sep
16
2017

Weer een nieuwe vriendin

van: Ludmila Ludmila <gurevfilon@gmail.com>

Onderwerp: I hope ok!


Ludmila Ludmila

Ludmila Ludmila <gurevfilon@gmail.com>

Hello.
Je bent waarschijnlijk nu in shock en begrepen niet wie je hebt geschreven en de reden…. I zal probeer dan om jou te zeggen en allemaal uitleggen…
Alhoewel het harde is om een ??brief aan een vreemdeling blindfold te schrijvente schrijven, aan wie weet i niet!!!
Mij ben van trust dat in dit zaak het perspectief van de bijeenkomst met jou is voldoende voor i een verontschuldigen! In het aflezing van deze ??brief, is het misschien, jij begon te begrijpeen dat jij een ontmoet het meisje die in kan is om te begrepen had en hou van je met ganser ziel!
Ik ben in de dwaas hopeloze deadlock.. Ik werkelijk wens voldoen een goed kerel die zal houden vreugde en respect… Misschien bent u deze man… Doch kort geleden begrijp ik me dat ik iets erg werkzaam moeten do, om m’n wensen en dromen te laten plaatsvinden….
M’n hartewens – zich te ontdoen van eenzaamheid!
Ik vertrouwen dat u mijn denken en gevoel te begrepen.. Mocht je net als i behoefte aan een serieuze en liefhebbend relatie dan kunnen we poging om elkaarte helpen.. Nu ik ken niet hoe u houding ten opzichte op mijn schrijven, en onze kennis.
Kan zijn heb u niet eens zal reactie op deze en enkel deze letterl te veeg het. Doch mij zal vertrouwen op een positieve antwoord van jij!! Mij geschreven niet veel informatie over jezelf, omdat ik weet niet je belangstelling in me zijn….
Mij versturen je mijn foto leuk, zodat je krijgen een gering denkbeeld over mijpersoonlijkheid…. Mij zullen graag zijn wanneer jou het mij ook stuur uw imago!!!
Lyuda!!

Written by in: satire | Tags: , , ,

Geen reacties »

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl