sep
08
2013

Uw dood, ons brood

U wilt dood. Dat kunnen we begrijpen. U bent nogal een loser. Maar leg nog heel even uw pillen weg, stap een minuut van het krukje om deze brochure te lezen. Want we zien het alweer helemaal voor ons. Dat wordt weer niks hè? U gaat er weer een potje van maken. Altijd maar weer datzelfde deprimerende gedoe met u. Nergens over nagedacht natuurlijk weer, een ongezellig rommeltje achterlatend. En wie zit er straks met de gebakken perenlijkjes? Inderdaad, uw nabestaanden. En wat denkt u dat ze dan van u denken? Juist! Dat u een totale mislukkeling was, dit leven niet waardig. Is dat nou leuk? Kan dat nou niet anders, vragen wij ons af? Omdat u gefaald heeft in het leven moet u dat dan ook in uw zelfmoord doen? Nee! Dat kan zoveel beter! U kunt het einde van uw leven outsourcen aan ons. Wij zijn een team van professionals, mensen die wel iets kunnen. Wij bieden het hele pakket. Van ludieke thema’s, feestelijke aankleding tot prachtige afscheidsbrieven.

Het hoe en waarom van een flitsende, creatieve afscheidsbrief om uw zelfmoord te duiden, heeft u al kunnen lezen in dit artikel. Sterker nog, u zou er zelfs bijscholing voor kunnen krijgen! Maar wat als u niet kunt schrijven, niet creatief, grappig of ad rem genoeg bent, of als baby gewoon iets te lang heeft vastgezeten in het geboortekanaal? Dat is waar wij van pas komen. Wij helpen u met een prachtige, literaire, geestige afscheidsbrief. Maar waarom daar stoppen? Omdat het leven toevallig geen feestje is, kunnen we er van de dood nog wel eentje maken. Niet altijd zo’n grafstemming, leuk uw zelfmoord op! Verlaat deze aarde een beetje unieker dan u hem bevolkte. U hoeft niet altijd maar een loser te blijven. Er valt met een goede zelfmoord heel wat te winnen. Stap er uit met een knal! Laat ons u helpen, het enige wat u nog zelf hoeft te doen, is doodgaan. Dat moet u misschien nog net lukken.

Wij van Customize your Suicide bieden u een volledig pakket om op de meest vrolijke en originele manier uit het leven te stappen. Wilt u een clownsthema? Wij regelen een outfit, inclusief heliumballonnen om u aan op te hangen. Was uw hobby, alvorens u zich realiseerde dat u dood beter af zou zijn, diepzeeduiken? Wij regelen een duikpak, duiklood om het zinken te vergemakkelijken, lege zuurstofflessen en een golfslagbad waarin u zichzelf eenvoudig kan verdrinken (disclaimer: een verdrinkingsdood in de vrije natuur is niet mogelijk i.v.m. het risico dat wij uw stoffelijk overschot nimmer, of veel te laat, terug zullen vinden). Springen van een blok beton in de Amsterdamse Bijlmer saai? Overweeg een sprong uit een heteluchtballon! Wilt u liever dat uw familie en vrienden u eindelijk herkennen als onbegrepen genie? Wij regelen de garage, de Kafka boeken, stapels handgeschreven aantekeningen met ingewikkelde wiskundige formules en een weergaloze afscheidsbrief!

Onder onze schrijvers bevinden zich de beste scenaristen, satirici, literaire geniën en debuutromanschrijfmeisjes. Allemaal hebben zij ruime ervaring met existentiële crises en andersoortige psychische problematiek. Zij zullen u, tegen een uitstekend tarief, de afscheidsbrief leveren die u postuum het imago zal geven dat u bij leven al zo verdiende.

CUSTOMIZE YOUR SUICIDE – AL IS HET HET LAATSTE WAT U DOET

Kom vrijblijvend eens langs om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze website, indien u uw huis niet uit durft. Wij hebben talloze thema’s beschikbaar, van celebrity die-alikes (te denken valt aan Jim Morrison, Amy Winehouse of Jimi Hendrix, waarbij u twintig procent korting krijgt als u precies 27 bent), tot een schattig Hello Killme-kostuum. Wilt u er samen uitstappen? Dan hebben we een geweldig twee voor de prijs van één pakket. We hebben veel extra features voor uw familie die tenslotte al genoeg met u te stellen heeft gehad. Wanneer u bijvoorbeeld voor de Sylvia Plath gaat, regelen wij gratis cupcakes naast uw hoofd. Als u de Herman Brood doet, krijgen uw nabestaanden het elastiek! Bij de Monroe en de Presley zorgen wij voor mysterieuze clues, zodat de achterblijvers de rest van hun leven kunnen blijven speuren naar de oorzaak van uw dood. We hebben zelfs figuranten die jaren na uw dood nog regelmatig verkleed als u in de supermarkt kunnen opduiken.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het. Waarschijnlijk kunt u het ook niet zo gek bedenken, want daar bent u de miezerige minkukel voor die u bent. Daar heeft u ons voor. Doe nou voor een keer in uw leven eens iets goed en besteed uw zelfmoord uit aan professionals. Wanneer u vandaag intekent maakt u ook nog kans op een uitgebreid stille tocht pakket. Van het leven maakte u niets, maak wat van uw dood. Al is het het laatste wat u doet.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Written by in: Landelijke politiek,satire |

Geen reacties »

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl