dec
03
2010

De grootste mindfuck ooit voor het Pentagon!

Na het avondeten was ik een beetje rozig, dus ik deed een dutje.

Ik werd wakker met een grote lach op mijn gezicht, ik zag hoe Julian Assange van Wikileaks door zijn “insurance.aes256” te publiseren de grootste middelvinger ooit gaf aan de wereldleiders en het Pentagon, daarbij hard schreeuwend “fuck you” tegen deze Big Brothers, en al die andere klootzakken die ons hebben voorgelogen over Irak, Afghanistan de opwarming en ga zo nog maar een dag door. Julian Assange i love you!

Ik zal proberen uit te leggen waarom, als je dat al niet wist:
:bluebox: 1,2 GB is een heleboel informatie, maar vooral als het de tekst is. Als het gecomprimeerde tekst is, nog meer.
:bluebox: Julian Assange is een obsessieve hacker. Hij is ook zeer getalenteerde op het gebied van natuurkunde, wiskunde en cryptografie
:bluebox: Er zijn een aantal redenen waarom de versleutelde informatie niet kan worden gekraakt. (Ik zal later proberen uit te leggen hoe dit werkt)
:bluebox: Er zijn manieren om informatie te verbergen in een bestand, waar hetzelfde bestand kan worden geopend, met verschillende wachtwoorden , waar elk wachtwoord toegang geeft tot verschillende informatie.

:redbox: Het Amerikaanse leger weet dat als Julian Assange zegt Wikileaks heeft dit of dat, dan heeft hij dat ook.
:redbox: De Amerikaanse regering / leger heeft toegang tot een krankzinnige hoeveelheid rekenkracht en middelen om codes te kraken. Ondanks dit, zijn er manieren om informatie te verbergen die gewoon niet kan worden “gekraakt” (zoals ik hierboven vermelde). De CIA in Langley zal wel wat slapeloze nachten hieraan overhouden, ook met hun rekenkracht en wijsheid, no way!
:redbox: De Amerikaanse regering / leger heeft de middelen die zij kunnen inzetten voor het kraken van het Assange het dossier, alleen gaat dit waarschijnlijk 100 jaar duren 🙂

:graybox: Vanwege de roem die Wikileaks reeds heeft in de hele wereld, vanwege hun eerdere releases en omdat dit gecodeerde bestand beschikbaar is voor iedereen, tienduizenden mensen in Nederland hebben dit bestand al gedownload, iedereen heeft interesse in dit bestand, ongeacht wat het eigenlijk is, of wat er in staat. Dit is een revolutionaire ontwikkeling, gegijzelde documenten van Big Brother 🙂

Ik zal proberen uit te leggen hoe dit werkt. Voor deze truc geen goochelarij, misleiding of een van de andere dingen die we normaal associëren met magie. Zelfs niet eens een goochelaar. Dit is de beste goocheltruc ooit, niemand zal ooit zien wat er aan de hand totdat ze zich realiseren dat de truc is gebaseerd op een formule … en niet op misleiding.

Hier is de formule van de Julian Assange truc:

 • De Amerikaanse regering zal alle middelen gebruiken voor het decoderen van het bestand dat Assange heeft geupload,  de kosten die ze hiervoor maken zijn evenredig aan het bedrag van de schade die ze denken op te lopen zodra deze informatie is vrijgegeven. Hun beste verdediging tegen schade als gevolg van de informatie die wordt gedecodeerd is om te bepalen wat de informatie is, zodat ontkenningen, verdedigingswerken, enz. (lees leugens) kunnen worden verzonnen vóór de algemene vrijgave van de informatie. Zonder precies te weten welke informatie versleuteld zit in het dossier, de Amerikaanse regering zal zeker alle beschikbare middelen toewijzen in verhouding tot het meest schadelijke wat ze vermoeden de gecodeerde informatie verbergt.

Zo die zit, hij draait ze op eigen niveau een rad voor ogen, en heeft ze gelijk heel stevig bij de ballen vast! Stel je voor: Twee mensen zitten aan een tafel, een die heeft een absoluut heilig leven geleid en de andere een absoluut crimineel. Ik laat ze ieder een dossier zien, een lijst van de slechtste dingen die ze ooit hebben gedaan. Ik laat ze alleen met hun dossier gedurende een uur en na dat uur zal het openbaar worden en uitgezonden op televisie. Eens kijken wie er in dat uur begint te zweten? ;)

Nu, stel dat zijn geen mensen, maar de regeringen.

;) * ;)

Maar het wordt nog beter: Het is zeer waarschijnlijk dat Julian Assange geen documenten of een database heeft versleuteld, maar een versleuteld volume, zoals een versleutelde harde schijf. Een volume waarin je dus bepaalde onschuldige bestanden gewoon kan zien, maar een andere set van bestanden wanneer u deze opent met het juiste wachtwoord. En er is absoluut geen enkele aanwijzing dat de eerste of tweede reeks bestanden bestaan, zelfs binnen het volume is niets zichtbaar, alles bepaald door het wachtwoord, en alle “lege” ruimte op het volume is gevuld met willekeurige bits.

Dit is een favoriete vorm van versleuteling van de mensenrechten groepen die rapporten over onrustige gebieden van de wereld. Ze creëren een aantal “documenten” om aan de lokale krijgsheer te tonen als hij zwaait door met zijn AK-47, terwijl de “echte” rapporten in hetzelfde bestand staan. Assange heeft al gezegd dat hij is dol op dit soort van encryptie, die niet alleen veilig, maar kan nog steeds niet gekraakt worden door quantum computers.

U kunt hier meer informatie vinden over deze methode en de software zelfs downloaden voor het creëren wat ik denk is meest correct geïdentificeerd als “stereografisch verborgen, geneste subvolumes”. Dit herdefinieert het woord “slinkse”.

Op deze manier kan Julian het monster voor hem laten kruipen tot het einde der tijden:

Hij kan door het vrijgegeven van nieuwe wachtwoorden, steeds nieuwe documenten vrijgeven. De werkelijk wachtwoorden voor verborgen geneste subvolumes kan achterwege blijven, een verzekeringspolis voor Julian Assange, Wikileaks en de bronnen die ze beschermen.Wat betekent dat dit bestand kan worden gebruikt om openbaringen te gijzelen voor maanden of jaren onzekerheid bij de overheden.

Dit maakt zijn “verzekering” het meest beruchte bestand ooit vrijgegeven.

Natuurlijk is dit allemaal speculatie van mijn kant. Vooral omdat Julian Assange op een aantal vlakken nog slimmer is in dit soort dingen dan ik.

Maar dat is slechts een voorproefje.

Colani

25 Comments »

 • avatar Koffie schreef:

  Don’t piss off the CIA colani….

 • avatar T€rr0r schreef:

  Julian Assange is net wat te ver gegaan, en per Obama-presidentieel decreet (geheim fatwa) moet hij deaud.

 • avatar Hufter schreef:

  Het is net een slecht stripverhaal. Ik zeg; het is een complot.

 • avatar Gast schreef:

  Ik vermoed dat het begrip “wikileak” een hele nieuwe dimensie krijgt.

 • avatar Anoniem schreef:

  Van mij zou hij echt de rest van zijn leven vast mogen blijven zitten voor de dode tolken die hij inmiddels op zijn geweten heeft. Openheid is leuk, maar niet ten koste van levens van onschuldigen… Hangen zal hij. Staat op landverraad in de VS geen doodstraf?

  • avatar Colani schreef:

   Ga jij je eens schamen, dit is nou juist wat de wereld een stukje beter maakt. En die tolken vertalen de leugens van alle betrokken partijen, als je zo je boterham wil verdienen (met overheids en smeergeld) moet je niet zeuren als er iemand boos op je is.

   • avatar Professor schreef:

    Deze Assange denkt dat hij een godsgeschenk aan de mensheid is en dat de aarde zonder hem stopt met draaien. Daarom meent hij recht te hebben op van alles, zoals sex met elke vrouw die hij wil. Als die vrouw niet wil meewerken, is dat haar probleem. Bijkomend voordeel voor deze smeerlap is dat wat hij ook fout doet, hij kan de schuld bij de CIA leggen. Dit is een veel voorkomende persoonlijkheidsstoornis bij dit soort randfiguren die zichzelf veel te veel eer toekennen. Hij is gewoon de sjaak en moet de bak in. Maar aangezien hij een allochtoon is in Zweden en een lieveling van de communistische kerk, zal hij er wel mee weg komen.

   • avatar Johannes schreef:

    Assange is een gevaarlijke gek die voor eigen rechter speelt. Die hele wikiprutsite voegt helemaal niets toe aan wat iedereen al lang wist, behalve dan dat hij documenten publiceert waarvan hij onmogelijk kan inschatten wat de gevolgen zijn. Deze man lijdt aan het godsyndroom en denkt overal mee weg te kunnen komen. Stop ik toch gewoon m’n leuter in twee Zweedse meisjes? Als ze er wat van zeggen roep ik dat het een complot is. Wat een debiel.

   • avatar Anoniem schreef:

    Jij bent gek. Dat mens is echt helemaal nergens goed voor….

   • avatar Gast schreef:

    Hoezo? Heb je wel eens een interview met die gladnek gezien? Die man is helemaal van het padje af. En noem eens iets dat goed is aan wikipruts dan? Of was het nieuws voor jou dat er burgerslachtoffers vielen in Irak en Afghanistan?

    • avatar Colani schreef:

     Ja ik heb intervieuws gezien, en ja dit soort mensen zijn nodig om ‘ongemakkelijke waarheden’ boven te halen. Dat Wikileaks zit goed in elkaar. Burgerdoden interesseren met niet zo, in die oorlog.

   • avatar Anoniem schreef:

    Als ze bij jou gaan spitten, komt er vast wel iets onwelriekends omhoog. Iets dat doet denken aan die vriendelijke kinderboerderijbeheerders.

 • avatar Schouwtje schreef:

  Ik denk dat ik de CIA maar eens ga bellen, Colani ligt al veelstever voor om nog in te halen. Nog suggesties voor wat Colani gedaan heeft wat het daglicht niet kan verdragen?

 • avatar Anoniem schreef:

  Gewoon altijd anoniem blijven als je voor klokkenluider wil spelen.
  Niemand maar dan ook niemand is te vertrouwen!!!!!!!!!!!!!

 • avatar T€rr0r schreef:

  I got nothing.. verdomme!!!

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl