mrt
17
2017

Is er stemfraude in Nederland gepleegd in 2017

Dit nieuws kwam vandaag via meerdere berichten binnen, die kunnen duiden op fraude tijdens de afgelopen verkiezingen. Volgens getuigen zouden stemmen zijn verdwenen in een container.


NB. Het kan niet kloppen dat er stembiljetten moesten worden bijgedrukt.

 • Bij iedere stempas is een stembiljet voorhanden altijd! Dus 10.000 stempassen per gemeente is meer dan 10.000 stembiljetten voorhanden.
 • Dit wordt toch via de overheid grondig gecontroleerd?
 • Worden de aantallen stemmen wel vergeleken met de ontvangen kiespassen?

1 reactie »

 • avatar BOOS schreef:

  Met een eerlijk gevecht, – als men de betekenis daarvan nog begrijpt- , woorden, redenatie, discussie -en geen kromzwaarden, hakbijlen, hamers enzenz zijn de goedwillende mensen die in Nederland voor hun vrijheid strijden, niet te verslaan.

  Je kunt hun vrouwen verkrachten, iedereen doden (waar je ze ook maar vindt) , kwijlend bij de voldoening die je daarbij ondervindt. O ja. Velen kwijlen MET diegenen en ze beseffen het niet eens.

  Dat is wat ik zie en hoor.

  Er is een grote fraude gepleegd bij ONZE verkiezingen ( als men ook het woord ONS nog begrijpt).

  We zullen zien, of deze fraude op een passende manier wordt aangepakt, OF
  dat het niet uitmaakt op WIE men stemt, want Rutte met zijn kornuiten moeten regeren volgens zijn agenda…… Zoals mij is toegevoegd in een ” diepzinnig” gesprek.

  Ooit zij mijn oma tegen mij: Denk aan het beest op je rug! Daar bedoelde ze mee, dat dat beest niet te zien is met je ogen. Maar het is er wel!

  En als ik voel (tja ja… dat voel ik nou eenmaal) dat tijdens een demonstratie die ” groepsgeest” wordt opgebouwd, met geloei en al, dan weet ik hoe laat het is en kunnen wij het oude serpent zien kronkelen en velen met hem.

  Men steekt zo hier en daar met gebabbel degenen die dit bewust hebben gedaan en daartoe ook opdracht gegeven, een pluim op de hoed.

  Wie dit goed keurt,is dus ook ver van de waarheid ….ook als men het doet om te pesten en te jutten, daarin is geen verschil. O ja, natuurlijk, het mag, alles MAG, je hebt je eigen vrije wil, maar je zult de gevolgen moeten dragen.

  In ieder geval weten wij, JUIST door deze fraude, dat het grote deel van Nederland KLAARWAKKER is.

Abonneren op de RSS-feed van deze topic.


Plaats een reactie

(wegens opgewonden standjes moet uw reactie eerst goedgekeurd worden)

*

Onze sponsor Colani | Ontwerp: Oppositie 2.0 door colani.nl