mrt
16
2017

DENK draagt een masker van ‘tolerantie’, maar wat vindt de Nederturkse partij eigenlijk van homo’s?


DENK zegt op te komen voor ‘vrijheid’, ‘verbinding’ en ‘tolerantie’, maar wat komt daar in de praktijk van terecht?

DENK wil dat de mars moet worden verboden omdat de veiligheid niet kan worden gegarandeerd, maar volgens mensenrechtenorganisaties is dat een smoesje – in werkelijkheid is niet veiligheid het probleem, maar het feit dat de Gay Pride niet strookt met de streng-islamitische opvattingen van de Turkse regering.

Na de verkiezingen weten we dat de 2e kamer met DENK een paard van Troje heeft binnengehaald, Kuzu en Öztürk waren hun eigen partij begonnen, en de PvdA hoefde niet meer op Turkse stemmen te rekenen. Die kiezers gingen naar DENK: een partij die alle ruimte biedt voor achterlijke standpunten over homoseksualiteit, Armenen en Joden.

 

4 Comments »

 • avatar BOOS schreef:

  Islamisten behoren tot de gevaarlijkste vijanden van homoseksuelen. De islam verbiedt en sanctioneert homoseksualiteit. Het is een strafbaar feit. Volgens de sharia, de wetgeving en rechtspraak van de islam, moeten homoseksuelen worden gedood wanneer ze hun geaardheid ook na een ernstige waarschuwing of na lijfstraffen niet willen veranderen.

  Sommigen denken dat ze homo’s vanuit een bepaalde hoogte naar beneden moeten gooien. Dat is het uitgangspunt van IS, Al-Qa’ida en Taliban. Anderen denken dat homo’s moeten worden onthoofd, de islamisten in Iran geloven dat ze moeten worden opgehangen. Ze verschillen slechts van mening over de wijze waarop een homo moet worden gedood.”

 • avatar Mohammed schreef:

  Ik lees niet dat Kuzu tegen homoseksualiteit is, in tegendeel, maar dat hij bezorgd is voor de reacties van de achterban. Je kan dat laf noemen, je kan ook zeggen dat voor Kuzu geldt wat voor vrijwel elke politicus geldt: principes zijn niet zaligmakend.

  Vorig jaar voer er een Marokkaanse homoboot me aan de Canal Parade. Wie weet deze keer ook een Turkse. We zullen zien wat Kuzu daar van gaat vinden.

 • avatar Andries schreef:

  Natuurlijk is Kuzu tegen homoseksualiteit maar legt het probleem neer bij zijn islamitische achterban, waar hij zegt naar te moeten luisteren. En zo propageert DENK een anti – homobeleid.

 • avatar Geert schreef:

  Dat is waarom ik moslim hater ben! Lijkt mij dat mensen die dit achterlijke haatzaaiende en agressieve geloof aanhangen en steunen compleet gestoord zijn.
  Noem mij een een moslim land waar vrede is en mensen gelukkig met elkaar leven???
  Nou kom op, ik wacht.

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl