feb
18
2010

Nog maar een keer de regels

regels

1 – Respect: Speel niet op de persoon, toon respect voor andermans mening. Discriminerende, racistische of haatzaaiende reacties, alswel beledigingen en bedreigingen (direct of indirect) worden verwijderd.

2 – Relevant: De reactie moet betrekking hebben op de inhoud van de column waaronder de reactie wordt geplaatst. Reacties die de zin van een artikel of discussie betwisten worden verwijderd . De reactie mag geen reclame uitingen bevatten.
3 – Raak: Reageer terzake, in begrijpelijk en leesbaar Nederlands. Pleeg geen inbreuk op andermans auteursrechten. Kopieer geen lappen tekst van elders maar plaats, indien relevant, links die naar andere websites verwijzen.
4 – Niet mee eens: Eventuele doodsbedreigingen kunt u ons mailen of hieronder als reactie achterlaten. Blijft u rustigademhalen, en denkt u ook even aan de spelling!?

Disclaimer

Alle informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel de auteur zijn best doet om alle informatie, links, diensten en producten goed en foutloos aan te bieden, kan de auteur niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

DE AUTEUR BIEDT ALLE INFORMATIE, DIENSTEN EN PRODUCTEN AAN "AS IS", ZONDER ENIGE GARANTIES. ALLE GARANTIES OF EVENTUELE GARANTIES, INCLUSIEF GARANTIES WAARBIJ EEN DIENST OF INFORMATIE OVER EEN DIENST, GEGARANDEERD WORDT DOOR DE AANBIEDER VAN DE BETREFFENDE DIENST, WORDEN HIERBIJ DOOR DE AUTEUR NIET ERKEND. DE AUTEUR ZIET DERHALVE AF VAN WELKE AANSPRAKELIJKHEID DAN OOK, BINNEN DE GRENZEN VAN DE NEDERLANDSE WET.
IN GEEN GEVAL ZAL DE AUTEUR AANSPRAKELIJK KUNNEN WORDEN GESTELD VOOR ENIGE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTELE, CONSEQUENTIELE EN SPECIALE SCHADES, OF WELKE SCHADES DAN OOK, VOORTKOMEND UIT HET GEBRUIK VAN, OF FUNCTIONEREN VAN DEZE WEBSITE, OF VAN IEDERE VORM VAN INFORMATIE, DIENSTEN OF PRODUCTEN AANGEBODEN DOOR DEZE WEBSITE, OOK AL IS DE AUTEUR OP DE HOOGTE GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN HET ONTSTAAN VAN EEN DERGELIJKE SCHADE.

WANNEER U NIET TEVREDEN BENT OVER HET FUNCTIONEREN VAN DEZE SITE, OF EEN GEDEELTE ERVAN, IS HET UW EXCLUSIEF RECHT GEEN GEBRUIK MEER TE MAKEN VAN DEZE SITE. 😉

De auteur van deze website en www.colani.nl zijn onderhevig aan het Nederlands recht. Elke gebruiker van www.colani.nl die deze site of de auteur gerechtelijk wil vervolgen, zal dit in Nederland moeten doen. 😉

De beheerder van deze site bepaalt uitsluitend en alleen zelf of een bijdrage er wel of niet wordt geplaatst, en dus niet de gebruikers, dreigementen helpen daar niet aan, ook deze worden soms geplaatst (als ik in een goede bui ben) maar meestal verwijdert.
Links naar site’s die niet relevant zijn aan het artikel worden niet opgenomen en de link of de gehele reactie wordt verwijderd.

regels

 

Bent U van menig dat een bepaalde reactie niet in overeenstemming met onze regels is dan mag U hierover klagen met goede argumenten. Kan het redactie-team zich vinden in uw argumenten, dan zal de betreffende reactie worden verwijderd.

Aan- of opmerkingen zijn welkom.

Met vriendelijke groet,

De webmaster

10 Comments »

  • avatar Anoniem schreef:

    Zo is de site er weer zal niet lang meer duren

  • avatar Anoniem schreef:

    STIK JIJ MAAR MET JE REGELS

  • avatar Anoniem schreef:

    klootzak

  • avatar Anoniem schreef:

    we zullen jou eens wat vuistregels leren

  • avatar colani schreef:

    Het gaat weer lekker vandaag, de vuurmuur draait op volle toeren. We zitten constand aan de piek van geheugen en processor-kracht, een klein DdoSje is ons ten deel gevallen denk ik, maar afwachten hoe de server zich houdt. Zie: http://colani.nl/phpsysinfo/index.php (als je al een verbinding kan maken) 🙁
    Ik denk niet dat er nog een fatsoenlijke verbinding inzit voor de lezers, onze excuses hiervoor.
    Update: ik heb hier een inlog en wachtwoord opgezet: Inlog: oppositie wachtwoord: colani

  • avatar Anoniem schreef:

    zo ben je er weer homo

  • avatar T€rr0r schreef:

    fuck you 🙂

  • avatar Oppositie schreef:

    We hebben ook maar 2 verkorte domeinen geregeld, kijk op onze nieuwe servers: http://oppositie.6x.to/ en http://oppositie.tk

  • avatar colani schreef:

    De blocklist wordt met de seconde groter, nog even dan kan er niemand meer op, de firewall heeft het er erg druk mee maar werkt perfect, Configserver in combinatie met mod_security is toppie.
    We hebben in ieder geval een Limburger die klant is bij Ziggo te pakken, ben benieuwd hoe dat gaat aflopen, klachten zijn weer de deur uit. Zie: http://colani.nl/abuse of http://colani.nl/story
    🙂

  • avatar Oppositie schreef:

    DDoS-aanvallen worden steeds heftiger en groter!

    Distributed denial-of-service aanvallen zijn niks nieuws. Bedrijven hebben al last van deze plaag sinds het begin van het digitale tijdperk. Maar DDoS lijkt de laatste zes maanden helemaal terug te zijn in het nieuws, met dank aan een paar grote aanvallen op belangrijke doelen en, zo zeggen experts, met twee belangrijke veranderingen in de aard van de aanvallen.

    De doelen zijn nog ongeveer hetzelfde, websites van bedrijven en overheid. Het motief is normaal gesproken iets als afpersing of het in de wielen rijden van een concurrent of van een impopulaire overheidsinstantie. Maar de felheid en impact van de aanvallen zijn aanzienlijk gegroeid, dankzij de snelle groei van botnets. Bovendien worden er geen ISP connecties meer aangevallen, maar wordt gemikt op schijnbaar legitieme verzoeken aan de servers zelf.
    Groter dan gedacht

    De botnets die vandaag de dag veel van de DDoS aanvallen lanceren, zijn zo groot dat de mensen die ze controleren waarschijnlijk zelf al lang de tel zijn kwijtgeraakt van de machines die ze onder hun controle hebben, zegt Andy Ellis, CSO van Akamai Technologies.

    Ellis heeft de ontwikkeling van botnets goed kunnen bestuderen. Veel mensen maken gebruik van Akamai zonder dat ze het zelf weten. Het bedrijf draait een wereldwijd platform met duizenden servers waarop klanten online zaken doen. Het bedrijf handelt dagelijks tientallen miljarden webinteracties af voor bedrijven als Audi, NBC en Fujitsu, maar ook voor het ministerie van defensie van de VS en NASDAQ. Er is vrijwel geen moment dat er geen enkele klant van Akamai een DDoS aanval te verduren heeft.

    “We zien tegenwoordig veel minder malware die alleen wordt losgelaten om geïnfecteerde machines op de knieën te krijgen”, zegt Ellis, waarmee hij verwijst naar de ouderwetse wormaanvallen zoals Blaster, Mydoom en Code Red. “Tegenwoordig wordt de malware gebruikt om machines te recruteren voor botnets, en de botnets zelf worden ingezet als het wapen.”

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl