jan
13
2011

Kerstmis ontbreekt op EU-kalender

Er is een pijnlijke fout gemaakt met een kalender van de Europese Commissie. De Christelijk feestdagen staan er niet op, terwijl die van andere godsdiensten wel zijn vermeld.

Zon ontbreken feestdagen als Kerstmis, Pasen, Pinksteren en Hemelvaart. Het Suikerfeest (Islam), het Loofhuttenfeest (Joods) en Divali (Hindoes) staan er wel op.
“Een tamelijk grove fout”, zegt de Commissie.

De kalender, met teksten over het beleid van de EU, is in ruim 3.000.000 exemplaren verspreid over 21.000 Europese scholen. Er is 5.000.000 euro belastinggeld aan uitgegeven!

en dan willen ze ons wijsmaken dat er niemand is geweest die dit is opgevallen?!

Dit stinkt naar de misdaad en is voor mij het zoveelste bewijs, dat ONZE CULTUUR en waarden door de EU de strot wordt omgedraaid!

Wat denken jullie:

 • een menselijke fout?
 • een menselijke fout die opzettelijk door niemand van de betrokkenen is gezien?
 • of een regelrechte aanslag op onze normen en waarden, op onze kosten!

14 Comments »

 • avatar colani schreef:

  Wedden dat we binnen een paar jaar, geen 2e kerst, pasen en pinksteren meer hebben, maar die dagen hebben moeten inleveren voor islamitische feestdagen!

  • avatar J P schreef:

   Jemig, hoe paranoïa kun je zijn zeg
   Is gewoon een menselijke fout. Nooit gehoord van de kreet: waar mensen werken worden fouten gemaakt?
   Ik vind het allemaal nogal overdreven gepaniek dat onze cultuur de strot omgedraaid zou worden, waar haal je het vandaan. Lijkt me niet fijn leven zo, als je je constant druk moet maken over zulke dingen!
   Shit happens, kan gebeuren, vervelend, stomme fout, zonde van het geld, moest niet mogen, maar de wereld vergaat niet hoor!

  • avatar Paula schreef:

   Zo gaat dat nu al. Mijn man werkt voor een bedrijf, dat nu in handen is van de Indiers en omdat zij geen Pasen, Pinksteren ed hebben moeten de werknemers nu gewoon werken met deze dagen. En omdat het een volcontinu-bedrijf is werken ze dus ook 2 paasdagen, 2 pinksterdagen en hemelvaartdag en zelfs koninginnedag. Alleen met kerstmis zullen ze vrij krijgen.

  • avatar Koffie schreef:

   En mijn verjaardag staat er ook niet op….

  • avatar Koffie schreef:

   Ik heb die van mijn onvergeetlijke veel te belangrijke kinderen ook niet gezien op de belangrijkste kalender van de eeuw…

  • avatar Femke H schreef:

   Overal kan je wel een complot, of bewuste fouten achter zoeken mijn lieve Colani, maar … tjsa…..
   Ik weiger mezelf zo gek te laten maken.
   Ik ben blij dat ik elke dag weer wakker word in een land zonder oorlog, met voldoende eten, drinken, werk, gezonde kinderen, een man, sex, aandacht, liefde, geluk enz. enz.

   Sorry hoor, maar ik snap niet waarom jij je zo boos maakt. Nee, wacht, ik snap je ook wel, aan de andere kant, maar kom op zeg.
   Er hebben mensen in ons eigen kikkelandje in angst gezeten of hun huisje niet onder water kwam te staan? En jij gaat je druk maken om een feestdag die danwel bewust, danwel onbewust vergeten is?

   • avatar Colani schreef:

    Beste Femke,

    Complot of niet, iedereen heeft toch het recht op zijn mening. En als jij een stukje wil schrijven over het falende watermanagement zal ik dit graag plaatsen.

 • avatar Anita schreef:

  Ik denk dat het opzet is geweest.
  Deze dingen worden nu zichtbaar en zijn onomkeerbaar kan je nagaan dat er nog genoeg dingen zijn die we niet zien waar we wel voor betalen.

  • avatar Fleur schreef:

   Stem op Wilders dan gebeurd het niet.Onze feestdagen moeten ze niet aankomen.

  • avatar Anoniem schreef:

   Ik heb in Brussel, bij de EU gewerkt.
   De invloed van de moslims gesteund door hun knechten, de socialisten en de CDAers is er merkbaar. Ik moetst er weg, vanwege mijn kritiek op de moslims. Geloof me het is geen fout het is opzettelijk. Zij die dat niet geloven, slaap rustig verder.

 • avatar Rooie Rat schreef:

  Natuurlijk is dit met opzet gedaan,
  Heb je niet gelezen dat het rode kruis afgelopen kerst geen kerst versierselen mochen gebruiken of ten toonstellen in hun kantoren?,Uit angst om de vrede lievende moslimmetjes te beledigen?
  Zij mogen overal hele straten met druk verkeer lamleggen over de hele wereld,om dat ze met hele hordes tegelijk midden op straat gaan liggen bidden tot allah de maangod van egypte,
  Maar wij mogen geen kerstbomen meer neerzetten of evangeliseren,want dan beledig je de zielige moslims.
  Kijk niet raar op, het is de elite die in de regeringen zitten, die dit soort wan toestanden tot stand brengen,
  Er moet een enorme chaos gecreeerdt worden,en die creeer je het beste door de 2 grootste religies tegen elkaar op te zetten,dan gaan ze teminste elkaar uitroeien, en blijven de ware boosdoeners buiten schot.
  Het is doorgestoken kaart om zo het recht te verkrijgen om elk persoon op deze aarde hun recht op vrijheid te ontnemen,zogenaamd om je te beschermen .

 • avatar Kanarie schreef:

  Ik heb hoge bloeddruk, ik ben bang dat het NOOIT omlaag gaat! Wat een stelletje SMEERLAPPEN ! Maar ja, ik hoop echt dat we helemaal onder de voet gelopen worden en dat de Moslims ALLES overnemen !!! Zodat de hele regering en het Koningshuis afgezet worden !!! Dan hebben ze pas hun zin. Laat in Godsnaam heel Europa bezet worden door de Moslims! Want dit gezeik ben ik helemaal spuug zat! Wij zullen er zelf onder lijden, maar ik gun het de Elite om ECHT MEE TE MAKEN wat ze ZOGENAAMD niet inzien! Dit sluipt constant maar door en we worden inerdaad belazerd, nou laat het dan maar heel snel gebeuren.
  De jonge mensen kunnen nog gaan Emigreren maar de ouderen moeten jammer genoeg nog alles meemaken.Ze zullen mij wel af maken want ik vertik het om ooit in een Burda te gaan lopen. Nou dan ben ik tenminste ook snel van dat gedoe af!! Of?????????
  Zijn er nog jongeren die dit niet pikken allemaal? Is er toch nog redding mogelijk? Ik heb dit al zeker 30 jaar geleden voorzien. De E.O. had het toen over Moslim Extremisten, ze waren nog amper in ons land. Ik begreep niet helemaal wat ze bedoelden, NU WEL !!!!Ik had nooit gedacht dat het zo erg zou worden.
  Moet ik jullie een fijne dag wensen?

 • avatar Anoniem schreef:

  denk dat het komt dat wij als nederlanders eigenlijk gewoon maar rustig blijven zitten en braaf onze pootjes blijven geven aan alles terwijl andere hard in actie komen als hun onrecht word aan gedaan dus dit was zeker met opzet gedaan maar ja wanneer worden we wakker en laten we dit niet langer gebeuren.
  en wilders stemmen is een opsie heb ik ook gedaan maar vervolgens blijf hij erg op de achtergrond tot dat er iemand opsta die het zo beu word dat er een 3de wereldoorlog gaat komen en dan komt de vergelijking hitler maar denk wel dat we echt iemand nodig gaan hebben die voor ons nederlanders gaat opkomen want den haag loop achter die murkjes aan en scheiten stront om er tegen in opstand te gaan komen

 • avatar Utopia schreef:

  Sja wat zal ik zeggen, als dat de grootste fout is die ze in de EU hebben gemaakt dan is het peanuts. Maar veel meer geld wordt ongecontroleerd over de balk gegooid voor onzinnige dingen, met een factor 1000 alsof het niets is.

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl