aug
10
2013

Ruigrok de zakkenvuller

wccWoningbouwbestuurder Peter Ruigrok, in opspraak omdat hij in 9 maanden zo’n half miljoen euro verdiende als puinruimer bij een kleine woningbouwvereniging, blijkt het vak te hebben geleerd bij Roger Lips.
Ruigrok was directeur bij de ontwikkelingstak van Lips’ ineengezegen vastgoedimperium, blijkt uit het Linkedinprofiel van Ruigrok. Het is opmerkelijk omdat bij Lips bedrijf meer puin lijkt te zijn gemaakt dan opgeruimd. Een maand na het vertrek van Ruigrok bij Lips vielen de eerste bv’s van de Udense stenenschuiver om. Ook bij de rest van het cv van Ruigrok zijn vraagtekens te plaatsen.
Ruigrok verdiende van 1 april 2011 tot het einde van 2011 9 maanden lang €60.000 per maand bij woningbouwvereniging WSG in West-Brabant, meldt het FD. Dat is ver boven de wettelijke norm. WSG is met 4.000 huizen en dertig man personeel een relatief kleine woningbouwvereniging. Ruigrok werkte ook in 2012 nog voor WSG, tot oktober. Tegenwoordig werkt hij bij een woningbouwvereniging in Gouda.

Geen reacties »

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl