mrt
15
2017

Jesse Klaver gaat jullie naaien

Nu zullen de meeste vrouwen best de lul van Jesse willen voelen, ze dromen er zelfs van om door deze krullenbol bezwangerd te worden.
Maar: Yasser Feras Klaver (zijn echte naam) naait iedereen, rekeningrijden en spitsheffing komen eraan. Als het aan Jesse F. Klaver ligt, trekken we automobilisten sneller leeg dan ze het geld kunnen verdienen.
Want wie een auto heeft, is gruwelijk de lul als Klaver zijn zin krijgt of GroenLinks deel gaat uitmaken van een kabinet. De Partij tegen de Automobilist heeft de oude martelwerktuigen rekeningrijden en spitsheffing weer uit het vet gehaald.

Onder het motto ‘de vervuiler betaalt’ wil Klaver automobilisten laten betalen per gereden kilometer. Dat wordt gepresenteerd als iets nieuws. Autobezitters betalen jaarlijks twintig miljard euro aan den staat (en zien daar maar drie miljard van terug als investering in wegen, de rest gaat naar godweetwat). Nederland doet al aan rekeningrijden; onze kilometerheffing bestaat uit de extreme accijnzen op brandstof. Dat is gewoon betalen per gereden kilometer.

Op welke manier is het ‘rechtvaardig’, ‘eerlijk’, ‘sociaal’ of wat voor GL-stoplap dan ook, om de automobilist nóg zwaarder te belasten? Inderdaad, op geen enkele. Dit is rancunepolitiek.

Bron: autobahn.eu

5 Comments »

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl