feb
08
2018

D66 wil uw organen, en snel

Orgaanhandel in NederlandHet British Medical Journal waarschuwde al in 2011 dat wetten die mensen automatisch tot donor maken, ervoor zorgen dat artsen de organen van uw man, vrouw, kind of andere geliefde wel degelijk zonder toestemming van de familie zullen wegnemen – Commentaar 2018: Hoe betrouwbaar is de overheid om de zeggenschap over uw lichaam aan over te geven?
Wat denkt u dat er kan gaan gebeuren als u na een ernstig ongeluk op de IC belandt, en er ligt op dat moment ergens een ‘hoge’ en/of ‘bekende’ Nederlander op een orgaan te wachten?
Op 15 juli 2013 publiceerden we het onderstaande artikel over de officiële orgaanhandel in de Verenigde Staten, een beangstigende situatie waarin de levens van gewone mensen nauwelijks meer blijken te tellen, en waar het huidige kabinet onder leiding van (wij zouden haast zeggen: natuurlijk) D66 eveneens naartoe wil.

Lees en huiver, en bedenk u dan nog eens of u het automatisch orgaandonorschap wel zo’n goed idee vindt.

Waar critici al jaren voor waarschuwen blijkt in de Verenigde Staten de gruwelijke realiteit te zijn: in ziekenhuizen worden de organen van levende donors routinematig weggehaald om getransplanteerd te worden, waarna de familie van de slachtoffers het bericht krijgt dat hun geliefde op de operatietafel is overleden als gevolg van bijvoorbeeld een hartstilstand. Mike Adams van de bekendste onafhankelijke Amerikaanse natuur-en gezondheidssite Natural News schrijft dat ‘ik mijn lezers niet voor niets jarenlang gewaarschuwd heb om GEEN orgaandonor te worden.’

Er komt steeds meer bewijs dat artsen en chirurgen in de VS om puur financiële redenen organen weghalen uit levende patiënten. Zo werd Colleen Burns tijdens haar operatie plotseling wakker op de operatietafel van een ziekenhuis in Syracuse, New York. Tot haar afgrijzen zag ze dat de chirurgen haar organen uit haar lichaam wilden halen.
Orgaanhandel in NederlandDit is geen complottheorie, maar echt gebeurd en bevestigd door ABC News en andere media. Hoe dit kon gebeuren? De artsen gaven eerst een valse doodverklaring af voor Colleen door te beweren dat ze een hartstilstand had gekregen en daarbij ‘onherstelbare hersenschade’ had opgelopen. Vervolgens konden ze naar hartenlust in haar lichaam gaan snijden – terwijl ze nog leefde.

Miljardenindustrie

Amerikaanse artsen blijken er dus een andere definitie van ‘dood’ op na te houden dan de meeste mensen. Omdat ziekenhuizen enorme winsten behalen met de -zowel legale als illegale- handel in organen, blijkt de verleiding voor velen dus te groot om nog levende patiënten, nog voordat hun hart stopt met kloppen, voor dood te verklaren.
De organenhandel is een zeer winstgevende miljardenindustrie geworden. Over de hele wereld hebben rijke mensen voortdurend nieuwe nieren, levers, harten en andere organen nodig. Artsen en ziekenhuizen kunnen kosteloos organen ‘oogsten’ van mensen die zich hebben opgegeven als donor, of door de overheid automatisch zijn verplicht om donor te worden. De ontvangers van de organen en de medische verzekeraars tellen er grif geld voor neer, waardoor met de organen van één donor miljoenen kunnen worden verdiend.

Veel donororganen beschadigd of ziek

Bovendien maakt de medische wereld zich schuldig aan nog een smerig trucje: de organen die bij andere patiënten worden ingebracht zijn vaak zwaar beschadigd of met ziekten zoals hepatitis, de gekkekoeienziekte (BSE) en andere virussen geïnfecteerd. De eerder genoemde Colleen Burns is zo’n geval. Zij nam een dodelijke overdosis van diverse medicijnen in om zelfmoord te plegen, maar toch werden haar organen voor gezond verklaard om te transplanteren.

Met andere woorden: zelfs organen, waarvan artsen weten dat deze door een giftige overdosis zwaar zijn beschadigd, worden bij andere mensen ingebracht.
Dat is tegelijkertijd de reden dat veel patiënten die een donororgaan hebben ontvangen, al na korte tijd zelf sterven. In veel gevallen zijn de organen die ze ontvingen namelijk beschadigd of ernstig ziek, waardoor het lichaam van de ontvanger onmiddellijk besmet wordt. Dit proces wordt nog eens verergerd door de medicijnen die men moet slikken om afstoting van het orgaan te voorkomen en die de werking van het immuunsysteem aantasten.

Orgaanhandel in NederlandAanbod gezonde organen gering

Voorbeeld is Irakveteraan Matthew Millington, die in 2009 een long met kanker (!) getransplanteerd kreeg. Na amper tien maanden stierf hij zelf aan kanker, dat zich vanuit de long had uitgezaaid. Een schadevergoeding zat er echter niet in, omdat de ziekenhuizen zich wettelijk hebben ingedekt tegen mislukte transplantaties en falende donororganen.
Alleen al in de VS wachten 100.000 mensen op een donororgaan. Er zijn echter maar mondjesmaat organen beschikbaar, waardoor artsen onder enorme druk staan om de organen van nog levende mensen weg te nemen, ook als dit zieke en aangetaste organen zijn. Omdat ongezond levende mensen eerder ziek worden en sterven dan gezonder levende mensen, is het aantal beschikbare organen dat volledig gezond is gering.

Politieke tegenstanders makkelijk doelwit

De dood van jonge, gezonde mensen bij bijvoorbeeld verkeersongelukken is dan ook ‘ideaal’ voor de orgaanindustrie. In China worden om deze reden tegenstanders van de regering, zoals leden van de Falun-Gong sekte die een supergezond leven leiden, regelmatig opgepakt en in de gevangenis gegooid. Vervolgens worden van dit soort politieke tegenstanders de gezonde organen geoogst.

Orgaanhandel in NederlandRijke topmensen sneller een orgaan

Dit gebeurt echter niet alleen in het totalitaire China. Mike Adams: ‘Hoe denkt u dat (ex-Apple topman) Steve Jobs zo snel een nieuwe lever kon krijgen, terwijl duizenden anderen er ook op wachtten? Hij heeft er een gekocht. Of gelooft u echt dat hij net als de anderen in de rij is gaan staan, en dat er toen plotseling een lever voor hem beschikbaar kwam, sneller als voor alle anderen?’

Orgaanhandel in NederlandPatiënten lopen overal ter wereld gevaar

Overal ter wereld worden tegenwoordig organen weggehaald bij mensen die niet uitdrukkelijk hebben verklaard dit niet te willen. Het British Medical Journal waarschuwde in 2011 dat de wetten, die mensen automatisch tot donor maken, ervoor zorgen dat artsen de organen van uw man, vrouw, kind of andere geliefde zonder toestemming van de familie kunnen wegnemen.
Er bestaat zelfs een website, PresumedConsent.org, die ondanks de verbloemende woorden niet kan verhullen dat artsen worden aangemoedigd om meer patiënten ‘dood’ te verklaren, zodat er meer organen beschikbaar komen en de lucratieve miljardenhandel in organen nog jaren kan blijven doorgaan.

‘Zeg nee tegen orgaandonatie’

Adams adviseert: ‘Als argeloze bureaucraten u de volgende keer vragen of u orgaandonor wilt worden, zeg dan eenvoudig: ‘Nee dank u, ik heb liever dat de artsen proberen mij in leven te houden’. Spoor artsen dus niet aan om u om te brengen. Als u echt mensen wilt helpen, dan leert u hen hoe ze hun door God gegeven organen met superfoods, supplementen, sport en een gezonde levensstijl kunnen beschermen.’

Orgaanhandel in NederlandOverheid betrouwbaar?

De meeste mensen zijn principieel niet tegen orgaandonatie. Het grote ‘maar’ is of de overheid nu wel zo’n betrouwbare hoeder van uw en mijn lichaam, dus leven, is.

Kijken we naar het recente verleden, de talloze gebroken verdragen en beloften over de EU en de oprichting van een ons land miljarden kostende euro-transferunie (‘geen cent meer naar Griekenland’, en ‘iedere cent aan de Grieken zal terugkeren’), het overdragen van steeds meer macht en soevereiniteit naar een ongekozen totalitair regime in Brussel (terwijl ook de Nederlanders in een referendum NEE hadden gezegd tegen een Europese grondwet), het feitelijk negeren van het Oekraïne referendum, het überhaupt willen opheffen van het referendum, uitgerekend door de partij die dat jaren tot zijn speerpunt maakte en die nu aan het voorfront staat om de zeggenschap van uw eigen lijf af te pakken (‘tenzij’…), en natuurlijk de door een grote meerderheid afgewezen, maar door de politiek toch doorgevoerde massa immigratie en islamisering van onze samenleving, kan de conclusie niet anders zijn dan dat u als orgaandonor uw leven in handen legt van een partij die gemaakte afspraken, wetten en beloften op ieder moment naar eigen believen aanpast, verandert of gewoon negeert, en daar tegen het volk (geheel of gedeeltelijk) over liegt.
Hou onderstaande filmpje goed in gedachten als u straks een keus moet maken.

D666 komt uw organen thuis ophalen

30 Comments »

 • avatar Terry schreef:

  Het is een grof schandaal dat dit achterbakse D666 deugvolk de beginselen van de oprichter heeft verloochend. Zich überhaupt in het centrum van de macht kan bevinden en het electoraat de middelvinger geeft. Inmiddels is het masker van narcist Pechtold en zijn haatbestuurders wel afgevallen. Macht corrumpeert wel degelijk zoals we hebben kunnen vaststellen. En Hans van Mierlo? De ligt zich inmiddels non stop in z’n graf om te draaien

  • avatar Koffie schreef:

   Ook meteen begrijpelijk waarom D66 zo hamert op dat voltooide leven. Hoe eerder voltooid, des te eerder weer organen die beschikbaar komen.

 • avatar Kees de Rukker schreef:

  Waar gaan de mensensloperijen gebouwd worden? Als iedereen donor wordt komt er een enorme hoeveelheid lijken vrij. Heeft men daar wel voldoende gekwalificeerd personeel voor bij een groot aanbod? Want centraal slopen lijkt mij geen oplossing omdat er heel veel koelruimte nodig is waardoor gedecentraliseerd slopen welhaast noodzakelijk wordt door bij voorbeeld 1 mensensloperij per provincie te bouwen. Wat doet men met de vrijgekomen organen en huid die overbodig zijn voor de bevolking? Wordt dat verkocht aan het buitenland? Tegen welke kosten? Wie ontvangt het geld?

  Wie betaalt de sloopkosten? Zijn dat de nabestaanden? Wat als je moeder pas na 20 dagen gesloopt wordt, wanneer kan je het verminkte lijk dan ter aarde bestellen? Dat heet leedverlenging. Wie heeft daar behoefte aan? Ik niet! Het begraven van alleen maar botten en darmen lijkt mij ( als voorbeeld ) geen prettige gedachte.

 • avatar Willem de Rukker schreef:

  D66 is een hypocriete partij. Mevrouw Ollongren vraagt om een discussie met Baudet omdat zij weet dat Baudet slecht in debatten is. Het moet een makkie zijn. Nu de heer Hiddema het overnam geeft D66 niet thuis. Bang dat Ollongren het verliest van de slimme advocaat. Bovendien is de IQ rassenkwestie een vraag voor de wetenschap en niet de politici.

  • avatar Kees de Rukker schreef:

   De afhaalchinees is Wim, bij allen ook bekend onder vele andere namen, niet goed gevallen.
   Na een incubatietijd van 4-6 uur is Wim een beetje bleekjes om de neus geworden en heeft hij lichte verhoging. Inmiddels is hij al 3 keer naar de WC gerend.
   Er is absoluut geen groot gevaar en het komt wel goed met hem.

   De Fu Yung Hai met hond in honing en kat in sambal ligt gewoon een beetje zwaar op de maag zeg maar.
   Iedereen hier mag Wim sterkte wensen, en een goede nachtrust, maar de kans dat hij vanavond nog terugkomt om te reaguren achten wij niet erg groot.

   Trustruh en beterschap Wim!

 • avatar Anoniem schreef:

  Bijna 100 van 241 ondervraagde zorgverleners hebben sterke vermoedens of zeggen zeker te weten dat patiënten die ze behandelen in het buitenland een nier hebben gekocht. Onder hen zijn transplantatiechirurgen, nierartsen, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers.

  Van deze deelnemers hebben er zeventien gezegd dat zij tussen 2008 en 2013 patiënten hebben behandeld van wie ze vermoeden dat zij in Nederland een orgaan hebben gekocht. Twee van deze patiënten hebben dat ook inderdaad toegegeven.

  Dertien professionals zeggen dat zij donoren behandelen die een nier zouden hebben verkocht aan iemand in Nederland. Negen deskundigen hadden in deze periode vermoedens van mensenhandel. Drie keer is gemeld dat de donor vertelde gedwongen te zijn een nier af te staan.

  • avatar klepzeiker schreef:

   Ik voorzie een nieuwe tak van beveiliging, de “kadaver-bewaking”, het op afstand houden van hebberige overheidsorgaanrovers die een op sterven liggend persoon willen uitlepelen voor hij goed en wel op houdt te ademen.

  • avatar kanarie schreef:

   Ik heb net mijn donorschap opgezegd, dat zouden meer mensen moeten doen. Die Staats privacy verkwanselaars kunnen van mij de pot op, alles wat ze nu van mij nog kunnen krijgen komt slechts uit 1 orgaan.

  • avatar Paula schreef:

   Pia (D66) gaat wel heel erg ver. Zeker voor iemand die je zeker je nieren niet gunt….

 • avatar Anoniem schreef:

  ‘Gezonde nier aangeboden. Prijs: 50.000 euro. 38 jaar jonge nier van een niet roker, niet drinker. Altijd gezond geweest. Bloedgroep O negatief.’

 • avatar EX Orgaan Donor schreef:

  Mijn organen zijn niet meer beschikbaar. Triest dat we allemaal ter beschikking van de regering staan. Ik was altijd donor maar heb het nu ongedaan gemaakt. Met dank aan D66.

 • avatar ICT Kees schreef:

  Overheid en ICT is altijd al een succes gebleken.
  Hoe zit dat eigenlijk als het lichaam van een geregistreerde niet-donor uiteindelijk toch wordt leeggeroofd vanwege een fout in het registratiesysteem? Worden die organen dan vervolgens weer in het lichaam teruggestopt?

 • avatar ICT Cees schreef:

  Al sinds mijn 18e donor, net met pijn in het hart de registratie ingetrokken.
  Het gaat mij primair om deze wet, deze had met een novelle aangevuld moeten worden. Aangezien men nu denkt met een lager protocol de zaak af te dekken, dat gaat er bij mij niet in. Als het ooit fout gaat in een uithaal procedure, dan zal een rechter naar de wet kijken en niet naar een geneuzel met een protocol.

  Daarnaast had ik veel liever gezien dat je bij het behalen van je rijbewijs of enige andere zaken op het gemeentehuis aangesproken zou worden op je registratie, zodat men actief een keuze kan maken!

  Het is wachten op een communicatiefout in een ziekenhuis en dan zijn de organen van je geliefde welke nooit bezwaar heeft gemaakt foetsie, het is niet of maar wanneer het een keer fout gaat.

  • avatar Bierdrinker schreef:

   Net gecheckt: Stond al sinds 1998 als niet-donor in de systemen.
   Blijkbaar ging het toen met de ICT wel goed. Wel steeds controleren, aangezien je nu afhankelijk bent geworden van de programmeercapaciteit van de overheid.

   10: if yes then donor.
   20: if no then replace no with yes.

 • avatar klepzeiker schreef:

  Eerst ons geld. Toen onze vrijheid. Onze satire, onze humor, onze gedachten, onze meningen. Nu onze organen. Straks alleen nog onze ziel en dan is de nieuwe dictatuur helemaal compleet. Via een Paard van Troje stiekem onze vrije democratie ingerommeld.

  D66 zal de geschiedenis ingaan als de grootste onderdrukker van vrijheid in de 21ste eeuw. En ook deze keer weer hebben we het gewoon aan onszelf te danken. We zijn er weer met open ogen ingestonken. Gewoon weer!

 • avatar Liefje schreef:

  Hoewel ik tegen veel vormen van bemoeienis vanuit de overheid ben, ben ik hier toch positief over. De “kijk mij uitschrijven en stoer zijn” berichten, hey, mooi man! Eigenlijk zou een vervolgwet moeten worden dat je voorrang zou kunnen krijgen wanneer je zelf ook ingeschreven staat en iets nodig hebt, voor minimale tijd. Het is erg egoistisch als je op die manier in het leven moet staan.

 • avatar Koffie schreef:

  Dus als ik het goed begrijp, kun je bij overheid afmelden, met als gevolg dat deze gegevens, via achterkamers worden doorgespeeld naar uw zorgverzekering en dit dus gevolgen heeft of je wel of geen behandeling krijgt. Uw organen staan dus op de inventarislijst van uw verzekering. Ik vind dit besluit dood eng!

 • avatar Paula schreef:

  Lang leve de ‘orgaansleepwet’

 • avatar Paula schreef:

  Tevens adviseer ik aanstaande nabestaanden die bij het sterven van hun geliefde aanwezig zijn, als een muur om rond de nog steeds stervende, want uitname begint als die nog niet dood is, te gaan staan en de lijkenpikkers met alle mogelijke middelen de deur te wijzen.

 • avatar Cup-a-Soup schreef:

  Volgende keer SGP stemmen misschien?

  Van Dijk van SGP:

  “Zitten wij teveel? De overheid bevordert dat we gaan bewegen. Eten we te vet? De overheid stimuleert gezond voedsel. Gaan we te lomp met elkaar om? Via het onderwijs vormt de overheid ons tot ‘normale’ burgers. Papa en mama zijn vervangen door meester Bart en juf Anna. Zijn onze gedachten over de seksuele moraal te bekrompen? De overheid dwingt graag een portie diversiteit af. Een sigaartje in een restaurant? De overheid dooft hem met zwaar geschut. Wie zwart-wit denkt, krijgt de NOS op zijn dak. En als de levenslust verdampt, legitimeert de overheid uw levenseinde.”

  http://www.sgp.nl/actueel/geen-stilzwijgende

 • avatar hufter schreef:

  De hoogte van het IQ begint inmiddels ook in eigen land hard te dalen.
  Donor zijn is prima, maar deze wet is een gedrocht en Demonen66 kennende het begin van een verplichte orgaanoogst.

 • avatar Professor schreef:

  Dan breng ik je nu €1000,- in rekening. Als je dat niet wil kom je maar bij mij langs om je uit te schrijven.

  Geen probleem toch? 🙂

  Ben benieuwd wat ze gaan doen met de lijst mensen die zich laten uitschrijven. D66 zal er vast voor zorgen dat u als untermensch wordt behandeld als u geen staatsbezit maakt van uw organen.

 • avatar Johannes schreef:

  Grafzooi. Ik had al NEE gezegd in 2011, maar als ik het nu nog een keer kon doen, dan zóu ik het doen. *dikke vette middelvinger opsteekt*

 • avatar Johannes schreef:

  Alle rechten worden binnen 3 jaar afgepakt. Aflossingsboete, referendum, organen, sleepwet.
  Wat gaat volgen?

 • avatar Gerard Dukker schreef:

  Er is mij iets verschrikkelijks overkomen, laatst viel ik bij mij thuis in slaap op de bank, toen ik wakker werd bleek ik te worden verkracht door Pia Dijkstra.

  De politie zei dat ik vooraf op een of ander websiteje van de overheid had moeten registreren dat ik niet verkracht wilde worden, dat had ik niet gedaan, dat het dus duidelijk mijn eigen schuld is. Vervolgens werd ik door het hele bureau uitgelachen: “geen bezwaar, geen bezwaar, hahaha”.

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl