:

– Dat wij als makke lammeren, ons naar de strot laten omdraaien door de regeringen!
– Dat we het pikken dan ministers die eigenlijk niets meer te zeggen zouden mogen hebben, ons staan te vertellen dat we straks weer meer ziektekosten verzekeringspremie moeten betalen.
– Dat wij het blijkbaar maar accepteren dat we tot ons 67e jaar moeten werken.
– Dat we straks zullen zien dat ook het ontslagrecht wordt aangepast, en je als dank voor 40 dienstjaren, niet de huidige 48 maanden mee krijgt als ze je niet meer nodig hebben, maar slechts 12 maanden maximaal.
– Dat straks de WW premie waar we 30 jaar voor betaald hebt, straks beperkt wordt tot één jaar, en…
Dat we zelfs dat nog niet als reden zien, om heel Nederland plat te gooien!

:damn: Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?:upset:

Dat Nederlanders altijd zo’n grote mond hebben, als het gaat om de democratie in andere landen, maar dat de teloorgang van onze democratie blijkbaar niet tot hen doordringt.
De PvdA houdt 10 ex Kamerleden op de loonlijst, en laat ze Kamervergaderingen bijwonen, volgens een woordvoerder “omdat we, als we straks gaan regeren, 10 kamerleden moeten kunnen leveren voor ministersposten, en dan komen de 10 reserves gewoon in het pluche te zitten!”
Hoezo Arrogantie? Hoezo geen respect voor de Democratie? Hoezo niet willen inzien dat de mensen een beetje PvdA moe zijn!

:damn: Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?:upset:

En dan toch weer een PvdA burgemeester in Amsterdam? Zeker als beloning voor het allochtonen knuffelen van Cohen?!
Als een advies groep, bestaande uit leden van alle partijen, van mening is, dat de VVDer Joritsma, vele malen beter geschikt is voor de baan, toch weer je zin door drijven, want Amsterdam is van de PvdA, en om eerlijk te zijn, van mij mogen ze die puin hoop die ze er inmiddels van gemaakt hebben, houden!
Maar dan wel eerlijk delen en graag in Rotterdam een VVD of Leefbaar burgemeester!

:damn: Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?:upset:

Dat een dame, die nooit door ook maar één van ons, democratisch verkozen is, wel de dienst schijnt uit te maken bij het vormen van een Nieuwe regering.
Haar adviezen zullen me een zorg zijn, en het uitbrengen van een advies aan “de hare majesteit” is al helemaal niet meer van deze tijd!
Dat ze zo wie zo niet helemaal van deze tijd is, en totaal niet begrijpt wat er onder de bevolking leeft, bewijst ze weer, door Wilders opzettelijk te negeren!
Als “onze” koningin inderdaad zo met het lot van ons land begaan zou zijn, zou ze de CDA verplichten om met de VVD en de PVV om de tafel te gaan zitten.
Maar de PVV ziet ze beslist niet zitten, gezien hun plannen om het vorstenhuis om te toveren tot een toeristische attractie, naar Zweeds voorbeeld.
Vandaar ook, dat Wilders niet is uitgenodigd voor een gesprek bij de dame, en het mijn niet onlogisch lijkt, dat ze er alles aan zal doen om de PVV buiten een regering te houden!
Pim werd er voor doodgeschoten, Wilders wordt gewoon monddood gemaakt..

:damn: Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?:upset:

Dat we ons zo makkelijk laten naaien door organisaties als de FIFA, en bijvoorbeeld de organisatie van de Tour de France, op wiens verzoek de Marokkaanse Burgemeester van Rotterdam, in zijn wijsheid een verbod heeft afgekondigd van het uitdelen van Flyers, voor bedrijven die niet als sponsor van voornoemde wieleronzin optreden!

Dat heet concurrentie vervalsing en zou bestraft moeten worden! Ik las dat een aantal producenten van Badkamers een stevige boete hebben gekregen, denken jullie ook niet dat de hoogste tijd is, om de FIFA eens onder handen te nemen?!

:damn: Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?:upset:

Dat we het gewoon schijnen te vinden, dat straks de kroeg om de hoek van de Kuip of de Arena, geen Heineken of Amstel mag schenken, omdat Budwater de sponsor is. En dat we er niet bij stil schijnen te staan, dat we wel voor alle kosten mogen opdraaien, maar er zelf als Nederland geen stuiver aan over zullen houden!
Als we aan die onzin mee doen en de WK organiseren, blijven we net als Zuid Afrika, zitten met een paar onbruikbare stadions, die voor ons land veel te groot zijn, niet rendabel te maken zijn, en al helemaal nooit meer vol te krijgen zijn!

:damn: Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?:upset:

Dat een partij als de PvdA zich een socialistische partij durft te noemen, want ze hebben er aan mee gewerkt om samen met het CDA, onze sociale zekerheden, één voor één af te breken.
Het argument daarbij waren altijd de kosten, maar als je wel geld hebt om onzinnige kunst in leven te houden, per slot, als kunst mooi is, komen de mensen vanzelf wel, en vinden ze het helemaal niet erg om daar iets voor te betalen!
Of om kinderen in Afrika te vreten te geven, die elkaar een paar jaar later met ook van de ontwikkelingssamenwerking gekochte geweren, wederzijds afmaken.
Je bent niet sociaal maar asociaal, als je wel geld wilt vrijmaken voor iedere (Noord) Afrikaan die vind dat hij het hier beter heeft, wanneer hij een huis van ons krijgt om in te wonen, en een uitkering om van te leven.
Dan moet je, je als partij heel erg diep schamen, als je ziet dat bejaarden moeten betalen voor een extra wasbeurt, of zelfs maar voor een wandelingetje!

:damn: Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?:upset:

Dat Job Cohen zo hoog van de toren blaast!
Dat CDA voorman Maxime Verhagen net doet of hij de sleutel tot ons regeer geluk in handen heeft!
Dat Femke vind meer recht op meeregeren te hebben dan de PVV, met haar paar zeteltjes.
Dat Pechthold vindt dat D66 moet mogen mee regeren, terwijl hij maar een minimaal aantal zetels heeft, en alleen als vertegenwoordiger optreed voor studenten en kunstenaars.
Dat Nederland niet massaal naar Den Haag trekt, om te eisen dat ALLE partijen in het overleg betrokken worden, dus niet alleen de PVV maar ook de SP!

:damn: Weten jullie wat ik maar niet kan begrijpen?:upset:

Dat er maar relatief weinig mensen mijn blogs lezen en er op reageren, en dat terwijl ik toch elke keer opnieuw, er voor probeer te zorgen, dat ik onderwerpen oprakel, waar iedereen over zou moeten nadenken en een mening zou moeten hebben!

Jullie hebben allemaal vrienden, stuur ze eens een uitnodiging om te komen mee praten! Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar bovenal, nog meer meningen! En van elkaar kunnen we leren!

Mijn blogs staan 100% open!:highfive: Voor (bijna) iedereen!:handshake:

:damn:

PS: wisten jullie trouwens dat onze vingerafdrukken die in ons paspoort staan, digitaal opgeslagen liggen in Frankrijk bij het leger?

Tijd om zaken op orde te stellen!

25 Comments »

 • avatar SP schreef:

  Wijze woorden,
  Ik ben dan nog maar jong van leeftijd, Maar ik zie zelfs dat de regering haar eigen volk ‘verkracht’ ruw weg gezegd..

 • avatar liefje schreef:

  Dan moeten ze niet aan een vrouw beginnen maar vrijgezel blijven, daarom blijf ik ook vrijgezel, hoef ik niet naar het gezeik van een man te luisteren cq mezelf te irriteren.

 • avatar liefje schreef:

  er zijn zat mannen die geboren zijkerds zijn, alleen ze zien het niet van zichzelf

  • avatar Colani schreef:

   Nee, die hoor je(mannen) ook niet klagen, het zijn altijd de vrouwen die wat te zeiken hebben.

   • avatar liefje schreef:

    er zijn gezinnen, daar moeten ze wel met zijn tweeen werken, anders staan ze op straat en kunnen ze naar het leger des heils

    • avatar Colani schreef:

     En het zei gezegd, ik ben niet vrouw onvriendelijk…maar het aan het werk gaan van een vrouw is maar uit een aantal dingen geboren. Groter huis als de buren, grotere auto als de buren, het liefst 2. En maar pronken jongens met die verborgen armoede. De werkeloosheid is nog nooit zo hoog geweest sinds de vrouwen werken. Mensen(lees mannen) die werkeloos thuis zitten en van de soos moeten leven met hun gezin om dat de buren speciaal met zijn 2en moeten werken voor hun zogenaamde luxe. Wat nou het is beter dan vroeger.!

 • avatar kanarie schreef:

  Duidelijke uiteenzetting, 99% ben ik het met je eens.

  Weet je waarom mensen niet gaan demonstreren?
  Vanwege de ME (NSB’ers), die je helemaal verrot slaan, en het feit dat je opgepakt kunt worden en als je pech hebt, krijg je een strafblad.

  Ironisch genoeg zegt iedereen op jouw blog dat ze voor hardere straffen zijn, probleem hierbij is wel dat de straffen voor ‘vergrijpen’ zoals demonstreren (idd geen recht meer in deze ‘recht’staat) ook hoger worden. De angst voor een strafblad dus.
  Dat krijg je ook in een te strak georganiseerd land. noodzakelijke revoluties/opstand/demonstraties kunnen niet plaatsvinden in zo’n land. Dus democratie? bestaat niet.

  • avatar Anoniem schreef:

   waarom niemand in opstand komt? door de coalitie van profiteurs die gevormd is om aan de macht te komen. en diegene die daar voor opdraaien hebben het veels te druk met werken om hun hoofd boven water te houden. iedereen die wel tijd heeft om te demonstreren behoren tot die coalitie van profiteurs en die worden wel zoet gehouden. daarnaast is door de ontzuiling van de maatschappij iedereen verdeeld, alleen met voetbal van oranje is enige samenhorigheid te bespeuren zolang je het niet over de opstelling of tactiek hebt.

  • avatar Geert schreef:

   Omdat de PvdA en het CDA de mensen omkopen via bonussen en andere luxe… En als je gaat staken/ werkweigeren om de straat op te gaan kost he tje vakantie dagen of je wordt ontslagen, of krijgt geen inkomen. En ja ik heb een paar vakantie dagen ervoor opgenomen, en iedere keer komen er maar een man of maximaal 100.

   En dan niet te vergeten de GROTE massa ambtenaren die overal van zijn uitgesloten, ZIJ krijgen wel alle voordelen en luxe (doorbetaalde ouderschapsverlof, eerder met pensioen, 13de maand, ATV dagen, bonussen, vrije dagen, 2 tot 3 personeelsuitjes per jaar,extra vakantie dagen, ontheffing van zwaar werk op leeftijd, etc etc etc.) dus die gaan ook niet zo snel staken, behalve om NOG MEER te krijgen dan ze al meer krijgen dan het gewone arbeidersvolk.

   De grote groep uitkeringstrekkers, gaan er financieel niet op achteruit, zeker de groep allochtonen niet. Die krijgen wel weer gemeente ontheffingen, subsidies, etc. Dus die gaan ook niet.

   En dan heb je nog het probleem, als je gaat demonstreren tegen de overheid lopen er snel werklozen randdebielen mee. Zodat er een negatief beeld komt.

   Maar ook het demoniseren en zwart maken van de PVV heeft zo zijn effect gehad.

 • avatar kanarie schreef:

  k begrijp niet dat de SP nog nooit aan de macht is geweest, wel op partijen stemmen die veel standpunten overnemen van de SP.
  En daarna weer klagen.

 • avatar Mosslim schreef:

  Misschien moet je sommige dingen niet willen begrijpen.

  * Begrijpt dat de zon schijnt en gaat weer in de zon liggen *

 • avatar Mosslim schreef:

  O ja en niet vergeten, ons koningshuis is ook nog eens linkser dan links :-s .

 • avatar Anoniem schreef:

  Dit is mijn denkwijze na al dit gebeuren, verkeerd dat is nog maar de vraag.

  Er zijn in de kamer diverse partijen en wie zijn altijd de grootste PvdA of CDA, minister president alleen van huize PvdA of CDA.
  De kans bestond 2002 een minister president van huize LPF, Pim fortuyn vlak voor de verkiezing is Pim vermoord.
  Nu beginnen PvdA/CDA ook nog eens Geert (PVV) uit te sluiten, nou is mijn vraag wat zit hier achter dat een andere partij waar het volk om vraagt niet mag mee regeren en een minister president mogen leveren.
  Zit er iets in het torentje(geheime dossier?) wat niemand anders mag weten, alleen de CDA en de PvdA?
  VVD mag na 100 jaar nu een minister president leveren, het kabinet gaat niet soepel, moet verhagen soms dit op langer baan schuiven om Balkenende te tijd geven om alles op orde te stellen in het torentje, wie weet ligt daar iets over Pim zijn dood, de vriendin van de dader heeft ineens 1 miljoen op haar rekening van wie Balkenende?

  Haat tegen Pim(LPF) terwijl de dader van links kwam, een stemmer van GL?
  Haat tegen Geert(PVV) links PvdA/GL/D66 doet van alles om PVV tegen te houden.

  Wedden dat links later zich schoon praten en zeggen we hebben niets tegen gehouden we hebben gezegd dat er onderzocht moest worden gedaan naar VVD/PVV/CDA Makkelijk gezegd als ze bij voorbaat weet dat de CDA toch moeilijk doet en dat ze vertellen een partij met zoveel zetels verlies 21 horen niet in de regering thuis.
  CDA mag alleen mee regeren als het voor links uit komt.

  Balkenende daar heb ik me twijfels sinds 2002, die heeft door de dood van Pim een plaatst gekregen als MP, JP deed de laatste verkiezing 9 juni jl mee om alleen goud te behalen als 5x MP daaronder nam hij geen genoegen mee.
  Het belletje gaat bij mij steeds harde en langer rinkelen en ga steeds meer en meer twijfelen wat rond Pim is gebeurt.

  Of je wel of niet een aanhanger bent van de SP, wel kan je zien dat ook hun worden weg gezet en geen mogelijkheid kreeg/krijgt om mee te regeren of evt een MP te leveren.

 • avatar Anita schreef:

  Iemand , die vrouwen als fokvee ziet en keukenmeid moet toch wel erg gefrusteerd zijn en wat zou een moeilijke jeugd te maken hebben met wiskunde hersens,leg jij dit nu eens uit.Die heb ik nl. van mijn vader, mijn broer trouwens ook. vrouwenhater.

  • avatar schurkje schreef:

   Jij hebt het alleen maar over jou familie en hoe goed die wel niet was. Maar vervolgens was je oom de sterkste van de straat en ligt heel de familie overhoop en woont er niks meer bij elkaar door scheidingen. Weet jij hoe wij dat in onze familie noemen…LOSERS. Ps: mijn opa, blauwe Jaap was de sterkste van het dorp. Wat ken jij dom lullen zeg. Jij had die penis eens wat meer in je vagina moeten laten glijden. Had je tenminste nog wat aan je leven gehad.

 • avatar liefje schreef:

  ik sta ook nooit achter het aanrecht, ik sta er altijd voor,vroeger lag ik er nog wel eens boven op, maar toen had ik nog een man

 • avatar Koffie schreef:

  Tja…dit blog heet ook….Weten jullie wat ik ook maar niet kan begrijpen..hahahaha…

 • avatar Rooie Rat schreef:

  ik vind het hier allemaal wel komisch, maar als mensen een ander woorden in de mond legt, die niet zijn gezegd of geschreven, vind ik dit toch wel erg diep triest

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl