feb
01
2017

Keukenboeren stront

Het bedrijf verhult zich achter een reeks winkelformules: Mandemakers, Brugman, Woonexpress, Keuken Kampioen, Keuken Concurrent, Keukenloods, Wooning, Nieuwenhuis, Morres Wonen, Sanders Meubelstad, Grando, Tulp, Montel, Küchen Direct, Svea en Piet Klerkx en een reeks merknamen die een bepaalde afkomst suggereren zoals Barletti en Steinhaus. Al dit uiterlijk vertoon en dure winkelpanden kan alleen gedragen worden door hoge marges en agressieve verkoop.

Het feit dat Mandemakers pas de zeer klantonvriendelijke regeling aanpast nadat vloggers er aandacht aan besteden en de landelijke media het oppakt, zegt genoeg over de waardeloze mentaliteit van Mandemakers. Als het echt klantvriendelijk was, hadden ze de regeling op basis van het aantal klachten aangepast.

Er zouden passende maatregelen tegen de betreffende verkoper zijn genomen. Dus waarschijnlijk is hij nu rayonmanager en geeft hij verkooptrainingen aan het DMG personeel.


Bucket Boys zetten keukenoplichters in de stront

Geen reacties »

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl